ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Династія Лоуренс

Pixiali
Новачок

Привіт! Мене звати Pixiali. Запрошую вас до династії Лоуренс. Засновниця Джеккі - чародійка, якій пощастило створити справжню багатодітну cім'ю. В династії спостерігаємо за всіма 6 членами сім'ї, тому нудно тут ніколи не буває. Долучайтесь та запасайтесь попкорном. 

Династія Лоуренс існує уже більше року, нарховує уже три покоління і вже має багату історію, тут я хочу розповісти вам історію Лоуренс від самого початку. Якщо ви одразу хочете перейти до актуальних новин династії, їх можна знайти на моєму тг-каналі

malachitealens
Новачок
1/11/23

Нарешті я тебе сюди затащила <3

Привіт, я Малахіт!
Граю в 4 частину, по мінімуму використовую СС конетнт та моди.
Створюю закручені сюжети, постійно редагую персонажів в збереженні та віддала серденько режиму будівництва <3

Зараз граю в збереженні з трьома поколіннями і таємничою вампірською історією. Якщо стало цікаво, з моїми персонажами можна познайомитись в моєму ТГ каналі.

Pixiali
Новачок
1/11/23

цьом! <3

Привіт, я Pixiali!

Граю в Sims 4 та обожнюю династії, тому розпочала свою, про яку і розказую тут. Не шукаю легких шляхів, тому веду одразу 6 персонажів династії, тож нудно не буває ніколи. Запасайтесь попкорном і приєнуйтесь <3

Pixiali
Новачок
1/11/23

Чародії в сім'ї Джеккі з'явились, починаючи від її бабусі. Тому з самого дитинства бабуся готувала її до усвідомлення, що свої здібності потрібно приховувати, бо мало хто захоче мати в своєму оточенні чародіїв... Так, Джеккі виросла впевненою у собі та завжди знала чого потребує у житті... От тільки через застереження бабусі з чоловіками їй не щастило, бо не всі готові будувати відносини з чародійкою... Але все змінилось, коли на третьому курсі університету вона зустріла Стена...

Привіт, я Pixiali!

Граю в Sims 4 та обожнюю династії, тому розпочала свою, про яку і розказую тут. Не шукаю легких шляхів, тому веду одразу 6 персонажів династії, тож нудно не буває ніколи. Запасайтесь попкорном і приєнуйтесь <3

Pixiali
Новачок
1/11/23

Попри оманливу зовнішність Стена, він шукав людину, з якою зможе віднайти затишок та тепло... Побачивши Джеккі, він закохався по вуха і зрозумів, що попав... Він пообіцяв собі, що ця дівчина стане дружиною та матір'ю його дітей... Тому що було далі, не складно здогадатися 😏

Джеккі ж була не проти, бо зустрівши Стена, вона не втрималась перед його добротою та відданістю, адже на свій страх, зізнавшись, що вона чародійка, отримала з його боку лише підтримку та любов ❤️ Але якщо вже бути чесними, то звісно, вона оцінила його привабливість і вміння кулінарити ;)

Привіт, я Pixiali!

Pixiali
Новачок
1/11/23

Джеккі та Стен одружилися та почали будувати своє гніздечко... Вони купили пусту ділянку, на якій раніше був великий будинок, проте він був зруйнований через пожежу... Більшість це би злякало - будувати будинок на місці такої трагедії, проте цих двох нічого не лякало, вони були впевнені, що на цьому місці буде будинок який простоїть десятиліття, якщо не більше. P.S. До того ж,  ділянка продавалась ледь не за копійки, а молодятам після унівеситету це було як ніяк вигідно 🏡

P.s. Починала династію для себе, тому на першому поколінні скрінів було не багато. Але далі... 

Привіт, я Pixiali!

Pixiali
Новачок
1/11/23

Зовсім скоро після початку будівництва вони дізнались, що Джеккі вагітна, чому обоє були дуже раді. Тому Стен взяв усе в свої руки та всіма силами намагався прискорити ремонт, що було дуже вдалою ідеєю, бо ще в універі його знайомі постійно жартували, що йому потрібно було стати будівельником, бо він завжди вдало майстрував всілякі штуки та ремонтував сантехніку 😄

Привіт, я Pixiali!

Pixiali
Новачок
1/11/23

То ж коли народився їх первісток, вони встигли побудувати "коробку" та зробити мінімальний ремонт на кухні, ванній та спальні на ті гроші, що в них були. Проте це було не важливо, бо вони знали, що попереду їх чекає усе про, що вони мріяли. Головне, що в будинку зароджується справжня любов ❤️

Хлопчика назвали Ніколас. Джеккі не могла з впевненістю скзати, чи народився малий чарівником, але щось підказувало їй, що це таки так. 

Таким милим малюком був Ніколас. Джеккі та Стен не припиняли дивуватись йому. 

Привіт, я Pixiali!

Bellany
Новачок
2/11/23

Вітаємо на форумі! 🌺 Рада бачити нову династію в нашому затишному куточку. 😊 (Велика подяка Малахіт за це, хехе 😉)

На мій погляд, чим більше персонажів, тим цікавіше, тому з нетерпінням чекатиму на появу усіх 6 членів сім'ї у цій темі. 🙂 Ніколас - абсолютно чарівний (в усіх сенсах) малюк. 🥰 Та й не могло бути інакше з такими гарними батьками. 😍

Pixiali
Новачок
2/11/23

Дякую, також рада приєднатися до вас ❤️

Привіт, я Pixiali!

Pixiali
Новачок
2/11/23

Поки малий ріс, Джеккі починала свій шлях до письменництва і сподівалась колись стати відомою авторкою. 
Бажаючи підтримати кохану, Стен наступним ділом під час ремонту зробив їй кабінет її мрії.  

P.s. В університеті Джеккі отримала диплом за спеціальністю "літературознавство"

Привіт, я Pixiali!

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування