ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Династія [Спанч Боб]

Повідомлень в темі : 4
Повідомлення: 4
Zoxi
Новачок

Привіт, я нарешті зібралась із думками, і вирішила створити нову династію. Ідея з'явилась рок тому, але мені було лінь розписувати і нікуди було викладувати. Тож я вирішила просто самостійно пограти з власними обмеженнями (точніше, задумкой).

Династія по мульт-серіалу Губка Боб, у якій покоління буде співпадати з кимось з героїв серіалу (як династії Дісней і тому подібні).

Zoxi
Новачок
10/12/23

Перше покоління. Боб (Спанч Боб)

Боб - соняшний і дуже веселий хлопчик. Він переїхав у нове місто щоб виконати свою мрію - стати великим шеф-кухарем і відкрити власний ресторан. 
На скопичені кошти він скористався послугою створення домівки у контейнері. Звісно, все зроблено в улюблених жовтих тонах. 

Він відразу влаштувався на роботу в якусь забігайлівку, і почав тренувати рецепти, які йому показали.

На кухні він провів весь день, а ввечері пішов у місцевий бар, щоб познайомитись із місцевими.

Bellany
Новачок
11/12/23

Вітаємо на нашому форумі! 🌺

Про Губку Боба чула, хоча сам мульт не дивилася. Але також обожнюю створювати сімів за образом якихось персонажів з різних ігрових або кіно всесвітів. Радісно бачити, що я не одна тут така. 😁 Слідкуватиму за пригодами вашого сонячного хлопчика. 🌞

Zoxi
Новачок
18/12/23

Дякую за теплу зустріч) 
Так, мені здається, з кіно і книжок можна багато цікавого перенести в гру для династій)

Zoxi
Новачок
18/12/23

Дійшов кінця перший тиждень Боба у новому місті.
За цей час він багато вчився кулінарії і зацікавився вирощуванням квітів та фруктів.

Через роботу і кулінарію у Боба зовсім не було часу прибиратись вдома (да і не дуже він це любить), тож в нього з'явилось два чарівних пильовичка. Але накопичивши грошей він всех купив пилосос.

Виявилось, що квіти які він викопав біля свого будинку і почав розводити, коштують багато грошей, тож фінансовий стан Боба дуже покращився. Він купив ще один контейнер і зробив зону відпочинку для себе і друзів.

Серед тижня Боб відвідав фестіваль спецій і хотів скуштувати всю-всю їжу там, але в нього це не вийшло - уж дуже забагато всього там було.

А під кінець тижня, він вирішив організувати звану вечерю для нових подруг (але щось в них не було настрою і він отримав лише бронзу, але це його зовсім не засмутило).

Повідомлень в темі : 4
Повідомлення: 4
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування