ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Чудове в'язання

Повідомлень в темі : 5
Повідомлення: 5
Admin
Новачок

Тут ви можете ділитись позитивними та негативними враженнями від DLC. А також поставити свої питання перед придбанням, тоді гравці, що вже мають це DLC зможуть вам дати свої рекомендації :)

Едсміта
Новачок
17/10/22

Оце думаю купувати чи ні 🤔 Хто грав, воно того варте?

Bellany
Новачок
17/10/22

Ой, мені дуже зайшло. Саме заняття в'язанням прикольне і вироби класні. Сподобалось, що можна вив'язати нові комбінезончики для немовлят замість вже набридлих двох базових. Ще класно, що в'язати можуть не тільки дорослі, а й діти. 😊

В'язані вироби можна продавати онлайн, або, як робила я, у власному магазинчику. 🙂 Для другого варіанту вже потрібне доповнення "До роботи".

Едсміта
Новачок
29/10/22

А це з цим доповненням приходить онлайн продажа всякого барахла? Чи тілки вязання можна?

Bellany
Новачок
29/10/22

Ага, з цим каталогом ще йде онлайн магазин "Плопсі", в якому можна продавати не тільки свої в'язальні вироби, але й вироби з дерева та картини. Може ще щось, не впевнена. А з предметів ще крісло-гойдалка з різними діями.

Взагалі класний каталог. Багато усякого в ньому. 🙂

Lu
Новачок
29/10/22

Я взагалі думала, що це найгірший каталог, а виявився один із найкращих. Дуже прикольний! У мене в'яжуть всі: і мачо, і Скеля і навіть гуртом. Дуже прикольна у ніх міміка під час в'язання, також полюбляю функцію - "вчити в'язанню" - з дітьми просто вау.

Повідомлень в темі : 5
Повідомлення: 5
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування