ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Лікуємо баги

Повідомлень в темі : 33
Повідомлення: 33
Admin
Новачок

У цій темі ви можете описати свій баг та отримувати відповідь від гравців, які вже стикались із ним :)

Линали
Новачок
9/10/22

Вітаю. Не так давно завантажила собі поз плеер але він зовсім не відображається в грі. Не маю командного центра. З інших модів лише wonderfulWhims та  slice of life, які я доставала з папки, але не допомогло. Може хтось знає як вирішити це. Дякую заздалегідь 💗

Bellany
Новачок
10/10/22

Вітаю 🙂 Так, ну давайте думати. У папці Mods у вас повинні лежати два файли: andrew_poseplayer.package та andrew_poseplayer.ts4script. Це все є? І також чи завантажували ви вже якісь окремі пози для нього? Бо я вже не пам'ятаю чи є там якісь пози за замовчуванням, щоб можна було орієнтуватися по них чи працює мод.

Kbkb
Новачок
10/10/22

Це якщо що мій другий акаунт. Так, в мене в папці 2 файли та є пози. Зараз спробую додати ці пози прямо в одну папку з поз плеером. Буде смішно якщо проблема в цьому :/

Kbkb
Новачок
10/10/22

Ні це не допомогло. Я вже без поняття що робити 

Enni
Новачок
10/10/22

Може щось із сейвом? Спробуйте в новому чистому сейві, витягнувши всі інші моди та сс? 

Kbkb
Новачок
10/10/22

Так, я зараз повністю дістала всю папку модс, і плеер запрацював. Тепер шукаю який саме cc конфліктує…

Loya
Новачок
24/03/23

Вітаю, завантажила The Sims4  з додатку EA, все працює прекрасно до моменту де потрібно обрати світ, є просто напис "жилі світи" і білий екран. Можливо хтось знає з чим це може бути пов'язано і як це виправити?

Mavka_UA
Новачок
29/03/23

Вітаю, це точно якийсь конфлікт. Перевіряйте чи оновлені моди. Пробували запускати гру без них?

Loya
Новачок
31/03/23

у мене немає ніяких модів

Сара
Новачок
17/04/23

Сул-сул!

Після останнього оновлення некоректно відображається розділ з рисами характеру.

Немає спогадів. Також не відображаються ось ці нові рубежі, оповіщення про їх досягнення є, а там їх немає :( Рекомендували видали СС, які були завантаження після оновлення – не допомогло. Видалення командного центру теж ніяк це не виправило, а інших модів не було. Що робити, як це виправити чи чекати оновлення гри? Дякую🫶🏼

Повідомлень в темі : 33
Повідомлення: 33
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування