ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

На перехресті Всесвітів. Світ Bellany

Bellany
Новачок

Тут можна подивитись на пригоди моїх сімів та пороздивлятись картиночки з моєї гри. 😊

Bellany
Новачок
7/07/23

З цього моменту я почала грати з решейдом, тому приготуйтесь до ще більш помаранчевої Ліссі ніж зазвичай. 😅 Взагалі усе лишилось як було, просто яскравіше. Я навіть розмиття не юзаю, бо мені подобається, коли видно що там позаду відбувається. 😄

Ось така Ліссі яскрава тепер.

І для порівняння скрін без решейду.

Взагалі нічого супер цікавого з моїми сімами не відбувалось, тому ось просто підбірка рандомних скрінів. 🧐

Ліссі, Орі та Лу. Частина 9.

Ліссі продовжувала налагоджувати зв'язки з новою зграєю.

А Лу - проводити час у своїй. Шкода, що їх там усього двоє - тільки Лу та Рорі. 🙄

У Мунвуд Мілл прийшла зима. ❄

Лу прокинувся розлюченим. Нагарчав на Ліссі. Вовкулача лють взагалі достатньо швидко накопичується, що не дуже зручно. 🙄

І навіть коли я вже його заспокоїла, усе ще виглядав не в дусі.

Хто був радий несподіваному сніжку так це Орі. 😊

Пізніше вже й Лу прийшов до тями. 🙂

Навіть сніжок порозгрібав перед будинком. 💪

Мої вовчики почали постійно мерзнути та бігати грітися до каміна. І якось так трапилось, що вогонь перескочив на Ліссі...

Я дала команду Лу бігти її тушити, але він тааак довго плентався з другого поверху на перший, що Ліссі вихопила з кишені вогнегасник і вже сама себе затушила. 

Лу тоді просто підійшов та цьомнув своє вугіллячко у щоку. 🥰 Оскільки він це зробив самостійно, без моїх вказівок, я це сприйняла як те що він радий, що вона не постраждала. 🥺

Лу знову досліджує катакомби й іноді знаходить там різні штуки. Цього разу він здобув книжку про вампірів, рослину "Wolfsbane" (не впевнена як її перекласти) і купу сміття. 😆

Але цього разу він ще зміг знайти таємний прохід і вийшов з цих ось туалетних кабінок. Тепер він може користуватись цим проходом, хоча й не впевнена навіщо. 🤨

Лу несподівано вирішив вперше в житті приготувати щось на плиті замість того, щоб принести з полювання свій стандартний шмат сирого м'яса. Виходило в нього не дуже, але хату не спалив і те добре. 😄

У Ліссі кльова робота. Дали завдання сидіти та переглядати кумедні ролики в сімтернеті. Мені б таку. 😁

Продовжує відловлювати, де побачить, "Колектив Мунвуду" і задружувати їх.

Просто писочок. 😊

І ще один.

Щоб задовольнити деяке бажання Ліссі (😏)та виконати підробіток Лу сім'я вирушила до Сулані. З суворої зими у гаряче літо.

Виконуємо бажання Ліссі... 💓

Ви тільки подивіться на цього сором'яжку. 😚

І ловимо жабок для підробітку Лу.

Вже вдома друг сім'ї Дейран несподівано поліз з фліртом до Ліссі. 👀 А вона така: "Хі-хі, ха-ха". 😑 Добре, що це була одноразова акція й навіть романтичної смужки не з'явилося.

Потім за допомогою нього намагались виконати ще одне робоче завдання, але виявилось, що Ліссі терпіти не може пустощі. Тому я вже не стала її мучити й завдання ми не виконали. 🤷‍♀️

У Ліссі виникло бажання отримати навичку "Виховання дітей". Я вже не можу дочекатись, коли вони вже захочуть завести своїх. 😭 Буду вважати це бажання за хороший знак. 🤞

Лу був розбуджений попискуванням Орі. Виявилось, що вона хотіла, щоб її вигуляли. 

Лу ненавидить, коли його будять. Але заради Орі, яку він любить, не став лягати назад, а поплентався, все ще у дурному настрої, з нею на прогулянку. 🐾

Далі буде...

simmer
Новачок
7/07/23

Як яскраво! Файно.

Мабуть, Лу не оцінив зиму. Аж на Ліссі нагарчав.

Дуже полюбляю Сулані~

>>>Буду вважати це бажання за хороший знак.
Ага, вивчить трохи питання та нарешті зважиться. 🤞

>>>Лу ненавидить, коли його будять. Але заради Орі, яку він любить
Любов до улюбленця виявилася сильнішою. 🥰

Bellany
Новачок
8/07/23

Як яскраво! Файно.

Дякую! 🙂 Мені важливо це чути, бо дуже довго рішалася на використання решейду.

Мабуть, Лу не оцінив зиму. Аж на Ліссі нагарчав.

Ага, щось не бачу поки в нього захоплення зимою. Ото тільки одна Орі радіє. 😄

Ага, вивчить трохи питання та нарешті зважиться. 🤞

Будемо сподіватися! 🤞

Любов до улюбленця виявилася сильнішою. 🥰

Так і повинно бути. 😊

Дякую за коментар! 🌺

Enni
Новачок
8/07/23

І для порівняння скрін без решейду.

От скажи ж гра здається дууууже темною потім? Це наркотик) 

А Лу - проводити час у своїй. Шкода, що їх там усього двоє - тільки Лу та Рорі. 🙄

А як Лу у таку позу встав? Це щось ігрове вовкулаче? Щось занадто хот🔥

І якось так трапилось, що вогонь перескочив на Ліссі...

Така вона кумедько на другому скріні 😂 

Я дала команду Лу бігти її тушити, але він тааак довго плентався з другого поверху на перший, що Ліссі вихопила з кишені вогнегасник і вже сама себе затушила. 

Типові стосунки сімейної пари 😄

Продовжує відловлювати, де побачить, "Колектив Мунвуду" і задружувати їх.

Дивлячись на цього красеня, зрозуміла, що, якщо колись буду брати "Вовкулак", то у першу чергу заради бомжацького одягу...

Просто писочок. 😊

Ну такааааа вона 💔

Ви тільки подивіться на цього сором'яжку. 😚

Так вчепився в неї на попередньому скріні, аж сам себе злякався зайченятко 😂

А вона така: "Хі-хі, ха-ха". 😑

Тіпікал сімс 😑 Хоча Дейран - красунчик... (я не полінилася погуглити його ім'я, бо так і знала, що він теж звідкись)) 

У Ліссі виникло бажання отримати навичку "Виховання дітей". Я вже не можу дочекатись, коли вони вже захочуть завести своїх. 😭 Буду вважати це бажання за хороший знак. 🤞

😱😱😱

Лу ненавидить, коли його будять. Але заради Орі, яку він любить, не став лягати назад, а поплентався, все ще у дурному настрої, з нею на прогулянку. 🐾

О, виглядають як ми з псом зранку 🤭

Bellany
Новачок
8/07/23

От скажи ж гра здається дууууже темною потім? Це наркотик)

Та жах, усе сіре й тьмяне. 😣 В мене деякі скріни й досі темнуваті виходять навіть з решейдом, але то пресет такий. Дуже важко було визначитися. Поки обрала цей, а далі подивимося. 🧐

А як Лу у таку позу встав? Це щось ігрове вовкулаче? Щось занадто хот🔥

Так, це така спеціальна вовкулача поза (чи навіть анімація, бо він ще головою вертить), коли вони проводять час біля лігва своєї зграї. Це він самостійно в неї встав, поки я на Ліссі відволікалась. Дуже крута поза, хотілось би більше свободи для її використання. 😪

Така вона кумедько на другому скріні 😂

Мій улюблений скрін 😆

Дивлячись на цього красеня, зрозуміла, що, якщо колись буду брати "Вовкулак", то у першу чергу заради бомжацького одягу...

Ти раніше казала, що заради Лу 😋 Але так, бомжацького одягу тут багато класного. 🤩

Ну такааааа вона 💔

🥰💖

Хоча Дейран - красунчик... (я не полінилася погуглити його ім'я, бо так і знала, що він теж звідкись))

Так, Дейран, на жаль, з гри, яка в мене в анафемі. Грала в неї до повномасштабної війни. Тому зараз він для мене просто чарівник з DnD всесвіту. 🙂

Дякую за коментар! 🤗

Enni
Новачок
8/07/23

Виходить що заради Лу у бомжацькому одязі... 🤭

Lisichka-sestrichka
Новачок
8/07/23

Нарешті продовження! Я таки дочекалась))😁🥰

Bellany написав: З цього моменту я почала грати з решейдом, тому приготуйтесь до ще більш помаранчевої Ліссі ніж зазвичай.

З решейдом гра дійсно стала яскравіша і живіша. А Ліссі рижулька - красунечка🧡
Я надивилась на ваші решейди і собі захотіла)) Але подивилась, як їх встановлювати в трійці і сказала, що мені і так подобається))))

Bellany написав: Ліссі продовжувала налагоджувати зв'язки з новою зграєю

Треба-треба, потім ще б Лу і Рорі туди перетягнути))

Bellany написав: А Лу - проводити час у своїй. Шкода, що їх там усього двоє - тільки Лу та Рорі. 🙄

Дійсно, він тут такий красунчик. Хот-хот😍

Bellany написав: У Мунвуд Мілл прийшла зима. ❄

Яка гарна зима в четвірці, казкова🥰

Bellany написав: Лу прокинувся розлюченим. Нагарчав на Ліссі. Вовкулача лють взагалі достатньо швидко накопичується, що не дуже зручно. 🙄ось п

От, на маєш. Лу, ну не можна ж так. То він, змерз, напевне))

Орі в снігу така класнюча і контраст шикарний😍

Bellany написав: Я дала команду Лу бігти її тушити, але він тааак довго плентався з другого поверху на перший, що Ліссі вихопила з кишені вогнегасник і вже сама себе затушила. 

Лу був впевнений, що Ліссі сама справиться)) Хоча, я б на його місці, бігла чимдуш до неї. Провинився ж))
Другий скрін, де Ліссі горить, то капец))😅 І смішно, і грішно)))

Bellany написав: Лу тоді просто підійшов та цьомнув своє вугіллячко у щоку. 🥰 Оскільки він це зробив самостійно, без моїх вказівок, я це сприйняла як те що він радий, що вона не постраждала. 🥺

Таки загладив вину))

Bellany написав: Але цього разу він ще зміг знайти таємний прохід і вийшов з цих ось туалетних кабінок. Тепер він може користуватись цим проходом, хоча й не впевнена навіщо. 🤨

Ахаххах))) То, певно, когось в туалеті ззовні закрили і той хтось через катакомби вибирався))))

Поїздка в Сулані така романтично-затишно-красива, гарно відпочили. Лу - скромняжка, а на попередньому скріні скромністю не страждав)))

Дейран красунчик, я б теж похіхікала на місці Ліссі😅

Bellany написав: Лу ненавидить, коли його будять. Але заради Орі, яку він любить, не став лягати назад, а поплентався, все ще у дурному настрої, з нею на прогулянку. 🐾

От чому я не завожу собаку))) Я теж не люблю, коли мене будять в 5 ранку, з поводком в зумах)))
Особливо мій стан передав би останній скрін))))

Дякую за цікавеньке продовження)

Lisichka-sestrichka
Новачок
8/07/23

P.S. Чекаю на вовченят!))

Bellany
Новачок
9/07/23

Але подивилась, як їх встановлювати в трійці і сказала, що мені і так подобається))))

Розумію. Я і в четвірці промучилась дай боже поки встановлювала його. 🥴 І потім ще коли пресети ставила, бо не всі підходили під мою версію решейду. ☠

З решейдом гра дійсно стала яскравіша і живіша. А Ліссі рижулька - красунечка🧡

Дякую. 🥰

Треба-треба, потім ще б Лу і Рорі туди перетягнути))

Та нііі, нехай краще свою розвивають. 🙂 Лу там для його прагнення потрібно буде трьох сімів обернути на вовкулаків, от так й поповнять свою зграю. 😁

Дійсно, він тут такий красунчик. Хот-хот😍

🤭

Дякую за цікавеньке продовження)

Дякую велике за коментар! 🥰

Чекаю на вовченят!))

Я теж! 🥺🤝

Bellany
Новачок
3/08/23

Принесла в тему трошки конячого геймплею. 🐎 😁 Мої вовкулаки з коняками не сумісні, бо знаючи апетити Лу, довго вона б там не прожила. 😆 Тим більш в мене є більш слушна кандидатура, найкраща подруга Ліссі - Епплджек! На той момент у моїй грі вона мала лише молодшу сестру Еппл Блум. Але за каноном в неї ще повинні бути брат, бабуся та собачка. Коня не повинно бути, бо вона якби сама поні. 😄 Алеее у сімосвіті чому б й ні. 😃

Усіх, кого не вистачало, я створила й готова познайомити вас з родиною Еппл! 🍎

Епплджек ви в цій темі вже бачили. Вона обожнює свою родину та піклується про кожного з них. Сильна, атлетична. З нею я буду тестити геймплей з конями.

Старший брат Епплджек - Біг Макінтош, скорочено Біг Мак. 😄 Небагатослівний, непогано співає. Любить свою родину, піклується про усіх тваринок на ранчо. Також разом з Епплджек займається збором врожаю з їх величезного яблуневого саду.

Наймолодший член родини, сестричка Епплджек та Бік Мака - Еппл Блум. Смілива, доброзичлива. Має свій клуб з подружками. Захоплюється зіллєварінням.

Найстарший член родини, бабуся усіх вищеназваних - Гренні Сміт. Трошки ексцентрична, але мудра та обізнана. На ранчо займається приготуванням їжі та консервуванням. З нею я буду тестити виготовлення нектару.

Ну й домашній улюбленець усієї родини - собачка Вайнона.

Якось так повелося, що як виходить якесь доповнення з городами-ранчами, так в мене у сейві зима. 🥴 Так було, коли вийшло "Сільське Життя" й так трапилося з "Кінним Ранчо". Тож одним зимовим ранком родина заїхала на свою нову ділянку, яку я завантажила з Галереї й потроху підлаштовую та міняю під себе.

Бабуся та Еппл Блум зацікавлено розглядають свій новий будиночок.

На цій ділянці вже були придбані різноманітні типи свійських тваринок. І ось вже Біг Мак знайомиться з різнокольоровими міні-вівцями. 😊

І з корівкою Меріголд.

Напрацювався й впав. А там он ще лама не чищена! 👇

Ось так взимку виглядає наш величезний яблуневий сад... А, як виявилося, перші рецепти нектару потребують яблука або виноград. Тому, щоб спробувати виготовлення нектару, потрібно чекати весни або купляти фрукти. 🤷‍♀️

Епплджек доїть Меріголд.

До курника завітала лисиця та спробувала вкрасти яйце. Біг Мак намагається пояснити їй, що вона не права. 😁

Однією з особливостей ділянки в нас стоїть приготування їжі тільки зі своїх продуктів. Тому коли усі зголодніли, виявилось, що їсти нічого й ні з чого. Пройшлося замовити доставлення продуктів. Замовили те, що, здається, не можна виготовити самостійно. А саме борошно та цукор. А замовлення до нас приніс чомусь Гаррі Поттер. Мабуть, підробляє у вільний час. 😄

Він без окулярів тут такий гарненький прям. 😚 А ще у нього звідкілясь взялась рожева смужка відносин з Епплджек... Хоча він при цьому підліток, а вона молода. 👀

З отриманих продуктів та того, що було в домі, приготували якусь випічку. Сім'я нагодована.

З подивом дізналася, що міні-козенят можна доїти. Процес виглядав смішно. Обережно двома пальчиками за ту цицечку... Придумали ж... 🤦‍♀️

Перший день Еппл Блум у школі виявився не дуже вдалим, але мені сподобалось, що додому вона принесла малюнок. Не пригадую такого раніше. 🤔

Достатньо награвшись з маленькими тваринками, мені захотілось подивитися на геймплей з кониками. Купити коня можна було телефоном, що ми й зробили. Було доступно дві опції - купити за 1000 сімолеонів та "дати притулок" за 250. Я обрала дешевший варіант й відкрилось віконце з кониками різного віку та порід. Найбільше з запропонованого мені сподобався Дасті, його й обрали.

Вітаємо у родині Епплів, Дасті! 🤗

Дасті поки що не дорослий кінь, а грайливе лоша. Тому з їздою верхи доведеться почекати.

Вайнона ніяк не може збагнути що ж це за новий звір такий з'явився в них на ділянці. 😄

Епплджек показує новому лошаті його стійло.

Здається Дасті сподобалось. Та, як виявилося, не тільки йому. 😄

У лошати не найкращий характер. Він полюбляє підкрадатися та лякати усіх членів родини по черзі. 😆

А ось навіщо необхідно замикати двері будинку від коней... Вайнона, що ти робиш?! 😱 Максісе, за що? 😓

Бонус.

Коли грала за Епплів, подзвонила Ліссі з ось цим... Тобто коли я за них грала, вони не поспішали, а тут, бач! 😒 Я відмовила, бо хочу відіграти це, а не шоб вони там без мене за кадром. 🙄

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування