Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Усім привіт!
Почалося все з того, що рік тому я вирішила створити у Sims 4 Стівена Кінґа і відіграти основні моменти з його біографії. Тоді я ще взагалі не думала про династію і про те, що це все може стати великою самостійною історією.
Зараз, спостерігаючи за черговим поколінням і згадуючи все, що пережили мої персонажі, я відчуваю дуже сильну потребу, по-перше, поділитися, а по-друге - зафіксувати ті іноді фантастичні, іноді кумендні, а іноді дуже дивні події.
Отже, якщо вам цікаво подивитися на альтернативних нащадків Стівена Кінґа та разом зі мною постежити за їхнім життям, ласкаво прошу!)) Тут ви дізнаєетеся про дім біля кладовища домашніх тварин У Бріндлтон-Беї, який нині є музеєм. Про британського кота Черча та сенбернара Куджо. Про молодшу онуку Кінґа, яка стала відомою джазовою піаністкою та вийшла заміж за герцога. Про старшу онуку, яка захопилася фігурним катанням та виграла Олімпіаду. Про правнучку-чародійку і про те, як вона за допомогою вуду-магії приворожила свого майбутнього чоловіка... Та ще багато різних речей. І далі буде, бо я продовжую грати)
Джозеф Гіллстром Кінґ
Ну ось і настала черга мого спадкоємця)) Хоча на той момент я взагалі нічого не знала про ведення династій у Сімс і про те, що мають бути якісь там спадкоємці. Мені просто хотілося далі продовжувати грати саме ним, бо події з його реального життя здавалися мені найбільш цікавими.
Реальний Джозеф Кінґ (наразі відомий письменник Джо Гілл), наскільки мені відомо, досить швидко визначився зі справою свого життя. Він почав писати оповідання ще з підліткових років і вступив до коледжу на факультет англійської мови. Перші публікації його творів у журналах дадуються кінцем 1990-початком 2000 років, тобто майже одразу після закінчення навчання.
У коледжі він зустрів свою першу дружину, Леанору Легранд, у шлюбі з якою в них народилося троє дітей.
Джо, як і його батько, пише у жанрі горрор. У 2007 році виходить перший роман "Коробка у формі серця", який здобуває премію Брема Стокера (літературна нагорода для письменників романів жахів). Далі виходять іще романи та збірки оповідань. Найпопулярніші з них (які згодом були екранізовані) - "Роги", "Ключі Локів" і два роки тому - оповідання "Чорний телефон". Українською також можна знайти його антиутопічний роман "Пожежник".
Особисте життя реального Джо Гілла також видалося досить насиченим: діти, розлучення, творча криза, депресія та згодом - терапія, нові стосунки, другий шлюб, ну і так далі)) Тож, як ви розумієте, гра обіцяла бути дуже-дуже цікавою))
Джозеф Кінґ (надалі - просто Джо), за родинною традицією, вступив до Бричестера і, так само як батько, обрав факультет філології.
Його університетське життя було доволі насиченим. Він і грав у футбольній команді, і регулярно брав участь у дебатах, але, паралельно з тим, ще встигав добряче погульбанити з однокурсниками (досі не розумію, як у нього це виходило)😂 Узагалі, саме граючи за Джо я по-справжньому відчула атмосферу цього доповнення і зрозуміла, що мені ну дууууууже подобається, коли мої сіми стають студентами і живуть у гуртожитку🥸

І ще трохи фото з Бричестера. Дуже люблю це містечко❤️

Я не знайшла жодного фото реальної Леанори Легранд, першої дружини Джо Гілла. І взагалі ніякої інформації про неї немає крім того, що вони познайомилися за студентських років і в них народилися троє дітей. Тому просто завантажила у гру сімку, яка мені сподобалася, і ось вона, Леанора у сім-світі. Історичний зняток - момент їхнього знайомства. Бібліотека Бричестера, Джо - на останньому курсі, а вона тільки починає навчання... Моє прекрасне друге покоління❤️

Мої Кінґи вітають вас із Новим роком!
Сьогодні я пишу сюди, аби повідомити, що моя династія остаточно переїхала у Телеграм. Я вирішила, що мені комфортніше вести її там, тож, якщо комусь цікаво дізнаватися подальшу історію - нижче даю посилання (якщо можна, звичайно).
Посилання на телеграм-канал династії Кінґ