Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія)
Ще є інстаграм 👀
Оце так баг. Капець, бідна Ідуна, всі на неї кричать, аж шкода її стало)
Пожежник такий гламурненький))
Гарна у вас сіейка і класні скріни, буду з радістю слідкувати за подіями)
Пішла читати далі)
Дякую дуже за коментар та вітаю у моєму божевіллі 😍
То дуже класне божевілля, я прямо прилипла до вашого світу))
Ахах, ну це дійсно досягнення. 😄
Ооо, молодий кавалер то файно. Схвалюю. 😏
Це доля, я вважаю. 😎
💖 Дуже радію, що це спрацювало. Бо баг жахливий.
І ще й досі непофікшений!😤Ці двоє такі милі. 🥰 Тішуся, що їх не встиг розсварити цей мерзотний баг. 😌
Типові переживання матусь. 🤭
Ахаха, боже, такий гламурненький. 👄
Дякую за чудове оновлення! 🌞😊
Швидке оновлення, бо хочеться наздогнати актуальні події, а там ого-го що відбувається (навіть не смерть)) 🙈

Ось Ідуна на фоні красивої зими у Віллоу Крік та... хмарочосів? Вони завжди там були? 😳 Це болючий удар розробників по мені, у якої немає "Життя у місті" та Сан-Мішуно 😔 Оффтоп: насправді, не дуже хочеться - я розумію, що не сумую за фестивалями та квартирами, і це дивне усвідомлення.
А це Стюарт (я сподіваюсь, що він дійсно Стюарт, і я нічого не переплутала) - ми вже його бачили у натовпі на Геллоувінській вечірці, але близько не знайомились. У нього добрі стосунки і з Джеком, і з Ідуною, він звичайний простий хлопець, полюбляє спортом займатися, влаштувався на якусь стандартну офісну роботу, щоб були якісь гроші. Нічого особливого, просто добрий простий хлопець.
Стюарт трошки подобався Ідуні, але не так, щоб прям вау, і ось десь взимку він почав проявляти до неї увагу - в основному, це був не дуже вмілий флірт або якісь милі маленькі вчинки по типу запропонувати зайти в кафе, замість парку, бо на вулиці дуже холодно. Це було ще дуже сиро і несерйозно, точніше, напевно, Ідуна ще не вважала це чимось серйозним та справжнім. Вона продовжувала ходити на побачення (бо автор встановив мод на побачення наосліп з випадковими симами, автор любить рандом), але ніхто їй не подобався по-справжньому.
Я думаю, що Джек своїм існуванням у житті сестри дуже підняв її планку стосовно чоловіків - і своєю зовнішністю, і піклуванням, і поведінкою в цілому 🤔
Були у Ідуни і зовсім невдалі побачення. Одне з таких відбулося у барі, вона засиділася допізна, а чоловіче зовсім не збирався проводжати Ідуну додому, тому вона пішла сама. Трошки сумна, трошки п'яна, хотіла провітритися, тому не брала таксі... У такому стані завжди щось повинно піти не так.

Добре що цим "не так" тієї ночі став наш новий сусід, з яким вони познайомилися на вечірці Белль.
Ідуна просто проходила повз його будинок, а він дуже вдало готував собі хотдоги на задньому подвір'ї. У другій годині ночі, чому б і ні, пф 😎 Він просто багато працює та дуже нерегулярно буває вдома. Ми з цим ще зіткнемося... (насправді, я не заставляла його готувати на вулиці, я просто привела Ідуну на лот і хотіла подивитися, чи зустрінемо ми там його, а оцю виставу він сам провів 👀)
Коротше, вони заговорили, Ітан питав що сталося, Ідуна вже була зовсім засмучена, і змерзла, і не хотіла йти додому, бо там мама та брат обов'язково спитають що трапилося, і щось ще таке вона несла незрозуміле, що Ітану було простіше залишити її у себе в будинку, аніж намагатися зрозуміти. Вона заснула одразу, прямо у куртці, бідненька 🙁

Думаю, що вдома Ідуну не чекали, бо знали, що вона на побаченні, вона доросла дівчинка, і побачення може закінчитись теж по-дорослому (ой, а я взагалі писала, що близнята більше не підлітки?), але вся ця ситуація, з точки зору автора, звісно, не дуже безпечна.
Ідуна прокинулась вже ближче до ранку, почувала себе ще сумніше, так тепер ще й соромно. Ітан зі своїми хотдогами знайшовся на дивані у вітальні (чесно сам туди пішов спати, і хотдоги на столі поруч стояли 😂 але він їх чомусь не їв), і у них з Ідуною знову сталася якась душевна розмова, зовсім як тоді, на вечірці. Але на цей раз все зайшло далі, і я вже не стала їм знову забороняти, тож ось вам розмова, а далі ми підглядати не будемо 🙄
Ідуна дивовижно себе почувала наступного дня, але не розповіла нікому з домашніх, де і з ким вона була. Прийшла додому, і це вже добре 😄
А Белль зачастішала зі своїми сусідськими вечірками (просто їй сподобався отой молодий, в блакитному костюмі, і потрібен був привід ще поспілкуватися 😅)
Це не дуже йшло на руку Ідуні та Ітану, бо вони не обговорили, що будуть робити далі зі своїм новим становищем, тому... не робили нічого. Буквально. Вони зустрілися у натовпі людей, і старалися не показувати, що вони знайомі ближче, ніж просто сусіди 🤔 Ідуна дуже маніакально мила увесь посуд, який знаходила...

Потім Ітан робив теж саме...
Коли вечірка закінчилася, і гості усім натовпом уходили, ці двоє зіткнулися в щось ось таке, і я з них дуже сміялася 😂 ще більше сміялася з погляду оцієї жіночки у жовтій кофтинці - це стара подружка Белль, і вона точно щось зрозуміла у цей момент
Джек теж зрозумів...
Далі (насправді, по сімським міркам пройшло багато часу, більша частина зими) було
РіздвоСвято Зими - і я намагалася зробити його максимально домашнім, щоб ця родина нарешті справді добре відсвяткувала хоча б щось, без смерті та горя. У них вийшло 😭❤️Почали зі святкового сніданку, який приготувала Белль. Близнята веселилися та постійно автономно робили Belly Laugh, у мене досі у вухах їхнє "Хо-хо-хо!"

Джек, здається, більше листувався із Джинні, ніж допомагав прикрашати ялинку...
Белль виглядала дуже щасливою 😍 Навіть незважаючи на цих дурнів, що заважали готувати вечерю (а може - завдяки їм))
До Белль заходила подружка, а до близнят - Ешлі. Ешлі пощастило більше, бо він потрапив чітко на вечерю (думаю, це був його план)
І, блін, вгадайте хто ще приперся автономно після того як не давав про себе знати багато сімських днів...
Зі святом привітати треба обов'язково. Набагато більше обов'язково, аніж взяти у дівчини номер телефону, наприклад, або дати зрозуміти щось про ваші стосунки... Ні, це все точно не важливо 🤔
Белль нікому не давала швидко втекти, бо свято! Щиро радіємо усім гостям, усіх за стіл, ніхто нікуди не піде голодним і нещасливим!
Особливо - Дід, правду про якого не знає ніхто (окрім мене😈)
Ідуні не пощастило з обома подарунками... Ітан ось там позаду так дивиться зацікавлено, а я бачила як цей гад підклав як раз отакий гидотний подаруночок у купу подарунків 🤔 Вираз обличчя Джека не краще, може Ітан діяв не один...
Самому Джеку, звісно, пощастило з подарунками, але скрін зроблений заради того, щоб показати які у Діда золоті зуби 😂 Ми були праві - він точно непогано заробляє своїм підробітком
А знаєте що мені більше за все подобається на цьому скрині? Навіть не те, що Ітан з Ідуною сидять поруч, і не те, що Белль ну точно сподобався цей окулярний жук, а те, який хитрий і веселий погляд у Джека)
Ну ви подивіться, він точно намагається загнати сестру у фарбу 😂 Але вона зайнята)
Джек ось посидів поруч із сімським Санта Клаусом і трошки перейняв у нього його обов'язки та настрій - коли всі розійшлися по домівкам і ліжкам, наш хлопчик поїхав сюрпризом вітати зі святом Джинні та її батька 😍
Але, здається, трошки щось наплутав...
Але не засмутився! Тому що гидотний подарунок дістався не Джинні, а це - головне!
Зима продовжувалася, Ітан знову зник, а молодь ходила гуляти у дуже пересвічений парк, виибачте за цю яскравість 😖
Карлі, до речі, почала зустрічатися із Семом, який був на спільній фотці на Геллоувін. Але тут вона була чимось сильно незадоволена і постійно на нього кривилася.
Джек автономно приймав місячні ванни (=лежав у снігу як дурень)), а Джинні любила його навіть таким
Ну такі вони котики, я не можу...
Коли друзі розійшлися, Джек питав у Ідуни щось про Ітана, але над її головою з'явилася бульбашка з зображенням рукавиць для боксу, тож робіть висновки самі 😅
Ідуна з Карлі ходили у спортзал, і звичайно ж, знову несподівано там зіткнулися з людиною-загадкою (це романтично тільки у фільмах про вампірів, а у житті це дуже дратуюче). Вони навіть обнялися, але одразу після цього Ітан швидко звалив. Хоча він тільки-но прийшов...
Після спортзалу дівчата вибралися у клуб, взяли з собою Джека і Сема, а ті покликали ще Стю. Я чесно намагалася поспілкуватися Ідуною зі Стю, але вона майже не слухала мене і постійно йшла танцювати. А коли нарешті послухала, Стю пішов у сторону туалетів з якоюсь жіночкою 🤔
Ідуну це засмутило, хоча, дорогенька моя, треба було менше морозитися 😡 Думаю, що Стю вже втратив усякі надії...
Ну, Ідуна пожалілася Джеку. Джек повів її звідти - пити какао та заспокоюватися
Новий Рік та закінчення зими відмічали разом із Джинні та її батьком 😌
Юху, скільки всього новенького! 😍
Мені здається, декоративні хмарочоси то вони якимсь з останніх оновлень додали. Втім не розумію навіщо. 🙄
Ой, подобається мені Ітан. Він такий бед бой у своєму чорному вбранні та окулярах. 😎 Дуже сподіваюсь, що вони з Ідуною все ж таки стануть повноцінною парою. 😍
А Джек та Джинні, дійсно, такі котики милі. 🥰
Дуже цікаво, що ж там за ого-го в тебе в актуальних подіях. Може завагітнів хто... 😏
Я точно бачила, що їх додали в іконки міст, та не очікувала побачити їх у самому місті. Я думаю, що це, у дусі максіс, свого роду маркетинговий хід - показати, що у світі є хмарочоси, і що треба піти пошукати длс з ними 🤔
Мені дуууже подобається, як вони виглядають разом, але, чесно, я не хотіла би його у родину 🙄 Не бачу його тим, хто постійно проживає під одним дахом з усім нашим сімейним хаосом, не такий у нього характер. Алеееее я би хотіла Ідуні дітей від нього, скоріш за все 😅 Дуже хочеться схопити таке світле волосся у династію 😈 Подивимось...
Настала рання дощова весна, і - спойлер - з весною довелося вирішити всі любовні питання остаточно, бо скільки вже можна...
Ітан знову зустрівся нам у спортзалі - є враження, що там він буває частіше, аніж вдома (хоча Ідуна не перевіряла, вона занадто горда для такого). Вони знову смішно зіткнулися - біля сходів. Я думала, що зараз підуть по сходах разом, провалюючись у текстури один одного, але ні - Ітан зупинився та пропустив Ідуну 😏
Вона сама автономно пішла спілкуватися з ним на верхній поверх будівлі, де нікого більше не було. Там був чай, стільці, спокій - тож, напевно, Ідуна наважилася спитати в Ітана щось прямо і відверто. А може, запропонувала обмінятися нарешті телефонами, бо зустрічатися у спортзалах - це дивно.
Та йому щось не сподобалось... На скрінах цього не залишилось, але Ітан негативно відреагував на якусь дію Ідуни, після чого швидко пішов. Напевно, для дівчини це стало поводом заставити себе відмовитися від усіх сподівань та фантазій...
...та відповісти на прохання Стю зустрітися 🙃
Стю чомусь прийшов у офіційному вбранні - напевно, хвилювався, зайченятко, хотів добре виглядати 🥺
Це була більш відверта розмова, ніж попередня з іншою людиною (сподіваємося, йому там гикається), вони багато розмовляли, а Ідуна, на моє здивування, мала до Стю дуже багато гарних мудлетів і зовсім не мала ніякої образи. Вони дуже прозоро обговорили, що, так, Ідуна подобалася Стю, але він не міг її зрозуміти, бо вона начебто і відповідала йому взаємністю, але водночас кудись постійно зливалася (нікого не нагадує? 🤦🏻♀️). І в якийсь момент він очікувано втомився та дійсно тоді відповів на флірт якоїсь незнайомої дівчини й пішов з нею... Він запевняв Ідуну, що нічого серйозного там не було, і що ось він з нею, відверто їй про все каже. І автор думає, що він молодець, бо це ж капець лячно!
Ідуна теж вибачилась перед хлопцем за свою недоторканість та зізналася, що він їй теж дуже подобався і подобається. Вони могли би спробувати щось, обережно так, не поспішаючи, так?
А автор в якийсь момент замилувався цим насиченим зеленим пейзажом за спиною Ідуни 😍 і знову, зовсім як із хмарочосами, знайшов у Ньюкресті поля для гольфу 😳
Ну а ці двоє тим часом вирішили спробувати... (а Стю чекає перевдягання, я обіцяю 😂)
Вже вдома Джек побачив цих двох з будинку, і це було для нього здивуванням, бо він же ж знав ту клубну історію. Він вийшов до них, привітно поспілкувався, а ці двоє сказали йому дуже коротко підсумок того, що між ними відбулося.
Потім Стю пішов, а близнята ще розмовляли надворі у темряві (Белль вже спала), бо Джек трошки хвилювався, чи все у сестри добре і чи впевнена вона у тому, що робить (вона впевненою не виглядала)...
А я дивилася на них і розуміла, що капець як я їх люблю 🥺
Але знаєте хто любить їх ще більше за мене? Белль 💔
Не знаю, як ми з близнюками переживемо її смерть, тому старіння у мене зараз дуже часто стоїть на паузі 😔
Але давайте поки про добрі новини! (для когось і не дуже 😅)
Це було навіть не свято (треш у нас завжди на свята), а звичайний день, близнюки навіть з пижам своїх не вилізали. Ідуна щось писала, як завжди (вона нарешті вмовила мене влаштувати її на кар'єру письменника)
У гості несподівано приперся Стю та ось так просто познайомився із Белль. Белль виглядає привітною тут, але насправді Стю їй не сподобався - вона сприйняла його як "незрілого" та несерйозного 🤔
У цей час до Джека зайшов Ешлі й водночас подзвонила Джинні, спитала чи може вона прийти. Ось, прийшла... 🤪
Давайте тепер трошки передісторії. Ще коли Белль діставала Джека питаннями весілля та дітей, він заради цікавості спитав Джинні про її бажання мати дітей, і вона відповіла, що зараз вона цього не хотіла би. Зараз це дуже бачно по її виразу обличчя... Напевно, я десь за ними не догледіла ☹️ Тому що, насправді, я теж не хотіла їм поки дітей. І взагалі вагалася, чи варто брати Джинні в родину, бо вона, подорослішавши, піймала божевільну рису характеру 😩 Ну що ж, довелося брати, причому терміново, бо Джек не бачив Джинні усього лише два-три сім-дні, а вона прийшла вже на третьому триместрі зі знаками питання у мудлеті з терміном народжування. Звісно, я хотіла, щоб ця дитина народилася з нами, а не десь за кадром...
Першим Джинні побачив Ешлі. По його виразу обличчя зрозуміло, що він зараз побажає Джеку успіхів і злиняє 😂
Джек не розгубився, та й взагалі несподівано для мене виявився дуже щасливим після цих великих круглих новин..
Джинні його не розуміла...
Але вже було пізно щось робити, навіть з моїми модами, тож Джинні ми залишили у себе, і вже назавжди 🏡
А, ой, там на фоні у будинку ходить Квітковий Кролик, тож це все ж таки було свято 😂
І, вибачте за стрибок на другий поверх, але це важлива перша подія у Стю та Ідуни, яку вони зробили, поки я у шоці скрінила Джинні з Джеком 👀 (Ідуні не сподобалось...)
Більше Джека новинам зраділа тільки Белль. Джинні перед нею прикинулася, що вона теж щаслива 😅
Та насправді у Джинні була ціла купа мудлетів, злих та напружених, про те як їй погано, як вона не хоче цю дитину, та як вона не розуміє захоплення Джека, і почуває себе одиноко 🥺
Ну і можу сказати, що Джинні дуже вчасно до нас прийшла, бо зовсім скоро почала народжувати... Белль спокійнісенько дістала телефон - напевно, викликала швидку.
І так у нас з'явився неочікуваний і поки незрозумілий Форест 🥺🌱
Ооо, таки вагітність! Вітаю молодих батьків. 👶 Сподіваюсь, Джинні звикне до своєї нової ролі мами. 😊
А Ітан розбиває мені серце своєю нерішучістю. 💔😢 Ну, Стю, так Стю... Головне, щоб Ідуна була щасливою.
Хоча вона поки такою не виглядає...