ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Династія "Rabbit Hill Authors" by травень

Повідомлень в темі : 3
Повідомлення: 3
травень
Новачок

Я сто років не поверталась на форум, а ще більше, не пробувала наново вести династію, тому, томууу.. я хочу почати ще разочок. З власними цікавими правилами та підходом, який мені до вподоби*-* (тим паче, що скріншотиків гарних вже назбиралося, а ділитися нема з ким, хі-хі) 

Так у мене виникла концепція “авторів заячого пагорба” письменницької династії, що будують свій власний родинний пагорб.) 

Отож, правила династії  (Перше покоління)

Дивіз: Швидкість і спритність — заєць відомий своєю здатністю швидко бігати й маневрувати, що допомагає йому уникати хижаків. Це символізує гнучкість і адаптивність.

Ціль: Популярний автор
Мрія: Зірка на алеї слави (як сценарист) 
Робота: Фріланс-автор
Навички (максимальний рівень): 
- логіка
- письменство
- фізкультура
- підприємницька діяльність
- харизма

травень
Новачок
20/01/25

Швидкість і спритність
Ровен Харлоу

Швидкість і спритність — це кредо Ровен допомагає їй у житті: бути швидкою в ухваленні рішень, спритною в маневруванні серед життєвих викликів і адаптивною до змін у світі літератури. 

Ровен Харлоу народилася у Н'юкресті, де їй з дитинства було прищеплено любов до книг і писемності. Її батьки- художники, що частенько виїздили у старенький будиночок на півночі міста, навчили Ровен цінувати творчу свободу та самовираження. Вона з малечку нашвидкоруч обертала думки в слова і захоплювала своєю уявою дорослих. Перебуваючи у старшій школі Сан-Мішуно вона, на жаль, втратила батьків у автокатастрофі. Більше їй ніяк не писалося. Втікаючи чи то від горя, чи то від думок, що гризли душу, вона повернулася в старий сімейний будиночок побути самій навесні. Так вона почала думати поволі й про університет і про те, де взяти гроші, адже потрібно було жити далі, збираючи себе по-клаптихах. 

Так, вона почала працювати фріланс-авторкою, згадуючи давню мету — стати популярною письменницею і сценаристкою, здобути зірку на Алеї слави. Під руку трапився і старанький столик, де колись мама виготовляла свічки на продаж. Ровен вважає, що біг та свіже повітря Н'юкресту піде їй на користь. 

— Кожен мій крок, — думає Ровен. — Це рух. Я не можу й не хочу себе забувати. 

травень
Новачок
21/01/25

Три дні спокою

Магії ранку не сталося — Ровен прокинулася геть сумною та знесиленою. Пережиаючи глибоку рану втрати, вона благалала вищі сили, аби день минув без пригод та загалом був спокійним. Спокійним настільки, аби змогти знову писати. Дівчина зловила себе на думці, що вона й так молодець, що вибралася за місто ген-ген на малолюдну північ, проте на більше позитиву сили не вистачило. Потрібно спершу було встати з ліжка, а там уже глянути, як все складеться. 

Причепурившись нашвидкоруч, Ровен глянула в дзеркало ванної кімнати, що була поза домом. Їй було ніяково, чи то від того, що з підліцтва не була у хатині, чи то від того, що вже геть забула Н'юкрест та усіх його мешканців, словом, її гризла відсутність минулого, втраченого життя, де вона мала все, а зараз, практично, нічого окрім себе й не лишилось. 
Так вона вийшла надвір, аби трохи побігти. Не встигши змінити гардероб на спортивний одяг, дівчина помітила, що вдалині декілька людей перешіптувались. 

— Точно про мене, о бож, як мило з їх боку, — думалось тоді Ровен. — А власне, хоч трохи життя цих людей стало різноманітне. Най наговоряться на сто років вперед, чому ні. 

Після пробіжки вона вирішила розпалити камін, позаяк на початку березня було ще дуже зимно. Так, приємно вмостившись, вона собі почала читати. 

— Точно одним читанням тут не обійдесться, потрібно зловити натхнення, — спало їй на думку. 

Так, Ровен всілась за старий ноутбук, що радше нагадував друкарську машинку. Все навколо покрилось пилюкою, включно з екраном та кнопочками, проте відступати не було коли. Потрібно почати. (тут на другому скріні я не прибрала сітку, вибачейте, але кадр все одно хороший). 

Не на жарт розболівся живіт, але перші три абзаци вийшли нормальними, ба навіть, принесли їй нове відкриття характеру, зробивши дівчину перфекціоністкою

Ровен, вважала, що людям ще рано показувати свої потуги, але можна попрацювати над текстом потім, як стане сил на наступну сторінку та й по замовленням буде щось ліпше, ніж нічого. Тож, дівчина закрила файл. Але полежати їй не судилося… Нік, давній знайомий з часів Сан-Мішунської старшої школи, покликав на Древні Розвалини. 

— З чого б це раптом… — невтямки було дівчині. — Та й біс з ним, поїду. А потім знов увірвусь в ремесло, ніби й не виїздила. 

Ох, як помилялася Рован, ох як вона помилялася… 

травень
Новачок
23/01/25
Доленосна зустріч?

Недовго чекаючи, Рован таки зустріла Ніка. Вони давно не бачились, тож вечір мав бути довгообіцяючим*-*

Після смерті батьків вона справжі майже ні з ким не спілкувалася, тож, це було цікавою нагодою потеревенити й дізнатися, що там Нік, що там інші, та як життя загалом:)

За келишком-другим вже не було такого сум'яття, тож пішли більш інтимні питання: так вони виявили, що обоє без пари. Та й не планують поки у стосунки.

Після невеличкої, проте милої розмови, Рован зустріла своїх давніх подруг з читацього клубу.  Потім вони усі довго танцювали в  прекрасній атмосфері Древніх Розвалин, усі разом танцювали  з Ніком.. аж до знесилення останнього..:)

Відпустивши бідолаху додому відсипатися, Рован хотіла ще випити.. і якось незграбно почала фліртувати з рандомною дівчиною на танцполі, надто вже була кокетлива і п'яненька…)

Відбулася різка зміна планів (так і у грі трапилось, я тут ні до чого), вона капець як захотіла з тусовки - одразу ж - у спортзал. Благо, можна було без проблем доїхати до Сан-Мішуно (за звичкою, куди ноги пам'ятали, туди й пішла). 

Розказувать про свої алколольні подвиги Норі та Вес, напевно.. цього мені не збагнути, але Рован захотіла 15 хв побігати, тож побігала. Хто їй заборонятиме)) 

Так і настав світанок, Ровен поїхала в Н'юкрест собі… Нік все ніяк не виходив з її голови. 

Повідомлень в темі : 3
Повідомлення: 3
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування