ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Світ магії

Повідомлень в темі : 2
Повідомлення: 2
Admin
Новачок

Тут ви можете ділитись позитивними та негативними враженнями від DLC. А також поставити свої питання перед придбанням, тоді гравці, що вже мають це DLC зможуть вам дати свої рекомендації :)

Едсміта
Новачок
29/09/22

Я купила це доповнення хоча мені візуально не подобався світ магії і навіть трошки бісив. Було б краще якби в чарівному світі була не тільки ніч, а й день)) А взагалі мені подобається що у магів є спеціальна книжка зі всіма заклинаннями та зіллями. Зіллями я доречі не сильно користуюся (хоча в сімс 3 це моє улюблене заняття). Як на мене складно дістати інгредієнти... А от заклинання це такі класні чити 😍 мої сіми нічого не лагодять і не прибираються тому шо роблять це все магією

Правда одного разу моя сімка підіжгла себе коли хотіла полагодити душ...і померла 😢

Оксі
Новачок
2/10/22

О, теж придбала колись це доповнення, щоправда не досліджувала ретельно. Але атмосфера сподобалась, особливо магічні дуелі!) і зіллєваріння і оці тваринки фамільяри (щоправда бракує більше з ними взаємодій), а ще я сподівалась що оранжерея буде справжня, шкода що тіки декорація... а саме містечко гарне

Загалом, вважаю магів чудовим доповненням до гри.))

Доброго вечора ми з України :з

Повідомлень в темі : 2
Повідомлення: 2
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування