ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

На перехресті Всесвітів. Світ Bellany

Bellany
Новачок

Тут можна подивитись на пригоди моїх сімів та пороздивлятись картиночки з моєї гри. 😊

Lisichka-sestrichka
Новачок
4/06/23

Останній пост прочитала вже давно, але так і не залишила коментар по ньому. Спочатку часу не було, потім закрутилась і забула(
Прийшлось заново його перечитувати, щоб пригадати події)))

Bellany написав: Я зараз знаходжусь у тривалому процесі видалення старого СС, додавання нового та перевдягання усіх сімів (яких в мене вже майже 600 😵)

Ось чому я не качаю доп контент)) Я ненавиджу його оновлювати)))
Я б не витримала, так заморочуватись зі всіма сімами в збереженні, ще й з такою кількістю)

Bellany написав: Ліссі також потрапила під гарячу руку автора. Я повидаляла усі старі деталі шкіри, тому Ліссі зустріла мене сердитим писочком з ймовірним запитанням куди я поділа її родимки та веснянки. 😅

А дійсно, де її веснянки? Я теж обурена)))

Bellany написав: Не хвилюйся, Ліссі, я знайду тобі інші. Насправді вже знайшла.

Ми з Ліссі чекаємо!

Bellany написав: СОднією з вимог є дарування подарунків товаришам по зграї. А у зграї Лу це тільки Рорі. Тому усі подаруночки дістаються їй. 😎

І головне, в Рорі такий вигляд, ніби вона не чекала подаруночків🤭

Bellany написав: Невеличка замальовочка, як сімейство обідає.

ахаххах)))) Одразу помітно, хто в родині голодний сірий вовк)))

Bellany написав: Лу пішов випробувати бочку (й Рорі) на стійкість. Дуже переймався, що Рорі його впустить. Але Рорі жіночка сильна, тому все пройшло добре. 💪

Ще би. Джерело гарних подаруночків впускати біля бочки не можна, а то, хто ж Рорі буде дарувати подаруночки)) Класна вечірка, весела) А телеском, тимчасово, може і в інвентарі побути)

Bellany написав: Цього разу навіть сильні руки Рорі не допомогли. 

100%, Еппллджек не дарувала Рорі подаруночки, за що і поплатилась))

Упс... як невдобно вийшло))

Bellany написав: Нокс вже встиг перевірити усе сміття та запросив сам себе до хати.

Напевне, в смітті було недостатньо інформації))

Дуже скромний сім))

Bellany написав: Наприкінці вечірки Рорі теж подарувала подарунок Лу. Лимон. 🤨 Ну, можливо Ліссі згодиться. Вона полюбляє садівництво.

😂😂

Bellany написав: А Орі таки знайшла своє кохання. З усіх кавалерів вона обрала залізного Айрона. 💞

Який класнючий😍 Цікаво буде подивитись, які в них будуть цуценята🥰
Дякую за новинку від Ліссі і з нетерпінням чекаю на продовження!))

Bellany
Новачок
11/06/23

Я б не витримала, так заморочуватись зі всіма сімами в збереженні, ще й з такою кількістю)

Мені здається, я ніколи не закінчу з цим. 😅

А дійсно, де її веснянки? Я теж обурена)))

Будуть 👌

Цікаво буде подивитись, які в них будуть цуценята🥰

Здається, поки що залізних лисенят ми не дочекаємося. 😭

Дякую велике за коментар! 🤗

Bellany
Новачок
12/06/23

Не пройшло й місяця як я несу оновлення. 😅

Ліссі, Лу та Орі. Частина 8.

Ліссі за робочим завданням потрібно було познайомитися з трьома новими сімами. У пошуках цих сімів ми вирушили до місцевого бару. Там першим нам на очі потрапив вампір Стефан. Його ще, здається, не було в цій темі. 🧐

Першою його реакцією на привітання було звісно ж нагримати на Ліссі. 🙄

Даремно він це зробив, ой даремно... 😈

Він й сам вже це зрозумів, здається. 😄

Ліссі тим часом вже почала перетворюватися та наточувати кігті.

Від неминучої кари Стефанову дупу врятувало моє небажання спостерігати за неконтрольованою лисицею. Тому я скористалася вже звичною для мене опцією зазбогоювання люті.

На щастя опція спрацювала й ось Ліссі вже знову посміхається, а від люті не лишилося й сліду. 😊

Вперше побачила привид вовкулаки. Не знаю звідки він взявся. 👀

Наступним нам зустрівся доброзичливий дворецький Остін з мобільної гри "Gardenscapes". 😄

Ліссі похвалила його шикарні вуса, на що він чогось образився. 🤨

Коротше дружби в них не вийшло. 😅

Цікавий випадок. Коли Ліссі милася в душі, Лу, який перебував у кокетливому настрої, підійшов до кабінки та почав звабливо пританцьовувати. 😳 Не впевнена шо то було. WW в мене не стоїть, якщо що.

Прийшло свято врожаю. Ділянку заполонили гноми.

Ліссі та Лу покликали гостей.

Святкова вечеря готова. 😊

Гості порозсідалися хто де з тарілками.

Лу вже встиг десь хильнути зайвого, поки я не бачила. 😆

За що спіймав несхвальні погляди від місцевої бібліотекарки Елеорі.

За завданням зграї Лу пішов досліджувати катакомби. Повернувся звідти зі скарбом - картоплиною, коренем мандрагори та пляшечкою з бульбашками. Годувальник. 💪 А на додачу ще й отримав запаморочення.

Десь у підвалі бару... 🥰

Місяць майже повний, що впливає на настрій вовкулаків.

Ліссі згадала, що в неї є маленький городик і з любов'ю дивиться на свої чахлі рослинки. 🥰

Я довго думала й вирішила, що особистості Ліссі все ж таки не дуже підходить шлях зграї Рорі та Лу. Тому було вирішено почати налагоджувати стосунки з членами зграї номер 2 - Колектив Мунвуду.

Почала Ліссі звісно з альфи Крістофера. Кхм, де спіймала його, там і налагоджує. 😅

Дякую, що прочитали. Далі буде. 🙂

Lisichka-sestrichka
Новачок
13/06/23

Ого, написала відповідь, а вона оновлювалась-оновлювалась і не збереглась((

Нарешті обновочка в лисички🧡
Стефану пощастило, що Ліссі не вийшла з себе)) Він, певно, забув про наслідки сварки з вовкулакою, коли бурчав на Ліссі))

Дворецький класнючий) Дуже схожий на свій оригінал з гри. Певно, вуса то не його гордість, а комплімент Ліссі сприйняв, як насмішку)

Так прикро продатись зі зграєю Роррі.(( Сподіваюсь, вони з Лу хоч не розійдуться, вони мені так подобаються разом🧡

Але, справді, треба рухатись далі. Бажаю Лісса легкого долучення до зграї і щоб її там прийняли, як свою🧡

Bellany
Новачок
13/06/23

Ого, написала відповідь, а вона оновлювалась-оновлювалась і не збереглась((

Ох, як прикро. Навіть не знаю чого воно так. 🙁 Дякую, що написала знову. 🤗

Сподіваюсь, вони з Лу хоч не розійдуться, вони мені так подобаються разом🧡

Та ні, чого б вони розійшлися. Там таке кохання. 💕 Я наче не помічала, щоб між зграями сварки були. Просто інші завдання потрібно буде виконувати, ніж у зграї Рорі та Лу. Але вони все одно залишаться друзями з Ліссі звісно. 🙂

Бажаю Лісса легкого долучення до зграї і щоб її там прийняли, як свою🧡

Дякую! 💗

simmer
Новачок
13/06/23

Ну чого вони так одразу негативні до Ліссі? :/ Хоча з вампіром все зрозуміло.

>>>Коли Ліссі милася в душі, Лу, який перебував у кокетливому настрої, підійшов до кабінки та почав звабливо пританцьовувати.
Воу, цікаво.

Як багато різноманітних особистостей на святкуванні.

>>>Кхм, де спіймала його, там і налагоджує.
XD

Bellany
Новачок
14/06/23

Ну чого вони так одразу негативні до Ліссі? :/ Хоча з вампіром все зрозуміло.

Та отож. З вампірами у вовкулаків важкі стосунки в четвірці, тож реакція Стефана цілком зрозуміла. А от завжди доброзичливому Остіну вже не знаю, що не сподобалось. 🤷‍♀️

Як багато різноманітних особистостей на святкуванні.

Чарівники, вовкулаки та поні. 😆

Дякую за коментар. 🤗

Enni
Новачок
26/06/23

Я добралася до оновлення 🥳 Воно почалося зі Стефана, буду вважати це подарунком 😁 Дякую Ліссі, що не вбила його) 

Ліссі похвалила його шикарні вуса, на що він чогось образився. 🤨

О, це ота дія зі смішних, де сіми жартують про волосся на тілі, а інші сіми завжди ображаються? 

Лу вже встиг десь хильнути зайвого, поки я не бачила. 😆

Сп'янів після того як побачив Ліссі в душі 🤭

За що спіймав несхвальні погляди від місцевої бібліотекарки Елеорі.

Така красива сімочка, я аж задивилася 😍

Я довго думала й вирішила, що особистості Ліссі все ж таки не дуже підходить шлях зграї Рорі та Лу. Тому було вирішено почати налагоджувати стосунки з членами зграї номер 2 - Колектив Мунвуду.

А зграї між собою не ворогують? 🤔 Було б цікаво подивитися як Ліссі та Лу живуть разом у такому випадку 😅 Хоча навряд чи розробники продумали таку механіку... 

Bellany
Новачок
26/06/23

Воно почалося зі Стефана, буду вважати це подарунком 😁 Дякую Ліссі, що не вбила його)

Хехе, взагалі це по-своєму цікава механіка, що вампіри з вовкулаками ворогують, хоча й шкода. Схоже в Ліссі ніколи не буде друзів-вампірів. 😢 Найкумедніше те, що коли я нарешті перевдягла та оновила Кетрін, вона перестала з'являтися на горизонті Ліссі. 🤦‍♀️ Зате нате вам Стефана з альфа-зачіскою. 😅

О, це ота дія зі смішних, де сіми жартують про волосся на тілі, а інші сіми завжди ображаються?

Мабуть, так. Я її оце вперше побачила у найпершому колі з опціями спілкування і навіть не знала, що воно таке і чого очікувати. Вийшло не дуже. 😅

Така красива сімочка, я аж задивилася 😍

Дякую. 🥰 Я надихалася бібліотекаркою Іві з "Мумії", коли її ліпила. Вийшло не дуже схоже, але гарно. 😅

А зграї між собою не ворогують? 🤔 Було б цікаво подивитися як Ліссі та Лу живуть разом у такому випадку 😅 Хоча навряд чи розробники продумали таку механіку...

Наскільки я знаю, ні. Принаймні я не помічала такого. Але можливо я чогось ще не знаю. 😅 Подивимось. 😏

Рада тебе бачити, дякую велике за коментар. 🤗

Enni
Новачок
27/06/23

Найкумедніше те, що коли я нарешті перевдягла та оновила Кетрін, вона перестала з'являтися на горизонті Ліссі. 🤦‍♀️ Зате нате вам Стефана з альфа-зачіскою. 😅

Сімс приховано любить альфа-сс 😂

Мабуть, так. Я її оце вперше побачила у найпершому колі з опціями спілкування і навіть не знала, що воно таке і чого очікувати. Вийшло не дуже. 😅

Там є таке саме про акне. Може воно й дає позитивний результат колись, але я більше не експериментую 😅

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування