Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Привіт, це моя нова династія, щось типу челенджу "Life is short". Тобто династія на короткій протяжності життя. Тож я буду рада, якщо ви читатимете та слідкуватимете за подіями, приємного читання!)
Хіната народила хлопчика, його назвали Деймон.
Я спочатку здивувалася, чого це він такий світленький?
Але коли став інфантом, то все нормально стало.
Кайл помер😭 Перше покоління вже покидає нас, час так швидко біжить.
Ну і щоб не закінчувати на поганому, подивіться на цю милу фоточку.
Я знову награла подій, і тепер треба про них всі розповісти. Тож готуйтесь до трильйона днів народження та іншого.
Деймон тепер тодлер, ось такий пупсик.
І Карін також померла...
А тут Деймон вже знову дорослішає, як діти швидко ростуть (реально дуже швидко).
А Домінік вже став дорослим.
Це просто Хіната на роботі, робить педикюр.
Подивіться яка вона силачка, на руках стояти вміє!
А потім в неї був день народження.
Ліна встала серед ночі через перейми, але вже не встигала у лікарню, тож народжувала вдома.
Народилася маленька Майя!
Реджінальд, Ліна і Майя переїхали у будиночок на Сулані, це не той будинок, який вони хотіли і на який збирали гроші, але теж непоганий.
Тож тепер вони щасливо живуть втрьох у своєму власному будиночку.
А Хіната вдруге завагітніла!
Сім'я влаштувала свято 3 в 1: з приводу дню, подяки, день народження Деймона і...день народження дитинки! Щойно всі зібрались, у Хінати почалися пологи. Народила вона хлопчика, Мітчела.
Деймон познайомився з братиком, і він радий йому!
А тепер до свята, ось такий був шикарний стіл.
Деймон знову дорослішає.
Божее такий красунчик, і дуже схожий на батьків. А Мітчел вже інфантик.
А тут вже тодлер, кажу ж, діти швидко ростуть.
Сімейка прийшла до Реджі та Ліни, та звісно ж до Майї, яка, до речі, подорослішала.
Мітчел був радий погратися зі своєю одноліткою.
Потім був день народження у Мітчела, ось такий він красивий виріс.
І знепритомнів прямо на своєму святі.
Тут до нас прийшла Майя, яка теж вже стала дитиною.
Деймон ходив на побачення всліпу в надії зустріти свою людину, і зустрів Рейнбоу Деш (це я її створювала, так, вона зовсім не схожа на справжню Рейнбоу, але я викручувалась з тими матеріалами, які є в мене в грі) (І давайте уявимо, що блакитна шкіра — це норма в цьому світі)
Хіната якось з кимось пофліртувала, але я не побачила з ким і я б не звернула на це уваги, але в неї з'явилося бажання зізнатися Домініку в зраді.
Ну я вирішила це зробити і подивитись на його реакцію. Звісно, він був розлючений.
І вони прийняли рішення розійтись, наступного дня Домінік з Мітчелом з'їхали.
Рейнбоу та Деймон продовжували проводити час разом, і Деймон закохався в неї, і схоже, що він їй також не байдужий.
Ось тут вони вже вперше цілуються.
І в той же вечір вони стали парою!
Наступив день народження Деймона і сімейка відправилась у коктейль-бар його святкувати. Від вандефул вімс одразу ж прийшло повідомлення, що Хіната вподобала бармена, Стівена.
І гріх було не познайомитись з ним і не взяти номер.
І Деймон подорослішав!
Хіната прийшла в гості до Реджі і там Майя теж подорослішала.
Потім Хінаті подзвонили щодо спадку.
А з грошима тоді були явні проблеми, Домінік з Мітчелом з'їхали і забрали половину грошей, а їх і так було небагато, тож Хіната вибрала 1 варіант. Ну і їй сказали одружитись протягом тижня, а в неї вже був дехто, з ким це можна було б зробити. Звісно ж, це Стівен, вони ходили з ним на побачення, але я благополучно забувала скрінити. І одного разу Хінаті подзвонив Деймон, і сказав, що Рейнбоу зробила йому пропозицію, і Хіната порадила погодитись.
Родина влаштувало невеличке свято з приводу заручин, та і просто щоб посидіти всією сім'єю разом.
Ось такі смаколики на цей раз були.
І Ліна вже вдруге вагітна.
І ось ще скрін де (майже) всі разом.
Ще було запрошено Стівена, і на цьому святі вони з Хінатою зробили пару важливих кроків у своїх стосунках: вперше поцілувались
І з'їхались, це була ініціатива Стівена. Рейнбоу також переїхала до нас. Тепер у нас в домі 2 новочспечені парочки.
На день закоханих Рейнбоу і Деймон пішли на побачення в басейн.
Вони там повеселилися, а потім пішли далі гуляти. І вони обоє не хотіли гучного і масштабного весілля, тому розписалися прямо там.
Стівен і Хіната також пішли на побачення.
І дууже добре проводили час.
І Хіната зробила пропозицію Стівену.
Він звісно погодився, і вони теж побрались наодинці.
(І отримали грошіііі!)
Стівен вмовив інших членів родини взяти тваринку, тому вони взяли собачку Міку.
Ліна вже народила хлопчика Кейса, Деймон вже з ним познайомився.
А Рейнбоу завагітніла.
Я впевнена, що Деймон і Рейнбоу будуть прекрасними батьками.
Мітчел подорослішав до підлітка і прийшов до нас в гості.
Коли мама хотіла його поцілувати, він її відштовхнув😳
Міка вже стала дорослою.
І хочу поскражитись, мене бісить, що цуценята майже всіх пород виглядають однаково, і я коли беру собак у сімсі, то вони виглядають інакше, коли виростають.
І Стівен також подорослішав.
Рейнбоу народила хлопчика! Його звати Леонель.
Я молилася, щоб він був не блакитний, але вже як є. Врешті решт його батьки красуня і красунчик, тому він теж буде гарним.
У Хінати був день народження.
Вона тепер старенька.
Леонель став інфантом, він дуже миленький.
Міка захворіла і довелося вести її до ветеринара.
Рейнбоу і Деймон ходили на побачення на фестиваль світла, і ось так мило грілися біля вогнища.
І Леонель вже став тодлером і сімейка влаштувала пікнік на пляжі.
І зустріли там знову вагітну Ліну, але Реджінальд помер від старості і вона вже вагітна від когось іншого.
А ось і маленький Леонель.
Ось таку смакоту принесли.
Міку також взяли і вона попрошайнічала.
І гралася з Леонелем.
Я не знаю як прокоментувати цей скрін, самі придумайте.
І я вперше побачила тодлера на загальній ділянці, тому Лео одразу пішов знайомитись, його звати Нейл
І вони разом гралися.
Леонель дійсно красунчик. Я люблю кольорових сімів, особливо цікаво спостерігати, як це все проявляється з часом в генеалогії. В мене в трійці, сімка народила дівчинку вампірку, хоча ні вона, ні її чоловік не вампіри, але в батька сіма був набутий вампіризм. Правда, граю з сторі прогрешином. Загалом, генеалогія з тим набутим вампіризмом - абсурд, але в сімсах все можливо, тому додало грі цікавинки))
Генетика в сімсі і справді дуже цікава, тому я ні про що не шкодую). Леонель передає дякую за красунчика) я трохи з майбутнього, і впевнено можу сказати, що з віком він стає ще гарнішим. Ого, історія з цим вампіризмом дуже цікава, уявляю здивування батьків, коли в них народився вампірчик
Почнемо просто з милого скріна, де Рейнбоу вкладає Леонеля.
А Міка стереже його, поки він спить.
А коли прокинувся, одразу почали гратися.
І Рейнбоу з Деймоном знову були на побаченні, вони дуже люблять вибиратись кудись вдвох.
У Деймона був день народження, тепер він дорослий.
І подружжя вирішило завести ще одну дитину, і ось вагітна Рейнбоу.
Наступив день народження Леонеля, світкувати пішли у кафе. Подивіться який у нього класний лук, він такий модний.
Він веселився з Кейсом і Нейлом, які вже теж подорослішали.
Познайомився з Тіарою. І наробив купу фоточок.
Ввечері того ж дня помирала Хіната...
Стівен вмовив Смерть повернути її до життя.
Але вночі вона все одно забрала її.
Ще трохи Леонеля
Деймон повів сина на фестиваль спецій, на цьому скріні він дуже задоволений собою, поки Леонель дихає вогнем.
Ну а потім народився Ерік!
Леонель був зовсім не радий цьому, але, думаю, згодом він звикне і полюбить братика.
Дійсно, такий красунчик росте😍
Шкода Хінату((