Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Довго думала, викладала скріни в Скріншоти Sims 3 і таки вирішила створити власний світ))
Поки що, тут будуть історії сімейки з Ісла Парадісо, з яких і почалась ця історія, в подальшому, можливо будуть сімейки і з інших лінійок Sims.
Вибачайте, обкладинка вийшла трохи кострубатенька)
Ага, такий серйозний хлопець. Від нього, точно, ніхто не очікував)))
Добре, що маму не відкачували після таких жартів)))
Дідуган дбайливий, але нічого в справжніх русалках не тямить. 😋
Гарненький. 😊 На голуба схожий. Пам'ятаю, мені дуже подобалось ловити цих маленьких тваринок по усьому світу.
Ну ти диви на них. Як змовилися. 😒
Дуже затишно і якось по-сімейному. Якось одразу відчувається, що ним володіє велика родина. 😊
Ти бач, який пустун! 😄 Бідна Карлі, такий стрес пережити...
А зачіска так і лишилась короткою. 🤭 Але з цією зачіскою ще більш помітно наскільки він в тебе гарненький. 😍
Дуже з запізненням коментую, вибачайте за це. 😳
Ага) А ще вони постійно втікають, якщо їх одразу з багажа не дістати))
Та то капець якийсь. Таке враження, що то якийсь глюк... Бо в жодної з цих русалок не з'являлась навіть функція, де вона може запропонувати Марку чарівну ламінарію, щоб він міг теж стати русалом. І він теж не може в них її попросити, хоча, колись, на самому початку гри, пам'ятаю, така можливість була. Ой, здається мені, ще не встигне він до смерті виконати мрію життя(( Хоча, станом на зараз він відкрив вже майже всі острови. 2 залишилось.
Дякую) Рада, що сподобалось, бо мені вперто лєнь той курорт перебудовувати повністю і я тільки наляпую все на купу, щоб кількість зірок збільшити)) Адже, коли курорт стане п'ятизірковим, Марк відкриє передостанній острів)
Він в мене в грі вже став молодим. Белані, ти б бачила, яким він красунчиком виріс, я просто очей від нього не можу відірвати))) А ще, в моїй грі появився новий любимчик)) До того то була Омега))
Йой, треба скоріше читати мені, щоб наздогнати поточні події. 😅
я ще до того не дописала)))
Ось, дивись, який лапочка. Він ще симпатичніший за Марка. Забрав риси і від Карлі, і від Марка, на відміну від Нео, який Маркова копія.
Божеее, усьо, я померла 😍😍😍
Ісла Парадісо
Частина 25. Нові спроби дізнатись в русалок дорогу до русалочого острова.
Як я і згадувала в попередньому пості, пташка в Чесстерів, хоч і в клітці, але за нею добре доглядають, постійно бавляться та, іноді, залишають клітку відкритою, щоб пташка могла політати.
Читати продовження під спойлером
👇👇👇
На пляжі, останнім часом зовсім не густо, Марк вільний час тепер використовує з користю. Коли втомлюється плавати з маскою, сідає дочитувати підручник по фотографії. Саме сьогодні він його дочитав, прокачав фотографію до 3-го рівня. І все, пора книгу передавати наступному члену сім'ї. Більше підручників немає, далі тільки практика.
Космос також засів в бібліотеці за наукою. Залип в підручнику аж до самого вечора, прокачавши навичку до 3-го рівня. Тепер він знає, що світ не квадратний)) Він може аналізувати каміння, мінерали та рослини. Правда, для цього потрібно придбати наукову лабораторію, яка в сімейному будинку не поміщається)) (я вже пробувала) То ж, практичні заняття, Космос поки що відкладає на невизначений термін, а точніше, до універу. Будемо рахувати, що хлопець дуже захопився наукою, але поки що, вивчає тільки її теоретичну частину та вже не може дочекатись, коли він поступить в універ)
Поки чоловіча частина Чесстерів зайнята прокачуванням навичок, Карли вирішила з'їздити в комісійний магазин для покупки професійної фотокамери, яка значно розширить можливості сімів при фотографуванні і яка, чомусь відсутня в режимі покупки.
Здається, це вже третя поїздка в комісійку за фотіком, який не з'явився в списку товарів і цього разу((
Що ж, русалка трішки походила по магазину в пошуках чогось корисного... Ну, не йти ж з порожніми руками) В результаті, купила пляшку добре вистояного виноградного нектару та... машину часу. Правда, приїхавши додому, ми з нею подумали і вирішили, що ми не будемо впевнені, що нею скористаємось)) По крайній мірі, в наступних постах ми тією машиною так і не скористались, бо я успішно про неї забула, аж поки не заглянула в сімейний багаж, в один з відіграних днів))
Також, Карлі вирішила поспілкуватись з продавцем про активний спосіб життя та користь спортивних занять... Але, здається, продавець не любитель спорту, він любить валятись, після роботи, на дивані, переглядаючи серіали або різні реаліті-шоу) І судячи з його думок, той телевізор він явно отримав не законним шляхом)))
Тільки подивіться, з яким азартом Карлі розповідала продавцю про заняття спортом)))
Вже йшовши додому, Карлі помітила на столі для креслень гарний малюнок людини у фартусі. Враховуючи дизайн кухні Чесстерів, ми з русалкою вирішили, що цей ескіз буде дуже класно дивитись на стіні, біля холодильника, або біля мікрохвильовки. То ж ми і його придбали. Правда, в результаті, Карлі отримала негативний мудлет та трохи розчарувалась, бо при порівнянні цін в комісійці та в інтернет-магазині, виявилось, що вона добряче переплатила.
Хм... Тепер зрозуміло, як продавець комісійного магазину заробляє сімоліони на новий диван та телевізор))
Марк на пляжі знайшов ще одну пляшку з посланням. Там був старовинний лист. Пляшка була доволі старою, думаю, бовталась в океані ще з минулого століття. Кажуть, в такій пляшці можна знайти карту до таємного острова. Але, Марк все більше думає, що це чутки, так як в попередніх чотирьох, що йому довелось знайти раніше, були звичайні листи, переважно туристів Ісли, які таким чином хотіли залишити згадку про себе та свій відпочинок... ага... засмічуючи океан)) Це перша рідкісна річ, що чоловік знайшов в пляшці, яку прибило хвилями припливу на берег.
Після комісійного, Карлі відправилась рибалити. А то, сира риба закінчується, а до домашнього акваріуму пливти далеко))
Марк продовжує налагоджувати стосунки з русалкую.В решті решт, вони стали хорошими друзями, але вивідати секрет місця знаходження острова так і не вдалось. Згадуючи свої симпатії до різних сімів та постійні листи від Таміко, якими сімка, буквально, засипає чоловіка любовними листами. Карлі навідалась до океанського дня, щоб перевірити чим же там займається її чоловік))
Ось, зі скриньки знову дістали новий. І не тільки від Таміко, і не тільки для Марка)) Клавдія також відповідає Космосу взаємністю і надсилає любовні листи у відповідь, але, їхні стосунки поки не рухаються в сторону романтичних. Поки підлітки так і залишаються найкращими друзями.
А ще, поки Марк досліджував підводні печери та скрині зі скарбами, хтось пустив по місту слухи, що сім... еее... як то сказати... трішки не добіг до туалету)) При чому, слухи то неправдиві... Певно, знову Матео мстить за Карлі)))
Але Марк не той сім, з ким варто жартувати таким чином. Здається, його вже дістали ті наклепи і він, прямо ввечері, точніше, по серед ночі, пішов в ратушу і подав на кривдника в суд за наклеп. І виграв його. Думаю, наступного разу, перед тим, як щось про нього говорити, кривдники добре подумають, чи варто. Враховуючи розмір компенсації, яку Марку заплатили за кривду)
До речі, я часто згадую, що в підводних скринях Марк знаходить багато дорогих речей. Ось, вирішила продемонструвати, як збагачуються Чесстери на дайвінгу)) Правда, скрині зазвичай залишаються відкритими і їх неможливо перевірити ще раз, але після ресету всього міста, вони закриваються повторно. Ресет мені приходиться періодично робити, так як Ісла дуже багує, Марк з Карлі постійно вилітають з печер, на карті постійно застрягає транспорт. Тому, за рахунок ось такої оптимізації містечка, я трохи чітерю)) Правда, я помічала, що скрині закриті бувають і без ресету. Можливо, через деякий час вони дійсно оновлюються і закриваються самі. Один тільки знайдений плутоній, з другого скріну, коштує 9000 сімоліонів.
А ще, Космос отримав свою першу зірочку знаменитості. При чому, не через популярність Марка, що було б цілком логічно, але ні, Космос став популярним за рахунок одної зірочки популярності Клавдії))
Також, Космос відірвався від вивчення науки та, не зважаючи на свою нелюбов до природи, вечір посвятив астрономії та дослідженню зірок.
Як цікаво. Космос досліджує космос))
До речі, через декілька годин споглядання зоряного неба через телескоп, юнак відкрив нову зірку. Зірка надгаряча, біла, але з розміром хлопець ще не оприділився. Ніяк не зрозуміє, чи вона середня, в порівнянні з іншими зірками, чи гіганська) Короче, думав, думав та вирішив просто назвати її “Велика ламінарія” і не запарюватись над розмірами) Потім, космос ще довго любувався своїм відкриттям. Яка ж вона гарна та блискуча.
Наступного дня, Марк вирішив покликати русалку в гості. Ту ж саму Майю Океан, з червоним хвостом як добре, що я скріню прінт скріном всі імена персонажів, бо їх стільки, що мої пости би розповідали тільки про неї, нього і його\її друга😂)
Майя, видно, потерпає завжди від голоду, як і русаляча частина Чесстерів))) О то вже розробники постібались над русалками))) Створили їх ненажерливими чудовиськами)) Напевно, в реальності Сімс 3, русалка не заманює чоловіків піснями і тягне потім під воду, а просто їх з'їдає, як тільки в океані закінчується вся риба))))
Рататуй був дуже смачним, тепер його можна запити кавою і все, можливо тепер вона таки видасть таємницю місця знаходження русалячого острова)))
До речі, Майя виявилась дуже вдячною і вихованою гостею. Думаю, можна їй вибачити, що вона шарилась в нас по холодильнику, без дозволу господаря... Враховуючи, що Карлі постійно готує з запасом на всю, майже русалячу сім'ю, то особливо вона Чесстерів не об'їсть, а от те, що посуд за собою помила, то молодець, ми всі вдячні)
Тим часом, в школі закінчились уроки і Космос запропонував Клавдії зайти до нього в гості. Але, поки він доплив додому, Клавдія відзвітувалась, що начекалась друга достатньо і тепер мусить йти, бо їй треба на роботу...
Той цілий сторі прогрешн всіх підлітків влаштовує на підзаробітки і вони, біднятка, тільки-но відсвяткуюсь свій День Народження, одразу занурюються в доросле життя з обов'язками і роботою... Ох. А як же ж перше кохання, гуртки, підліткові розваги??? Короче, я тільки те і роблю, що звільняю їх, бо навіть Нео і Космос мріяли влаштуватись на короткий робочий день. Теж мені, трудоголіки юні)) Короче, після звільнення, Космос Клавдію повернув і вони таки змогли поспілкуватись та зробити разом домашку.
А от русалка, здається, таки переїла))
Це ж треба таке. Раптом їй стало погано і вона схопилась за серце... Певно каву собі надто сильну зробила... все ж таки, Майя була вже у віці(( Як і інші русалки, яких генерує гра((
Смерть щось сказала про порожню клітку, махнула косою і вже хотіла забрати русалку, яка покинула світ живих...
Раптом Майя впала на коліна та молила Смерть дати їй ще декілька днів, що в неї є ще незавершені справи в цьому світі... Ох, невже вона хотіла Марку показати дорогу до русалячого острова... Цього ми вже ніколи не дізнаємось... Костлява була невблаганна. Голосно відповіла, що час Майї Океан вийшов і їй більше не місце в світі живих... Махнула косою і забрала стареньку русалку в потойбічний світ...
Таємниця русалячого острова так і залишилась нерозгаданою((
А клітка синьої птахи дійсно виявилась порожньою... Невже Костлява забрала і її?? Ох, не потрібно було Чесстерам залишати дверцятка клітки відкритими((
Добре, що Карлі цього всього не бачила і смерть русалки її не засмутила, адже самим Чесстерам старшим до старості залишилось декілька днів. І самій мені стає дуже сумно від усвідомлення, що с Марком і Карлі прийдеться скоро попрощатись.
Сама ж русалка сьогодні вирішила відпочити від спорту і механіки і знову відправилась рибалити на узбережжі. Дивіться, якого ловила омара!
Там ж вона зустріла Кайлію з якою давно хотіла подружитись, але якось стосунки не заходили далі хороших знайомих.
Вони довго спілкувались на різні теми, Калйлія виразила радість від того, що їхні діти так близько дружать, а Омега з Нео покохали один одного настільки, що були скрізь і завжди разом, аж до того моменту, як Нео відправився навчатись в Ле-Мандраж. І якщо вони і далі залишаться такими близькими, то хтозна, можливо Айзекси та Чесстери будуть не тільки сім'ями дружити, але зможуть об'єднати їхні родини. Одним словом, Кайлія схвалює вибір доньки і Карлі Омега подобається. Жінки дійшли згоди, що ці молоді люди зможуть стати гарною парою, якщо зможуть зберегти свої стосунки. Особливо зараз, в період не такої вже короткочасної розлуки, яка, слава сімсу, вже добігає кінця. Адже навчання в приватній школі закінчується і Нео, буквально на днях, вже має повертатись додому.
Далі буде...
>>>Таємниця русалячого острова так і залишилась нерозгаданою((
Та що ж таке, пороблено?! Час-бо спливає. Ця сюжетна лінія мене неймовірно турбує.
Чекаю на продовження!
А як мене турбує))) З тими русалками, то цілий капець) Неможливо нічого вивідати) Але нічого, за то, в наступному пості в Марка будуть не аби які пригоди))
Ці русали найсправжніші партизани, не видадуть своїх таємниць!
О-о-о, пригоди~