ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Династія Уайттекер

Іннуська
Новачок

Привіт, це моя нова династія, щось типу челенджу "Life is short". Тобто династія на короткій протяжності життя. Тож я буду рада, якщо ви читатимете та слідкуватимете за подіями, приємного читання!)

Іннуська
Новачок
18/04/24

Ерік став інфантом, ось такий милий.

І у нього червоне волосяяя, така булка, я не можу

Сім'я хотіла погуляти вчотирьох всім разом.

Але Рейнбоу треба було на роботу, тому далі пішли гуляти без неї.

Деймон носив Еріка у рюкзаку, але йому це дуже не подобалось, постійно плакав і Деймон постійно клав його на підлогу (ну сімс як завжди)

А тут він заснув на ручках, чому вони такі милііііі, я не витримую. 

Коли вони гуляли, Леонель зустрів свою подругу Джулі, до цього я забула вас з нею познайомити. І подивіться, вона підставила роги Еріку ахахаххаха

Потім вони пішли далі, зголодніли і насмажили хот догів.

І ввечері на них напали кажани, дуже весело погуляли.

І Міка вже старенькою стала.

Потім Ерік вже став тодлером.

І у нього є риса "любить воду", тому він постійно бігає гратися в унітазі. 

Ну а тут обіймається з мамою, Деймон на фоні вирішив повіджиматись (ну сімс як завжди 2.0)

У Рейнбоу був день народження, вона вже стала дорослою.

Вона підстриглася і дещо змінила стиль.

Тепер мені від неї віє таким милим материнським вайбом.

І всі звісно ж покушали тортик.

Така мила, читає на ніч Еріку

Іннуська
Новачок
24/04/24

Трошки радномних скрінів Леонеля:

Леонелю дуже подобається малювати, тому ось він малює на своєму дитячому столику.

А тут гладить Міку.

Наступив його день народження. 

Дивіться який красень.

І до нього прийшли всі його друзі, які теж подорослішали. Тепер вони всі зібрались в компанію і гуляють разом.

Це Джулі.

Це Тіара.

А це Кейс, двоюрідний брат Леонеля (просто нагадую, бо в персонажах легко заплутатись)

Батьки подарували Леонелю на лень народження планшет.

І тепер він малює дуже гарні картини.

Потім був день народження у Еріка.

Він такий миленький)

І Міка померла від старості...Вона завжди буде в наших серцях💔

Тіара запросила Леонеля до себе в гості. І у нього з'явився той знаменитий мудлет, він в неї закохався.

Тут Ерік зробив собі укладку (Я завантажила слайс оф лайф, це від цього моду) Я тоді так злякалася, що це назавжди ахахахахах.

У Стівена був день народження і він постарів.

І він вирішив переїхати до своєї сестри Сіерри.

Одного вечора Леонеля запросили на вечірку, і він пішов, там були всі його друзі.

І Тіара також, того вечора він зізнався в почуттях, вони поцьомались і почали зустрічатись!

Це просто Рейнбоу робить масочку для обличчя💅 

Сіерра та Стівен запросили родину до себе на вечерю, ось і сама Сіерра.

Вони там поїли, але загалом було нудно. І на щастя, Леонеля знов запросили на вечірку, тож він втік від цієї не дуже приємної компанії. 

На вечірці вже було значно веселіше. (На скріншоті Нейл)

Тіара аж почервоніла🤭

Іннуська
Новачок
29/04/24

Наступив день народження Еріка, святкувати його відправились у басейн.

А ось Ерік вже задуває свічки. 

Він дуже гарний, і дуже схожий на Деймона. 

Я кожен думаю, що треба а розповідати про риси характеру персонажів, життєві цілі та ким вони працюють, але завжди забуваю. Але не цього разу тому розказую: Ерік подорослішав з рисою характеру "незграбний" (попередня його риса характеру — перфекционіст) та життєвою ціллю "мастер вампір". Йому випала ця ціль рандомно і я б хотіла спробувати зробити його вампіром (просто по приколу), але не знаю чи дійдуть в мене до цього руки, тому нічого не обіцяю.

З Леонелем вони теж дуже схожі, до речі, оцей їх носик передавався ще від Хінати.

А це я просто фоткала Деймона з Рейнбоу, просто тому що вони класні, чому ні.

І я ніколи не втомлюсь фоткати персонажів у цих масках, бо це таак класно виглядає.

Раптом Леонелю подзвонив Кейс і сказав, що він йому подобається...

Альо, ви родичі...І до речі, я в минулій частині помилилась, Кейс двоюрідний брат для Деймона, а для Леонеля двоюрідний дядько.

Згодом ще був день народження у Леонеля.

Він подорослішав з рисою характеру "одинак" (попередні риси: перероблювач, великодушний), що було доволі дивно, так як у підлітковому віці він любив ходити на вечірки і тусуватись з друзями, але може це була просто підліткова фаза і він зрозумів, що інтроверт. А життєва ціль в нього "соулмейт".

І поки всі святкували його день народження, він проводив час зі своєю дівчиною.

І ще він запропонував їй з'їхатись і тепер вони живуть разом.

І до речі, риси характеру Тіари: любителька мистецтва, спортивна, зла. Життєва ціль: авторка бестселерів. І працювати вона влаштувалась письменницею в надії здійснити свою мрію. А Леонель працюватиме фрілансером-художником.

Потім у Деймона також був день народження. 

І він закінчив свою життєву ціль "соулмейт". Рейнбоу і справді виявилась його соулмейтом, і вони вдвох створили чудову сім'ю.

Думаю, що Леонель має таку саму ціль, бо надивився на своїх батьків і хоче створити таку саму щасливу родину.

Lisichka-sestrichka
Новачок
1/06/24

Такі класнючі вони тут😍
А ще, Леонель з Тіарою дуже гарно дивляться разом. Такі ніжні.

Іннуська
Новачок
6/05/24

Тіара запросила своїх братів на невеличку сімейну вечерю, щоб познайомити з родиною.

Це Кліфф.

А це Марк.

Вони трошки посиділи, познайомились і звісно ж поїли.

Леонель з Тіарою пішли на побачення і там він зробив пропозицію.

І Тіара погодилась!

Я побудувала на території будинку гарненький весільний майданчик, там і проводили весілля.

Ось і наші наречені.

Майї чомусь всю церемонію було дуже нудно.

Тіара бідненька порізалась, коли вони мали різати торт.

І я звісно трошечки їх пофоткала.

Тут гості піши у відрив.

А Деймон говорить тост за щасливе подружнє життя.

Ну і класика: смерть на весіллі. Якийсь радномний чоловік прийшов на ділянку щоб померти.

І найважливіше: Тіара прямо на весіллі дізналася, що вагітна.

Lisichka-sestrichka
Новачок
1/06/24

Вітаю молодят з одруженням!)
Яка ж Тіара гарна молода, весь пост милувалась нею🥰

Ну і класика: смерть на весіллі. Якийсь радномний чоловік прийшов на ділянку щоб померти.

То просто капець. То точно, класика жанру😀

І найважливіше: Тіара прямо на весіллі дізналася, що вагітна.

З майбутнім поповненнячком)

Іннуська
Новачок
10/05/24

Знайомтесь, це подруга Еріка, Уітлі і вона вампірка. Взагалі я планувала їх зводити, але тепер думаю над цим, тож читайте далі.

А це молодята пішли на фестиваль романтики, такі милі. 

У Тіари почалися пологи.

І народилася Лінет!

Потім вона підросла у такого милого інфантика з рисою характеру "сонечко"

У Еріка та Рейнбоу був день народження. 

Він подорослішав з рисою характеру "екоентузіаст" та життєвою ціллю "мастер шеф", відповідно, пішов працювати у кулінарію. Щодо вампіризму я поки не знаю, може він таки і стане вампіром. У тому барі, де було святкування він познайомився з Калебом Ваторе, і у мене з'явилася ідея їх звести, але тепер думаю між Уітлі та Калебом.

А ось це вже старенька Рейнбоу.

Тут вона допомагає молодим батькам з дитиною.

А це Ерік з Калебом відправились в бар поспілкуватись. До речі, зацініть як я відмейковерила Калеба.

Іннуська
Новачок
15/05/24

Лінет подорослішала до тодлера, така гарненька!

Її риса характеру — чарівна. Тому вона постійно з усіма грається і розмовляє.

Тіара одразу ж після народження Лінет захотіла зачати ще одну дитину, але постійно не було часу. Але тепер Лінет потребує трохи менше уваги, тому Тіара знову вагітна!

І Тіара з Леонелем знову ходили на побачення і самостійно вирішили зайнятись вуху в кущах.

Потім помер Деймон😭 я так любила цього персонажа, він був моїм улюбленцем.

Коли у Тіари почались пологи, Леонель панікував так, наче це він народжує.

Але все пройшло добре і народилася Габріель!

Потім вона подорослішала до інфанта з рисою характеру "чутлива".

Тут Рейнбоу допомагає батькам буквально зі сльозами на очах😭

Lisichka-sestrichka
Новачок
1/06/24

Такі милі дітки. Лапочки))
Як шкода Еріка, він був класним((
Рейнбоу ще більше шкода, залишилась одна, без коханого, добре, що є діти та такі милі внуки, які зможуть розрадити будь-яке горе🥰

Іннуська
Новачок
17/05/24

Був день народження у Лінет і Леонеля.

Леонель просто подорослішав.

А Лінет отримала рису характеру "книжниця" і вона хоче стати найкращою ученицею в школі.

Лінет — дуже розумна і кмітлива дівчинка, їй подобається вчитись, а вільний від школи час вона проводить за книжками. Мабуть, любов до книг їй привила Тіара, читаючи малій Лінет свої нові книжки.

У Еріка з'явилося бажання пофліртувати з якоюсь своєю знайомою Ейлін і вони пішли погуляти.

Флірт вона тоді сприйняла добре і Ерік вирішив, що це доля. І ще вона приходила в гості.

Часто кликала його на побачення.

Короче, одне одному вони дуже сподобались, але про свої почуття ніхто поки так і не говорив.

Щодо вампірів, Еріку просто подобається з ними тусуватись і з жодним з них він вирішив не продовжувати романтичні стосунки.

Але вони іноді збираються разом щоб поспілкуватись.

Габріель вже подорослішала до тодлера з рисою характеру "енергійна".

І ось тут вся сім'я разом фоткалась.

У Тіари і Леонеля знову з'явилося бажання завести дитину, ну не можу я їм відмовити. 

Тому третя дитинка вже на підході

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування