Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Привіт! Мене звати Pixiali. Запрошую вас до династії Лоуренс. Засновниця Джеккі - чародійка, якій пощастило створити справжню багатодітну cім'ю. В династії спостерігаємо за всіма 6 членами сім'ї, тому нудно тут ніколи не буває. Долучайтесь та запасайтесь попкорном.

Династія Лоуренс існує уже більше року, нарховує уже три покоління і вже має багату історію, тут я хочу розповісти вам історію Лоуренс від самого початку. Якщо ви одразу хочете перейти до актуальних новин династії, їх можна знайти на моєму тг-каналі
Фух, слава сімсу, Єлайджа не наробив помилок...
Будемо їй відкривати секрет про те, як можна завагітніти під час ГВ, чи нехай це стане для неї сюрпризом?))) Я, правда, тільки доганяю пропущене, але все ж можливо)))
Слава сімсу, що не в ліжку, в самий цікавий момент)) Я рада, кохання та пристрасть, нарешті взяла верх над побутом🥰 Мені от все цікаво, коли ж розкриється причина хвороби.
Побігла читати продовження))
Так, Елайджа здивував, я очікувала від нього зовсім іншого 😅
Про Аделін - думаю треба робити знижку на те, що вона ще зовсім молода, вийшла заміж в 18 років і у неї зовсім немає досвіду)) але я впевнена, вона розбереться)))
А стосовно хвороби - нічого секретного, ускладнення після пологів. Я думаю, вже скоро вона відновиться ❤️
Привіт, я Pixiali!
Граю в Sims 4 та обожнюю династії, тому розпочала свою, про яку і розказую тут. Не шукаю легких шляхів, тому веду одразу 6 персонажів династії, тож нудно не буває ніколи. Запасайтесь попкорном і приєнуйтесь <3
Новий розділ: смерть Стена і неочікувані зміни в житті Джеккі та Аделін
Стен помирає від старості в той час, коли вони з Джеккі згадували щасливі події свого життя.
Їм таки все вдалося... Побудувати великий будинок повний любові та затишку, де не стихав звук топоту маленьких дитячих ніжок та пронести їх кохання через усе життя 💔
Привіт, я Pixiali!
Граю в Sims 4 та обожнюю династії, тому розпочала свою, про яку і розказую тут. Не шукаю легких шляхів, тому веду одразу 6 персонажів династії, тож нудно не буває ніколи. Запасайтесь попкорном і приєнуйтесь <3
Першим про смерть батька дізнається Мейсон. Весь вечір він допомагав матері зробити все необхідне, бо Ніколас, найстарший син, живе в Тартозі, а Аделін вважай тільки народила і не можна навантажувати її таким стресом.
Джеккі написала усім старшим дітям про необхідність зустрітися наступного ранку.
Найбільше вона переживала, як сказати про те, що сталось - Езрі, найменшому синові. Він був дуже прив'язаний до батька... Він у всьому брав з нього приклад, був дуже активний, займався з ним спортом і був таким же вічно радісним як і Стен.
Привіт, я Pixiali!
Як і планувалось, наступного ранку Джеккі зустрілась зі старшими дітьми на сніданок, щоб розповісти, що їх батько помер. Усі розуміли, що він уже не молодий, але ніхто не очікував, що це станеться так раптово, бо він до останього був активним та ні на що не скаржився.
Але на цьому не все ...‼️ Далі стались події, до яких навіть я не була готова 😱
Привіт, я Pixiali!
Після сніданку Джеккі зібралась йти додому, але вже не змогла терпіти своє жахливе самопочуття, яке списувала на стрес від смерті Стена... І в цей момент усвідомила, що надто вже знайомий їй такий стан... Так Джеккі зрозуміла, що вона вагітна👍Злитися на Стена було марно, Джеккі лише істерично посміялась з того, що Стен до свого останього дня виконав свою обіцянку про те, що в іхньому домі ніколи не припинятиметься топіт маленьких дитячих ніжок.
P.s. ніякі чити, налаштування... гра вирішила з мене посміятися.
Джеккі влаштувала похорон... І попри свою впевненість та віру в себе, вона налякана думкою про вагітність і ще більше думкою про те, як повідомити цю новину дітям... Тому в той час коли Джеккі сумує за своїм коханим чоловіком, вона одночасно з усмішкою подумки "проклинає його" за те, що цей старий кобель таки здійснив свій задум - залишити її з малям після своєї смерті, щоб вона не відчувала себе самотньою 👼
Прощавай мій перший та ідеальний сім, з якого почалась династія 💔
Привіт, я Pixiali!
Через декілька днів після похорону Джеккі вирішила сходити до лікаря, щоб впевнитись, що все нормі та малюку і їй нічого не загрожує... Попри скорботу, на відміну від попереднього разу, Джеккі не хотіла робити аборт і надіялась, що їй вдастся виносити здорову дитину... Прийшовши до свого лікаря, вона знову почула сміх і слова про те, що це справжнє диво, що вона завагітніла та ще й з дитиною все добре... Наостанок лікар підсумував, що напевно чоловік її дуже кохав, якщо досі в такому віці Джеккі мала жіноче здоров'я міцніше, ніж у деяких молодих жінок... І справді, додому Джеккі йшла з сумом думаючи про любов Стена, завдяки якій до останнього відчувала себе щасливою жінкою 💔
Привіт, я Pixiali!
Після втрати батька хлопці зовсім занепали духом... Мейсон взяв на себе турботи про маму та підбадьорення Езри, розуміючи, що тепер саме він як чоловік відповідальний за рідних у цьому домі, бо Ніколас знаходився за сотні кілометрів від них і до того ж мав свою сім'ю...
Езру було не впізнати... Вічно щасливий та енергійний, зовсім як його батько, він перетворився на тінь... Став мовчазний і рідко виходив на вулицю... Він постійно почувався самотнім і не міг змиритися з думкою, що залишився без батька... Він не розумів, як йому далі зростати без прикладу та компанії Стена.
Привіт, я Pixiali!
На наступний день після консультації Джеккі вирішила, що більше зволікати не можна і вона має поділитися з кимось з дітей про свою вагітність, бо скоро це стане очевидним... Вона обрала Аделін, сподіваючись на її розуміння, бо вона була "татовою донькою" і тому сподівалась, що та зрозуміє її бажання залишити цю дитину... До того ж Аделін сама тільки стала мамою і це також збільшувало шанси на розуміння.
Набравшись мужності, Джеккі запросила Аделін додому і, залишившись наодинці, розповіла їй усе... Вона розказала, що колись Стен жартома запропонував Джеккі народити ще одну дитину, щоб Джеккі не відчувала себе самотньо у випадку його смерті, бо усі діти все майже виросли... Проте вона зізналась, що тоді не сприйняла серйозно його слова і так на світ з'явився Езра...
Вона пояснила, що тоді вони домовились, що Езра буде останньою дитиною... Тому коли через день після смерті Стена вона, зрозуміла, що вагітна, вона не вірила тому, що відбувається, бо очевидно, що в її віці завагітніти вважай неможливо і тому вона списувала усе погане самопочуття на стрес від подій.
Тому вона поділилась з Аделін своїми страхами про народження цієї дитини і можливу неможливість виростити маля... Проте зізналась, що хоче залишити його з любові до Стена, хоч це і егоїстично...
Але Аделін заспокоїла маму і сказала, що розуміє її переживання... І вона запевнила, що підтримає Джеккі в цій історії, щоб не сталось... І у випадку непоправних подій візьме усі турботи на себе.
А на останок посміялась з батька, що він таки як був упертим в своїй любові до матері, так і залишився таким до останнього свого дня, нагадавши про себе навіть після своєї смерті.
Привіт, я Pixiali!
Через декілька днів Джеккі все одно не могла заспокоїтися через події, які на неї навалилися. Вона буквально не могла спати ночами, тому подумала, як вона може називати себе могутньою чародійкою, якщо не викличе Стена на останню розмову, про те, що він натворив, маючи можливість завдяки своїм здібностям...
Тому вона це зробила...
Спочатку розмова була на високих голосах, він сказав їй, що хто ж міг знати, що вони досі були здатні створити маля, але потім вони обоє пом'якшились, бо все таки скучили одне за одним. І Джеккі "познайомила" Стена з майбутньою дитиною.
Після цього Стен вирішив, що раз його дружинонька вирішила викликати його "з того світу", то чому б не спробувати ту грандіозну вечерю на його честь😅
Привіт, я Pixiali!