Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Тут можна подивитись на пригоди моїх сімів та пороздивлятись картиночки з моєї гри. 😊
Останній пост прочитала вже давно, але так і не залишила коментар по ньому. Спочатку часу не було, потім закрутилась і забула(
Прийшлось заново його перечитувати, щоб пригадати події)))
Ось чому я не качаю доп контент)) Я ненавиджу його оновлювати)))
Я б не витримала, так заморочуватись зі всіма сімами в збереженні, ще й з такою кількістю)
А дійсно, де її веснянки? Я теж обурена)))
Ми з Ліссі чекаємо!
І головне, в Рорі такий вигляд, ніби вона не чекала подаруночків🤭
ахаххах)))) Одразу помітно, хто в родині голодний сірий вовк)))
Ще би. Джерело гарних подаруночків впускати біля бочки не можна, а то, хто ж Рорі буде дарувати подаруночки)) Класна вечірка, весела) А телеском, тимчасово, може і в інвентарі побути)
100%, Еппллджек не дарувала Рорі подаруночки, за що і поплатилась))
Упс... як невдобно вийшло))
Напевне, в смітті було недостатньо інформації))
Дуже скромний сім))
😂😂
Який класнючий😍 Цікаво буде подивитись, які в них будуть цуценята🥰
Дякую за новинку від Ліссі і з нетерпінням чекаю на продовження!))
Мені здається, я ніколи не закінчу з цим. 😅
Будуть 👌
Здається, поки що залізних лисенят ми не дочекаємося. 😭
Дякую велике за коментар! 🤗
Непройшло й місяця як я несу оновлення. 😅Ліссі, Лу та Орі. Частина 8.
Ліссі за робочим завданням потрібно було познайомитися з трьома новими сімами. У пошуках цих сімів ми вирушили до місцевого бару. Там першим нам на очі потрапив вампір Стефан. Його ще, здається, не було в цій темі. 🧐
Першою його реакцією на привітання було звісно ж нагримати на Ліссі. 🙄
Даремно він це зробив, ой даремно... 😈
Він й сам вже це зрозумів, здається. 😄
Ліссі тим часом вже почала перетворюватися та наточувати кігті.
Від неминучої кари Стефанову дупу врятувало моє небажання спостерігати за неконтрольованою лисицею. Тому я скористалася вже звичною для мене опцією зазбогоювання люті.
На щастя опція спрацювала й ось Ліссі вже знову посміхається, а від люті не лишилося й сліду. 😊
Вперше побачила привид вовкулаки. Не знаю звідки він взявся. 👀
Наступним нам зустрівся доброзичливий дворецький Остін з мобільної гри "Gardenscapes". 😄
Ліссі похвалила його шикарні вуса, на що він чогось образився. 🤨
Коротше дружби в них не вийшло. 😅
Цікавий випадок. Коли Ліссі милася в душі, Лу, який перебував у кокетливому настрої, підійшов до кабінки та почав звабливо пританцьовувати. 😳 Не впевнена шо то було. WW в мене не стоїть, якщо що.
Прийшло свято врожаю. Ділянку заполонили гноми.
Ліссі та Лу покликали гостей.
Святкова вечеря готова. 😊
Гості порозсідалися хто де з тарілками.
Лу вже встиг десь хильнути зайвого, поки я не бачила. 😆
За що спіймав несхвальні погляди від місцевої бібліотекарки Елеорі.
За завданням зграї Лу пішов досліджувати катакомби. Повернувся звідти зі скарбом - картоплиною, коренем мандрагори та пляшечкою з бульбашками. Годувальник. 💪 А на додачу ще й отримав запаморочення.
Десь у підвалі бару... 🥰
Місяць майже повний, що впливає на настрій вовкулаків.
Ліссі згадала, що в неї є маленький городик і з любов'ю дивиться на свої чахлі рослинки. 🥰
Я довго думала й вирішила, що особистості Ліссі все ж таки не дуже підходить шлях зграї Рорі та Лу. Тому було вирішено почати налагоджувати стосунки з членами зграї номер 2 - Колектив Мунвуду.
Почала Ліссі звісно з альфи Крістофера. Кхм, де спіймала його, там і налагоджує. 😅
Дякую, що прочитали. Далі буде. 🙂
Ого, написала відповідь, а вона оновлювалась-оновлювалась і не збереглась((
Нарешті обновочка в лисички🧡
Стефану пощастило, що Ліссі не вийшла з себе)) Він, певно, забув про наслідки сварки з вовкулакою, коли бурчав на Ліссі))
Дворецький класнючий) Дуже схожий на свій оригінал з гри. Певно, вуса то не його гордість, а комплімент Ліссі сприйняв, як насмішку)
Так прикро продатись зі зграєю Роррі.(( Сподіваюсь, вони з Лу хоч не розійдуться, вони мені так подобаються разом🧡
Але, справді, треба рухатись далі. Бажаю Лісса легкого долучення до зграї і щоб її там прийняли, як свою🧡
Ох, як прикро. Навіть не знаю чого воно так. 🙁 Дякую, що написала знову. 🤗
Та ні, чого б вони розійшлися. Там таке кохання. 💕 Я наче не помічала, щоб між зграями сварки були. Просто інші завдання потрібно буде виконувати, ніж у зграї Рорі та Лу. Але вони все одно залишаться друзями з Ліссі звісно. 🙂
Дякую! 💗
Ну чого вони так одразу негативні до Ліссі? :/ Хоча з вампіром все зрозуміло.
>>>Коли Ліссі милася в душі, Лу, який перебував у кокетливому настрої, підійшов до кабінки та почав звабливо пританцьовувати.
Воу, цікаво.
Як багато різноманітних особистостей на святкуванні.
>>>Кхм, де спіймала його, там і налагоджує.
XD
Та отож. З вампірами у вовкулаків важкі стосунки в четвірці, тож реакція Стефана цілком зрозуміла. А от завжди доброзичливому Остіну вже не знаю, що не сподобалось. 🤷♀️
Чарівники, вовкулаки та поні. 😆
Дякую за коментар. 🤗
Я добралася до оновлення 🥳 Воно почалося зі Стефана, буду вважати це подарунком 😁 Дякую Ліссі, що не вбила його)
О, це ота дія зі смішних, де сіми жартують про волосся на тілі, а інші сіми завжди ображаються?
Сп'янів після того як побачив Ліссі в душі 🤭
Така красива сімочка, я аж задивилася 😍
А зграї між собою не ворогують? 🤔 Було б цікаво подивитися як Ліссі та Лу живуть разом у такому випадку 😅 Хоча навряд чи розробники продумали таку механіку...
Хехе, взагалі це по-своєму цікава механіка, що вампіри з вовкулаками ворогують, хоча й шкода. Схоже в Ліссі ніколи не буде друзів-вампірів. 😢 Найкумедніше те, що коли я нарешті перевдягла та оновила Кетрін, вона перестала з'являтися на горизонті Ліссі. 🤦♀️ Зате нате вам Стефана з альфа-зачіскою. 😅
Мабуть, так. Я її оце вперше побачила у найпершому колі з опціями спілкування і навіть не знала, що воно таке і чого очікувати. Вийшло не дуже. 😅
Дякую. 🥰 Я надихалася бібліотекаркою Іві з "Мумії", коли її ліпила. Вийшло не дуже схоже, але гарно. 😅
Наскільки я знаю, ні. Принаймні я не помічала такого. Але можливо я чогось ще не знаю. 😅 Подивимось. 😏
Рада тебе бачити, дякую велике за коментар. 🤗
Сімс приховано любить альфа-сс 😂
Там є таке саме про акне. Може воно й дає позитивний результат колись, але я більше не експериментую 😅