ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Династія Лоуренс

Pixiali
Новачок

Привіт! Мене звати Pixiali. Запрошую вас до династії Лоуренс. Засновниця Джеккі - чародійка, якій пощастило створити справжню багатодітну cім'ю. В династії спостерігаємо за всіма 6 членами сім'ї, тому нудно тут ніколи не буває. Долучайтесь та запасайтесь попкорном. 

Династія Лоуренс існує уже більше року, нарховує уже три покоління і вже має багату історію, тут я хочу розповісти вам історію Лоуренс від самого початку. Якщо ви одразу хочете перейти до актуальних новин династії, їх можна знайти на моєму тг-каналі

Lisichka-sestrichka
Новачок
30/03/24

P.S. хто б міг подумати, що улюблений первісток Стена і Джеккі виявиться справжнім розчаруванням 💔

Це точно...
Єєє... про яку ще дитину??? Біжу дочитувати подробиці))

Pixiali
Новачок
19/03/24

Невеликий відступ до Рорі

Поки Ніколас переживав власну драму, Рорі подорослішала і у неї почався новий та цікавий період життя.

Коли дівчина подорослішала і через те що Роберт нарешті пішов в початкову школу, у неї з'явилось більше часу на себе і вона зрозуміла, чим хоче заяйнятися... Тому під час однієї сімейної вечері вона поділилась  хлопцями, що хоче створити власну ферму 🥳

Роберт був в захваті від розуміння, що у них буде купа тварин. Натан підтримав кохану, погоджуючись, що у них знайдеться трохи місця для маленької ферми. Тому вони домовились за зиму назбирати гроші на реалізацію цієї ідеї, а весною усе розпочати.

Привіт, я Pixiali!

Граю в Sims 4 та обожнюю династії, тому розпочала свою, про яку і розказую тут. Не шукаю легких шляхів, тому веду одразу 6 персонажів династії, тож нудно не буває ніколи. Запасайтесь попкорном і приєнуйтесь <3

Pixiali
Новачок
19/03/24

За цей час Рорі нарешті наважилась спробувати відновити тісний зв'язок з сестрою і стала запрошувати її до себе додому.

Вони втратили сестринську близкість в той час, коли Рорі завагітніла і почала будувати родину з Натаном. Фактично, вона не могла впоратися з ревнощами, бо батьки підтримали її раннє заміжжя одразу після школи і відмову від планів вступати в університет, але стосовно Рорі батько був категоричний і зіпсував з нею стосунки. Не те, щоби він пропав з її життя, ні, вони з Джеккі постійно дзвонили їй, зустрічались, прийняли свого першого онука Роберта, але дуже часто Стен не міг впоратися з своїм невдоволенням через вибір дочки і, бувало, починались сварки, тому Рорі уникала таких ситуацій з батьком. Стен любив її, і був невдоволений, бо бажав їй іншого життя, Рорі це розуміла, але Аделін завжди була батьковою улюбленецею і Рорі також це знала... 

Поки їх спілкування йде не так добре, як у дитинстві, але вони зробили величезний крок назустріч одна одній👍

Привіт, я Pixiali!

Граю в Sims 4 та обожнюю династії, тому розпочала свою, про яку і розказую тут. Не шукаю легких шляхів, тому веду одразу 6 персонажів династії, тож нудно не буває ніколи. Запасайтесь попкорном і приєнуйтесь <3

Pixiali
Новачок
28/03/24

Новий член родини династії Лоуренс

Поки старші діти займались своїїм житттям, Джеккі народила хлопчика, якого назвала Ронан 👼

Вагітність та саме народження Ронана дуже відволікало Джеккі від скорботи за Стеном.

Привіт, я Pixiali!

Lisichka-sestrichka
Новачок
30/03/24

Нарешті) Вітаю з поповненням!💖
Здається, вагітність та народження дитинки - це саме то, щоб пережити втрату коханої людини. Стен навіть про це потурбувався перед смерттю)

Pixiali
Новачок
30/03/24

Виконав свою обіцянку, дану на початку стосунків, до останього дня 😅

Привіт, я Pixiali!

Pixiali
Новачок
28/03/24

Новий розділ: кардинальні зміни в житті Аделін

Переключимося поки на Аделін... Загалом у них все добре, вона так само сидить дома з дітьми, вони вже пішли в школу.

Одрі виглядає тепер так:

І Ребекка ось так... До речі, у неї є риса характеру - дивакувата:

Привіт, я Pixiali!

Lisichka-sestrichka
Новачок
30/03/24

Дівчатка виросли такими красивими. 

Pixiali
Новачок
30/03/24

А якими будуть гарнюніми, коли стануть підлітками 🤭

Привіт, я Pixiali!

Pixiali
Новачок
28/03/24

Дівчата дуже багато проводять часу разом, але вони капець які різні за характером (поки це не впливає на порозуміння між ними і я цьому рада)

Привіт, я Pixiali!

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування