ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Ваші пропозиції

Повідомлень в темі : 6
Повідомлення: 6
Оксі
Новачок

Тут ви можете лишити ваші пропозиції з приводу додавання челенджей на сайт, перекладу та ін.

Lisichka-sestrichka
Новачок
5/03/23

Всім привіт, дуже приємно бачити український форум по The Sims. :-))

Сподіваюсь, з часом ми зможемо машабно розвинутись серед інших фансайтів.

Шкода тільки, що наповнення тут в основному по Сімс 4, але із зацікавленістю, переглядала теми, після чого вирішила зареєструватись.
Зараз я граю лише в Сімс 3 (поки не розширю пам'ять на ноутбуці). Ну і, здається, я буду перша у пірозділі по Сімс 3, хто створить тут тему))
Пишу тут, бо хотіла б пограти в челлендж "7 п'ятниць на тиждень" і поділитись проходженням, але тут немає правил, тому, хочу запропонувати їх тут розмістити, за потреби, можу їх перекласти на українську мову і розмістити тут або створити відповідну тему для правил цього челленджу.

Bellany
Новачок
5/03/23

Привіт! Раді вітати на нашому форумі. 🌺🙂 

Так, дійсно в нас не вистачає людей, які були б зацікавлені у наповненні сайту контентом для третьої частини. І ми були б раді, якби такі з'явилися. 🙂 Усі челенджі (правила) викладаються на сайті нашою командою. А форум вже для їх проходжень, обговорення тощо.

Якщо є бажання допомогти з наповненням сайту контентом для третьої частини, то нагадаю, що в нас зараз все ще проводиться набір до команди сайту. 🙂 Але й просто одноразовому перекладу челенджа ми будемо раді. З нами можна зв'язатися у Дискорді. 🙂

Lisichka-sestrichka
Новачок
5/03/23

Дякую, з радістю допоможу наповнювати теми третьої частини.
Дод. контент - не обіцяю, маю не багато вільного часу в запасі, а челленджі зможу перекласти, зможу доповнити ще завдання для династій, якщо потрібно буде. Я так зрозуміла, перекладені тексти я зможу розміщувати тут або в пропозиціях для династій, так?

Bellany
Новачок
5/03/23

Перекладені тексти краще передавати нам гугл-доком особистими повідомленнями у Дискорді. А тоді вже наші модератори їх оформлять на сайт. 🙂 Але це може зайняти якийсь час, в залежності від зайнятості модераторів. А якщо хочете викладати челенджі самостійно, можна долучитися до нашої команди. 🙂

Марія Балакуча
Новачок
26/01/25

Привіт🖖🏼 У мене є авторський челендж для трієчки, підкажіть, як його можна було б додати на сайт спільноти? Якщо потрібне буде оформлення для цього посту - я надам❤️

Bellany
Новачок
26/01/25

Привіт! 👋 В принципі, усе так само як я трохи вище писала ☝ Можете передати нам через Дискорд текст та скріншоти, а ми вже самі оформимо на сайт. Або можете долучитись до команди сайту, вам видадуть права й ви зможете самі викласти це на сайт. 🙂 

Повідомлень в темі : 6
Повідомлення: 6
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування