Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Правила челленджу можна переглянути тут:
https://thesims.in.ua/articles/chelendzh-7-pyatnyts-na-tyzhden
Мені взагалі подобається зима в трійці, з її хуртовинами та лапатим снігом🥰 Моя улюблена пора року в грі))
Ага, зовсім скоро Пенсі стане молодою і я її відселю(( Я буду за нею сумувати. Хоч нею я і не керувала, мені цікаво було дивитись, як вона росте, враховуючи, що Кристі знає Пенсі ще з тоддлера. Але, думаю, вона ще буде з'являтись в житті Кристалії.
>>>Чи була тільки в понеділок, от, не пам’ятаю вже
О так, у трійці дуже легко взимку цілий тиждень не втрапити до школи. То завірюха, то вихідний четвер. Мене це аж тіпає, тому не люблю цю сімську зиму.
Та краєвиди неймовірні! *_*
У Пенсі чудовий випускний. Справді є, що згадати.
З тими завірюхами і четвергами - то капец)) А в мене в Іслі завжди літо, там літнє свято буває тільки 1 раз в 28 днів)))) А тут, я сімам часто купувала управитель погодою за бали щастя, і якщо треба було виключити завірюху, або дощ, то завжди активовувала. Крута штука) А зима в трійці мені подобається найбільше зі всієї лінійки. Просто казкова😍
**У Пенсі чудовий випускний. Справді є, що згадати.**
Не те слово😂😂
3.5
Нарешті по пошті прийшов ограньований тиберій. Його вартість значно зрозла після гранювання.
Тепер він коштує 7728 сіммоліонів. Не погано так. Вартість огранки окупилась, але це ще не межа.
Тепер він красується у вітальні, на журнальному столику і ми, всією сім’єю, з нетерпінням, чекаємо поки він підросте в розмірах і ціні))
Тим часом, Меланія все частіше і більше тупотить маленькими ніжками по дому, створюючи веселий безлад.
В Кристі видалось трішки вільного часу, так що, було вирішено починати вчити малечу говорити. Мелані схоплює на льоту, всі слова вбирає, наче губка. Особливо ті, які говорити не можна)))
-Меланія, донечка, скажи ган-те-лі
- ха-тє-ї
Яка ж вона миленька🥰
Але, зі всіх слів, саме краще в Меланії виходить говорити слово «фотоапарат»))
Напевне, перейме любов мами до фотографії)
Поки Кристі возилась з малечою, я розвісила на стіну нові фотографії, які сімка зробила в парку та біля комісійного.
Нарешті наступив Зимовий день, а з ним і вихідний в Твінбруці. Сьогодні було вирішено вечірки вдома не влаштовувати, адже в сім’ї Сільвер сталось горе.Поки старенька гостила в подруги, помер її чоловік, Деніс Рекет.
В Сільвер було розбите серце. Вона дуже важко переживала смерть Деніса.😥
Також, в Кристалії стався новий приступ марення. Вона зовсім втратила себе і від попередніх рис характеру, практично нічого і не залишилось, але цього разу, вона знову бачить себе скульптором.
Через вбиту горем Сільвер, сім’я вирішила не святкувати гучно Зимовий день, то ж, сіми відправились в парк, адже, там також можна розважитись.
І навіть Габі взяли з собою, щоб вона трішки побігала за межами домашньої ділянки.
І тільки Сільвер залишається невтішною. Бідна старенька, так побивається над смерттю чоловіка. Постійно плаче, мені аж шкода її((
Потрібно було її втішити, тим більше, що цю вилазку в парк Кристалія з Пенсі задумали якраз для цього. Але, Сільвер практично не реагувала на дівчат, трималась окремо, на самоті сама з собою.
Кристі нічого не залишалось, як залишити подругу в спокої та приділити час пачереці.
Вони з Пенсі наліпили сніговиків і гарно проводили час.
Коли ліпили, намагались вгадати, який ж цього разу буде сніговик.
Кристалія хотіла зробити клоуна.
Але вийшов звичайний сніговик. Ну, добре, що знову не смерть хоч))
Пізніше Кристі відправилась пожарити хотдоги на грилі, адже всі померзли і зголодніли, пора перекусити. Звісно, можна було і купити щось в кіоску з їжею, але що ж може бути смачніше за свіжоприготовлені сосиски в тісті не грилі.
Сільвер, тим часом, намагалась відволіктись на катку. І, думаю, їй це вдалось, враховуючи те, що на ковзанах вона зовсім не вміє кататись і весь цей час думала не про померлого чоловіка, а про те, як на тих ковзанах не гепнутись))
Нарешті їжа готова і всі зібрались за столом, щоб перекусити та потеревенити.
Сільвер була мовчазною. Знову думала про свою втрату, в Кристі намагалась її підтримати, і розповідала, що так як вони обоє працюють в мавзолеї то зможуть дуже добре підготувати Рея до похорону.
Пізніше Сільвер вже планувала поїхати додому, так як настрою в неї зовсім не було і нічого не могло зцілити її розбите серце, але тут, вже, певно, як завжди, на допомогу прийшла Габі.
Собака, невідомо де, відкопала карягу та прибігла з нею до Сильвії, активно виляючи хвостом, даючи ясно зрозуміти, що сум відміняється, бо Габі налаштована на гру.
Ну, а Пенсі з Кристалією розважались на сноуборді, змагаючись, хто зробить крутіші трюки.
А я наскрінила цілу купу їхнього катання і зараз буду вас тут спамити)))
Правда, не завжди виходило так ефектно кататись, іноді дівчата умудрялись падати так, що кожного разу здавалось, що без виклику швидкої тут точно не обійдеться)
А ще, ми бачили в парку оленя, який стрімко стрибав через весь парк, щоб його ніхто не помітив і, напевне, не з’їв))
Але, час летить швидко. Непомітно наступив глибокий вечір і пора було повертатись додому, так що, зробивши сезонне фото на пам’ять дівчата поїхали додому.
Тільки, спочатку Кристалія вирішила нанести собі аквагрим на пам’ять
Всі були безмежно втомлені, коли повернулись додому. Неменше замерзлі, але щасливі.
Всі крім Сільвер. Бідна знову тужила за Реєм(((
Бідна пенсі, втратила свідомість від перевтоми. Гарно погуляли))
Одна Меланія репетує на весь дім, що вона їсти хоче))
Забули знову про дитину. Поки всі розважались в парку, няня Мел абсолютно не займалась дитиною, тільки ходила по будинку та телевізор дивилась.
І погодувати малечу немає кому. Кристалія відправилась на звалище, добувати брухт, Пенсі валяється на підлозі без свідомості і я не можу її розбудити, бо ніким крім Кристі не можна керувати) Дурдом в Браво)) Ох, як би Меланію не забрали соціальні працівники.
От, від кого я саме менше очікувала поміч, так це Сільвер, яка вічно бісилась, що Меланія своїм криком не дає їй спати.
Але, раптом вона встала з крісла та направилась в сторону дівчинки. Мило щось їй розповідала, та понесла до дитячого столика, після чого швидко приготувала кашку. Хм… Напевне, в цей момент ностальгії та горя, згадала, як сама була мамою двом своїм, вже дорослим, дітям.
Кристалія ж, знову до самого ранку копалась в брухті.
Ще один обморок))
Напевне, таки невдало впала. От навіщо ж було лізти на ту вишку))
Насправді, це вона так дорогу скорочувала, бо ж безмежно хотілось в туалет. Настільки, що Кристі готова була на стіни лізти, лиш би по-швидше))
Але… не добігла… Стався конфуз)))
До речі, на вулиці нарешті розпогодилось. Вітер розігнав хмари, сніг перестав падати, із-зі хмар виглянуло сліпуче, морозне сонце. Сніг заблищав, а Кристі, повертаючись додому, насолоджувалась морозним скрипом снігу під ногами.
Ну, а повернувшись додому та забравши свіжу та суху білизну з вулиці, знову засіла за винахідницький станок.
Далі буде...
Класно погуляли в парку. 🙂 Кожний сезон якісь свої цікаві розваги там.
Співчуваю Сільвер. 😥
Ага, то моя улюблена локація після клубів і барів доповнення "сутінки") Часто сезонні свята мої сіми святкують саме там))
Розважилися на повну!
ага, повеселились)
Всім привіт))
Трішки заспойлерю) Похвалюсь)))😃😄
Кристалія, нарешті, розживеться грошиками вкінці тижня. Поповнення буде навіть для мене неочікуване)
Так що, при переїзді на нове місце, ми розпочали активне будівництво нового дому для Браво)
Ну, але, до цього ще один пост)
А от і будиночок) Нарешті добудувала і можу приступати до проходження 4-того тижня челленджу "7 п'ятниць на тиждень"))
Бачила в Дискорді цей будиночок. Дуже гарний. 👍 Нарешті сімейство поживе у комфорті. 🙂