Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Всім привіт! У цій темі я буду постити скріншоти своєї династії Сакурай.
Познайомлю вас зі своєю засновницею.

Сайо Сакурай - дівчинка з азіатської сім'ї, яка раніше жила в Коморебі. Її мати жорстоко вбили і вона залишилася під опікою батька. Майже все життя Сайо живе зі своїм батьком у орендованій маленькій квартирці за копійки, в якій не було опалення та теплої води.. Батько Сайо був тяжко хворий і після кількох років прогресування хвороби він покинув її. Після смерті він залишив їй старий конверт з грошима, які копив весь цей час, їх вистачало щоб купити квартиру в Сан Мішуно, в місті, де раніше жила мати Сайо. Абсолютно порожню квартиру, з обшарпаними стінами, без меблів та ремонту. Одна лише погано вкручена лампочка освітлює порожній самотній простір. Однак навіть якщо усередині немає нічого - платити за комунальні послуги все одно доведеться.
Чи зможе дівчинка Сайо, яка залишилася з порожніми кишенями після покупки квартири знайти гроші на квартплату та їжу, обжитися в незнайомому місті, обзавестися тут друзями та здійснити свої мрії? Відповіді на ці питання ви можливо дізнаїтесь у цій темі...
просто граю у сімс
Риси характеру Сайо: Незграбна, Незручна у спілкуванні, Обережна в коханні.

Життєва ціль: Душа компанії
Подобається: В'язання, Співання, Гра на гитарі, Випічка.
Не подобається: Фітнес, Здоровий спосіб життя, Скелелазіння, Змішування напоїв.
просто граю у сімс
Правила моєї гри такі:
1) Гра починається холодною зимою. Тривалість сезону 14 днів.
2) Засновниця заселяється у пусту квартиру (усю мебель та стіни квартири я продала і кодом money залишила засновниці 0 сімолеонів. Яка я щедра, залишила їй аж цілих нічого xD)
3) Бюджет засновниці 0$
4) На квартирі я встановила випробування "Просте життя". Продукти для готування мають бути у холодильнику, Сіми будуть купляти продукти у продуктових магазинах із націнкою на товарах 25% або продукти будуть доставлятимуться доставкою через телефонні послуги. Таке випробування буде на усіх лотах де будуть жити мої сіми.
5) Тривалість життя довга.
6) Сім'я може переїзжати на будь-які лоти будь-якого розміру і коли завгодно.
7) Ніяких читів.
8) Я можу омолоджувати за допомогою зілля 1 раз моїх персонажів та інших нпс для балансу віку, щоб всі старішали рівномірно. (якщо я ними не награюся :) )
9) Якщо хтось в сім'ї помре то перегравати не буду і збережу гру так, як сталося. (!Тільки якщо в сім'ї вже буде дитина та залишиться один дорослий персонаж для ії опіки, в іншому випадку гра просто закінчиться та малюка здадуть у сімсовий дитячий будинок!)
10) Риси характеру для дітей коли вони дорослішають я буду обирати через ігровий кубик.
Ціль першого покоління: До кінця життя засновниця має докачати навик в'язання, кулінарії, вишуканої кулінарії
випічки та грання на гитарі до 10-го лвл.
просто граю у сімс
Заселення!
Кумедний вираз обличчя О.О
просто граю у сімс
День 1. Виживання.
Сайо зовсім без гроша, що навіть на придбання їжі не вистачає. Тому вона вирішила знайти роботу і влаштуватися офіціанткою, через 3 дні вона стажуватиметься у бургерній.
просто граю у сімс
Але чекати ці 3 дні, та поки з'явиться перша зарплатня - можна й кінці з кінцями звести. Неподалік будинку є причал з морем, який ще не встиг заледеніти. Ймовірно там є рибаки, можливо якщо Сайо пограє очима, то вони поділяться своїм уловом.
Однак причал був спорожнілим, а на вологій кам'яній плитці лежала чиясь вудка. Може хтось забув? Варто хоча б спробувати щось спіймати..

просто граю у сімс
Але Сайо зовсім не вміла рибалити і тому їй траплялася тільки болотна тина (в морі???)
просто граю у сімс
Риболовля не принесла користі, ритися у смітті ще не хочеться тому виникла ідея зіграти роль п'яної співачки біля караоке бару, Всередину караоке нищучку все одно не пустять. Але ніхто ж не прийме тебе за чокнуту якщо ти просто зійдеш за алкоголічку, вірно? А може, ще й грошей за пісні дадуть?
Якась жінка-циганка одягнута у все блискуче принесла 2 сімолеони, живемо!

просто граю у сімс
На столах залишилася недоїдена їжа інших людей, гидувати зараз не час, Сайо забрала все, що змогла побачити на столах. Їжа їй здалася досить смачною, судячи з мудлету. Вона була дуже голодна
просто граю у сімс
Надвечір Сайо знову почала співати біля площі щоб заробити хоч що-небудь і та сива жінка повернулася до неї і дала ще трохи грошей а також попросила обмінятися номерами. Через свою сором'язливість Сайо не змогла відмовити.
а також ця жінка привела за собою натовп циган своїх знайомих й вони теж накинули їй грошей. Напевно їм стало шкода дівчину, яка увесь вечір оре біля караоке щоб ій дали сімолеонів...
просто граю у сімс