ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Династія Девіль

Повідомлень в темі : 3
Повідомлення: 3
Ariadna
Новачок

В цілому, я вперше створюю щось на цьому сайті, проте маю надію що вийде не так погано як я собі це уявляю.

Ariadna
Новачок
3/03/24

Це Аріадна і Себастіан Дарк і вони подружня пара. Якщо описувати їхній союз в цілому, познайомилися вони ще під час навчання в університеті. Аріадна покинула навчання передчасно тому не отримала жодного диплому, тим частом як Себастіан закінчив навчання і розпочав спортивну какар'єру.

В молодому віці коли ці двоє зустрілися знову, вони вирішили зіграти весілля і купити територію в містечку Коппердейл, там вони вирішили побудувати будинок, а згодом створити сім'ю про яку так довго мріяли.

Аріадна - сімейна та романтична особистість, любитель спорту.

Себастіан - хоробрий охайний геній (характер випав рандомно).

Bellany
Новачок
4/03/24

Вітаю на форумі! 🥳 Сподіваюсь вам тут сподобається. 😊

Дуже гарна пара. Обожнюю цей колір волосся, як в Аріадни. 😍 І з характерами пощастило обом. 👍

Ariadna
Новачок
4/03/24

Мені також дуже подобається платиновий колір волосся у персонажів Сімс, раніше часто створювала персонажів з таким кольором. Мені навіть величезні династії створювати вдавалося, проте сайт на якому я заповнювала сімейне дерево закрився. Саме тому вирішила шукати нові сайти для збереження пам'яті про сімів. Дуже зраділа коли натрапила на цей сайт😍 

Повідомлень в темі : 3
Повідомлення: 3
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування