ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

На перехресті Всесвітів. Світ Bellany

Bellany
Новачок

Тут можна подивитись на пригоди моїх сімів та пороздивлятись картиночки з моєї гри. 😊

Bellany
Новачок
7/04/23

Вона не спрацювала на татуся і Фред вирішив потицяти чого вона не працює. 🤣

Lisichka-sestrichka
Новачок
7/04/23

Клас, який він лапочка🥰

І схожий на свій оригінал👍

Bellany
Новачок
7/04/23

Дякую! 🥺 Твої коментарі завжди як бальзам на серце. 💖

Lisichka-sestrichka
Новачок
9/04/23

Ахахах))) Стараємось))

Bellany
Новачок
8/04/23

Родина Річардс. Частина друга.

Орсон зажадав навчитися кататися на веліку і попросив у татуся допомоги з цим. Всадити його на велік було ще тим випробуванням. Дія ніяк не хотіла виконуватись. 🙄 Поки я не прочитала, що може допомогти покласти велік в інвентар сімятки. І тоді вже спрацювало, хоч і не з першої спроби.

У Орсона виходило не дуже і він постійно переймався з цього приводу.

Дивіться, хто проходив повз наш будинок. 🥺🥰

Пізніше родина вирушила до парку Оазису. Там Гевін з Орсоном продовжили тренування на веліку.

В малого все ніяк не виходило. 😣

З веліка він зліз роздратований вщент.

І пішов зливати свою лють на ляльковий будиночок.

Чим дуже засмутив інфантильну матусю. 🤦‍♀️

Щоб розрадити Орсона після невдалого тренування, ми вирушили з ним на пошук жабок. 🐸

Десь на самому краю локації я несподівано натрапила на самотню лавку, на якій сидів сім та дивився на перший осінній сніг. Мені чогось дуже сподобалось це видовище. Дивуюсь, наскільки іноді живими бувають сіми. 🤩

Тим часом Гевін знайшов собі напарника для партії у шахи.

А Елеанор знайшла собі сендвіч й хом'ячить його біля водних доріжок. 🙃

Вдома Гевіну несподівано зателефонував його товариш й сусід Джеймс та напросився пожити трошки з Річардсами. Бозна-чого це він. 🤷‍♀️ Можливо вирішив трохи відпочити від своєї родини. Гевін йому не відмовив, переважно через моє бажання подивитися на цю нову фішку. 🤭 І вже ввечері Джеймс стояв на порозі нашого будинку з валізою.

Зайшовши в дім, він кинув її прямо на вході.

Оскільки зайвого ліжка в нас немає, Джеймс був вимушений спати де прийдеться.

Щоб не виглядати нахлібником, Джеймс старався допомагати чим зможе. Наприклад взявся приготувати сніданок на всіх, що дуже потішило Елеанор.

От в кого ранок не вдався, так це в Камілли. З дівчиною сталося страшне - прищі! Та ще й перед самою школою! 😱

А на додачу до своїх комплексів вона ще й була висміяна Джеймсом!

Присоромлена Камілла схопилася, побігла до кімнати та замазала усі бридкі цяточки на своєму обличчі. Тепер можна йти до школи. 😌

У школі вона ще додатково освіжилася перед своєю шафкою. От тепер зовсім добре. 👌

Поки був вільний час перед уроками, Камілла встигла привітатись з Гаррі Поттером. 😁

Потім усі пішли займати місця у класній кімнаті. В очікуванні вчительки усі підлітки занурилися у свої телефони. Життєво. 😄

Розпочався урок математики.

Під час нього у Камілли вилізла картка з питанням про її плани щодо математики. Чи буде вона самостійно вдосконалювати її основи чи звертатиметься за допомогою до інших. Я обрала варіант з допомогою і після цього вона одразу стала добрими друзями з однокласниками Юкі та Гаррі. 😊

Після закінчення уроку вчителька очищує дошку.

Ледве дотерпіла. 😬

Мені сподобалось, що після закінчення уроків, можна залишитись на шкільному лоті. Камілла скористалась цим, щоб замовити собі обід у їдальні.

Замовила якісь м'ясні кульки. 🧆

Далі буде...

За чудову шкільну ділянку дякую нашій Валерії. 🌺🙂

simmer
Новачок
8/04/23

>>>Дивіться, хто проходив повз наш будинок. 
Які лисики, яка зустріч!

Як складно опанувати велик. :(

>>>А на додачу до своїх комплексів вона ще й була висміяна Джеймсом!
Ну як він міг?! Його прийняли, як рідного, а він з дитиною господарів так злостиво поводиться.

Bellany
Новачок
9/04/23

Які лисики, яка зустріч!

Тааак! Такі рідні вони... 🥺

Як складно опанувати велик. :(

Для мене це було несподіванкою. Не очікувала, що не все може одразу виходити в них. Це прикольно. 🙂

Ну як він міг?! Його прийняли, як рідного, а він з дитиною господарів так злостиво поводиться.

Сіми, такі сіми... 🙄

Enni
Новачок
8/04/23

Дивіться, хто проходив повз наш будинок. 🥺🥰

Ліссссіііі 🥺 Переслідує тебе, щоб нагадувати про себе ахахах 

Пізніше родина вирушила до парку Оазису. Там Гевін з Орсоном продовжили тренування на веліку.

Такий цікавий парк, так багато чим можна зайнятися, і телескоп, і дитячі розваги, і кіоски, вау 😍

З веліка він зліз роздратований вщент.

О, я дуже його розумію, бо в дорослому віці відчуваю себе так само, коли намагаюсь навчитися) 

Десь на самому краю локації я несподівано натрапила на самотню лавку, на якій сидів сім та дивився на перший осінній сніг. Мені чогось дуже сподобалось це видовище. Дивуюсь, наскільки іноді живими бувають сіми. 🤩

Ще й такий в солідному костюмі, виглядає як не абихто. Так і напрошується історія про втомленого політика чи щось таке) 

Оскільки зайвого ліжка в нас немає, Джеймс був вимушений спати де прийдеться.

Правильно - як напросився, так і спи, сам винен 😅

А на додачу до своїх комплексів вона ще й була висміяна Джеймсом!

Ахаха дуже смішний скрін 😂

Присоромлена Камілла схопилася, побігла до кімнати та замазала усі бридкі цяточки на своєму обличчі. Тепер можна йти до школи. 😌

Я бачу фотку! З Джорджем? З Фредом? Напевно з Джорджем! 😂

Поки був вільний час перед уроками, Камілла встигла привітатись з Гаррі Поттером. 😁

Сміюсь 😂 Такиииий мультіверс... 

Потім усі пішли займати місця у класній кімнаті. В очікуванні вчительки усі підлітки занурилися у свої телефони. Життєво. 😄

Однокласники у тебе не в дурацькому одязі.. 🙄 

Bellany
Новачок
9/04/23

Ліссссіііі 🥺 Переслідує тебе, щоб нагадувати про себе ахахах 

Ага, розтеребонькала мені усе 😭 Я вже думаю, що не витримаю на той фікс чекати та спробую пограти ними як є.

Такий цікавий парк, так багато чим можна зайнятися, і телескоп, і дитячі розваги, і кіоски, вау 😍

Так, він був класний, але зі старого ресурсу, тому я його замінила вже на новий з Галереї.

О, я дуже його розумію, бо в дорослому віці відчуваю себе так само, коли намагаюсь навчитися)

Я оце думаю, він взагалі зможе навчитися? Бо поки що усі спроби закінчуються ось цим, що вище. 😅

Ще й такий в солідному костюмі, виглядає як не абихто.

Це також ЕАшний сім - Вернон Морс. Він є на рендері гри з іншими сімами. 🙂

Ахаха дуже смішний скрін 😂

Ага, мені теж сподобався. 😄

Я бачу фотку! З Джорджем? З Фредом? Напевно з Джорджем! 😂

Це ж та сама фотка з балу. Я про неї у попередній частині писала. 😉

Однокласники у тебе не в дурацькому одязі.. 🙄 

Вони були колись, точно пам'ятаю! Мені здається, то в мене мод їх виправляє. Треба буде глянути який. 🤔

Enni
Новачок
9/04/23

Я вже думаю, що не витримаю на той фікс чекати та спробую пограти ними як є.

Я не грала за вовкулак, тому не дуже розумію, що саме у тебе зламалося, але, якщо це щось не супер важливе, без чого можна обійтися, то чому б не пограти?

Я оце думаю, він взагалі зможе навчитися? Бо поки що усі спроби закінчуються ось цим, що вище. 😅

Ахахах думаю, що навчиться, головне, щоб зуби не загубив 😂 (не знаю, чи можливо це, але було б прикольно) 

Це ж та сама фотка з балу. Я про неї у попередній частині писала. 😉

Отака я уважна і з гарною пам'яттю, бачиш 😅 

Треба буде глянути який. 🤔

Якщо згадаєш, буду вдячна пораді 💞 може хоч без страшного одягу школа стане більш приємною 🧐

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування