ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Помилки у грі

Повідомлень в темі : 41
Повідомлення: 41
Admin
Новачок

Тут ви можете написати код своєї помилки і гравці, які вже стикались із цими помилками зможуть вам допомогти :)

Катерина
Новачок
30/11/22

Добрий вечір, товариство. В мене така проблема що не запускається гра. Я купила гру та декілька доповнень в steam, гра встановилась. При першому запуску встановилось ЕА там я теж авторизувалась. Але гра так і не запускається при запуску з'являється надпис запуск гри на дві секунди і на цьому все припиняється. Може хто стикався з такою проблемою? 

П.с. Не хочеться знову грати на піратці((( 

Bellany
Новачок
1/12/22

Доброго вечора. Чесно кажучи, важко сказати, що може бути не так. До цього, кажете, грали на піратці? Її видалили, поставили ліцензію, сейви з піратки ставили до ліцензії? Якщо так, то спробуйте поки зайти у чисту нову гру, без старих сейвів та контенту.

Ivanobus
Новачок
6/02/25

у мене теж така проблема, але я ніколи не грала у сімс

裁Katrin
Новачок
14/03/23

а хтось встановлював сьогоднішне оновлення , після нього не можу в гру зайти

Хтось знає шо робити???:(

Enni
Новачок
14/03/23

Я у себе зайшла, все працює 🤔
Якщо ви цього ще не робили, витягніть УСІ файли з папки Mods та почистіть кеш. Бо оновлення непередбачуване - може зламати всі моди та сс, тому всі кріейтори радять витягнути все-все-все перед запуском гри. 

EmrysBell
Новачок
23/05/23

Доброго вечора усім. 
В мене проблема над якою я ламаю голову вже місяць і зовсім не знаю що робити: у один прекрасний день гра почала вилітати на пустому місці і після усіх моїх танців з бубнами (чистила кеш, видаляля моди, перевстановила гру повністю, намагалась виловити моди методом 50/50) ніщо не допомогло. Гра працює без модів, а з модами, навіть якщо їх мало, тупить і вилітає. 
Може хтось стикався з цією проблемою? Бо я вже не знаю що ще зробити, просто опускаються руки 

EmrysBell
Новачок
23/05/23

Забула сказати - гра вилітає саме у касі 
Моди на дублі і конфлікти я перевірила, колонки видалила, інший колір касу, мод на відсутність ЕА вій теж видалила 

Enni
Новачок
24/05/23

Вітаю! Я не професіонал, але я б так думала, що, якщо гра нормально працює без модів, то проблема точно в одному з них 😅 Я б спробувала витягнути усе-усе, щоб папка Модс була порожня. І тестити тупо по одному моду. 

Але це може спрацювати, якщо проблема саме в моді, а не в якомусь СС-контенті (зачіски, одяг, меблі тощо). Бо такі дрібниці буде складно перевіряти по одному файлу 😅

ViktoriaShch
Новачок
10/09/24

Привітик. Стикнулась з такою ж проблемою і не знаю, що робити. Скажіть, будь ласка, чи вирішили ви її і як?

Rina
Новачок
30/05/24

Привіт! Таке повідомлення при запуску гри, що можна зробити?

Не вдалося запустити:

Помилка ініціалізації під час запуску гри.

[135dec40:29f00e76:00000084:18a1dd51]

Повідомлень в темі : 41
Повідомлення: 41
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування