ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Династія Лоуренс

Pixiali
Новачок

Привіт! Мене звати Pixiali. Запрошую вас до династії Лоуренс. Засновниця Джеккі - чародійка, якій пощастило створити справжню багатодітну cім'ю. В династії спостерігаємо за всіма 6 членами сім'ї, тому нудно тут ніколи не буває. Долучайтесь та запасайтесь попкорном. 

Династія Лоуренс існує уже більше року, нарховує уже три покоління і вже має багату історію, тут я хочу розповісти вам історію Лоуренс від самого початку. Якщо ви одразу хочете перейти до актуальних новин династії, їх можна знайти на моєму тг-каналі

Pixiali
Новачок
30/11/23

Езра нарешті починав забувати про своє горе від втрати батька і став виходити на вулицю, але все одно почував себе самотньо.

Привіт, я Pixiali!

Граю в Sims 4 та обожнюю династії, тому розпочала свою, про яку і розказую тут. Не шукаю легких шляхів, тому веду одразу 6 персонажів династії, тож нудно не буває ніколи. Запасайтесь попкорном і приєнуйтесь <3

Pixiali
Новачок
30/11/23

Тим часом Одрі і Ребекка подорослішали і тепер виглядають так 🥰 Ребекка взяла від батька очі. Але при цьому вони як дві каплі води схожі на маму, Аделін... Хоча гра трохи пожартувала і якимсь дивом у Одрі коричневі очі 🙃

Привіт, я Pixiali!

Граю в Sims 4 та обожнюю династії, тому розпочала свою, про яку і розказую тут. Не шукаю легких шляхів, тому веду одразу 6 персонажів династії, тож нудно не буває ніколи. Запасайтесь попкорном і приєнуйтесь <3

Pixiali
Новачок
7/12/23

Мейсон випустився зі старшої школи і нарешті заїхав в гуртожиток. 
P.s. Він обрав факультет драматургії 

Звісно першим ділом почав знайомитися зі своїми сусідами.

І так, йому як завжди фортануло і він отримав найкращу кімнату.

Разом з ним до Фоксбері вступили його друзі і Моллі.

От тільки Мейсон на радощах знайомства з новими сусідами зовсім забув про Моллі і за вечь день жодного разу з нею навіть не поспілкувався...🙃🙃

Анджело також дарма часу не втрачав і одразу запримітив сусідку навпроти їхньої кімнати, яку звати Аорхі... Він за звичкою подумав, що швидко зачарує її своєю харизмою... Але він ще не знає на кого натрапив і хто кого насправді обкрутить 😏🔥

Привіт, я Pixiali!

Pixiali
Новачок
7/12/23

На наступний день після заселення Мейсон таки отримав від Моллі, що він навіть не подумав про неї потурбуватися в той день.

Але вони швидко помирились, хоча Мейсон уже почав задумуватися у що він взагалі вв'язався...

Привіт, я Pixiali!

Pixiali
Новачок
9/12/23

Анджело також дарма часу не втрачав і одразу запримітив сусідку навпроти їхньої кімнати, яку звати Аорхі... Він за звичкою подумав, що швидко зачарує її своєю харизмою... Але він ще не знає на кого натрапив і хто кого насправді обкрутить 😏🔥🔥

Привіт, я Pixiali!

Pixiali
Новачок
9/12/23

Поки усі інші займались своїм життям, Рорі нарешті подорослішала і стала молодою👏

Разом з Рорі росте і їхній з Натаном син, Роберт 😊

Привіт, я Pixiali!

Pixiali
Новачок
11/12/23

Пам'ятаєте, я казала, що ще питання хто кого обкрутить і Аарохі правда не втрачала часу і почала по повній загравати з Анджело.

Звісно, Анджело одразу піддася її чарам і постійно думав про неї 😄

Ну і уже через пару днів спілкування, поки усі вже спали, покликала його посидіти на вулиці, подихати свіжим повітрям, раз їм обом не спиться перед першою парою... 

І так обкрутила його на 🧁
Звісно, Анджело був не проти, але був в шоці, бо вперше зустрів таку ініціативну дівчину... зазвичай його відносини складались навпаки 😅

Привіт, я Pixiali!

Lisichka-sestrichka
Новачок
30/03/24

О то вже парочка😃 Ідеально підходять один одному)))

Pixiali
Новачок
11/12/23

Сімейне життя молодят у Тартозі

Поки Мейсон і компанія звикає до студентського життя, перемкнемося на Ніколаса. 

Нагадаю, Аделін не найстарша дитина в сім'ї. В іншому місті живе найстарший син Лоуренсів - Ніколас зі своєю дружиною. Вони переїхали, бо Каорі завжди мріла жити в Тартозі.

От тільки життя в цьому місті було дорогим, і після весілля вони досі не добудували будинок, виплачували іпотеку. Але Каорі була позитивною і вірила, що з часом все налагодиться, адже Каорі працює в сфері піару, а у Ніколаса гарно йшла робота і він став екологічним менеджером, а далі мало бути більше.

Вони почали зустрічатися ще в старших класах і так і одружилися. Проте не дивлячись на те, як їм було добре одне з одним, вони дорослішали і з часом все більше ставало видно наскільки вони різні за характерами... Ніколас був дуже невпевнений в собі і від цього став неймовірно ревнивим. В той час коли Кьяорі була відкрита до світу і завжди була позитивно налаштована. 

Доходило навіть до того абсурду, що зранку вони проводили час разом, займаючись вуху, а вже в обід він не міг заспокоїти свою параною...

Привіт, я Pixiali!

Pixiali
Новачок
12/12/23

Ніколас не ділився з Каорі своїми почуттями та переживаннями і був переконаний, що вона йому зраджує...

Проте Каорі була справжнім ангелом і навіть в думках не допускала можливості інших відносин та майбутнього без Ніколаса.

Привіт, я Pixiali!

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування