Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Це невеличка історія про дорослішання, про дурниці і дрібниці з яких складається життя.
Співавтор: The Sims 4
Жанри: буденність, фентезі
На першому місці
(музика для фону у Spotify або YouTube )
Бігти в мороз було поганою ідеєю. Це хлопець зрозумів коли легені неприємно запекло, а дихання і серцебиття змагалися, хто голосніше. Та зараз будь-який фізичний біль був краще за емоційний. Принаймні, так здавалося найменшому чаду сім'ї Маґне.
Це повинен був бути звичайний вечір п’ятниці. Він ним і був, до тих пір поки однокласник не попросив підмінити його на чергуванні в майстерні. В журналі на вахті був знайомий підпис, за ключі. Тому з легкою усмішкою Абель пішов в сторону кабінету, очікуючи побачити свого хлопця за роботою.
Побачив, за зрадою.
На щастя для легень Абеля, він був вже майже вдома. На жаль для самого хлопця, треба було тримати лице. Принаймні, спробувати. Щоб не питали, щоб не чіпали, і щоб, найголовніше, не бачили. Бо мама, як завжди, почне…
Він різко зупинився.
Не почне. Точно ж сьогодні батьки залишаються в гостях. Вдома лише брат і сестра, а вони і самі прекрасно його уникають. Власний сміх видався ледь не істеричним.
Білий будинок, їхній новий початок, досі видавався чужим. Він був наче ляльковий, бездоганно красивий, але без душі. Це було так схоже на їхню сім'ю зараз. І єдина присутність життя в цих каркасах — це світло на другому поверсі в кімнаті Міракл.
— Чудово, — процідив крізь зуби хлопець, як тільки відкрив двері, — просто прекрасно. Навіть стикатися не доведеться.
Руки, які були весь час без рукавиць, не слухалися. Навушники вдалося бережно поставити на столик, на відміну від куртки і шапки, які відлетіли мало не в кухню. І тільки знявши верхній одяг Абель зрозумів, що в домі ледве тепло. Термометр біля сходів мовчки підтвердив, 15 за цельсієм.
— Невже. Так. Важко. Було. Увімкнути. Інший. Режим?! Клянусь, в цьому домі ніхто ніколи не думає! Чим взагалі Міракл… зайнята…
Міракл, як хамелеон зливалася з кімнатою, згорнувшись у клубочок біля каміну. Вона плакала. Молодший Маґне закляк на декілька секунд. Чомусь навіть дихати було важко. Тишу порушив тремтячий голос відьмочки:
— Запасні ключі для пере-перемикання у Ноа, а його, його вдома нема. Тому я, просто розпалила камін. Тут тепліше.
Стало ніяково. Абель присів поруч, придивляючись, чи не ввижається йому. Можливо, як митець, він би оцінив як падає світло від каміну на заплакане обличчя, але як молодший брат, він цю картину не оцінив. Була ще одна причина. Зараз Міракл більше нагадувала внутрішній стан самого Абеля, він якого він успішно тікав, до цього моменту.
— Чудо, ти ж не через систему опалення плачеш?
Дівчина одночасно засміялась і схлипнула:
— Пхам, ні, звісно ні…
— То чому ж?
— М-м… можливо, тому що мої брати посварилися до чортиків і геть забули, що в них є я, — почала вона з помітним сарказмом, — Можливо, тому що кузен, який мав бути на моєму боці, все частіше тримається з Ноа… і жахливо це приховує. А може… тому що я власноруч зруйнувала чудову дружбу з Блейном, поцілувавши його. І він утік. Просто утік. Прямо з моєї кімнати. І це до речі був мій перший поцілунок.
Емоційний вибух Міракл вразив і її саму. І тепер сльози котилися вже від того, що вона виговорилася хоч комусь. Тишу на цей раз порушив вже Абель:
— Це багато. Забагато для одної тебе, — він зробив глибокий вдих, — щодо моєї сварки з Ноа, я… Я думав, це ти не хочеш зі мною спілкуватися.
— Подумай ще раз. Ти мій єдиний молодший брат, іншого в мене немає.
Руда шумно видихнула та похапцем прийнялася витирати сльози рукавами кофти. Це не прибавило їй зрілості і зовсім не допомогло прибрати набряки від ридання. Та чомусь тепер в ній було легко впізнати Міракл.
— Справедливо, — хлопець ледве впізнав власний голос, — то я можу вважати, що ми помирилися?
Горло зрадницьки зжалося і останнє слово вийшло скоріше молебним, а не питальним. Сестра подивилася на нього з подивом, цей погляд так і казав: «Ти ще питаєш?». І тепер заплакав уже Абель. Майже безшумно припав обличчям до своїх колін, повторюючи нещодавно побачену картину.
Відьмочка витерла останні солоні краплі зі свого лиця. Обернувшись до свого молодшого, промовила:
— Схоже, тепер твоя черга
Хвилин п’ять вони сиділи у супроводі тріску каміну та важкого дихання. Потім прошепотівши: «я буду поруч», Міракл пішла поставити чайник, бо очевидно ридання трошки порушили водний баланс.
— Чудо
— Та?
— Можна питання?
— Валяй
— Хто такий Блейн?