Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Привіт, це моя нова династія, щось типу челенджу "Life is short". Тобто династія на короткій протяжності життя. Тож я буду рада, якщо ви читатимете та слідкуватимете за подіями, приємного читання!)
Ніяк не можу зрозуміти, на кого схожа Лінет. Але точно можу сказати, що вона дуже схожа на реальну дівчинку - доньку моєї знайомої)
Рада за Еріка, знайшов собі гарну пару, а от Калеб, здається, не збирався ні з киим розривати романтичні стосунки))) Такий нещасний, в клубі, танцює))
Ого, третя дитинка, це круто, люблю багатодітні сімейки в сімсах)
Ухти це дуже цікаво. Мені здається це таким милим, що Лінет нагадує вам реальну дівчинку) я теж люблю багатодітні сім'ї в сімсі, але грати за них дуже складно, але цікаво
Рейнбоу померла😭 (вона тут чомусь вся забагувалась)
У Габріель був день народження. Тут вона грається з татом.
І подорослішала з рисою характеру "любителька музика" і прагненням "slumber party animal".
Ось така красуня. А Лінет займалась своїми справами.
Габріель на відміну від сестри більш жвава і любить бешкетувати.
Потім в Лінет теж був день народження.
Теж така красуняяя. Її друга риса характеру — бро (мені здається, що вона їй не дуже підходить, але хай буде, можливо, я передумаю), а прагнення — авторка бестселерів, як і в її мами, можливо вона теж хоче стати письменницею в майбутньому.
І мама подарувала їй блокнотик, щоб Лінет вчилася і практикувалася писати.
По приходу додому Лінет вже почала в ньому писати, це її особистий щоденник.
Я дуже люблю скрінити, як діти роблять домашку, тому ось подивіться на Габріель.
Ейлін запросила Еріка додому, загалом там не було нічого цікавого, але вони стаои парою!
Тіара вже народила ще одну дитину, Кетрін!
І дівчата з нею познайомились.
Ну і просто пообіймались.
Кетрін подорослішала!
Дивіться яка мила.
Ще дорослішала Тіара.
І Ерік.
А зараз буде трошечки рандомних скірнів.
І знову побачення Леонеля з Тіарою, такі котики.
Тут наші працьовиті дівчата роблять домашку разом.
Тут Габріель дуже сумненько грається з котиком.
А це я всіх спіймала на сімейним сніданком.
І Кетрін знову подорослішала.
В сімсі був Великдень і на честь цього родина влаштувала сімейну вечірку.
Ерік запросив Ейлін, і зробив їй пропозицію!
І вона, звісно, погодилась і тимчасово переїхала до родини.
І ось вам обіймашки сестричок.
Ось і весілля Еріка та Ейлін. Якісь родичі Ейлін (хто саме вони їй я не пам'ятаю) вирішили перетягнути увагу на себе, цілуючись біля арки. Взагалі-то, там мали стояти Ейлін та Ерік.
Але їм все таки дали одружитись.
Ось вони ріжуть тортик.
І Ейлін дізналась, що вагітна!
Був день народження Габріель, але я забула сфоткати як вона задула свічки, а потім ще й забула сфоткати її нормально, тому дивіться як вона спілкується та фоткається з сестрою.
Її друга риса характеру — любить природу, а життєва ціль — Admired icon.
Тіара тим часом розважала Кетрін.
Це просто Лінет поїхала у бібліотеку і кайфує собі, читаючи книгу.
Тіара була номінована на нагороду, за книгу, яку вона випустила.
У призначений день вся родина зібралася, подивитись, як Тіарі вручають нагороду.
І вона отримала нагороду за найкращу книгу! Я так нею пишаюся!
Ось і день народження Кетрін!
Така красуня виросла, але її риса харктеру — зла. І вона постійно кричить на сестер, через це у них складна сімейна динаміка, а життєва ціль в неї — креативна генійка. А Ейлін вже народила хлопчика на ім'я Том.
Коли Том став інфантом, то Ейлін та Ерік вирішили переїхати у будиночок на тартозі.
І також вони взяли песика, якого звати Капкейк.
Їм взагалі зараз кайфово живеться разом, ось снідають двох та мило балакають.
А ось пішли ввечері на побачення.
А тепер повертаємося до основного складу родини.
Я знову спіймала всіх за сімейним сніданком.
Габріель та Лінет постійно обіймаються та спілкуються, у них дуже хороші стосунки.
Кетрін пофарбувалася у червоний сама через слайс оф лайф, ну і я вирішила залишити бо їй пасує. Потім сім'я поїхала на кемпінг у Граніт Фолз.
Ось щаслива Кетрін бігає, збирає жуків і жабок.
Також всі відправлялись на рибалку.
Але Кетрін це не цікавило, тому вона сиділа і гралася іграшкою, яку десь надибала.
Ще займалися йогою і медитували.
І смажили маршмелоу (я не заздрю я не заздрю)
Ну а Леонелю і Тіарі байдуже де бути, аби разом.
І ось наступила перша ніч.
Ось знову сімейний сніданок, але всі чомусь невдоволені.
На лоті, де вони жили була норка кроликів.
І Габріель з одним погралася.
Лінет, як завжди майже весь вільний час читала.
І навіть написала свою першу книгу.
Тут Кетрін розповідає історію біля багаття.
І у Лінет був день народження, але відсвяткувати його з тортом можливості не було, тому вона просто подорослішала, і вона трошки змінила імідж. А її третя риса характеру — любить тварин.
Як я вже казала, Кетрін постійно свариться з сестрами, але Леонель завжди автоматично починає сварити її за це.
Лінет вночі читала якусь книгу про романтику і тепер вона стала романтичною.
Потім всі вже повернулись додому. Лінет пішла на фестиваль романтики і зустріла там продавчиню Дженні.
Дженні була найпершою персонажкою, яку я створила в сімсі, тому я дуже захотіла засунути її в династію.
Лінет почала її очаровувати.
Це я просто сфоткала всю сім'ю.
Кетрін пішла на фестиваль юності і познайомилась там з Майрою.
Лінет продовжувала добиватися Дженні.
А Леонель вже постарів.
То просто Леонель прийшов весь в плямах, всі бояться заразитись і відсісти ж не попросиш)))
Хороший пост. Насичений подіями. Лінет така красунька підросла🥰
Огооо мені таке і в голову не приходило ахахаххаха) дякую за коментар)
У Кетрін був день народження, дивіться яка вона гарна.
На фото вона з Майрою. А її друга риса характеру — гік, а життєва ціль — драма лама.
На день народження прийшов Том і почав лазити по шафках.
Дженні прийшла в гості до Лінет, щоб подарувати подарунок. Це вона так показує, що зацікавлена в Лінет)
А це Кетрін просто гуляла з Майрою.
У Габріель теж був день народження. І вона отримала рису характеру "самовпевнена" і життєву ціль "зірка жартів" і влаштувалася працювати комікесою.
На святкуванні вона познайомилася з головою села — Честером, і він її зацікавив в романтичному плані, а потім ще ходила з ним на побачення.
І знову фоточка з маскою на обличчі.
Кетрін пішла на день черлідингу і це підштовхнуло її стати черлідеркою.
І випила там смузі.
Лінет з Дженні пішли на чергове побачення.
І на ньому вони вже офіційно стали парою.
І знову сімейний сніданок (сподіваюсь вам подобаються подібні скріншоти, бо мені дуже)
І обіймашки.
Це Габі виступає на шоу талантів зі своїми жартами.
Леонель виконав свою мрію життя, знайшов свою соулмейтку і побудував з нею чудову родину.
Кетрін ходила гуляти і вирішила поспівати в караоке.
І знову побачення Дженні і Лінет.
Завершилось воно переїздом Дженні до нас.
І так як це 5 покоління, тобто половина династії, я вирішила повністю перебудувати родинний будинок і ось Дженні та Лінет цілуються вже у новому будинку у новій їдальні.
Ого, 5-те покоління... Як швидко час летить.
Стільки днів народжень. Кетрін така гарна виросла, каре їй дуже личить. Особливо до форми очей. Хотілось би ще побачити будиночок після ремонту)