Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія)
Ще є інстаграм 👀
Вітаю з новою покупочкою! 😊 В мене ці "Історії" вже деякий час є, а ще й досі жодного весілля не провела. 😅 Кажуть, воно ще й жах яке багуче. Але містечко дуже гарне 🤩
Як мило 🥺
😭
Дякую! Я потрошки збираю різні длс собі, тож це далеко не єдина покупочка, я просто мовчу про інші 🙊
Мені б твій терпець!
Нууу баги були, може я про них напишу, коли доберуся до поста з весіллям. Але, не знаю, може я занадто терпляча до косяків розробників, бо я ніби звикла до них і ніякого роздратування не піймала взагалі. Десь зчитеріла, десь обіграла баг сюжетно, і т.п. І, знову ж таки, мені не здалося, що багів набагато більше, ніж в інших длс 🤷🏻♀️
Вітаю з придбанням длс й звісно з весіллям Ноа та Мелоді 🥳🥳
Потім я повезла Мелоді та Ноа на Тартозу - треба було розібратися, що робити з тортами, букетами та іншими штуками, яких здавалося ну дууууже багато. І шо я можу сказати? Можу сказати, що я закохалася у Тартозу просто неймовірно 🤧 Я нещодавно вперше в житті побувала в Іспанії, і ця Тартоза в сімсі після цього потрапила мені в самісіньке серденько 🥺
Мені тааак сподобалось, що там є вбудовані в декор-будинки кіоски з їжею, і кроляча-нора-мерія, куди можна сходити в туалет 😂, і магазин з одягом, який кинув мене до КАСу перевдягати персонажів, я б інакше забула це зробити, от чесно 😅
Ось, дивиться які смішні, стоять біля цього магазину 😁
Ну і торти різні скуштували, само собою... Що правда, я думала, що треба обов'язково спробувати торт, щоб його купити, і що кожен торт буде давати свій баф, тобто може сподобатися сіму або не сподобатися. Але ні, щось я багато хотіла))
Скрінів як Мелоді купляла букет у мене немає, але є просто скрін кіоску з квітами 😅 Та й про букет на церемонії я забула... Добре, що я не блогер і не роблю огляди ахахаха
Ділянку для весілля я знайшла у галереї - не одній мені хотілося весілля на пляжі з видом на захід сонця 😌 Мелоді вже уявляє як красиво це буде виглядати 👰♀️
Чудово! :)
Мелоді така щаслива тут 😊
Чудові скріни, дуже гарні 😍
Які гарні скріни та чудова пара 😍
Ну все, поїхали 🔥
На скрінах нижче просто красива Мелоді, бо я дуже сильно її люблю 💔 А я, напевно, розкажу трошки про баги, щоб це не виглядало занадто солодко, бо баги були. Я зараз передивлялася скріни і зрозуміла, що, насправді, в ідеалі це все повинно виглядати як цільна злагоджена церемонія, де всі по черзі виконують свої ролі, а інші сіми спокійно чекають на тих місцях, де їм сказали. Але, звісно, так не було. Сіми зависали, лагали, стояли посеред проходу, та й взагалі половина з запрошених гостей просто не приїхали, я викликала їх вручну через телефон. АЛЕ. Алеееее... Мені пофіг 😂 Я робила свої скрінчики, зробила усі головні дії, сіми були щасливими, за їхнім хаосом було цікаво спостерігати (як вони один з одним взаємодіють, хто до кого підсів, хто від кого відсів, хто не приїхав і т.п.). Коротше, мене нічого не засмутило, я приблизно такого й очікувала, тож я буду юзати цей функціонал в майбутньому, я поки більше задоволена, аніж ні 😇
Отут милуйтеся Кірою та стареньким Ронаном, а я продовжу розповідати 😁 Насправді, у мене була спочатку тестувальна пробна версія весілля - я потикала все, щоб зрозуміти, як все працює, а потім вийшла без збереження і провела вже нормальне весілля. Тому деякі скріни будуть у похмуру погоду, а на деяких буде дуже сонячно і гарно (це правильна версія весілля 😊)
Крихітка Ліндсі, як єдина дитина у родині, робила домашку подалі від усіх дорослих. Ну а потім дорослі до неї все-таки причепилися 😄 Я не буду вже тут описувати, хто кому брат, хто кому кузен, бо в історії всі ці родичі майже не фігурують, вони просто є десь у сусідніх містечках, і я вирішила, що круто буде збирати усіх на такі свята як от наприклад весілля. Звісно, знову ж таки, ПРЯМ УСІХ зібрати не вдасться чисто технічно, але хоч якихось основних 🙌🏻 А, ну і вони усі є в дереві 😉
Ліндсі, як єдиній дитина, була видана роль оцієї дівчинки з квіточками, з якою вона впоралася на всі 100% 🥺🌸
Кіра швидесенько обійняла свою манюню (сама! без моїх команд!) і побігла теж виконувати свою роль - вона виносила кільця 🥺 І плакалааааа 🥺
(а на задньому фоні бачно як сіми стоять в проході, але це не баг, це я просто не дала їм команду сидіти, мені було пофігу 😅)
Потім всі сиділи, а мені тааак сподобалось, що хтось з сімів плакав, а хтось закочував очі 😂 Тих, хто закочував очі, було набагато більше, але я намагалася не звертати на них увагу, а звертати тільки на тих, хто плакав, бо вони були дуже милимиииии. Форест взагалі плакав під час обох спроб весілля, старигань мій улюблений 🥺❤️ Міракл теж плакала, Ронан плакав, Матільда-сестра-Мелоді плакала, Кіра так взагалі плакала просто постійно - усюди, де можна було піймати рандомну реакцію зі сльозами розчулення, вона її піймала.
Якщо б я була там, я б теж плакала, такі вони гарні і хороші 😭
Мені сподобалось як багато бафів вони отримують від буквально кожної дії на весіллі: обітниці, кільця, поцілунок, прохід по проходу - про від усього ааааа 😍
Без слів 💞
Божечки! Я сама чуть не просльозилась)))
Просто прекрасне весілля, так гарно і мило🥰🥰🥰
Вітаю молодят з узаконенням їх стосунків💗
Лот просто невимовно красивий і скріни також.
А ще, моя улюблена Кіра. Яка ж вона класна і Ліндсі вся в неї, гарна дівчинка. Я, певне, якийсь з постів таки пропустила, бо щось не пам'ятаю цю дівчинку... Хоча ні, пам'ятаю, як ти писала про її народження. Скрін з малечею на руках, це ж вроді вона була, так? Стільки членів родини і різних гілок дерева, що дійсно можна заплутатись)) Але, дуже цікаво за всім цим спостерігати.
Я теж люблю на вечірки запрошувати купу родичів, які з моїми сімами не живуть, коли династія розростається, часто буває, що приходиться кимось жертвувати зарад найкращих друзів або других половинок))
Аааа я ледве встигла виставити пост, а тут вже коментар, дякуюююю! ❤️
Так, це була вона. Дійсно, їх багато, мені не сильно цікаво писати прям про всіх, тому отак трошки заплутано виходить 😅
Отож, і я кимось жертвую)