Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Привіт, це моя нова династія, щось типу челенджу "Life is short". Тобто династія на короткій протяжності життя. Тож я буду рада, якщо ви читатимете та слідкуватимете за подіями, приємного читання!)
Почнемо зі знайомства з засновницею!
Карін Уайттекер
ЖЦ: Комп'ютерний геній
Все обралося рандомом, і дуже кумендно, що їй випало "ненавидить дітей", не солодко їй буде.
І так як вона дитя острову, вона поселилася на Сулані. На пустій ділянці, зовсім без грошей.
Карін намагається заробити своїпреші гроші рибальством. Спойлер: вона ніфіга не піймала.
І збирає камушки.
І ще риється в піску, це в неї виходить найкраще.
К вечору вона вже підзбирала грошей і ось все, на що їй вистачило.
Потім ще трошки в піску порилась і це вже краще.
Карін готує свою першу страву, вона триста разів собі пальці відрізала.
І перша ніч була під відкритим небом, хоча чекайте, в неї ж є дах, тоді під закритим.
І шукала чоловіків, так як це коротка протяжність життя, про партнера треба думати швидко. На фестивалі зустріла красунчика Кайла і запросила його в гості, щоб покадрити його.
Його риси характеру: незграбний, геній, лінивий. ЖЦ: тусовщик.
Потім Кайл втік і Карін лягла спати, на цей раз вже хоча б є стіни.
Карін намагається заробити свої перші гроші рибальством. Спойлер: вона ніфіга не піймала.
Також збирає камушки.
І риється в піску, це в неї виходить найкраще.
К вечору вона вже підзбирала грошей і ось на що їй вистачило
Потім ще трошки порилася в піску і вже трохи краще.
Перша ніч була під відкритим небом. Хоча чекайте, в неї ж є дах, тоді під закритим.
Майже весь наступний день Карін ходила по світу.
І шукала чоловіків, так як це коротка протяжність життя, про партнера треба думати швидко. На фестивалі вона зустріла красунчика Кайла і запросила в гості, щоб покадрити.
Його риси характеру: незграбний, геній, лінивий. ЖЦ: тусовщик.
Але потім він втік додому і Карін лягла спати, на цей раз хоча б зі стінами.
Карін знов запросила Кайла в гості. (Так, він прийшов в плавках)
Вони стали парою і тепер живуть разом, і ось роблять дитинку.
Карін отримала рису характеру "дружелюбна"
І вона таки вагітна.
Я тепер експлуатую і Кайла також.
Народила Карін хлопчика! Його назвали Реджінальд.
Ось такий він милий інфантик.
Я награла дофіга подій, а розбивати це на мільйон частин мені лінь, тому ця частина буде не маленька.
Подзвонила якась бабуся і запропонувала допомогти з дитиною, вони погодились, зайві руки зараз не завадять.
Вона така мила, виглядає прямо наче бабуся приїхала напекти млинців.
Ось булочка вже куштує свою першу їжу, до речі з рук бабусі.
Просто котики мило сплять.
А це просто Кайл вирішив вийти на пробіжку.
Бабуся справді добре допомагала, то дитину погодує, то полагодить щось, то посуд помиє, то прання запустить.
Але потім вона вирішила померти. Ех, шкода, я думала що вона буде другом сім'ї.
До речі, скажу зараз те, про що забула сказати ще на початку. В моєму челенджі-династії всі 10 поколінь мають пройти у одному будинку, тобто тут ми надовго. Ну звісно, не спадкоємці можуть переїжджати.
Реджі став тотлером.
Більше за ним доглядає Кайл, зі зрозумілих причин, Карін не любить дітей.
Кайл нарешті зробив пропозицію, а то дитина є, а досі не одружені.
І одразу зробили другу дитину.
Ну і все одразу вийшло.
До нас додому прийшла інспекторка(?), і це Аліка, засновниця моєї іншої династії😭
Карін якась псіхована, вона постійно ламає ляльковий будиночок.
І народилася Хіната!
Реджі був радий тому, що в нього з'вилась сестричка.
Хіната інфант це просто передоз милоти, вона такааа милааа.
У мене є відчуття, наче до Хінати Карін ставиться нормально, любить і доглядає за нею.
А з Реджінальдом в неї складна сімейна динаміка і вона його недолюблює. Звісно, неможливо вибрати улюблену дитину, але скоріш за все на Карін це не працює. Чесно кажучи, мені навіть шкода Реджі, але принаймні в нього є тато, який його любить.
Ну а потім Реджі знов подорослішав.
І сім'я відсвяткувала це тортиком.
В місті був фестиваль романтики, і вони всією сім'єю поїхали на нього, щоб Карін з Кайлом одружились.
Блін ну вони дуже красива пара.
Реджінальд дуже старанно навчається, і допомагає батькам по дому.
Певною мірою, він намагається таким чином "заслужити" увагу і любов батьків, особливо матері. Кайл це помічає і хвалить його, а Карін якось іноді і звертає на це увагу, але рідко. Знову ж таки, мені його дуже шкода(
Подорослішав Кайл.
А це просто прийшов святий Миколай і плаче за бабусею, яку навіть не знав.
На цьому все, капець, майже ціле покоління в одній частині.
Подорослішала Хіната, ось така красуня.
Карін сама пішла показувати картки Хінаті! Я ж казала, що її вона любить, а Реджі чомусь не дуже.
Був день кохання і Карін з Кайлом пішли в бар розвіятись.
Вони купили килимок для йоги і ось Реджі його тестує.
Потім було аж 3 дня народження в один день. Подорослішала Карін.
І Хіната
І Реджінальд.
Ось такими вони виросли.
І звісно ж тортик.
Хіната пішла погуляти, і познайомилась з Ароном, потім вона запросила його в гості і вони робили пісочну скульптуру.
Реджінальд влаштувався на роботу рятівником, він хоче заробити собі на дім, щоб з'їхати коли подорослішає.
А тут Реджі запросив додому свого однокласника Джиммі.
Знайомтесь, це Луна. Вони з Реджі познайомились, коли Режді побачив, що вона смітить і казав їй цього не робити, і вона його послухалась.
Так ось, мені вона дуже подобається, і я б хотіла в майбутньому спробувати звести їх з Реджі, але Луна ось-ось стане дорослою, а Реджі тільки закінчить школу, тобто різниця у віці в них не маленька. І напишіть, що ви думаєте, чи нормально буде, якщо хлопець, який тільки-но подорослішав буде зустрічатись з доволі дорослою жінкою?
Хіната прокинулась посеред ночі через монстра під ліжком, Реджі, як хороший брат, оприскав його і вклав сестру спати. Загалом і сіблінгів дуже хороші стосунки, вони такі милі.
Це день народження Хінати!
Після святкування день народження вона відправилась на фестиваль романтики і помалювала просто по приколу.
І ще трошечки скрінів з нею, бо вона гарнюня.
А потім ще й день народження Реджі.
Ось такі вони класні сиблінги.
У тому парку, де було святкування Хіната познайомилася з Домініком.
І через декілька днів він її запросив на вечірку.
Вони частенько ходять гуляти, і здається, подобаются одне одному, в них вже є трохи романтичної шкали.
Реджінальд також останнім часом активно шукає собі пару, але поки йому з цим не щастить.
Дуже цікаво спостерігати за вашою династією, але дуже шкода, що після дня народження персонажів ви не вказуєте риси характеру, які вони отримали:)
На блошиному ринку Реджінальд зустрів цю красуню, її звати Ліна (До речі, це я колись створювала свою маму і ось вона заселилась у це збереження).
Тоді Реджі не встиг нормально з нею поговорити, але вже був серйозно налаштований.
Був день народження Кайла, він тепер старенький.
В Хінату вдарила блискавка, бінденька.
Вона продовжувала час від часу гуляти з Домініком.
Потім у Хінати також був день народження.
І спадкоємицею буде саме вона.
Як раз на тому святі Домінік та Хіната вперше поцілувались.
І тільки наступного дня вони знов пішли гуляти і тоді вони поговорили про свої почуття одне до одного і стали парою.
Хіната іноді працює у спа, поки вона просто робить масаж, але в майбутньому хоче робити манікюр.
Реджі запросив Ліну у кафе.
Там вони посиділи, поговорили і, звісно ж, профліртували.
І врешті решт вирішили спробувати стосунки.
Потім на вихідних сім'я проводила невеличку звану вечерю, куди запросила Домініка та Ліну, щоб батьки могли з ними познайомитись.
В цілому все пройшло нормально, але схоже, що Ліна не дуже сподобалась Карін, бо вона спочатку накричала на неї, а потім ще й на Реджінальна, але ми ж знаємо, яка буває Карін, тому в серйоз сприймати це не будемо. І в цей же день був день народження Карін.
Вибачаюсь, її я забула заскрінити старенькою.
Ліна запросила Реджі у спортзал
Але по їх по обличчах видно, що їм не подобається, тому далі вони пішли просто гуляти.
І тут до Реджі подзвонила Хіната, і сказала, що Домінік зробив їй пропозицію, звісно Реджінальд порадив їй погоджуватись.
І Ліна також зробила Реджі пропозицію, і він погодився.
Домінік і Ліна переїхали до династійного будинку.
Обидві пари гарно провели час.
Домінік з Хінатою особливо, бо Хіната вагітна!
І ось солоденькі парочки сплять.
До речі, коли Хіната розповідала про свою вагітність Карін, то вона відреагувала негативно, це зрозуміло, бо вона не любить дітей, але мене це все одно чомусь здивувало. Проте погладити животик все одно не відмовилась.
Потім було подвійне весілля.
Ось одружуються Домінік і Хіната. І вони, бідняжки, вдарились.
А ось одружуються Ліна та Реджінальд.
І була невеличка фотосесія.
І звісно ж, тортик.
Потім у Реджі був день народження, він вже дорослий.
А це просто дуже вайбовий пейзаж у Нью Кресті