Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Тут можна подивитись на пригоди моїх сімів та пороздивлятись картиночки з моєї гри. 😊
З цього моменту я почала грати з решейдом, тому приготуйтесь до ще більш помаранчевої Ліссі ніж зазвичай. 😅 Взагалі усе лишилось як було, просто яскравіше. Я навіть розмиття не юзаю, бо мені подобається, коли видно що там позаду відбувається. 😄
Ось така Ліссі яскрава тепер.
І для порівняння скрін без решейду.
Взагалі нічого супер цікавого з моїми сімами не відбувалось, тому ось просто підбірка рандомних скрінів. 🧐
Ліссі, Орі та Лу. Частина 9.
Ліссі продовжувала налагоджувати зв'язки з новою зграєю.
А Лу - проводити час у своїй. Шкода, що їх там усього двоє - тільки Лу та Рорі. 🙄
У Мунвуд Мілл прийшла зима. ❄
Лу прокинувся розлюченим. Нагарчав на Ліссі. Вовкулача лють взагалі достатньо швидко накопичується, що не дуже зручно. 🙄
І навіть коли я вже його заспокоїла, усе ще виглядав не в дусі.
Хто був радий несподіваному сніжку так це Орі. 😊
Пізніше вже й Лу прийшов до тями. 🙂
Навіть сніжок порозгрібав перед будинком. 💪
Мої вовчики почали постійно мерзнути та бігати грітися до каміна. І якось так трапилось, що вогонь перескочив на Ліссі...
Я дала команду Лу бігти її тушити, але він тааак довго плентався з другого поверху на перший, що Ліссі вихопила з кишені вогнегасник і вже сама себе затушила.
Лу тоді просто підійшов та цьомнув своє вугіллячко у щоку. 🥰 Оскільки він це зробив самостійно, без моїх вказівок, я це сприйняла як те що він радий, що вона не постраждала. 🥺
Лу знову досліджує катакомби й іноді знаходить там різні штуки. Цього разу він здобув книжку про вампірів, рослину "Wolfsbane" (не впевнена як її перекласти) і купу сміття. 😆
Але цього разу він ще зміг знайти таємний прохід і вийшов з цих ось туалетних кабінок. Тепер він може користуватись цим проходом, хоча й не впевнена навіщо. 🤨
Лу несподівано вирішив вперше в житті приготувати щось на плиті замість того, щоб принести з полювання свій стандартний шмат сирого м'яса. Виходило в нього не дуже, але хату не спалив і те добре. 😄
У Ліссі кльова робота. Дали завдання сидіти та переглядати кумедні ролики в сімтернеті. Мені б таку. 😁
Продовжує відловлювати, де побачить, "Колектив Мунвуду" і задружувати їх.
Просто писочок. 😊
І ще один.
Щоб задовольнити деяке бажання Ліссі (😏)та виконати підробіток Лу сім'я вирушила до Сулані. З суворої зими у гаряче літо.
Виконуємо бажання Ліссі... 💓
Ви тільки подивіться на цього сором'яжку. 😚
І ловимо жабок для підробітку Лу.
Вже вдома друг сім'ї Дейран несподівано поліз з фліртом до Ліссі. 👀 А вона така: "Хі-хі, ха-ха". 😑 Добре, що це була одноразова акція й навіть романтичної смужки не з'явилося.
Потім за допомогою нього намагались виконати ще одне робоче завдання, але виявилось, що Ліссі терпіти не може пустощі. Тому я вже не стала її мучити й завдання ми не виконали. 🤷♀️
У Ліссі виникло бажання отримати навичку "Виховання дітей". Я вже не можу дочекатись, коли вони вже захочуть завести своїх. 😭 Буду вважати це бажання за хороший знак. 🤞
Лу був розбуджений попискуванням Орі. Виявилось, що вона хотіла, щоб її вигуляли.
Лу ненавидить, коли його будять. Але заради Орі, яку він любить, не став лягати назад, а поплентався, все ще у дурному настрої, з нею на прогулянку. 🐾
Далі буде...
Як яскраво! Файно.
Мабуть, Лу не оцінив зиму. Аж на Ліссі нагарчав.
Дуже полюбляю Сулані~
>>>Буду вважати це бажання за хороший знак.
Ага, вивчить трохи питання та нарешті зважиться. 🤞
>>>Лу ненавидить, коли його будять. Але заради Орі, яку він любить
Любов до улюбленця виявилася сильнішою. 🥰
Дякую! 🙂 Мені важливо це чути, бо дуже довго рішалася на використання решейду.
Ага, щось не бачу поки в нього захоплення зимою. Ото тільки одна Орі радіє. 😄
Будемо сподіватися! 🤞
Так і повинно бути. 😊
Дякую за коментар! 🌺
От скажи ж гра здається дууууже темною потім? Це наркотик)
А як Лу у таку позу встав? Це щось ігрове вовкулаче? Щось занадто хот🔥
Така вона кумедько на другому скріні 😂
Типові стосунки сімейної пари 😄
Дивлячись на цього красеня, зрозуміла, що, якщо колись буду брати "Вовкулак", то у першу чергу заради бомжацького одягу...
Ну такааааа вона 💔
Так вчепився в неї на попередньому скріні, аж сам себе злякався зайченятко 😂
Тіпікал сімс 😑 Хоча Дейран - красунчик... (я не полінилася погуглити його ім'я, бо так і знала, що він теж звідкись))
😱😱😱
О, виглядають як ми з псом зранку 🤭
Та жах, усе сіре й тьмяне. 😣 В мене деякі скріни й досі темнуваті виходять навіть з решейдом, але то пресет такий. Дуже важко було визначитися. Поки обрала цей, а далі подивимося. 🧐
Так, це така спеціальна вовкулача поза (чи навіть анімація, бо він ще головою вертить), коли вони проводять час біля лігва своєї зграї. Це він самостійно в неї встав, поки я на Ліссі відволікалась. Дуже крута поза, хотілось би більше свободи для її використання. 😪
Мій улюблений скрін 😆
Ти раніше казала, що заради Лу 😋 Але так, бомжацького одягу тут багато класного. 🤩
🥰💖
Так, Дейран, на жаль, з гри, яка в мене в анафемі. Грала в неї до повномасштабної війни. Тому зараз він для мене просто чарівник з DnD всесвіту. 🙂
Дякую за коментар! 🤗
Виходить що заради Лу у бомжацькому одязі... 🤭
Нарешті продовження! Я таки дочекалась))😁🥰
З решейдом гра дійсно стала яскравіша і живіша. А Ліссі рижулька - красунечка🧡
Я надивилась на ваші решейди і собі захотіла)) Але подивилась, як їх встановлювати в трійці і сказала, що мені і так подобається))))
Треба-треба, потім ще б Лу і Рорі туди перетягнути))
Дійсно, він тут такий красунчик. Хот-хот😍
Яка гарна зима в четвірці, казкова🥰
От, на маєш. Лу, ну не можна ж так. То він, змерз, напевне))
Орі в снігу така класнюча і контраст шикарний😍
Лу був впевнений, що Ліссі сама справиться)) Хоча, я б на його місці, бігла чимдуш до неї. Провинився ж))
Другий скрін, де Ліссі горить, то капец))😅 І смішно, і грішно)))
Таки загладив вину))
Ахаххах))) То, певно, когось в туалеті ззовні закрили і той хтось через катакомби вибирався))))
Поїздка в Сулані така романтично-затишно-красива, гарно відпочили. Лу - скромняжка, а на попередньому скріні скромністю не страждав)))
Дейран красунчик, я б теж похіхікала на місці Ліссі😅
От чому я не завожу собаку))) Я теж не люблю, коли мене будять в 5 ранку, з поводком в зумах)))
Особливо мій стан передав би останній скрін))))
Дякую за цікавеньке продовження)
P.S. Чекаю на вовченят!))
Розумію. Я і в четвірці промучилась дай боже поки встановлювала його. 🥴 І потім ще коли пресети ставила, бо не всі підходили під мою версію решейду. ☠
Дякую. 🥰
Та нііі, нехай краще свою розвивають. 🙂 Лу там для його прагнення потрібно буде трьох сімів обернути на вовкулаків, от так й поповнять свою зграю. 😁
🤭
Дякую велике за коментар! 🥰
Я теж! 🥺🤝
Принесла в тему трошки конячого геймплею. 🐎 😁 Мої вовкулаки з коняками не сумісні, бо знаючи апетити Лу, довго вона б там не прожила. 😆 Тим більш в мене є більш слушна кандидатура, найкраща подруга Ліссі - Епплджек! На той момент у моїй грі вона мала лише молодшу сестру Еппл Блум. Але за каноном в неї ще повинні бути брат, бабуся та собачка. Коня не повинно бути, бо вона якби сама поні. 😄 Алеее у сімосвіті чому б й ні. 😃
Усіх, кого не вистачало, я створила й готова познайомити вас з родиною Еппл! 🍎
Епплджек ви в цій темі вже бачили. Вона обожнює свою родину та піклується про кожного з них. Сильна, атлетична. З нею я буду тестити геймплей з конями.
Старший брат Епплджек - Біг Макінтош, скорочено Біг Мак. 😄 Небагатослівний, непогано співає. Любить свою родину, піклується про усіх тваринок на ранчо. Також разом з Епплджек займається збором врожаю з їх величезного яблуневого саду.
Наймолодший член родини, сестричка Епплджек та Бік Мака - Еппл Блум. Смілива, доброзичлива. Має свій клуб з подружками. Захоплюється зіллєварінням.
Найстарший член родини, бабуся усіх вищеназваних - Гренні Сміт. Трошки ексцентрична, але мудра та обізнана. На ранчо займається приготуванням їжі та консервуванням. З нею я буду тестити виготовлення нектару.
Ну й домашній улюбленець усієї родини - собачка Вайнона.
Якось так повелося, що як виходить якесь доповнення з городами-ранчами, так в мене у сейві зима. 🥴 Так було, коли вийшло "Сільське Життя" й так трапилося з "Кінним Ранчо". Тож одним зимовим ранком родина заїхала на свою нову ділянку, яку я завантажила з Галереї й потроху підлаштовую та міняю під себе.
Бабуся та Еппл Блум зацікавлено розглядають свій новий будиночок.
На цій ділянці вже були придбані різноманітні типи свійських тваринок. І ось вже Біг Мак знайомиться з різнокольоровими міні-вівцями. 😊
І з корівкою Меріголд.
Напрацювався й впав. А там он ще лама не чищена! 👇
Ось так взимку виглядає наш величезний яблуневий сад... А, як виявилося, перші рецепти нектару потребують яблука або виноград. Тому, щоб спробувати виготовлення нектару, потрібно чекати весни або купляти фрукти. 🤷♀️
Епплджек доїть Меріголд.
До курника завітала лисиця та спробувала вкрасти яйце. Біг Мак намагається пояснити їй, що вона не права. 😁
Однією з особливостей ділянки в нас стоїть приготування їжі тільки зі своїх продуктів. Тому коли усі зголодніли, виявилось, що їсти нічого й ні з чого. Пройшлося замовити доставлення продуктів. Замовили те, що, здається, не можна виготовити самостійно. А саме борошно та цукор. А замовлення до нас приніс чомусь Гаррі Поттер. Мабуть, підробляє у вільний час. 😄
Він без окулярів тут такий гарненький прям. 😚 А ще у нього звідкілясь взялась рожева смужка відносин з Епплджек... Хоча він при цьому підліток, а вона молода. 👀
З отриманих продуктів та того, що було в домі, приготували якусь випічку. Сім'я нагодована.
З подивом дізналася, що міні-козенят можна доїти. Процес виглядав смішно. Обережно двома пальчиками за ту цицечку... Придумали ж... 🤦♀️
Перший день Еппл Блум у школі виявився не дуже вдалим, але мені сподобалось, що додому вона принесла малюнок. Не пригадую такого раніше. 🤔
Достатньо награвшись з маленькими тваринками, мені захотілось подивитися на геймплей з кониками. Купити коня можна було телефоном, що ми й зробили. Було доступно дві опції - купити за 1000 сімолеонів та "дати притулок" за 250. Я обрала дешевший варіант й відкрилось віконце з кониками різного віку та порід. Найбільше з запропонованого мені сподобався Дасті, його й обрали.
Вітаємо у родині Епплів, Дасті! 🤗
Дасті поки що не дорослий кінь, а грайливе лоша. Тому з їздою верхи доведеться почекати.
Вайнона ніяк не може збагнути що ж це за новий звір такий з'явився в них на ділянці. 😄
Епплджек показує новому лошаті його стійло.
Здається Дасті сподобалось. Та, як виявилося, не тільки йому. 😄
У лошати не найкращий характер. Він полюбляє підкрадатися та лякати усіх членів родини по черзі. 😆
А ось навіщо необхідно замикати двері будинку від коней... Вайнона, що ти робиш?! 😱 Максісе, за що? 😓
Бонус.
Коли грала за Епплів, подзвонила Ліссі з ось цим... Тобто коли я за них грала, вони не поспішали, а тут, бач! 😒 Я відмовила, бо хочу відіграти це, а не шоб вони там без мене за кадром. 🙄