Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія)
Ще є інстаграм 👀
У Ноа жахнула криза середнього віку ще до того, як Міракл поїхала навчатися (скрін з минулого) 😬
Зайченятко моє вважав себе не успішним, та й я можу його зрозуміти, бо він працював у кар'єрі офісного працівника (ота, що прийшла з Коморебі та "Snowy Escape"), де отримував копійки та постійний стрес. Думаю, це сильно давило на Ноа, бо, я нагадую, династійний будинок жре дууууже багато грошей - рахунки приходять на 50+ тисяч кожного тижня. Я колись підкручувала це в КЦ і не хочу прибирати, бо вважаю це реалістичним - будинок величезний, з 6 спальнями і купою інших кімнат, його утримання повинно коштувати недешево 🤓 (так, я жорстока, не бийте)
Мелоді вже дострибнула до 10 сходинки своєї кар'єри, та навіть вона ледве тягне це. Думаю, що логічно, що Ноа при цьому почував себе погано.
Коли Міракл повернулася додому на другий семестр, у першу ж ніч я знайшла Ноа у дуууже жахливому стані 🙈 Він прокинувся раніше за всіх та стояв дивився у вікно 🙈
Ну, тобто, ви бачите самі - треба було терміново рятувати його кукуху, бо сам він не вивозив. Вийшло все дуже легко. Страх зради пішов після маленької розмови з Мелоді 🥰
У тій самій розмові ми виконали декілька бажань Ноа та звільнилися від страху нездійснених мрій, ну а відігнати страх з роботою виявилось легше за все інше - Ноа просто звільнився з роботи. І взяв кар'єру фрілансера. Це було його бажанням на панелі кризи середнього віку, і це знову суууупер-логічно. Ноа має рису характеру Гік та колись хотів вивчати програмування, тож я посадила його за кар'єру програміста у гілці фрілансу. Це ще й гроші нам принесе у перспективі 😎
І криза дуже швидко почала проходити - Ноа дуже життєво знайшов себе у дуже дорослому віці після купи нервів 😅
А Міракл зі своєю домашкою часто стирчала поруч із Ноа, поки він опановував нову професію - настільки часто, що у них з'явилася Close сімейна динаміка 🥺💔
На останньому скріні, до речі, Форест з Кейтелін розмовляють на фоні - це оте, про що я казала у попередньому дописі)
Ноа порятовано від кризи, ура!
Так цікаво розповіла про подолання кризи! 🤩 Дуже інформативно! 👍
Awww... 🥺
Дякую! Мені аж самій було цікаво, бо дуже влучно все поєдналося у моїй голові та у грі)
Ого, о то Ноа жахнуло, так жахнуло. Хоча, дійсно, все так життєво)))))
50к за будинок щотижні - то ти дійсно жорстока, в місяць, то ж 200к виходить. Здається, навіть в реальному житті такі рахунки за такі будинки не приходять ))))) Хоча... хто його зна)) Рада, що Ноа покинув ту копійчану роботу і знайшов собі щось по душі і не за копійки. Фрілансер - це хороша перспектива. Класно, що вони з Міракл зблизились настільки. Стали насправді рідними💗
Отож! По-перше, хто його зна 😅 По-друге, я можу виправдатися ще й тим, що у грі час тече інакше, тобто тиждень у грі - це не реальний тиждень, а декілька місяців. От наприклад, один семестр в університеті - це рівно тиждень. 5 ігрових будніх днів. Тож, напевно, це плюс-мінус півроку. 50к за півроку 🤔
Оу... я цього не врахувала...
Ну, хм... Може тоді ще підкрутити, а то, щось задешево виходить))))
Добре, що в Ноа пройшла криза🥳 А сімейна динаміка можливо зміниться колись в них..
Сподіваюсь, що ні 🥺
Поки всі тонуть в любові до конячек, на яких мені пофіг, я буду викладати скріни місячної давності 😅 Для мене нове длс - будь-яке длс, яке я купляю. Ось я купила "Весільні історії" 😏 Я їх раніше не мацала, тож це був перший раз. А Міракл дочекатися важко і довго, тож під гарячу руку потрапили Мелоді з Ноа. Хоча, чесно кажучи, вони самі це почали - заручилися за моєю спиною тихенько)
Це красива (
як завжди) Мелоді чекає, доки почнуться їхні посиденьки з приводу заручин, де вони з Ноа поділяться новинами з усіма родичами. Ну ладно, може й не з усіма, а тільки з найближчими. А найближчі вже рознесуть плітки далі 😵💫Мені сподобався новий тип івентів! Що там немає фіксованого часу, а є тільки набір завдань. От можна було таке саме зробити з випускним? 👿
Алеее, при цьому, я не дуже второпала, навіщо ТАКА велика кількість цих весільних івентів. Я не зрозуміла суть й половини з них, у них майже однакові описи 🫣 Тож, ми влаштовували тільки вечірку щодо заручин, саму весільну церемонію і якусь вечірку після церемонії, де сіми їли-пили-танцювали.
Взагалі мені длс сподобалось, багів я ловила не багато - в цілому, як в будь-якому іншому контенті. А оцей чайник з чашечками - це взагалі любов 💔
Всі обіймалися без моїх команд 🥺
А це мій улюблений скрін з заручин - Міракл так дивиться на маму, ніби почувається дуже-дуже сильно щасливою за неї нарешті 🥺💔