ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Світ Enni

Enni
Новачок

Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія) 

Ще є інстаграм 👀

Enni
Новачок
9/10/23

Про котика лоооол 😂 якщо це реально продумана розробниками дія, а не черговий баг, - то це дуже смішно та життєво 

Enni
Новачок
21/12/23

*тихенько мовчки закинула маленький апдейт і сховалась назад* 

Enni
Новачок
21/12/23

Ну добре, ще трошки 💛

Enni
Новачок
29/12/23

Захотілося сьогодні сховатися кудись під ковдрочку теплої атмосфери сімсу, тому ось декілька скрінів з Зимового Свята (=Різдва). Засніжений Віллоу Крік, династійний будинок, ялинка у вітальні, камін (майже ніхто не згорів) та подаруночки 🎄

Коул з Грейс зараз у кінці свого підліткового віку. Останній тиждень зими та свят припав на випускні екзамени, бал та дорослішання, які я ще не відіграла. 

Двійнята живуть у династійному будинку під крильцем у вже-дорослого-Тревіса, якому цей будинок і дістався у спадок від Ноа. Він не те щоб очікував опікуватись двома дорослими характерними підлітками, але не те щоб вони давали йому вибір 😄 Зимове свято стало для цієї трійки першим "сімейним" святом - вони вперше всі разом прибирали будинок, готували різдвяне печиво, вечерю, їздили за ялинкою та готували один одному подарунки 🎁

Скоріше за все, така атмосфера протримається недовго, бо після випуску та невеличних канікул настане пора університетів, і хто зна, може двійнята роз'їдуться по різним куточкам сімосвіту... (бо авторка запарилась та намалювала собі карту з усіма містечками, щоб мати більш чітке бачення географії своєї гри) 

Enni
Новачок
1/01/24

Ну і трошки новорічного 🎄🥂 (малі відгуляли випускний, їм вже можна і по келиху на свято)) 

Lita Swahn
Новачок
2/04/24

Які ж вони гарнюні✨

Lisichka-sestrichka
Новачок
1/01/24

Які класні і затишні свята. Скріни такі класні. Святковий настрій дуже класно передають.🥰

Вітаю двійнят із закінченням школи!

Enni
Новачок
2/01/24

Дякую тобі за коментар! 💛

Мене поки не вистачає читати темки інших (тож тобі подвійне дякую за читання моєї 🙌), але колись я доберусь до твоєї, в мене там вже накопичилось багацько для читання, аж на цілу маленьку книжку ахахаха

Lisichka-sestrichka
Новачок
16/01/24

А так. Я там настрочила ого-го)) І ще збираюсь, бо вже день третій збираюсь з силами на новий пост)))
І дякую, що ділишся моментами зі світу. Люблю твоїх персонажів та твої скріни, навіть, якщо там мало опису, цікаво їх розглядати. Головне, не забувай писати, хто є хто, бо я іноді в них плутаюсь)))

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування