ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Помилки у грі

Повідомлень в темі : 38
Повідомлення: 38
Admin
Новачок

Тут ви можете написати код своєї помилки і гравці, які вже стикались із цими помилками зможуть вам допомогти :)

Влада
Новачок
1/01/25

Добрий вечір, вже напевно як півроку маю проблему: вимикаю моди в грі, хочу перевірити чи баг в грі через моди чи ні, але не можу зайти в свою родину з вимикнутими модами. Просто безкінечно грузиться гра. Що це?((

Влада
Новачок
1/01/25

а баг в мене такий: не можу говорити зі своїм сімом підлітком, з вибору є тільки “розповісти про весілля” і ще щось.. видалила вже мод на “100 соц інтеракціонс”, і все одно отаке

Bellany
Новачок
2/01/25

Вітаю. Не впевнена, що колись зустрічала таку проблему. 🤔 Питання: чи усі з цих модів оновлені до останньої версії чи якісь може застарілі вже? Та чи видаляєте ви разом з модами файлик гри localthumbcache.package? Він знаходиться там же, де й папка Mods.

Влада
Новачок
2/01/25

Файл перевірю, моди оновлені. Але проблема полягає в іншому, я там вище написала, не можу зайти в родину коли вимикаю в грі моди😟

polly
Новачок
26/01/25

Вітаю, після останнього оновлення вже заходила в гру і все було ок, а зараз заходжу і зникли всі доповнення і написано що вони не придбані взагалі, не знаю що робити

Nikol
Новачок
15/02/25

Привіт, хочу скачати доповнення та натискаю зберегти зявляється загрузка а потім пропадає і все

Nikol
Новачок
15/02/25

а ні вибачте моя помилка але як завантажити?

Karina
Новачок
2/04/25

Всім привіт! У чому може бути проблема в  Sims 4, якщо я не можу взаємодіяти з сімами? З малюком взаємодія доступна, а між дорослими та дітьми – ні.

Повідомлень в темі : 38
Повідомлення: 38
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування