ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Оповідання "Жовтогаряча і Дивний"

Повідомлень в темі : 50
Повідомлення: 50
Lita Swahn
Новачок

"головні герої історії"

Це невеличка історія про дорослішання, про дурниці і дрібниці з яких складається життя.
Співавтор: The Sims 4 
Жанри: буденність, фентезі

simmer
Новачок
4/06/23

Тримаю кулачки, аби раніше (чим пізніше) сталася та ситуація, яка допоможе переступити всі непорозуміння та настане між усіма мир.

Enni
Новачок
4/06/23

Ми і не виходили з підліткової драми, просто тепер в ній більше дієвих осіб 😁

Поки що мені подобається Ноа (і не тільки тому що він Ноа)), хочеться, щоб вони з братом знайшли нарешті спільну мову після сварки 🤞🏻 А подруга його, я впевнена, не просто так така розбишака. Судячи з того як сидить, бідолашна, в чужому домі і не хоче вертатись до свого. 

Lita Swahn
Новачок
4/06/23

тут майже всі читають Світ Enni, тому зрозумієте~

Я не могла не XD

Enni
Новачок
4/06/23

Я ледве чипсиною не подавилася! 😂

Мені здається, що наші Ноа навіть чимось схожі, особливо на цих скрінах 😅

Lita Swahn
Новачок
16/06/23

(я хотіла подивитися на інфантів Міракл і Блейна, але натомість ще й зробила сімейні фотосесії)

Джошуа знов заслуговує на весь світ

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 
(я не хочу дублювати інфу, але в цій темці також буде перерва)
Щоб вам не було сумно, то ТУТ три короткі розповіді про батьків Міралк

simmer
Новачок
17/06/23

Awww~ Які милості.
Дякую за розповіді.

Bellany
Новачок
17/06/23

Божееее, я вмерла від цьої милості 🥰😍😊

Згодна про Джошуа 💖

Lita Swahn
Новачок
16/07/24

Ніби другорядний персонаж

(музика для фону у Spotify або YouTube)

«У листопада перепади настрою», - так про погоду озвався хтось з однокласників. З цим важко було сперечатися. Сніг розтанув за лічені дні, чим спричинив справжній хаос. На кшталт всюдисущого болота, духоти у класі через опалення і стелі, що протікає  у залі заходів. Дах не витримав стрімкий потік талої маси, тому шкільну прибудову закрили на ремонт.

І все б нічого, але танці мали б проводитися саме там. Підлітки вже встигли попрощатися з осіннім «балом» на цей рік. Щоправда, керівництво школи, у якої девіз: «Поважаючи минуле, творимо майбутнє», - навряд могло просто проігнорувати одну з традицій. Вихід знайшовся швидко - орендувати концерт-хол. Що власне, керівництво і зробило.

Прибувши, Джошуа відчув шквал емоцій. Звідси до його дому рукою сягнути, дрібниця, але приємно. Звісно від осінніх танців залишилася лише назва, більше скидалося на вечірку. Що в принципі було непогано, бо він прийшов без пари. На вечірку без пари - не соромно.

Соромно буде грати при такій кількості людей. Наполегливе прохання директриси не було в планах ікластого. До того ж він не очікував, що всі навколо вирядяться немов на червону доріжку. Це нервувало хлопця, бо здавалося його улюблений піджак в полосочку не вписувався у цю атмосферу.

Атмосфера слабо нагадувала вечірній прийом схрещений з випускним. Раптом погляд вчепився в знайому бежеву сукню, сукню яку його кузина поклялася ніколи не вдягати. Так, це Міракл, одиноко сиділа за столиком. Що у цілому світі, могло змусити її сюди прийти? 

- Чи обманюють мене мої очі? Пані «ні, я не танцюю», прийшла на танці?
- І тобі привіт, ти навіть не уявляєш чим мене сюди заманили, - рудоволоса здавалося з місця не зрушить, поки не отримає бажане
Джошуа не знав що, але здогадувався хто. 

Не важливо, що в залі був цілий фуршет та столи для трапези. Тріо вмостилися на балконі, з насолодою жуючи піцу руками. Ніби існував тільки цей балкон, вечірнє сонце і вони. 

Блейн про щось пожартував, Міракл засміялася. Джошуа не зрозумів й не мав бажання перепитувати значення. Немов питанням він усе зруйнує.  В голові ікластого промайнула думка. Неприємна думка, яку він намагався її прогнати. Безуспішно.

Тепер він цілковито і повністю відчував себе третім зайвим.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Вгадайте, хто повернувся?)

Lita Swahn
Новачок
27/10/24

Питання

Блейна добряче лякала ситуація. Важлива розмова, на яку його покликали батьки все ніяк не починалася. Мати мовчки поклала на стіл конверт з печаткою Ґліммербруку. Чомусь стало тривожно. Хлопець неподвижно сидів і дивився, поки не озвався його батько:

Відкривай, Лоран усміхнувся кинувши погляд на згорнутий папір з восковим штампом

Рука нервово тремтіла. На щастя нічого не пошкодивши, Блейн спромігся дістати цупкий, гарної якості лист. В листі немов майстром каліграфії було виведено наступне:

"Відповідно до Закону про Магічну Освіту №261, затвердженого Верховною Відьомською Радою. Запрошуємо на дострокове навчання до Академії Трьох Шкіл Магії Ґліммербруку — древнього осередку знань і могутності, Блейна Ґілмора."

Останні два слова хлопець перечитав декілька разів, немов не вірив, що то було його власне ім'я. Подальші абзаци сенсу читати не було. Це ж жарт, правильно? Академія останні декілька років не бралася вчити неповнолітніх. Хлопець розгублено глянув на батьків, шукаючи пояснення. Це ж чергова витівка матері? Неначе прочитавши думки, Дежа почала говорити.

Скажи твоя мама молодець, я цілий рік намагалася добитися від цих стариганів, щоб цей закон нарешті почав працювати. Вони звісно погодилися поки що навчати лише деяких, але ти в десятці перших, оскільки ми з батьком обидвоє чаклуни. Тож, ми владнаємо перехід з твоєї школи і вважай ти... Блейне, щось не так? голос Дежи моментально змінив тон на тривожний

Хлопець не міг пояснити свій стан. Він повинен радіти. Батько задоволений. Мати горда. Не можна їх засмучувати. Це ж такий чудовий шанс піти вчитися до альма-матері його батьків, ще й не через два роки, а ось, зараз. Шанс, якого він так чекав. Чекав з декількох причин: йому було нудно і самотньо.

Ключове слово було. До того як познайомитися з Джошуа. До того як зустріти Міракл. Понад усе Блейн не хотів їх залишати. Відчуття були схожі на симптоми застуди. Легке запаморочення, біль в горлі і бажання заплакати. 

Це справді гарні новини, він зробив паузу немов сумніваючись в власних словах, Просто, не можу  повірити. Думав потраплю туди аж після школи. Це наче сон.

Блейн не брехав. Проте сказати всю правду йому бракувало духу. Він дійсно хотів би, щоб це був лиш сон. 

Lita Swahn
Новачок
19/01/25

Відповідь

(музика для фону у Spotify або YouTube )

Фото на тумбі, наче навмисно, нагадували як все було добре буквально тиждень тому. Чи принаймні так виглядало. Міракл придивилася на фото ще раз, на обличчя усміхнених Джошуа і Блейна, які чомусь почали віддалятися. Причому обидва, майже одночасно. Міракл намагалася не злитися. Намагання були марними. Маленька образа вже засіла в її голові та пускала коріння.

Внутрішній голос №1 називав Джошуа зрадником. Кузен проміняв її на Ноа. А вона, вважала, що ікластий цілковито і повністю на її стороні. Внутрішній голос №2 шепотів Міракл, що вона не права. Адже ніхто їй нічого не повинен, особливо коли це не було обговорено. Емоції щодо цієї ситуації були змішані. Тому власне розбиратися з ним бажання не було.

Бажання було розібратися з Блейном. Бо він був дивний. Дивніше ніж зазвичай. Правдою-кривдою юного чаклуна вдалося перемістити на свою територію. Втомлений, після перестановки меблів в кімнаті, хлопець спокійно сидів на килимі. Іншого такого шансу не буде. Міракл обережно спитала:
— Блейне, в тебе щось сталося? 

«Наприклад приступ ІГНОРУ»

— Ти мене наскрізь бачиш чи як?

— Бачу, що хтось без настрою цілий тиждень. 

— Це не те, на що ти можеш вплинути, типу...

— Щось з батьками чи братом?

Стало соромно. Можливо в родині Ґілмор дійсно біда. І Блейн відповідно засмучений настільки, що не хоче про це говорити.

— Ні-ні, це типу стосується їх, але з ними все ок, всі живі-здорові

— Вже легше, — дівчина присіла навпроти, — Може поділишся своїми переживаннями? Якщо хочеш звісно~

Він почав хмурити брови підбираючи слова. Потім зітхнувши втупився поглядом в килим. Міракл, затамувавши дихання, чекала. 

— Академія Ґліммербруку почала набирати нових студентів, — Блейн зробив паузу, ковтнувши клубок у горлі, — я отримав запрошення.

— Серйозно?! 

«Чому мама нічого про це не розповідала? Це ж буквально...»

— Це була моя давня мрія, я думав це станеться тільки через два роки.

Блейн раптово замовк. Ця пауза потрібна була і Міракл, яка намагалася переварити почуте.

— Це класно, — голос тремтів, видаючи невпевненість

Хлопець нарешті зважився глянути їй у вічі:

— Я хотів би, щоб це дійсно сталося через два роки. Не зараз.

— Ти. Ти дурень?! — вона намагалася звучати гнівно, але це звучало скоріше істерично

— Поділився переживаннями, називається. Міракл, слухаємо і не засуджуємо.

В голові була немов каша з емоцій: щира радість за друга, гіркий сум, що їхні дороги розійдуться, і та сама заздрість, яку вона не хотіла визнавати.

— Добре, скажи хоча б чому ти взагалі вагаєшся?

— Нащо мені ця академія здалася без тебе? Я хотів туди, до нашого знайомства

Ніхто в цілому світі не руйнує свої мрії, через якихось там рудих відьом. І він не стане. Вона не дозволяє. Міракл захотіла чи то придушити свого друга, чи то вдарити. Її емоції терміново потребували виплеску. Інтуїтивно, вона нахилилась уперед. Цього було достатньо, щоб скоротити дистанцію до нуля. 

Її губи торкнулися його.

Всього на одну мить.

Тиша стала майже фізично важкою. Двоє підлітків з хвилину перелякано дивилися одне на одного, не розуміючи що тільки-но взагалі відбулося.

Це був їх перший поцілунок.

Повідомлень в темі : 50
Повідомлення: 50
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування