Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Тут можна подивитись на пригоди моїх сімів та пороздивлятись картиночки з моєї гри. 😊
Там коротше зламалась панелька, яка показувала що треба робити, щоб не вигнали зі зграї. Тобто теоретично можна грати виконуючи свої обов'язки навмання. Що, як я зрозуміла, можливо, але дуже не зручно. 🙄
Ахах, то не страшно. В мене така ж пам'ять. 😄
Я так погортала свої моди і єдиний, який підходить це - situationoutfitsbegone від Bienchen. Він як раз прибирає усілякі дурацькі ситуативні вбрання, типу туристичних, фестивальних тощо. Хоча який саме з файлів моду відповідає за школу - не впевнена. 🤔
О, прибирати ситуативні вбрання - це те що треба, не тільки для школи, дякую 🔥
Ох вже Орсон, взяв і прямо на очах в чутливої мами зломав будиночок))
Бідні сіми, вічно потім сумні ходять, через ті будиночки))
Поки власник не згадав, що десь там був його сендвіч)))
Ахаххах))) Кожен має право на міні-відпустку без чоловіка/дружини і дітей))
Не встиг переступити поріг, а вже свинячить)))
Ні, ну це вже свинство. Невже Джеймс не знає, що таке ПРИЩІ для підлітка)))
Треба було проговорити закляття: "прищі, прищі, підіть від мене, через стіл, до джеймса"😆
Нехай порадіє)))
Відкрита школа - це прикольно, завжди було цікаво подивитись на навчальний процес сімів)
Діілянка класна.
Ахах, та ні, то вона з автомата поруч взяла, я так думаю. Ні в кого не віднімала. 😆
Ахахахаха 🤣 Ми щось не здогадались з нею, запам'ятаю на наступний раз. 😂
Дякую за коментар, повеселила. 😄😘
Ох скільки ж я пропустила, а в вас тут такі пристрасті горять 😯
не знала що Ліссі така забишака хуліганка 🤭 цікаво це характер чи вовча натура проривається чи може всього потроху 😁
Пощастило їй з Лу, хороший хлопчина 🌝❤️ та й видно теж небайдужий до Ліссі раз після її закидонів п'ятами не накивав 😁
Радію за цю пару що страшне, ну ти знаєш 😉🥰 завжди радію звісточкам про пригоди Ліссі і її малої подружки)
Але другу сім'ю теж зацінила) особливо нахабного сусіда 😅
Доброго вечора ми з України :з
Привіііт, рада бачити. 🤗
Так, це я ще повільно викладаю, ахах. А то могло й бути більше. 😅
В Ліссі то вовча натура проявляє себе так, бо до перетворення вона не була такою забіякою. А для вовчиків побити пики, то норма, я так дивлюсь. 😄 Особливо вампірам. 😈
Лу дуже кумедний та приємний, сама не натішуся. Класний сім. 🥰
Дякую, що завітала! 💖😘
Страшне як довго не викладала нічого. 😳 Час летить... І от нарешті в мене дійшли руки трошки погратися своїми вовчиками. Критичні баги вже пофіксені й можна насолоджуватися вовкулачим геймплеєм. 🙌
Ліссі, Орі та Лу. Частина сьома.
Вечірка.
Я зараз знаходжусь у тривалому процесі видалення старого СС, додавання нового та перевдягання усіх сімів (яких в мене вже майже 600 😵). Ліссі також потрапила під гарячу руку автора. Я повидаляла усі старі деталі шкіри, тому Ліссі зустріла мене сердитим писочком з ймовірним запитанням куди я поділа її родимки та веснянки. 😅
Не хвилюйся, Ліссі, я знайду тобі інші.
Насправді вже знайшла.Оскільки вовчиків пофіксили, я нарешті бачу, які завдання потрібно виконувати Лу, щоб його не поперли зі зграї. Однією з вимог є дарування подарунків товаришам по зграї. А у зграї Лу це тільки Рорі. Тому усі подаруночки дістаються їй. 😎
Вона взагалі частий гість у їхньому будиночку.
Невеличка замальовочка, як сімейство обідає. Ліссі вдома, за столом, уминає якусь приготовану страву.
А Лу як зголодніє, біжить кудись за межі ділянки на полювання. І завжди повертається зі шматком м'яса, яке потім так і їсть сирим. Навіть не хочу знати, де він його бере. 👀
Лу в мене полюбляє усілякі розваги та веселощі, тому вдома часто гості та вечірки. От і зараз закортіло йому вечірку з бочкою соку. Оскільки діляночка в нас маленька, то я вирішила провести вечірку десь за межами їхнього дому. Поставила бочку у місцевому барі, але виявилось, що проводити вечірки там не можна. 🙄 Ну, або тільки цю, з бочкою. Тому прийшлося все одно проводити вечірку вдома. Телескоп тимчасово перемістився до інвентарю й замість нього на порозі з'явилася бочка з соком.
Лу, коли пішов її розчохлювати, наробив трохи шкоди. 😄
Вовчики привітали перших гостей. Карл, як завжди, чимось незадоволений.
Лу пішов випробувати бочку (й Рорі) на стійкість. Дуже переймався, що Рорі його впустить. Але Рорі жіночка сильна, тому все пройшло добре. 💪
Потім до бочки вирішила підійти Епплджек, але трошечки не розрахувала сили. 😄
Цього разу навіть сильні руки Рорі не допомогли.
Десь поруч Нокс Грінберг, якого ніхто не запрошував, щось вишукує у смітті моїх вовкулаків, хмм...
Загалом вечірка пройшла нормально. Без музики, правда, бо в нас немає ніякої аудіосистеми. 😅 Тому всі пили сік та спілкувались.
Нокс вже встиг перевірити усе сміття та запросив сам себе до хати. Справа, до речі, сидить, судячи з опису сімей Мунвуду, колишня дівчина Лу - Селін. Колись вони разом з Лу були вкушені Грегом, тим самим диким сусідом, з яким колись побилася Ліссі. Але Селін змогла відшукати ліки проти перетворення, а Лу так і лишився вовкулакою. Після цього їхні шляхи розійшлися. Зараз Селін працює баристою у місцевому барі.
Наприкінці вечірки Рорі теж подарувала подарунок Лу. Лимон. 🤨 Ну, можливо Ліссі згодиться. Вона полюбляє садівництво.
Наша маленька лисичка Орі зажадала кохання, тому сімейство вирушило до собачого парку.
Нове знайомство. Це - Віксен, й вона завжди така. 😆 Можливо колись я розповім про її родину окремо. 🙂
А Орі таки знайшла своє кохання. З усіх кавалерів вона обрала залізного Айрона. 💞
Далі буде...
Добре, що пофіксили, нарешті отримаємо продовження лисячих пригод. :)
Ну нарешті 😍 Ліссі дуже мила і без веснянок і ластовиння, але вже цікаво подивитися на її ще більш оновлений вигляд)
І я знов не можу намилуватися Лу. Якщо я колись куплю собі вовкулак, це буде провина Лу...
О, Віксен схожа на мене наприкінці робочого тижня...
Треба нам поповнення! І вовкулачне, і залізнно-лисичне 😂
Ой, ну поповнення ще не знаю коли буде, бо я чекаю на їх бажання стосовно цього, а в них одні вечірки з соком в голові. 🤦♀️ А у лисички кохання, здається, поки без наслідків обійшлося. Шкода, я б теж на залізних лисенят подивилася. 😄
Дякую за коментар. 🤗