ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Світ Enni

Enni
Новачок

Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія) 

Ще є інстаграм 👀

Enni
Новачок
29/07/23

Варто зазначити, що ще перед весіллям, одного ранку Міракл прокинулася з бабблом про еротичний сон про Алекса 😅 (господи бережи вікед вімс

" "

Тож, я довго не думала і повела їх прогулятися. Цілком легальним ігровим способом - ми написали Алексу звичайне смс, а він невдовзі передзвонив нам та покликав прогулятися у парку. Ну знаєте, каву попити, повітрячком подихати, на дворі все-таки була тепла приємна осінь 🍂

" "

Скрінів звідти небагато, бо було якось дуже темно, навіть коли ліхтарики загорілися. Але головне я заскрініла 😏

" "

Таааааак, вибачте усі фанати Леві, Кайла, Рівера і кого там ви ще шиперили з Міракл 😅🙈 Я вирішила, що будемо пробувати з Алексом - щось подобається він мені. У них з Міракл емейзінг сумісність, дві чи три спільні риси характеру, ну і взагалі... Коротше, Алекс 🔥

До речі, я згадала, що він не зовсім галерейний. Тобто, спочатку, так, він був якимось галерейним сімом, але я його колись відредачила майже до невпізнаваності. Можливо, навіть його ім'я писала йому я, вже не пам'ятаю 😅

" "

Ну а повертаючись до реального часу, після весілля на Міракл чекав екзаменаційний день 😬 Вона, як дуже відповідальна і дуже втомлена після весілля дівчинка, піймала одразу два абсолютлі однакових бафи, але один з них напружений, а інший дискомфортний. 

" "

Спойлер: все пройшло добре. Ввечері Міракл вже традиційно пішла потусити на честь закінчення семестру (вже не пам'ятаю, хто був з нею, але здається, що її однокурсники) 🍹💃

" "

Поки тусили, отримали підсумкові бали - знову відмінно 💯

" "

Lisichka-sestrichka
Новачок
31/07/23

Класні такі🧡 Ну, якщо це хлопець, прямо зі сну, ще й з такою кількістю взаємних симпатій... Ех, шкода, що не Лев, але головне, щоб Міракл була щаслива)🥰

Bellany
Новачок
9/08/23

Ну, Міракл з мамцею (Енні 😁) вибір зробили, а ми вже його приймаємо. Нехай Алекс зробить нашу дівчинку щасливою. 🥰

Enni
Новачок
2/08/23

Останній семестр у Фоксбері пройшов спокійно: Міракл повернулася до гуртожитку і спокійненько там вчилася. Я зрозуміла, що у мене стоїть величезна красива бібліотека в центрі Брітчестера, куди ми з Міракл не каталися жодного разу. Тож, ми туди з'їздили. Знайшли там велосипед, пішли кататися 😄 Рандомний шолом попався точнісінько під колір кофтиночки 💪🏻

" "

Дебатами нарешті зайнялися, вперше, хоча навичка прокачана майже на максимум завдяки навчанню 😅

" "

Зустрічалися з Алексом, прям одразу після бібліотеки 😌

" "

Він жалівся, що КЦ одружив його з рандомкою, я подивилася на його сумне лице, і рандомка була видалена до біса подалі з моїх очей, а Алекс з Міракл офіційно стали парою, щоб КЦ не тягнув сюди свої ручки алгоритми 😡

" "

Ну такі вони красиві у цьому осінньому пейзажі удвох, вже люблю 🍁🧡

" "

Їздили також до Вінденбургу потусити. Без Алекса, але з однокурсниками та Робін. То, напевно, наш Кайл усіх запросив, бо він живе у Вінденбурзі 🤔 Міракл ось танцювала) 

" "

А Рівер кидав очі на нашу Робін 😏

" "

Взимку селфілися біля засніженого навчального корпусу, поки чекали на початок занять 💅

" "

Я знайшла на фоні офігезні декорації: міст з швидкісним потягом, річку під ним, автомобільну дорогу, а десь на горизонті - Сан-Майшуно (отак я собі думаю, що це він, бо де ще в сімсі є хмарочоси) 😍

" "

Поки я літала по околицях, Міракл зустріла Леві (тримайтеся, шиппери) 🙄

" "

Я хотіла сказати, тримайтеся, шиппери, подалі 😂 бо у нас є Алекс, а у Леві є оця панянка навіть гадки не маю як її звати, він її сам собі знайшов десь за допомогою того самого КЦ, про який ми сьогодні вже говорили 🤪

" "

Наприкінці семестру вже традиційно була якась студентська тусня, ще на початку якої Міракл прийшли її оцінки - зноооову все відмінно 🔥

" "

Там на фоні можна побачити, що Міракл крутиться біля дзеркала в туалеті. Це вона намагалася оцінити свою зовнішність (привіт, вікед вімс). Ну і шо, вона очікувано "дуже приваблива", і так думає більшість, я не здивована 😅

" "

Не знаю, як там щодо більшості, а Алекс точно думає так, як підказало дзеркало 😌

" "

" "

Настільки йому все подобається, що він запропонував жити разом після закінчення універу 🥺 Я взагалі-то так і збиралася, а гра просто знову мені підіграла 💔

" "

А знаєте що трапилося після цього? Кайл прокинувся 🙈 Напевно, надивився на Міракл з Алексом, і раптово зрозумів, що там все серйозно 🙈 Міракл, я думаю, не помітила, що у друга був якийсь дивний погляд, бо думала зовсім не про нього...

" "

А наступного дня на церемонії отримання диплому зачіска Міракл не подружилася з шапкою випускниці, тому скрінів майже немає 🤪

" "

" "

simmer
Новачок
2/08/23

Ох цей бешкетливий КЦ. х)

Lisichka-sestrichka
Новачок
3/08/23
Enni написав: Рандомний шолом попався точнісінько під колір кофтиночки

Класний скрін, шолом прямо, як підібраний.

Enni написав: Він жалівся, що КЦ одружив його з рандомкою, я подивилася на його сумне лице, і рандомка була видалена до біса подалі з моїх очей, а Алекс з Міракл офіційно стали парою, щоб КЦ не тягнув сюди свої ручки алгоритми 😡

Ох вже той КЦ, досить замешкатись, як він вже все робить сам і зовсім не так, як потрібно гравцю))
Хлопець на розхват))
Вони з Алексом дуже гарна пара, такі милі🥰

Enni написав: Я знайшла на фоні офігезні декорації: міст з швидкісним потягом, річку під ним, автомобільну дорогу, а десь на горизонті - Сан-Майшуно (отак я собі думаю, що це він, бо де ще в сімсі є хмарочоси) 😍

Яка краса😍❄

Enni написав: Поки я літала по околицях, Міракл зустріла Леві (тримайтеся, шиппери) 🙄

Ммм... Мій Левчик, мій любимчик😍 Знайдена кц друга половинка теж класна, сподіваюсь, вони ще будуть з'являтись, в майбутньому, в постах🥰
Але Алекс, дійсно, підходить Міракл більше. Вони з Міракл дуже класно дивляться разом.

Enni написав: Ну і шо, вона очікувано "дуже приваблива", і так думає більшість, я не здивована 😅

Так , дуже привалбива. Красуня, особливо на цьому скріні😍

Enni написав: Настільки йому все подобається, що він запропонував жити разом після закінчення універу 🥺 Я взагалі-то так і збиралася, а гра просто знову мені підіграла 💔

Як гра все швидко закрутила. Взяла Міракл в оборот.) Що ж, скоро будемо поздоровляти Алекса з новосіллям. Як то кажеться, ласкаво просимо в династійну сім'ю. А як переглянулись сімочки за столом, на скріні з цього опису) Тепер вже точно зрозуміло, що Алекс зайнятий, як мінімум - на довго, як максимум - назавжди)))

Enni написав: А знаєте що трапилося після цього? Кайл прокинувся 🙈

Ой, щось дуже пізно прокинувся. Все, поїзд поїхав))

Вітаю Міракл із закінченням універу та проходженням ще одного етапу в житті!

Enni
Новачок
4/08/23

Дякуююююю за такий величезний коментар!) 

Bellany
Новачок
19/08/23

Рандомний шолом попався точнісінько під колір кофтиночки 💪🏻

Це прям пощастило. Зазвичай воно навпаки. 😁

Ну такі вони красиві у цьому осінньому пейзажі удвох, вже люблю 🍁🧡

Так, гарна пара. 😊💕

Я знайшла на фоні офігезні декорації: міст з швидкісним потягом, річку під ним, автомобільну дорогу, а десь на горизонті - Сан-Майшуно (отак я собі думаю, що це він, бо де ще в сімсі є хмарочоси) 😍

Краса! 😍

Я хотіла сказати, тримайтеся, шиппери, подалі 😂

Та ми вже забули про усіх інших кавалерів давно. 😄

Не знаю, як там щодо більшості, а Алекс точно думає так, як підказало дзеркало 😌

Тим більше після таких скрінів вже ніяких сумнівів не лишилося. 😍

А знаєте що трапилося після цього? Кайл прокинувся 🙈 Напевно, надивився на Міракл з Алексом, і раптово зрозумів, що там все серйозно 🙈

Ох, зайченя... Пізно вже. Шукай собі новий любовний інтерес. 😌

Enni
Новачок
2/08/23

Цього разу скажена авторка обрала Копердейл, в якому ще не жила 😌🤞🏻Вибір пав на нього ще й тому, що Міракл влаштувалася в адміністративну гілку освітньої кар'єри. Вже не пам'ятаю, яка точно в неї роль - хтось там в адміністрації школи. Що цікаво, заробляє вона стільки ж, скільки Мелоді заробляла у соцмережах лол. 

" "

" "

Копердейл, особливо вночі, навіює мені вайби якогось підліткового твору про кохання та надприродних істот. Я зараз не тільки про "Сутінки" та інший мейнстрім 😄 Мене особисто ще флешбекнуло в атмосферу книжкової серії "Вовки з Мерсі-Фоллз" від Меґґі Стівотер, яку я просто обожнювала (ох, та й досі обожнюю, шо уж тут 🙈) - оця зима, ліс за містом, сосни, ялинки, маленьке містечко, уххх. Ледве тримаюся, щоб не придбати собі длс з вовкулаками на цьому натхненні 😅 

" "

" "

Мене приємно здивувало, що, з'їхавшись, Міракл з Алексом отримали приємні сентименти про це 🥺

" "

А Алекс дуже швидко почав виношувати в собі бажання зробити Міракл пропозицію 😱🫣

" "

До речі, тільки зараз звернула увагу на фільм, який вони дивляться на цьому скріні. Це точно сімс 3, та й ще з піском, водою, пляжна парасолька лежить... Ото там не Марк твій стоїть, Лисичка? Він актором став?😆

simmer
Новачок
2/08/23

>>>Ледве тримаюся, щоб не придбати собі длс з вовкулаками на цьому натхненні
Не тримайся, піддайся. х)

>>>отримали приємні сентименти про це
Милі моменти. ( •̀ ω •́ )✧

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал