ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Династія Лоуренс

Pixiali
Новачок

Привіт! Мене звати Pixiali. Запрошую вас до династії Лоуренс. Засновниця Джеккі - чародійка, якій пощастило створити справжню багатодітну cім'ю. В династії спостерігаємо за всіма 6 членами сім'ї, тому нудно тут ніколи не буває. Долучайтесь та запасайтесь попкорном. 

Династія Лоуренс існує уже більше року, нарховує уже три покоління і вже має багату історію, тут я хочу розповісти вам історію Лоуренс від самого початку. Якщо ви одразу хочете перейти до актуальних новин династії, їх можна знайти на моєму тг-каналі

Pixiali
Новачок
3/02/25

На наступний ранок Елайджа прийшов додому як ні в чому не бувало, але Аделін нарешті не стримувала себе. Вона почала питати, коли все це почалось і чи до неї він йшов кожної п'ятниці та тоді, коли дома був хаос через дітей, їх хвороби і тд.

Але цьому казковому придурку вистачало нахабності продовжувати брехати прямо їй в лице…

Словом, Аделін зрозуміла, що це безнадійно і сказала йому забиратися з будинку, а коли вона зустрінеться з адвокатом для початку розлучення, то дасть йому знати.

Привіт, я Pixiali!

Граю в Sims 4 та обожнюю династії, тому розпочала свою, про яку і розказую тут. Не шукаю легких шляхів, тому веду одразу 6 персонажів династії, тож нудно не буває ніколи. Запасайтесь попкорном і приєнуйтесь <3

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування