Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Привіт, це моя нова династія, щось типу челенджу "Life is short". Тобто династія на короткій протяжності життя. Тож я буду рада, якщо ви читатимете та слідкуватимете за подіями, приємного читання!)
Таак, згодна, а я ж тільки нещодавно династію почала. Таак, ви праві, мені дуже подобається ця зачіска, але не могла знайти сімку, якій би вона ідеально личила, але ось тут підвернулась Кетрін. Покажу обов'язково!)
Мене попросили показати будинок родини, але попереджаю, я не вмію будувати. Ось він до ремонту:
Після:
Дженні подорослішала.
Габріель ходила на побачення з Честером, там він кілька разів пофліртував з іншою жінкою, а коли Габі робила романтичні дії до нього, він її відштовхував.
Тож Габі вирішила більше не бігати за ним, взагалі вона ще була налаштована посваритися, але Честер походу щось запідозрив і втік.
А Кетрін ходила гуляти зі своєю компанією друзів, нажаль я вас зараз познайомлю не зі всіма, але зроблю це пізніше (якщо не забуду).
Ось це Едіт.
А це Лесі.
Потім Леонель помер...
І вся сім'я відправилась на кладовище.
Том теж прийшов, ось вони обіймаються з Кетрін.
Також був день народження Тіари, вона тепер старенька.
І їй подзвонив Ерік.
Він походу з глузду з'їхав на старості років, у нього щойно брат помер, а він зізнається в коханні його дружині.
А тепер трошки про хороше: Дженні романтично зробила пропозицію Лінет на балконі.
Тільки мені здається, що так стрибати на балконі не дуже безпечно.
У Лінет був день народження прямо у день весілля. Тож спочатку вона подорослішала.
А потім і сама церемонія.
Габріель вирішила знайти собі новий предмет захоплення, і пішла у місце, перевірене часом: фестиваль романтики) Там вона зустріла Вероніку, вони поговорили і обмінялися номерами.
І потім ще ходили гуляти разом.
Потім у Кетрін знову був день народження.
Там я помітила, що вона закохана у Лесі, раніше я цього не помічала. І вона почала діяти!
Тіару знову номінували на нагороду, вся сім'я пішла подивитись на те, як їй вручають кубок.
Але нагороди їй не дісталося.
Дженні і Лінет вирішили, що готові до дитини, вони завели дитину з пробірки. І в них народилась дівчинка, Рене.
Коли вона стала інфантом, то отримала рису характеру " спокійна" і з нею було не дуже багато проблем, дівчатам пощастило.
Кетрін покликала Лесі на побачення і вони стали парою.
І я трошки відвикла, від цих сушарок, і через це Дженні підпалилась, але все закінчилося добре.
Та ну! Будинок вийшов дуже гарний, мені подобається😍
І правильно. Теж мені, пуп землі. Шкода, що не догнала і не розповіла, як має себе поводити справжній чоловік))
Леонеля шкода( Таким класним він був. Завжди сумно, коли йдуть улюблені персонажі((
Скористався моментом))))
Певно, пообіцяв брату перед смерттю потурбуватись про його дружину))
Вітаю Лінет з ДН та весіллям! Довгих років життя, як то кажуть і гарного сімейного життя молодятам))
А ще вітаю з поповненням в сім'ї. Рене росте таким янголятком🥰😍
Дякую, рада, що вам подобаєтья!
У Габріель був день народження.
Рене теж вже подорослішала з рисою характеру "прилипчива".
Сім'я заходила в гості до Еріка та Евелін. Окрім Тома, у них є ще 2 дітей, Анжелік та Цезар.
Тоді, в гостях Дженні пофліртувала з Евелін, Лінет це помітила, і вдома вони посварилися.
Але Дженні виграла суперечку, тож будемо вважати, що вона переконала Лінет, що та неправильно все зрозуміла. І на честь примирення у день кохання вони пішли на побачення.
Кетрін теж ходила на побачення з Лесі.
А Габріель знову виступала на шоу талантів, і запросила Вероніку підтримати її.
І вони тоді стали парою.
Обожнюю той момент, коли засновницю обирають з рисою "ненавидить дітей". Ще не всіх запам'ятала, але мені подобається склад сім'ї.
Ця риса випала їй рандомно, я тоді офігіла) рада, що вам подобається)
Наступив день народження Рене, ось яка вона виросла.
Її риса характеру: "холерик", а життєва ціль: "соціальний метелик"
На дні народження вона познайомилася з Лілою, дівчинкою, з якою вона потім здружилася.
Коли всі вже йшли додому, Тіара помирала, але її повернули до життя.
Але варто було мені на 5 хвилин вийти з родини, а Тіара вже остаточно померла, шкода її.
Потім родина ходила на кладовище.
Ось Рене робить шкільний проєкт.
А Дженні з Лінет собі сидять і дивляться телевізор.
Габі ходила на побачення з Веронікою.
Вони поспівали в караоке, і Вероніка переїхала до Габріель.
Дженні з Лінет також ходили на побачення до ресторану.
Замовляли морозиво та якийсь напій.
Ліла приходила в гості до Рене і вони дивилися мультики.
І ще вона нашкоднічала.
Кетрін та Лесі ходили на побачення, і Кетрін освідчилася.
І вони переїхали до власної квартири в Евергрін-Харбор.
Вся родина зібралася відпочити на пляжі, Габі та Вероніка будуть пісочний замок.
Лінет непогано так загоріла.
Рене гралася з дельфіном.
Тут Лінет відправилась у бібліотеку почитати, ну дуже вона це любить.
Ось побачення Лінет та Дженні.
Рене з Лілою пішли гуляти на фестиваль юності і поїли суші.
І ще вони стали найкращими подругами!
І звісно ж треба було влаштувати безлад.
А це просто нічна пробіжка Лінет
Такий гарний кадр вийшов, там де Рене з дельфіном. Дуже мило і атмосферно🥰
До речі, виросла Рене такою красунею.
А ще, помітила, що члени династійної родини з віком набувають пишності) Цікаво, то така генетична в них ознака, чи впливає щасливе життя без спортивних занять так?) Бо я в четвірку грала дуже давно, зараз не маю встановленої, але раніше не помічала, щоб в мене так поправлялись сіми, які не мали спортивних навичок.
Чекаю на продовження🥰🧐
Таак, Рене дійсно гарнюня, і ще вона неймовірна схожа на Дженні, коли я роздивлялась її в касі. Так, я теж це помічаю, у мене так всі персонажі,не знаю як це контролювати, бо мені здається не логічно, що майже всі персонажі поправляються, є ж якась генетика, коли персонаж сам по собі дуже худий, наприклад Тіара раніше була дуже худенька, але її генетика кудись подівалась. Треба мабуть почастіше ганяти своїх персонажів, та щоб вони їли торти з днів народження не кожного дня. Але я не проти пишних персонажів)