ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Династія Лоуренс

Pixiali
Новачок

Привіт! Мене звати Pixiali. Запрошую вас до династії Лоуренс. Засновниця Джеккі - чародійка, якій пощастило створити справжню багатодітну cім'ю. В династії спостерігаємо за всіма 6 членами сім'ї, тому нудно тут ніколи не буває. Долучайтесь та запасайтесь попкорном. 

Династія Лоуренс існує уже більше року, нарховує уже три покоління і вже має багату історію, тут я хочу розповісти вам історію Лоуренс від самого початку. Якщо ви одразу хочете перейти до актуальних новин династії, їх можна знайти на моєму тг-каналі

Pixiali
Новачок
3/03/24

Зусилля Каорі в роботі не були марними і вона нарешті отримала посаду пресс-секретаря і одразу ж стала зіркою-новачком 👌

Ця посада була першою сходинкою в мріях Каорі на шляху до успіху і нарешті вона могла трохи розслабитися і насолодитися моментомЦю подію вона вирішила відсвяткувати з подругою Аїшею (та що в рожевій куртці) в барі.

Все було добре, поки до Каорі не пристав якийсь дуже дивний і нахальний тип. Тому вони одразу ж вирішили піти...

Привіт, я Pixiali!

Граю в Sims 4 та обожнюю династії, тому розпочала свою, про яку і розказую тут. Не шукаю легких шляхів, тому веду одразу 6 персонажів династії, тож нудно не буває ніколи. Запасайтесь попкорном і приєнуйтесь <3

Pixiali
Новачок
3/03/24

Дома її чекав не теплий прийом і привітання з підвищенням, а оскаженілий Ніколас...

Він почав скандалити з нею і називати її жахливими словами, вважаючи, що вона йому зраджує і він переконаний, що вона пішла в бар не з Аїшою, а з коханцем...

Такої поведінки Каорі явно не очікувала побачити і почути від Ніколаса таке тим більше, адже за всю їхню історію зі школи він ніколи не показував такої агресивності.

Скандал в той вечір не закінчився нічим конструктивним і адекватним...

Привіт, я Pixiali!

Граю в Sims 4 та обожнюю династії, тому розпочала свою, про яку і розказую тут. Не шукаю легких шляхів, тому веду одразу 6 персонажів династії, тож нудно не буває ніколи. Запасайтесь попкорном і приєнуйтесь <3

Pixiali
Новачок
4/03/24

На наступний день вони лише сухо привіталися... Каорі не хотіла думати про вчорашнє і вирішила поки просто займатися своїми справами. І на її щастя їй подзвонили з роботи, запросивши на вечірку як зірку початківця. Каорі одразу ж погодилась, радіючи, що все це дуже вчасно, бо вона зможе відволіктися і заодно попрацювати, поєднавши приємне з корисним.

Привіт, я Pixiali!

Pixiali
Новачок
5/03/24

Каорі була на сьомому небі від щастя від відчуття, що нарешті її робота починає приносити реальний результат і вирішила просто кайфувати в цей день, особливо після неприємного вечора з Ніколасом.

Знала би вона чим скінчиться цей день...

Привіт, я Pixiali!

Pixiali
Новачок
17/03/24

Все було добре, вона познайомилась з декількома блогерами, відзняла контент для роботи і вже нарешті могла розслабитися...

В якийсь момент вона вирішила вийти на свіже повітря, трохи відпочити від задухи і  там до неї несподівано підійшла папараці (та сама, що зробила скандальні знімки Катрін та Ніколаса... (дякую гра, я не могла придумати краще 😄)

І ні, вона підійшла не для того, щоб сфотографувати нову зірку... Каорі не могла зрозуміти, що тій потрібно, але все ж погодилась поговорити і познайомилась.

Не встигли вони привітатись, як жінка дістала свій телефон і почала питати, чи не її це чоловік на знімках з Катрін Олмо...

У Каорі перехопило подих від побачених заголовків біля цих кадрів... Але вона сама була з цієї сфери і знала як жовта преса любить вигадати для красномовних заголовків... Тому вона швидко взяла себе в руки і вічливо сказала, що це напевно якесь непорозуміння... це справді її чоловік, але самі бачите, на фотографіях вони просто стоять поруч і це лише заголовки журналу.

Проте жінка самовдоволено засмілась, почувши таку відповідь і сказала, що вона має свідків, які розповіли їй, що незадовго до того, як вона зробила ці знімки, парочка насолоджувалась одне одним в джакузі 🙊

Тут уже Каорі не витримала і сказала, що та втручається в чуже особисте життя і раз вона так впевнена у тому, що чула від інших, то наступного разу хай приходить вчасно, щоб ловити брудну білизну інших людей 😡

Після цього Каорі знаходитись там не хотілось і вона пішла додому.

Привіт, я Pixiali!

Pixiali
Новачок
17/03/24

Повернувшись, Каорі вирішила не розповідати Ніколасу про випадок на вечірці і з'ясувати усе самій. Вона все ще сподівалась, що Ніколас просто став жертвою брудної журналістики...

Вона вирішила зайти здалеку і спитала чи знає Ніколас таку собі Катрін Олмо, жінку відомого актора... На що Ніколас сказав, що вперше в житті чує це ім'я. і в цей момент Каорі зрозуміла, що все що казала папараці було правдою... Бо якби у них нічого не було, він би сказав, що бачив її на вечірці і це все пояснило би.

Вона назвала його паскудою і зрадником та оголосила, що знає, що він зрадив їй з цією жінкою. Ну а далі пішло поїхало він сказав, що це її вина, бо він був переконаний, що вона йому зраджує...

Каорі ще раз сказала, який він придурок, що раз мав такі переживання, то чому жодного разу, окрім вчорашнього вечора не сказав про це. І взагалі ці обвинувачення безглузді, бо він бачив, що вона паше вдень і вночі, навіть коли приходить додому...

Привіт, я Pixiali!

Pixiali
Новачок
17/03/24

Остаточно розчарувавшись в Ніколасі, вона попередила його, що він завтра ж негайно має з'їхати з цього будинку і вона розпочне процес розлучення.

Ніколас визвірився, що вона може лише мріяти про це, бо вони разом купляли цей будинок і вона знає, що у нього ні копійки за душею.

На цьому Каорі зрозуміла, що розмова закінчена і пішла спати...

Привіт, я Pixiali!

Lisichka-sestrichka
Новачок
30/03/24

Згадуючи Джеккі і Стена, а також всю їх прекрасну родину, і дивлячись на Ніколаса, починаю розуміти, що ось вона - паршива овечка в стаді... 
Ось до чого доводить безглузда ревнивість в парі з невпевненістю в собі...

Pixiali
Новачок
30/03/24

Так, є таке... але, чесно, я не очікувала, що нею стане саме він 😅

Привіт, я Pixiali!

Pixiali
Новачок
17/03/24

Прокинувшись зранку в вітальні, Ніколас побачив біля телевізора білет до Сан Мішуно і записку від Каорі про те, що вона заплатила за перший місяць квартири і він має поїхати до того, як вона повернеться додому.

Так вночі цього ж дня Ніколас опинився в пустій квартирі дешевої багатоповерхівки в Сан Мішуно 🫡

P.S. хто б міг подумати, що улюблений первісток Стена і Джеккі виявиться справжнім розчаруванням 💔

Важливо ‼️ Про дитину Каорі досі нічого не відомо... тому... стей тюнд 😄😉

Привіт, я Pixiali!

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування