ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Оповідання "Жовтогаряча і Дивний"

Повідомлень в темі : 51
Повідомлення: 51
Lita Swahn
Новачок

"головні герої історії"

Це невеличка історія про дорослішання, про дурниці і дрібниці з яких складається життя.
Співавтор: The Sims 4 
Жанри: буденність, фентезі

Lita Swahn
Новачок
2/04/23

Зустріч

Вічний Ґліммербрук (магічна реальність або Дзеркальний Ґліммербрук) був створений копією реального, як безпечне місце для чаклунів. Він потребує постійної енергії, яку йому надають жреці трьох шкіл. Деформація в  летючі острови відбулася під час занепаду відьомської раси, на той час з трьох жреців – була лише одна. Саме тому, з часу деформації, усі чаклунські сім’ї задіяні в навчанні усіх своїх потомків, не важливо чи є вони чистокровними.

Як тільки дитині з чаклунським даром виповнюється 15, раз на місяць батьки проводять через портал у Дзеркальний Ґліммербрук. Записати у сімейне дерево, визначити до якої школи у чада талант або ж показати магічний ринок. Якщо молоді чарівники і чарівниці вже впевнені в своєму напрямі або знають декілька заклинань – вони можуть проводити дуелі між собою, під наглядом батьків.

Саме в такій дуелі, юний Блейн Ґілмор програв. Його мати Дежа, залилася сміхом: «Весь в мене». Лежачи на холодній каменній плитці він не міг зрозуміти, а що власне відчуває? Крім матері ніхто не сміявся, тому це точно був не сором. Руки-ноги наче цілі, а вставати не хотілося.

Навряд Блейн знав, що у рудої відьмочки був сьогодні день народження, тому вона не бачила, як він півгодини відмовлявся підводитися. Одразу після перемоги мати повела її на магічний ринок – обирати подарунок.

Їй подарували палісмана фамільяра.

Фамільяр — згідно з фольклором і народними віруваннями, дух або надприродна істота, яка допомагає відьмам, магам або тим, хто практикує магію.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 
взагалі, я просто хотіла пограти в своєму другому збереженні
ну що ж, тепер у мене два проєкти XD

simmer
Новачок
2/04/23

Ура другому проєкту!

Bellany
Новачок
3/04/23

Ой клас, новий проєкт та ще й про чаклунів! 🙌 Така цікава інтерпретація Ґліммербруку! 🤩

Lita Swahn
Новачок
3/04/23

Цікавість

музика для фону у Spotify або YouTube

Дивно. Блейн відчував себе дуже дивно останній тиждень. Батьки жартували, що він закохався. Йому жах як не подобалось це слово.

«Закоханість» означала для нього щось серйозне, щось таке, що змінить його життя, щось що лякало. З розповідей батьків, він знав, що любов і кохання можуть бути перетворитися на будь-які почуття.

Попри все, Блейн все одно потребував слово, що яке б підходило до його поведінки. Можливо – зацікавився. Так, адже цікавитися людиною можна не тільки романтично. А чому вона його зацікавила? Бо перемогла його? Отже, виходить, цікавість полягає в тому – щоби отримати реванш.

Взагалі він би міг зачекати ще три тижні, і на зустрічі в Дзеркальному Ґліммербруку спробувати знайти рудоволосу, познайомитись і провести ще одну дуель, чисто теоретично. Чомусь думка про очікування здавалася йому такою важкою, ніби вона стала матеріальною одразу в голові і приносила лише дискомфорт. Можливо так його, втомлений за весь день, мозок сигналізував, про відпочинок, Блейн його не послухав.

Він вирішив її знайти, чи хоча б пошукати. Де? Напевно у соцмережах? Він міг попрохати батьків дізнатися щось про дівчину, яку він бачив один раз. І терпіти їх жарти ще півжиття. Блейн обрав все таки соцмережі.

«Як взагалі однолітки знаходять когось у соцмережах не знаючи імені? А може у неї немає акаунтів в соцмережах?» - чим більше з’являлося питань, тим менше ставало ентузіазму.

— Блейне, ти чому сьогодні такий вдумливий? Сталося щось? – прозвучав поруч голос однокласника. Це був Джошуа, якщо підбирати правильне слово, то він був приятелем Блейна, оскільки вони спілкувалися лише в межах школи.

На чверть-вампір (Джошуа) і нащадок чаклунів (Блейн) не сильно подобалися класу. Хтось їх боявся, хтось ненавидів, хтось ігнорував. Гірше робили вчителі, що підтримували цькування. В соціумі легше виживати, якщо поряд є такий самий як ти, тому вони стали спілкуватися. В такий спосіб школа стала чимось трохи легшим, простішим.

— А, напевно ні? Словом, я шукаю декого. Ти випадково не знаєш якихось рудих дівчат приблизно нашого віку?

— Невже пан «кому ці стосунки потрібні» зацікавився кимось? 

— Не в тому сенсі. То не знаєш?

— Наче ні, тільки якщо ти не шукаєш мою двоюрідну сестру

— Це навряд

Це було не навряд.

Оскільки Блейн виріс з рисою "unflirty" (ці персонажі відчувають напругу біля кокетливих симів і рідко фліртують самі, їм важко бути романтичними на людях), я сприйняла це, як аромантичний спектр. Тому я спробую правильно передати це ✨

simmer
Новачок
4/04/23

>>>— Наче ні, тільки якщо ти не шукаєш мою двоюрідну сестру

— Це навряд

Це було не навряд.
Наче сама Доля забавляється.

Дуже гарна пісня. ❤

Lita Swahn
Новачок
4/04/23

Боюсь, що для моїх персонажів Доля = Я + ігрові випадковості Сімс 😅

Обожнюю пісні Макса Пташника просто неймовірно💖

Bellany
Новачок
4/04/23

Можливо поки що це й не романтична зацікавленість, але не факт, що вона не переросте у щось більше згодом. 😇 Ну, або вони можуть стати дуже добрими друзями. Головне тепер знайти її! 🙂

Lita Swahn
Новачок
5/04/23

Нестача

музика для фону у Spotify або YouTube

Її ім’я означало «чудо» або «диво». Для сім’ї вона завжди була чудом. Середня з трьох дітей, єдина хто перейняла мамин колір волосся заразом з чаклунським даром. Що може бути не так? Було дещо.

Дещо тягнулось вже цілий рік. Дзеркальний Ґліммербрук манив до себе, здавалося ось він - світ, в якому немає меж. Межі були. Рудоволоса розуміла, що залишатися в рамках своєї «людської» половини – нудно, а тягнутись до «відьомської» - буде неймовірно важко.

Ще останнім часом дівчина часто ловила себе на думці, що їй хочеться поспілкуватися з кимось, хто не є частиною її сім’ї, щоб поділитися усіма думками. Увесь круг її спілкування зводився до трьох братів: два набридливих рідних і один двоюрідний. Це не було чимось поганим, але вона відчувала, що їй чогось або когось бракує.

Дощ здавалося почав лити сильніше. Для чотирьох підлітків, які гуляли просто неба, це було поганою новиною. Єдине логічне рішення, направитись додому усім скопом і вмовити дорослих залишити кузена на ночівлю.

Втомлені від біганити під дощем підлітки, майже одразу сіли їсти, на додачу ще пару раундів у відеогрі, зморили їх остаточно. До дев’ятої ночі двоє чорнявих братів вже мирно сопіли у своїх ліжках. На першому поверсі залишалися двоє поціновувачів чаю, чекали поки чайник закипить. Розмова звернула на болючу тему. Про друзів, яких нема.

— Міракл, - Джошуа був певно єдиним з братів, хто називав її офіційним ім’ям, - не хвилюйся через це так сильно, важлива не кількість, а якість.

— І що, є якісь приклади якісних?

— Один, однокласник мій, реально єдиний адекватний

— Може попроситись, щоб мене перевели до вашого класу?

— А чому б ні? До речі, зараз сміятись будеш, каже він мені вчора: «шукаю руду дівчину нашого віку».  Ні імені не знає, ні прізвища, ні школи, ні-чо-го. Єдина кандидатура з моїх знайомих, це ти, але ти вчишся у другу зміну, тому тут моя логіка зламалася.

— Взагалі не уявляю, щоб це була я. Якби він сказав про окуляри на додачу, тоді можливо. Та й не ходжу я нікуди без вас гуляти. Хіба що з мамою в Дзеркальний Ґліммербрук. Сумніваюся, що твій однокласник, чаклун.

— В цілому, так, він ним і є.

— Що?

Джошуа - рушійна сила сюжету XD

Bellany
Новачок
5/04/23

Джошуа - рушійна сила сюжету XD

Виходить, що так. 😄

Класні діалоги! Дуже цікаво читати. 😊 

simmer
Новачок