Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Тут можна подивитись на пригоди моїх сімів та пороздивлятись картиночки з моєї гри. 😊
Вона не спрацювала на татуся і Фред вирішив потицяти чого вона не працює. 🤣
Клас, який він лапочка🥰
І схожий на свій оригінал👍
Дякую! 🥺 Твої коментарі завжди як бальзам на серце. 💖
Ахахах))) Стараємось))
Родина Річардс. Частина друга.
Орсон зажадав навчитися кататися на веліку і попросив у татуся допомоги з цим. Всадити його на велік було ще тим випробуванням. Дія ніяк не хотіла виконуватись. 🙄 Поки я не прочитала, що може допомогти покласти велік в інвентар сімятки. І тоді вже спрацювало, хоч і не з першої спроби.
У Орсона виходило не дуже і він постійно переймався з цього приводу.
Дивіться, хто проходив повз наш будинок. 🥺🥰
Пізніше родина вирушила до парку Оазису. Там Гевін з Орсоном продовжили тренування на веліку.
В малого все ніяк не виходило. 😣
З веліка він зліз роздратований вщент.
І пішов зливати свою лють на ляльковий будиночок.
Чим дуже засмутив інфантильну матусю. 🤦♀️
Щоб розрадити Орсона після невдалого тренування, ми вирушили з ним на пошук жабок. 🐸
Десь на самому краю локації я несподівано натрапила на самотню лавку, на якій сидів сім та дивився на перший осінній сніг. Мені чогось дуже сподобалось це видовище. Дивуюсь, наскільки іноді живими бувають сіми. 🤩
Тим часом Гевін знайшов собі напарника для партії у шахи.
А Елеанор знайшла собі сендвіч й хом'ячить його біля водних доріжок. 🙃
Вдома Гевіну несподівано зателефонував його товариш й сусід Джеймс та напросився пожити трошки з Річардсами. Бозна-чого це він. 🤷♀️ Можливо вирішив трохи відпочити від своєї родини. Гевін йому не відмовив, переважно через моє бажання подивитися на цю нову фішку. 🤭 І вже ввечері Джеймс стояв на порозі нашого будинку з валізою.
Зайшовши в дім, він кинув її прямо на вході.
Оскільки зайвого ліжка в нас немає, Джеймс був вимушений спати де прийдеться.
Щоб не виглядати нахлібником, Джеймс старався допомагати чим зможе. Наприклад взявся приготувати сніданок на всіх, що дуже потішило Елеанор.
От в кого ранок не вдався, так це в Камілли. З дівчиною сталося страшне - прищі! Та ще й перед самою школою! 😱
А на додачу до своїх комплексів вона ще й була висміяна Джеймсом!
Присоромлена Камілла схопилася, побігла до кімнати та замазала усі бридкі цяточки на своєму обличчі. Тепер можна йти до школи. 😌
У школі вона ще додатково освіжилася перед своєю шафкою. От тепер зовсім добре. 👌
Поки був вільний час перед уроками, Камілла встигла привітатись з Гаррі Поттером. 😁
Потім усі пішли займати місця у класній кімнаті. В очікуванні вчительки усі підлітки занурилися у свої телефони. Життєво. 😄
Розпочався урок математики.
Під час нього у Камілли вилізла картка з питанням про її плани щодо математики. Чи буде вона самостійно вдосконалювати її основи чи звертатиметься за допомогою до інших. Я обрала варіант з допомогою і після цього вона одразу стала добрими друзями з однокласниками Юкі та Гаррі. 😊
Після закінчення уроку вчителька очищує дошку.
Ледве дотерпіла. 😬
Мені сподобалось, що після закінчення уроків, можна залишитись на шкільному лоті. Камілла скористалась цим, щоб замовити собі обід у їдальні.
Замовила якісь м'ясні кульки. 🧆
Далі буде...
За чудову шкільну ділянку дякую нашій Валерії. 🌺🙂
>>>Дивіться, хто проходив повз наш будинок.
Які лисики, яка зустріч!
Як складно опанувати велик. :(
>>>А на додачу до своїх комплексів вона ще й була висміяна Джеймсом!
Ну як він міг?! Його прийняли, як рідного, а він з дитиною господарів так злостиво поводиться.
Тааак! Такі рідні вони... 🥺
Для мене це було несподіванкою. Не очікувала, що не все може одразу виходити в них. Це прикольно. 🙂
Сіми, такі сіми... 🙄
Ліссссіііі 🥺 Переслідує тебе, щоб нагадувати про себе ахахах
Такий цікавий парк, так багато чим можна зайнятися, і телескоп, і дитячі розваги, і кіоски, вау 😍
О, я дуже його розумію, бо в дорослому віці відчуваю себе так само, коли намагаюсь навчитися)
Ще й такий в солідному костюмі, виглядає як не абихто. Так і напрошується історія про втомленого політика чи щось таке)
Правильно - як напросився, так і спи, сам винен 😅
Ахаха дуже смішний скрін 😂
Я бачу фотку! З Джорджем? З Фредом? Напевно з Джорджем! 😂
Сміюсь 😂 Такиииий мультіверс...
Однокласники у тебе не в дурацькому одязі.. 🙄
Ага, розтеребонькала мені усе 😭 Я вже думаю, що не витримаю на той фікс чекати та спробую пограти ними як є.
Так, він був класний, але зі старого ресурсу, тому я його замінила вже на новий з Галереї.
Я оце думаю, він взагалі зможе навчитися? Бо поки що усі спроби закінчуються ось цим, що вище. 😅
Це також ЕАшний сім - Вернон Морс. Він є на рендері гри з іншими сімами. 🙂
Ага, мені теж сподобався. 😄
Це ж та сама фотка з балу. Я про неї у попередній частині писала. 😉
Вони були колись, точно пам'ятаю! Мені здається, то в мене мод їх виправляє. Треба буде глянути який. 🤔
Я не грала за вовкулак, тому не дуже розумію, що саме у тебе зламалося, але, якщо це щось не супер важливе, без чого можна обійтися, то чому б не пограти?
Ахахах думаю, що навчиться, головне, щоб зуби не загубив 😂 (не знаю, чи можливо це, але було б прикольно)
Отака я уважна і з гарною пам'яттю, бачиш 😅
Якщо згадаєш, буду вдячна пораді 💞 може хоч без страшного одягу школа стане більш приємною 🧐