Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Довго думала, викладала скріни в Скріншоти Sims 3 і таки вирішила створити власний світ))
Поки що, тут будуть історії сімейки з Ісла Парадісо, з яких і почалась ця історія, в подальшому, можливо будуть сімейки і з інших лінійок Sims.
Вибачайте, обкладинка вийшла трохи кострубатенька)
ЗМІСТ ТЕМИ:
З доданням коментарів до постів, частини на сторінках можуть трішки зміщуватись. (на 1-2 сторінки вперед.)
Ісла Парадісо
1 покоління - з 1-ї сторінки
Частина 2 , Частина 3 та 4 , Частина 5 , Китай: Частини 6.1 та 6.2, 6.3 та 6.4, Частина 7, Частина 8, Частина 9, Частини 10 та 11, Частини 12 та 13.1, Частина 13.2, Частини 14 та 15, Частина 16 та 17, Частина 18, Частини 19 та 20, Частина 21, Частини 22 та 23, Частина 24, Частина 25, Частина 26, Частини 27 - 28.2, Частини 29 - 33.2, Частини 34 (Ісла Парадісо) - 36.1 - 36.6(універ Нео та Космос) - 38 (Ісла Парадісо. Канікули), Частини 39.1, 39.2 .Шанг-Сімла.( Карлі і Марк), 40, 41. - Ісла Парадісо, 42.1, 42.6. Частина 1 - Універ (Нео і Космос), 42.6. Частина 2 - Універ (Нео і Космос)
2 покоління:
Старт 2-го покоління. Опис, Частина 43, Частина 44, Частина 45, Частина 46, Частина 47, Частина 48, Частина 49, Частина 50, Частина 51, Частина 52, Частина 52.2, Частина 53, Як бачить ШІ Чесстерів, як реальних людей, Частина 54, Частина 55, Частина 56. Ми попрощались з Марком😥 Чи ні?.., Частина 57
Вітаю з відкриттям нової теми! 🎉
Цікавий задум! Я люблю надприродних сімів. Радію, що їх з'явиться більше на форумі. 😊
І на різні містечка цікаво буде подивитись. 🙂
Дякую, буду старатись викладати новинки в темах часто. Зараз хворію, то вільного часу поки вдосталь, а от, як вийду на роботу, то буду постити рідше)
Теж люблю сверхів в сімсах, вони класні і цікаві. Постараюсь виростити всіх)
Сімейка Чесстер (The Sims 3)
Що ж, пора знайомитись з моїми підопічними в Ісла Парадісо.
Все почалось з того, що встановивши гру після тривалої паузи, я створила сіма, щоб просто пограти в цьому чудовому і яскравому місті, в якому декілька раз починала гру, але через постійні глюки та виліти, так і не пограла там толком жодного разу. Тільки один раз, коли Райські острови тільки вийшли, я їх тестувала для статті на одному із стареньких фан-сайтів по грі Сімс, якого вже давно немає.
То ж, я створила Марка, влаштувала його працювати рятівником на пляж та відправила вивчати ремесло дайвінгу. Потім, в мене з'явилась ідея для нового челленджу по сімс 3, пов'язаного з особливостями доповлення Райські острови, та що там ідея, я ж навіть правила вже написала, але хочу його спочатку протестувати, щоб ці правила були на рівні можливого)) От і сім для тестів знайшовся. ))
До речі, враховуючи це, то історію Марка можна вважати своєрідним проходженням цього челленджу. Ну, а правила скину адміністраторам, як тільки успішно його пройду))
Але, давайте ж повернемось до поточної теми. Короче, під час тестування, я подумала, а чому б не продовжити грати далі, не зробити династію і не зіграти у всіх містечках лінійки сімс 3. Ну, а потім я вирішила поділитись скрінами з вами в Скрішотах Сімс 3, після чого і народився цей світ, бо скрінів назбиралось вже чималенько і мені захотілось зробити цей світ відомим))
Хто переглядав скріни з попередньої теми, в курсі, що Марк зустрів русалку, в яку закохався і я приєднала її до сім'ї. Вони вже навіть одружитись встигли і в них навіть народилось друге покоління, але про це згодом.
А зараз, давайте таки,
нарешті :))))познайомимось з ними ближче:*****
Марк Чесстер - створений в CAS.
Фантастична істота - ні
Характер: Морехід, любить дисципліну, майстер на всі руки, духа компанії, кар'єрист
Смаки: колір - оранжевий, їжа - жарений лосось (якщо я правильно пам'ятаю), музика - життя на острові
Знак зодіаку - водолій
Мрія всього життя: Великий дослідник. Завдання мрії - заволодіти всіма невідкритими островами.
Карлі Гольдберг - персонаж з гри
Фантастична істота - русалка
Характер: Любить плавати, кокетка, любить природу, холерик, спортсменка.
Смаки: колір - оранжевий, Іжа - не пам'ятаю (але обов'язково згадаю :) ), музика - латино
Знак зодіаку - скорпіон
Мрія всього життя: Чудовий домашній акваріум. Завдання мрії - зловити не меньше 13 різних видів чудових риб.
Оце я як раз спочатку познайомилась з твоїм Марком та його русалонькою у темі Скріншотів, а тепер ще й тут. 🙂
Записуюсь у постійні читачі темки! 😊
Дякую) Буду завжди рада бачити в темці)
Ага, Тепер буду розповідати про Марка з русалонькою в цій темі))
Марк та Ісла.
Початок!
Що ж, так як скріни в мене збереглись, чуть не з CASу, де створювався Марк, я вирішила почати не з продовження історії Марка і русалоньки, про яких я писала в Скрінах Сімс 3, а з самого початку.
А спочатку мій красунчик заселився у плавучий будинок та багато плавав на ньому у відкритий океан.
Він взагалі любить плавати або просто знаходитись біля моря, тому, воно і не дивно, що і життя своє він захотів пов'язати з русалкою.
Читати продовження під спойлером
👇👇👇
Але, з самого початку, другою половинкою Марка мала стати зовсім не Карлі, а ось ця сімочка. На жаль, не пам'ятаю її імені, так як не планувала писати про них)
Але, побачивши сімочку на пляжі, я одразу уявила генеалогічне дерево та їх спільних з Марком дітей)))
До речі, перші скріни будуть не дуже гарної якості, так як Іста лагає та підвисає, тож, я трішки експерементувала з пониженням налаштувань графіки для стабільної роботи сейву. Але, особливо нічого не змінилось, то ж згодом повернула середні налаштування і далі граю на них.
Ця сімочка, до речі, дуже схожа на одну з персонажок мого дуже старенького сейву з Твінбрука - Крістіну, яка народилась у грі, можливо тому я і прикипіла до неї так спочатку.
Марку вона теж подобалась, але була така неприступна. На флірт раз відповідала, раз - ні, на побачення приходити відмовлялась. Але, завжди приходила на пляж, де працював Марк і там завжди була дуже люб'язною і милою. При чому, я спочатку подумала, що в сімки вже є пара, але ні, вона була одна.
Що ж, ми з Марком не будемо бігати за нею вічно, тим більше, почався робочий день рятувальника і потрібно було слідкувати за відпочиваючими. Щоб ніхто, не дай Сімовод, не втопився))
До речі, він в уніформі такий лапочка *-*
І, як я і знала, довго гуляти по пляжу Марку не прийшлось, адже ніхто не дотримується техніки безпеки у воді і ті сіми вічно топляться в океані, тільки то і роби, що рятуй їх))
Але це ж навіть добре, бо, як і в інших відкритих кар'єрах, платять рятувальникам зарплату раз на тиждень, за то сіми дають гарні чайові за кожен порятунок, у розмірі 200 - 300 сіммоліонів, орієнтовно.
То ж, 4 -5 врятованих за день і Марк вже отримав тижневий оклад 8 рівня кар'єри, на першому, за один день.
А вихідні дні і, частенько, вільний після роботи час, Марк витрачає надайвінг. Ми з ним разом отримуємо купу задополення від цих занурювань та підводних пейзажів.
Шкода тільки, що книг по навичці Занурювання грою не передбачені і сама навичка підіймається дуже повільно. Перед тим, як Марк зміг нирнути на саму просту локацію, нам з ним прийшлось дуже довго плавати з маскою на поверхні. Під водою, до речі, рівень навички теж підіймається доволі повільно.
Але під час занурення, можна непогано заробити. На локації плаває багато риб, серед них попадаються доволі дорогі по 600 - 800 сіммоліонів штука, а ще, можна збирати мушлі для колекції...
Плавають акули...))
Однієї з них, до речі, до смерті налякався Марк)) Бідолашний, аж гідрокостюм від неочікування намочив)))
На цьому скріні він тільки помітив акулу, але ще не встиг зрозуміти, що це за мешканка морських глибин)) Але кисню в балоні явно поменьшало))
Якийсь час Марк думав, що плавати, все ж таки, краже в озері, а не океані - там, по крайній мірі, безпечніше)
Після ще одної відмови зустрітись, Марк вирішив навідатись в гості до своєї дами серця та вияснити, чому ж вона так наполегливо відмовляється від зустрічей.
Що ж, як то кажуть, якщо Магомед не йде до гори... Ну, гора не горда, сама прийде до Магомеда ))
Виявилось, сімочка живе з мамою, яка, напевне, проти зустрічей її доньки з якимось там рятувальником))
Я вирішила, що можна подружитись з сімейкою, а потім запросити сімочку на побачення, можливо вона просто сором'язлива і вважає, що вони з Марком мало знайомі для побачень))
Або, що мій Марк для неї надто красивий і хороший і дама просто не хоче псувати йому життя))
Ця сімочка явно якась незрозуміла та дивна) Вона відповідає взаємністю на флірт Марка, а на побачення приходити відмовляється.
Так як він, бідолашний, за тою роботою і дайвінгом зовсім не висипався, і жив тільки за рахунок куплених в супермаркеті плодів кави, а на власному ліжку - дешевому і жорсткому, спав дуже погано і неякісно, поміж компліментів, попросився переночувати в цьому прекрасному домі, з цією прекрасною, його господинею)
Що ж, дозвіл переночувати, судячи з виразу обличча, він не отримав))
Але ми все одно прийняли там душ і вляглись спати на дорогому та м'якому ліжку сімки, за що нас таки вигнали з дому і сказали, що ведемо ми себе дуже негарно і невиховано))
Потім продовжились, насичені подіями, робочі будні Марка...
І нескінченні дослідження підводних глибин. Огляди затонулих рештків кораблів.
Ми навіть скрині зі скарбами там знаходили, а скарби, до речі, були непоганими. 1000 - 2000 сіммоліонів+деякі мушлі і дорогоцінні камені. Наприклад, один раз знайшли клаптик карти до таємного острова, пляшку з посланням за 1500 сіммоліонів та діамант. Непогано так.
Це, до речі, подейкують, були скарби із затонулого корабля самого Дейві Джонса.
Лихого і дуже багатого пірата, чиє судно затонуло при спробі взяти на абордаж британське торгове судно. ))
А ще, Марк таки доплавався і на нього напала акула...
Ох і страху було... і в нього, і в мене за нього)))
А він взяв і віддубасив її... і нагла бандитка швидко попливла геть у невідомому напрямку))
Шкода, я не заскрінила той момент, як він, в кінці бійки, надавав їй по хвосту)))
Поки Марк полював на скарби Дейві Джонса, наша зазноба умудрилась наковтатись води і ледь не втопилась.
Що ж, прийшлось надавати їй першу допомогу.
Фух, таки врятували))
Але ці скріни ви могли вже бачити раніше в темі зі скринами з Сімс 3))
І... Ура! Сімочка таки погодилась піти на побачення... Напевне, в знак подяки за врятоване життя.)
Мар видівся, повів красуню в ресторан... До речі, недешевий ресторан...
А ця... навіть не знаю, як її назвати після цього... дама, щось пробубнявіла собі під ніс про якесь напруження у стосунках, забралась та й пішла, і скільки б Марк їй не дзвонив, вона не погоджувалась прийти назад і взагалі потім сказала, що не хоче тратити на нього свій час...
Ні, ну це вже зовсім.
Вирішивши, що ми і так вже витратили час, щоб доїхати до центру Ісла Парадісо, та і Марку не заважало б розважитись після невдалого побачення, я відправила його в центральний пар, де якраз проходило літнє свято. Тільки, знову дощ почався, що було трохи незручно.
І саме там, неочікувано він зустрів Карлі. Тоді вона ще не була русалкою, то вже пізніше, гра рандомно її перетворила. Я подивилась на Сімочку, вона така була мила, Вона просто проходила повз Карла, а я вирішила, що ми на зло тій дамі, зараз візьмемо і проведемо з Карлі веселий вечір і наробимо купу фоток. От, щоб вона прямо знала, що втрачає))
Вони розговорились, при чому, спілкувались навіть без моїх команд і я подумала, а може то сім-доля Марка привела в цей парк, для знайомства з Карлі))
Оскільки надворі був дощ і я не хотіла, щом Марк промок і отримав негативний мудлет, ми запросили Карлі в ресторан, на що вона з радістю погодилась)
А я на неї дивлюсь і думаю, яка ж вона мила і харизматична.
Що ж, можна спробувати розвинути з нею романтичні стосунки, тим більеш, враховуючи, що Марк забажав подарувати Карлі перший поцілунок, вона, напевне, йому сподобалась))
Ну, ми і подарували)))
Марк був такий ємоційно вражений її красою, що взяв і розцілував згоряча ошарашену цим Карлі))
За що одразу отримав на горіхи)) Ще й так жорстко...
Добре, що його хоч не побили за поцілунок))
І я подумала, є ні, щоб ще одна сімка відмовилась з ним ходити на побачення?
Так справа не піде, треба загладити вину і вибачитись)
Марк дуже вибачався і навіть подарував сімочці квіти...
Квіти Карлі прийняла і Марка вибачила.
Фух, слава Сімоводу))
Декілька днів сіми не бачились, але Марк пару разів відправляв карлі любовні листи та отримував на них взаємну відповідь. Після чого, я трішки підредагувала місцевий паб в Іслі і зробила його функціональним баром, в якому сіми міста часто проводили час і зрештою, пап набув популярності в місті. А Марк вирішив запросити туди Карлі на побачення. І вона погодилась.
Коли сімочка прийшла, я побачила, що за цей час вона стала русалкою.
"Ух ти", подумала я, це ж можна їх одружити і отримати сейв з русалочками. О Боже, я вже хочу подивитись на їхніх дітей))
Ось так і з'явилась в Марка друга половинка, а я вирішила розвивати їх стосунки, щоб в подальшому приєднати Карлі до сімейки. Марк задаровував їй квітами та закидав компліментами, а Карлі це дуже подобалось.
Як потім виявилось, по характеру вона кокетка)
Потім Марк замовив їм випити... любовного коктейлю)))
То я йому підказала))) Щоб Карлі від нього вже точно не втекла))
Трошки розминулись))
За Карлі теж треба трішки побігати))
А вони гарна пара, як на мене, один одному підходять дуже гарно))
Далі закохані грали в сім-пай, багато фліртували, трішки танцювали, а ще Марк запропонував Карлі зустрічатись, і вона погодилась)
Розглядали разом сузір'я на терасі бару...
А потім настала 3:00 і бар закрили)
То ж, попрощавшись, сіми поїхали кожен до себе додому)
Наступного дня, Марк на роботі був дуже щасливий, до речу, Карлі йому снилась всю ніч) Не знаю, що там йому саме снилось, але її аватарка постійно вискакувала у хмаринках його думок, поки мій рятівник-морехід спав)
А тепер, він сховався від відпочиваючих на пляжі, щоб перевірити, чи дотримуються вони правил безпеки, поки на пляжі не видно рятувальника))
Ну, як вам сказати... Все як завжди... Вони топляться - Марк їх рятує)))
А ще, на пляж прийшла Карлі)) Вона, виявляється спортсменка по характеру, тому бігає вона дуже швидко))
Русалонька на суші у всій своїй красі))
І в мері також))
Ввечері закохані провели прекрасне побачення на пляжі.
Купались разом в океані, фліртували, Карлі була така красива і так подобалась Марку, що він знову не втримався і розцілував її згоряча))
А я скривилась і закрила одне око, очікуючи, що русалонька знову розгнівається))
Але Карлі відповіла взаємністю і притягнувши до себе Марка, подарувала справжній, перший, русалковий поцілунок))
Ну і фото напам'ять))
Мої голубки ненаглядні)
Читати далі:
Він і в іншому одязі гарнюнь в тебе. 😚
Ого, непогано!
Ахах, пам'ятаю, як сіми лякались цих акул. 😂 В мене теж десь лежить старий скрін класний з акулою. Треба буде викласти у темі скріншотів. 🦈
Боже, мама така модна пані у капелюшку. 👵
Ахах, теж варіант. 🤭
Дійсно непогано! 👍
Ні ну ти диви яка поганка! Тільки голову морочила твоєму парубку даремно. 😒
Ну ось це вже інша справа! Точно доля. 🥰
Так, дуже гарна пара. 💕
Ахах, ці всюдисущі ласти 😆
Ну, гарнюні ж. 🥰 Чудово, що все так вдало склалося в них. Бажаю їм щастя та багато маленьких русалченят. 😊
Ну от-от, треба скріном поділитись)) Люблю такого типу скріншоти)) Чекаю на обнову в Скрінах по Сімс 3))
Миленька бабуся. Не те що доця )))
До речі, я недавно дивилась на карті, вони всією сімейкою виїхали. Немає їх, ні на карті, ні в Марка в друзях...
Напевне, треба сказати, ну і слава Богу)))
Ласти - це класика жанру)))
Що не НПС - то в ластах))
Дякуємо)) Але багато русалченат не плануєм)) Хочу одненьке))
Правда, я тут їх в Китай відправляла, ледь стрималась, щоб ще одненьке не забацати)))
Ось це мене дуже лякало у трійці. Бо я так колись кохану дівчину когось зі свої сімів втратила. Тупо
стерласявиїхала. 🙁 Я потім, здається, мод якийсь від цього ставила.