ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Питання по модах та СС

Повідомлень в темі : 45
Повідомлення: 45
Bellany
Новачок

Тут можна ставити питання по роботі або пошуку модів та СС.

Анастасія
Новачок
5/02/23

Добрий день, дуже цікавить питання чи є вже українізатор для гри, хочби демо-версія?

Enni
Новачок
6/02/23

Добрий день! Знаю, що у телеграм-каналі Ведмежуйка роблять переклад четвертої частини, але начебто ще не можна нічого завантажити 🤔 

Але є багато перекладених модів отут

EmrysBell
Новачок
12/02/23

Добрий день! Не знаю чи то правильна тема для мого запитання. Якщо ні, то вибачаюсь заздалегідь. 
Хотіла спитати чи є якайсь спосіб, щоб робити скріншоти з решейдом, але без інтерфейсу гри? 

oxkbt
Новачок
17/02/23

Так, у меню решейда, яке ви відкриваєте саме у грі, можна налаштувати гарячі клавіши для скріншоту та шлях їх розташування. Ну а щоб не було інтерфейсу гри, просто нажміть Tab :)

EmrysBell
Новачок
18/02/23

о, дуже дякую за відповідь :3

Nick
Новачок
21/06/23

Доброго вечора. Підкажіть, можливо не туди пишу, але це пов'язано з модами)) Чи можна перенести папку за замовчуванням на інший диск? ТОбто вона відразу створюється на кореневому диску з Віндою. Чи можливо пенести іх на інший системний диск і щоб гра зсилалась на нього? Бо контенту багато, а пам'ті малувато) Дякую!

Bellany
Новачок
22/06/23

Вітаю. 🌺 

Так, це можливо. Якщо володієте англійською, ось тут є невеличкий відео-гайд як це можна зробити. Перед цим, про всяк випадок, обов'язково зробіть копію вашої папки "Документи".

Nick
Новачок
22/06/23

Дякую :)

Fiiwidie
Новачок
29/06/23

добрий день! я скачала моди з вашого сайту, перенесла їх в папку Mods, все як по інструкції, але при запуску гри моди не відображаються. галочки в налаштуваннях гри аби можна було юзати моди поставила.

можливо, Ви знаєте як зарадити цій проблемі.

Enni
Новачок
29/06/23

Вітаю) Може у вас є скріншоти як все виглядає у папці Mods і галочок у налаштуваннях?

Якщо робите це вперше, то, можливо, все-таки десь щось зробили неправильно 🙈 Інакше не можу придумати, у чому може бути причина. Хіба що ще у когось тут будуть ідеї. 

Повідомлень в темі : 45
Повідомлення: 45
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування