Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Привіт, це моя нова династія, щось типу челенджу "Life is short". Тобто династія на короткій протяжності життя. Тож я буду рада, якщо ви читатимете та слідкуватимете за подіями, приємного читання!)
Ерік став інфантом, ось такий милий.
І у нього червоне волосяяя, така булка, я не можу
Сім'я хотіла погуляти вчотирьох всім разом.
Але Рейнбоу треба було на роботу, тому далі пішли гуляти без неї.
Деймон носив Еріка у рюкзаку, але йому це дуже не подобалось, постійно плакав і Деймон постійно клав його на підлогу (ну сімс як завжди)
А тут він заснув на ручках, чому вони такі милііііі, я не витримую.
Коли вони гуляли, Леонель зустрів свою подругу Джулі, до цього я забула вас з нею познайомити. І подивіться, вона підставила роги Еріку ахахаххаха
Потім вони пішли далі, зголодніли і насмажили хот догів.
І ввечері на них напали кажани, дуже весело погуляли.
І Міка вже старенькою стала.
Потім Ерік вже став тодлером.
І у нього є риса "любить воду", тому він постійно бігає гратися в унітазі.
Ну а тут обіймається з мамою, Деймон на фоні вирішив повіджиматись (ну сімс як завжди 2.0)
У Рейнбоу був день народження, вона вже стала дорослою.
Вона підстриглася і дещо змінила стиль.
Тепер мені від неї віє таким милим материнським вайбом.
І всі звісно ж покушали тортик.
Така мила, читає на ніч Еріку
Трошки радномних скрінів Леонеля:
Леонелю дуже подобається малювати, тому ось він малює на своєму дитячому столику.
А тут гладить Міку.
Наступив його день народження.
Дивіться який красень.
І до нього прийшли всі його друзі, які теж подорослішали. Тепер вони всі зібрались в компанію і гуляють разом.
Це Джулі.
Це Тіара.
А це Кейс, двоюрідний брат Леонеля (просто нагадую, бо в персонажах легко заплутатись)
Батьки подарували Леонелю на лень народження планшет.
І тепер він малює дуже гарні картини.
Потім був день народження у Еріка.
Він такий миленький)
І Міка померла від старості...Вона завжди буде в наших серцях💔
Тіара запросила Леонеля до себе в гості. І у нього з'явився той знаменитий мудлет, він в неї закохався.
Тут Ерік зробив собі укладку (Я завантажила слайс оф лайф, це від цього моду) Я тоді так злякалася, що це назавжди ахахахахах.
У Стівена був день народження і він постарів.
І він вирішив переїхати до своєї сестри Сіерри.
Одного вечора Леонеля запросили на вечірку, і він пішов, там були всі його друзі.
І Тіара також, того вечора він зізнався в почуттях, вони поцьомались і почали зустрічатись!
Це просто Рейнбоу робить масочку для обличчя💅
Сіерра та Стівен запросили родину до себе на вечерю, ось і сама Сіерра.
Вони там поїли, але загалом було нудно. І на щастя, Леонеля знов запросили на вечірку, тож він втік від цієї не дуже приємної компанії.
На вечірці вже було значно веселіше. (На скріншоті Нейл)
Тіара аж почервоніла🤭
Наступив день народження Еріка, святкувати його відправились у басейн.
А ось Ерік вже задуває свічки.
Він дуже гарний, і дуже схожий на Деймона.
Я кожен думаю, що треба а розповідати про риси характеру персонажів, життєві цілі та ким вони працюють, але завжди забуваю. Але не цього разу тому розказую: Ерік подорослішав з рисою характеру "незграбний" (попередня його риса характеру — перфекционіст) та життєвою ціллю "мастер вампір". Йому випала ця ціль рандомно і я б хотіла спробувати зробити його вампіром (просто по приколу), але не знаю чи дійдуть в мене до цього руки, тому нічого не обіцяю.
З Леонелем вони теж дуже схожі, до речі, оцей їх носик передавався ще від Хінати.
А це я просто фоткала Деймона з Рейнбоу, просто тому що вони класні, чому ні.
І я ніколи не втомлюсь фоткати персонажів у цих масках, бо це таак класно виглядає.
Раптом Леонелю подзвонив Кейс і сказав, що він йому подобається...
Альо, ви родичі...І до речі, я в минулій частині помилилась, Кейс двоюрідний брат для Деймона, а для Леонеля двоюрідний дядько.
Згодом ще був день народження у Леонеля.
Він подорослішав з рисою характеру "одинак" (попередні риси: перероблювач, великодушний), що було доволі дивно, так як у підлітковому віці він любив ходити на вечірки і тусуватись з друзями, але може це була просто підліткова фаза і він зрозумів, що інтроверт. А життєва ціль в нього "соулмейт".
І поки всі святкували його день народження, він проводив час зі своєю дівчиною.
І ще він запропонував їй з'їхатись і тепер вони живуть разом.
І до речі, риси характеру Тіари: любителька мистецтва, спортивна, зла. Життєва ціль: авторка бестселерів. І працювати вона влаштувалась письменницею в надії здійснити свою мрію. А Леонель працюватиме фрілансером-художником.
Потім у Деймона також був день народження.
І він закінчив свою життєву ціль "соулмейт". Рейнбоу і справді виявилась його соулмейтом, і вони вдвох створили чудову сім'ю.
Думаю, що Леонель має таку саму ціль, бо надивився на своїх батьків і хоче створити таку саму щасливу родину.
Такі класнючі вони тут😍
А ще, Леонель з Тіарою дуже гарно дивляться разом. Такі ніжні.
Тіара запросила своїх братів на невеличку сімейну вечерю, щоб познайомити з родиною.
Це Кліфф.
А це Марк.
Вони трошки посиділи, познайомились і звісно ж поїли.
Леонель з Тіарою пішли на побачення і там він зробив пропозицію.
І Тіара погодилась!
Я побудувала на території будинку гарненький весільний майданчик, там і проводили весілля.
Ось і наші наречені.
Майї чомусь всю церемонію було дуже нудно.
Тіара бідненька порізалась, коли вони мали різати торт.
І я звісно трошечки їх пофоткала.
Тут гості піши у відрив.
А Деймон говорить тост за щасливе подружнє життя.
Ну і класика: смерть на весіллі. Якийсь радномний чоловік прийшов на ділянку щоб померти.
І найважливіше: Тіара прямо на весіллі дізналася, що вагітна.
Вітаю молодят з одруженням!)
Яка ж Тіара гарна молода, весь пост милувалась нею🥰
То просто капець. То точно, класика жанру😀
З майбутнім поповненнячком)
Знайомтесь, це подруга Еріка, Уітлі і вона вампірка. Взагалі я планувала їх зводити, але тепер думаю над цим, тож читайте далі.
А це молодята пішли на фестиваль романтики, такі милі.
У Тіари почалися пологи.
І народилася Лінет!
Потім вона підросла у такого милого інфантика з рисою характеру "сонечко"
У Еріка та Рейнбоу був день народження.
Він подорослішав з рисою характеру "екоентузіаст" та життєвою ціллю "мастер шеф", відповідно, пішов працювати у кулінарію. Щодо вампіризму я поки не знаю, може він таки і стане вампіром. У тому барі, де було святкування він познайомився з Калебом Ваторе, і у мене з'явилася ідея їх звести, але тепер думаю між Уітлі та Калебом.
А ось це вже старенька Рейнбоу.
Тут вона допомагає молодим батькам з дитиною.
А це Ерік з Калебом відправились в бар поспілкуватись. До речі, зацініть як я відмейковерила Калеба.
Лінет подорослішала до тодлера, така гарненька!
Її риса характеру — чарівна. Тому вона постійно з усіма грається і розмовляє.
Тіара одразу ж після народження Лінет захотіла зачати ще одну дитину, але постійно не було часу. Але тепер Лінет потребує трохи менше уваги, тому Тіара знову вагітна!
І Тіара з Леонелем знову ходили на побачення і самостійно вирішили зайнятись вуху в кущах.
Потім помер Деймон😭 я так любила цього персонажа, він був моїм улюбленцем.
Коли у Тіари почались пологи, Леонель панікував так, наче це він народжує.
Але все пройшло добре і народилася Габріель!
Потім вона подорослішала до інфанта з рисою характеру "чутлива".
Тут Рейнбоу допомагає батькам буквально зі сльозами на очах😭
Такі милі дітки. Лапочки))
Як шкода Еріка, він був класним((
Рейнбоу ще більше шкода, залишилась одна, без коханого, добре, що є діти та такі милі внуки, які зможуть розрадити будь-яке горе🥰
Був день народження у Лінет і Леонеля.
Леонель просто подорослішав.
А Лінет отримала рису характеру "книжниця" і вона хоче стати найкращою ученицею в школі.
Лінет — дуже розумна і кмітлива дівчинка, їй подобається вчитись, а вільний від школи час вона проводить за книжками. Мабуть, любов до книг їй привила Тіара, читаючи малій Лінет свої нові книжки.
У Еріка з'явилося бажання пофліртувати з якоюсь своєю знайомою Ейлін і вони пішли погуляти.
Флірт вона тоді сприйняла добре і Ерік вирішив, що це доля. І ще вона приходила в гості.
Часто кликала його на побачення.
Короче, одне одному вони дуже сподобались, але про свої почуття ніхто поки так і не говорив.
Щодо вампірів, Еріку просто подобається з ними тусуватись і з жодним з них він вирішив не продовжувати романтичні стосунки.
Але вони іноді збираються разом щоб поспілкуватись.
Габріель вже подорослішала до тодлера з рисою характеру "енергійна".
І ось тут вся сім'я разом фоткалась.
У Тіари і Леонеля знову з'явилося бажання завести дитину, ну не можу я їм відмовити.
Тому третя дитинка вже на підході