ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Династія Лоуренс

Pixiali
Новачок

Привіт! Мене звати Pixiali. Запрошую вас до династії Лоуренс. Засновниця Джеккі - чародійка, якій пощастило створити справжню багатодітну cім'ю. В династії спостерігаємо за всіма 6 членами сім'ї, тому нудно тут ніколи не буває. Долучайтесь та запасайтесь попкорном. 

Династія Лоуренс існує уже більше року, нарховує уже три покоління і вже має багату історію, тут я хочу розповісти вам історію Лоуренс від самого початку. Якщо ви одразу хочете перейти до актуальних новин династії, їх можна знайти на моєму тг-каналі

Bellany
Новачок
4/11/23

Подивимось, що з цього вийде 🧐

Pixiali
Новачок
4/11/23

В той час поки дівчата стали будувати своє особисте життя, Стен постарішав, але не втрачав жодного дня і попри свій вік залишався таким же життєрадісним та спортивним, адже його кохана Джеккі була поруч і надихала його жити далі.

В бажанні продовжити свою молодість та життя, Стен пропонує Джеккі зробити ще одну дитинку... На що Джеккі сказала, що він зовсім здурів, адже вони вже давно не молоді, як колись після університету. І хоча старість ще не наздогнала її,  вона відчувала, що та підступає і колись легкі турботи ставали для неї тяжчими... Тому вона відкинула ці думки, сподіваючись на розсудливість чоловіка...

Проте в кінці місяця зрозуміла, що щось не так... Знову ж, розуміючи, що вона вже не молода, Джеккі в першу чергу подумала, що цей момент настав, її молодість закінчилась... 😮‍💨 Проте на прийомі у лікаря вона почула лише сміх та привітання з вагітністю 🫢

Вона не могла у це повірити... І в якомусь сенсі злилась на Стена...

P.s. От що буває, коли залишаєш сімів самих, я цього також не чекала 😂

Привіт, я Pixiali!

Граю в Sims 4 та обожнюю династії, тому розпочала свою, про яку і розказую тут. Не шукаю легких шляхів, тому веду одразу 6 персонажів династії, тож нудно не буває ніколи. Запасайтесь попкорном і приєнуйтесь <3

Pixiali
Новачок
4/11/23

Дізнавшись новину про вагітність Джеккі, Стен ледь не стрибав від щастя, бо радів від думки, що у випадку, коли смерть все таки його наздожене, він залишив після себе поруч з Джекі маля❤️(як наче Мейсона, який ще ходить в середню школу, не достатньо😅)

Проте Джеккі аж ніяк не стрибала від щастя, кажучи Стену, що це було вкрай нерозумно з його боку, адже їй довдеться ростити дитину самій та ще й будучи пенсіонеркою... Тому вона вмовила його піти з ним на консультацію, сподіваючись, що лікар поставить їм ультиматум про те, що ця вагітність, після чотрирьох дітей буде важкою для здоров'я Джеккі і після цього вона сподівалась, що питання про можливість припинити вагітність відпадуть самі собою, адже найголовніше для Стена це сама Джеккі...

Привіт, я Pixiali!

Граю в Sims 4 та обожнюю династії, тому розпочала свою, про яку і розказую тут. Не шукаю легких шляхів, тому веду одразу 6 персонажів династії, тож нудно не буває ніколи. Запасайтесь попкорном і приєнуйтесь <3

Pixiali
Новачок
4/11/23

Проте на щастя Стена лікар запевнив пару, що все чудово і ризиків для здоров'я дитини та мами немає і можна спокійно народжувати.

Так, народився Езра, від якого Стен не відходив, знову відчувши себе молодим та дякуючи Джеккі за таке щастя ❤️

Привіт, я Pixiali!

Pixiali
Новачок
4/11/23

Після народження Езри, постарішала і сама Джеккі. 

В цей час Натан переживав, що їхній з Рорі син росте, не бачивши своєї бабусі та дідуся... (Джеккі бачила його ще зовсім немовлям тільки, коли допомагала дочці після пологів). Тому Натан після довгих днів вмовляння таки вмовив Рорі поїхати з сином на вихідні до батьків, поки сам звлишиться дома, аби не нариватися на гнів Стена. 

Джеккі була неймовірно рада майбутньому приїзду дочки, яку не бачила майже рік і поставила Стена перед фактом, що далі це мовчання та ігнорування доньки продовжуватися не може. Тому подобається йому це чи ні, але вона та його перший онук приїдуть і він має бути з ними привітний.

З приїздом Рорі, Джеккі плакала від щастя і першим ділом після обіймів любої доньки подарувала подарунок онукові, чому Рорі була дуже рада та вдячна, бо дуже переживала, як пройде перша зустріч після такої довгої розлуки.

Привіт, я Pixiali!

Pixiali
Новачок
4/11/23

Попри зусилля Стена та розуміння, що зараз у Рорі все добре, він не втримався від суперечок про те, що Натан зіпсував Рорі життя, не давши їй впевнено стати на ноги. Крім того, він доводив їй, що його кохання ще нічого не значить, бо попри народження дитини, той не потурбувався навіть одружитися на дівчині, яку він начебто кохає та яка до того ж народила йому первістка...

Тому з кращих бажань потурбуватися про свою любу доньку, але все ж таки Стен досі не міг як слід відновити з нею втрачений зв'язок...

Привіт, я Pixiali!

Pixiali
Новачок
4/11/23

Сама ж Рорі усвідомила, що за той час поки Рорі не спілкуувалась з батькми, її батько швидко постарів... і попри його рухливість та життєрадісність думка про те, що його може не стати та саме спостереження старості, лякали її...

Привіт, я Pixiali!

Pixiali
Новачок
4/11/23

Через рік, коли Аделін та Елайджі виповнилось 18, вони відіграли гучне весілля та оселилися в будинку Елайджі, в думками про спільне щасливе майбутнє.

В університет Аделін так і не вступила... Весь цей рік її думки були зайняті лише підготовкою до весілля.
Джеккі та Стена засмучувало, що дочка відмовляється від своєї мрії, але вирішили, що якщо вона так хоче, вони її пітримують і в кінці кінців вона може вступити в університет і потім.

P.s. Я вирішила влаштувати усе з доповненням "Весільні історії" і це було катастрофою, очікувано 😂

Привіт, я Pixiali!

Lisichka-sestrichka
Новачок
5/11/23

Яка яскрава сімейка. Їх так багато, що з ними точно не засумуєш))
Джеккі і Стен така гарна пара. Так турбуються один про одного🥰
Але, от зробити так, щоб Джеккі завагітніла, хоча вона була проти, ще й перед самою старістю... Ай-яй-яй)) Стен трохи егоїст)) Хоча, дивлячись на те, як він доглядає за Езрою, то це варте похвали. Я так зрозуміла, що більшість батьківських обов'язків він взяв на себе?
Стосовно Рорі з Натаном - не справедливо)) Значить, їй жити з коханим не можна, бо він зіпсував їй життя, а Аделін не поступати в універ можна?)))
До речі, навіть, якщо вони не одружені з Натаном офіційно, їх спільне життя та права кожного з них, все одно захищаються законом)) Треба це Стену передати, щоб не хвилювався так)))
Чекаю на продовження!)

Pixiali
Новачок
5/11/23

Так, Стен взяв усі турботи про маля на себе. Джеккі як раз в цей період досягла піку у своїй письменницькій кар'єрі, тому з радістю передала йому ініціативу в догляді за малим) 

Стосовно Натана і Рорі усе дуже класно підмічено) Але що вже поробиш - усі батьки "знають краще"😅Насправді він не зі зла, просто дуже переживає за неї...

P.s. Дуже приємно, що продовження чекають ❤️

Привіт, я Pixiali!

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування