ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Світ Enni

Enni
Новачок

Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія) 

Ще є інстаграм 👀

Enni
Новачок
2/08/23

Я три дні тому придбала ще два ддс і два кіта, треба дозувати 😅🙈

simmer
Новачок
2/08/23

Виходить, придбано в неправильній послідовності. (•_•)

Lisichka-sestrichka
Новачок
3/08/23

Ну, нічого, нічого)) Ще трохи пограєш в цьому містечку і в темі появляться вовкулаки на задньому фоні)))

Lisichka-sestrichka
Новачок
3/08/23
 Enni написав: Копердейл, особливо вночі, навіює мені вайби якогось підліткового твору про кохання та надприродних істот. Я зараз не тільки про "Сутінки" та інший мейнстрім

Дуже гарне місце. Затишне таке, виглядає, що далеко від цивілізіції. До речі, мені от в першу чергу Сутінки і нагадались)) Така прохолодна, туманна атмосфера містечка, як в тому фільмі. До речі, дуже гарні пейзажі.

Enni написав: До речі, тільки зараз звернула увагу на фільм, який вони дивляться на цьому скріні. Це точно сімс 3, та й ще з піском, водою, пляжна парасолька лежить... Ото там не Марк твій стоїть, Лисичка? Він актором став?😆

Ахаххаха))) Марк прославився настільки, що про нього вже фільми почали знімати))
То, певно, кіно "Рятувальник", зняте на реальних подіях)))
Але кадр мені більше Твінбрук нагадує. Місцевий пляж на березі водосховища, думаю, то він і є.

ввв

Enni
Новачок
4/08/23

Але кадр мені більше Твінбрук нагадує. Місцевий пляж на березі водосховища, думаю, то він і є.

Треба буде подивитися той фільм, що вони дивилися, може то якась містична історія) 

Bellany
Новачок
21/08/23

Такий акуратний будиночок. 😊

Ледве тримаюся, щоб не придбати собі длс з вовкулаками на цьому натхненні 😅

Не треба триматися, треба брати! Зможеш відігрувати свою улюблену книжну серію. 😎

А Алекс дуже швидко почав виношувати в собі бажання зробити Міракл пропозицію 

От ну молодець же ж! Не те що мої 😒

Enni
Новачок
21/08/23

Такий акуратний будиночок. 😊

Ой дякую, але то знову галерея - я не вмію в будування коробок, то занадто довго, я тільки всередині все під себе перероблюю 🤓 

Не треба триматися, треба брати! Зможеш відігрувати свою улюблену книжну серію. 😎

Поки вирішила для себе, що спочатку куплю усе, що мені треба, НЕнадприродне 🙈 Але Копердейл мене все-таки надихнув на ту книжкову серію, тож я дещо візьму звідти у гру 👀

Bellany
Новачок
21/08/23

Я розумію, в тебе все ж таки більш реалістичний геймплей. 🙂 Ну, може колись... 😏

Цікаво, що ж таке перенесеш з книжки у гру... 🧐

Enni
Новачок
18/08/23

Я просто залишу це тут, щоб хоч якось показати, що я жива 👀

" "

Bellany
Новачок
21/08/23

Йой... 👀

Налаштування доступності
Налаштування контрасту