ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

[ЛіС] Сестри Лора і Сола

kikondry
Новачок

Маленька історія про сім'ю Оксман. (Можливо 18+)

kikondry
Новачок
19/11/23

Це була лише передмова перед головною історією. Взагалі, це перезапуск того, що я робила раніше, але через певні причини мені не сподобався результат.

Основні питання по передмові:
1. Ким працювали батьки? - батько будівельником, мати - нянею
2. Детальніше про батька? - мамкін синочок, зростав не проблемною дитиною. Гроші чи інші проблеми його не хвилювали. Мрія: купити власну машину. Страхи: боїться павуків і висоти. Має мало друзів, трудоголік. Риси характеру: Веселий, меломан, перфекціоніст.
3. Детальніше про матір? - сирота, має багато знайомих. Завжди були проблеми із грошима. Замкнута в собі, але при цьому є дуже кокетливою. Мрія: заробити мільйон. Страхи: відповідальність і змії. Риси характеру: Ревнива, весела, сім'янинка.
4. Що сталось зі стосунками Рози і Бернарда? - Роза переспала із своїм клієнтом (батьком дитини яку вона няньчить) заради грошей. 

Якщо у когось ще є питання - задавайте :)

P.S.: (на майбутнє) в мене в один момент гра заглючила тому фото на пам'ятнику у Агнес може відрізнятись. 

ВІДРЕДАГОВАНО: Шейдери використовую Dove Reshade 2.0 від kindlespice

kikondry
Новачок
19/11/23

Поки в Лори своя кімната, Сола тиснеться на старому дивані...

kikondry
Новачок
19/11/23

Роза: Слухай, я знаю що він не найпотужніший, але це мабуть краще ніж нічого?

Роза: Тому ось, тримай
Лора: Дякую, мам!

kikondry
Новачок
19/11/23

Класна керівничка: Дуже смішно, діти. От-от прийде вчитель, а ви таким займаєтесь

Роланд: Пані Урсула, невже не можна пожартувати?

Вчителька Урсула: Діти, а ну тихо! Щоб більше такого не було, ви мене зрозуміли? Інакше - до директора!

Вчителька Урсула: Розклад уроків і дзвінків ви уже знаєте. Праве крило на другому поверсі на ремонті, вхід заборонений! Старостою класу буде Алан Стокер. Алан, після уроку створи графік чергових, до речі, після уроків ви чергуєте по двоє. Миєте підлогу, витираєте дошку, парти, підвіконники. Зрозуміли?

Вчителька Урсула: Дорогі хлопці та дівчата, сьогодні ви прийшли в школу, щоб почати свій шлях до знань. Бажаю веселих та захопливих уроків, гарних оцінок, нових друзів, добрих викладачів. Нехай шкільні роки будуть радісними, повними дивовижних відкриттів і щасливих моментів.

Роланд *пошепки*: Почали за здравіє, закінчим за упокій..

kikondry
Новачок
19/11/23

Алан Стокер - Староста класу, спортсмен, геній, мільярдер, плейбой, філантроп. Багато курить, чіпляється до дівчат із інших класів, полюбляє морозиво ненавидить моркву по-корейськи і має алергію на горіхи. Боїться серйозних стосунків і накачених жінок. Ходять чутки що він полюбляє дівчат помолодше і має великий чл ...

Кай Флорес - Киця бабина, тихий і слухняний хлопчина, який ніколи не тусить з поганими дівчатами, або майже? Боїться висоти і любих жуків. Обожнює дивитись сімейні мелодрами разом із бабусею, яка його виховала. Ходять чутки, що продає оголені фотографії учениць а ще має справи з наркотою.

Роланд Вайс - Дивиться аніме, слухає рок-музику і з дитинства колекціонує статуетки з лего ніндзяго. Хлопчина із довгим язиком і прийомною сім'єю, котра обожнює цього рудоволосого хлопчину. Вегетаріанець, обожнює тварин, особливо собак. Не любить прасувати одяг, мити посуд і доглядати за своїми молодшими сестричками. Любить фаст-фуд, танцювати і денний сон. Ходять чутки що він гей, бо наспір поцілував хлопця.

Олівер Міллер - грає 24/7 у вільний час готується до екзаменів. Пам'ятає на пам'ять перший закон термодинаміки і молодший син в сім'ї. Часто тікає з дому, не має друзів. Клаустрофоб і полюбляє дивитись кіберспортивні турніри . Ходять чутки що його б'є батько.
Амака Паєр - Конфліктна особа яка шукає кожну вечірку у своєму місті. Любить замовляти товари через інтернет, не любить задротів і сумних. Красномовна і лицемірна. Ходять чутки що займається любов'ю за гроші.

Джойс Уайлд - Тиха дівчина, яка полюбляє дивитись серіали і лускати сємочки. Нелюбима дитина, живе в подруги. Боїться власних батьків, любить подругу і Раяна Ґослінґа. Ходять чутки що Джойс наркозалежна.

kikondry
Новачок
19/11/23

Джойс: Лорейн, не зайнята?
Лора: Та ні

Джойс: Пішли прогуляємся?
Лора: Ну..пішли?

kikondry
Новачок
19/11/23

Джойс: Ти дуже мила, Лорейн, але про тебе нічого не відомо, розповіси про себе?

Лора: Ну-у...я меломан, люблю грати у відеоігри, їсти фаст-фуд і довго спати. Маю свій ігровий канал з невеликою аудиторією...
Джойс: Маєш хлопця? 
Лора: Н-ні
Джойс: Якийсь секретики?
Лора: Маю в підвалі заложницю у якої було багато запитань до мене..
Джойс: Зрозуміло, не хочу до неї приєднатись.

Лора: Ну якщо ти так цікавишся чутками, можливо і зі мною поділишся якимось?

Джойс: М-г, ні. Ти нічого цікавого не розповіла, а інформація - це валюта, що маєш на обмін?

Лора: Гаразд, ми тоді ще зустрінемось
Джойс: Обов'язково

kikondry
Новачок
23/11/23

Глорія: Цього року такий нудний Геловін
Шера: І не кажи, тільки дарма гроші на костюми витратили

Амака: Давай хоч спробуєм..

Алан: Послухай, мені набрило тобі все пояснювати. Ні, я точно не хочу з тобою зустрічатись

Джойс *подумки*: Яке-ж лайно, таке враження ніби свято влаштовували батьки а не учні..

Лора *подумки*: Вау, спецефекти із магазину "Все за 40 грн." Як "цікаво"..

kikondry
Новачок
23/11/23

Лора: Вау, кого я бачу! Закуплялась в секс-шопі в розділі БДСМ?
Джойс: Саме так, а ти, я бачу, в дитячому магазині?
Лора: 1:1, сучечка. Що хотіла?
Джойс: Ти цікава особа, Лорейн, потоваришуємо?

Лора: А що тобі з цього?
Джойс: Відверто, тебе цікавить заробіток?
Лора: Тут розкажи детальніше
Джойс: Ти мабуть чула що Кай Флорес фотограф? Так-от, він фотографує, а я продаю, цікавить?
Лора: Хех, і що багато на таке клюють?
Джойс: А що тебе не влаштовує?
Лора: Тобто віддавати оголені фото в треті руки ледь відомій особі для тебе ок?

Лора: Не зрозумій мене неправильно, ідея - супер, реалізація - така собі.

Джойс: Чесна сума за відверту працю, якщо знадоблюсь - ти знаєш де мене шукати, красуня.

kikondry
Новачок
23/11/23

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування