Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Правила челленджу можна переглянути тут:
https://thesims.in.ua/articles/chelendzh-7-pyatnyts-na-tyzhden
Ух! З якого ракурсу не глянь, епізод вельми пристрасний.
Це точно))
Ой, божечки, добре так погризла. 😄 Це якось можна відремонтувати чи тільки викидати тепер?
Ахах, бідні... Пам'ятаю тих бліх, що з тваринок на сімів перескакували. 😖
Наприклад, я. 😅 Гарно! 😍
Ой, лишенько... 😳 Глюки, такі глюки, дійсно. 😅
Ахах, я щось і не пам'ятаю, що це за камінчик такий. Виглядає прикольно. 😄
Так оце ж вона, мабуть, і перевертає бак постійно! 👀
Бідна дитинка, до неї волоссячко хоч повернеться? 🧐
Ахах, коли усі очікували поцілунку, а Кристалія вирішила усе по-своєму. 😆
Це вона ще спить просто. 😄
Ой, ну нарешті схаменулась! 😄
З цієї шаленої ночі й розпочався їх пристрасний роман... 💕🙂
Ой, божечки, добре так погризла. 😄 Це якось можна відремонтувати чи тільки викидати тепер?
Ага, шкодіна хвостата)))
Відремонтувати ні, тільки замінити на новий, кліком по столу. Але в еас тоді грошей не було, так що, той подертий стіл довго стояв, добре, що сіми могли за нього сідати))
Ахах, бідні... Пам'ятаю тих бліх, що з тваринок на сімів перескакували. 😖
Ага, то взагалі, побігала, камені пошукала на полюванні і повернулась з блохами, страшно до тої собаки підходити бо ті блохи якісь орієнтовані на сіма і агресивні))
Хай-но назбираю балів щастя, купимо для Габі гігієнатор))
Наприклад, я. 😅 Гарно! 😍
Ахахах))))
Це буле моя візитна карточка - купа пейзажів посеред посту в челленджах або світах сімів)))
Пейзаж-спам одним словом)))
Але вони мені так подобаються)😻🥰
Ахах, я щось і не пам'ятаю, що це за камінчик такий. Виглядає прикольно. 😄
Я його давно бачила, але ніколи не купувала. Він в розділі для тварин, в режимі покупки. Виявляється, сіми можуть з ним взаємодіяти. Але в Фенікса жодних мудлетів не з'являється від користування ним. Там є ще якийсь камінь кохання, але, не знаю, для чого він. Треба спробувати покласти його в багаж сіма, раптом він щастя до настрою буде додавати🤔
Так оце ж вона, мабуть, і перевертає бак постійно! 👀
Цілком ймовірно. Хоча, двічі бак перевертав хтось і не в повний місяць...
Бідна дитинка, до неї волоссячко хоч повернеться? 🧐
Слава Богу, повернеться. Я думаю, що якийсь стор певно конфліктує. Бо накачала вже і майстер контролер поставила. ))
До речі, і сторі погрейшин ставила. Він дійсно класно містечко оживляє, але, наприклад, в Чесстерів гра вилітати почала, поки його не видалила. Грузить її, напевне, дуже.
Ахах, коли усі очікували поцілунку, а Кристалія вирішила усе по-своєму. 😆
В самому більшому шоці, певне, був Фенікс. В нього на лиці застигло німе хапитання, "за що?.."))))
Дякую за коментар🥰
Ох, нарешті я добралась до челленджу 😁
Не пройшло і пів року, як я відлипла від Ісли і згадала, що Кристалія вже зовсім тут заскучала.🙄😐
2.5
Що ж, після повного місяця пройшло вже трохи часу. Все йшло своєю чергою. Фенікс працював та отримував підвищення, періодично страждаючи від розіграшів учнів. Останнього разу йому в класі випустили всіх жаб. І було не легко всіх їх відловити та повернути до тераріумів... ох, нехай тільки попадеться вампіру той, хто придумав таке🤭
Діти навчаються в школі, при чому, не погано так навчаються - приносять додому одні п'ятірки, а Кристалія продовжує експерементувати на станку винахідника, придумуючи все нові і нову поробки та іграшки.
Правда, поки що, нічого серйозно-цікавого ще не винайшла.
Догляд за Габі взяв на себе Фенікс. Часто, пізніми вечорами підсипає собачці корм та чухає животик.
От, хто б міг подумати, що вампір, який від одних тільки розмов про собак багатозначно позіхав, так прив'яжеться до Габі. видно, ця чотирилапа красуня полонила серце Фенікса.
А я все розглядаю Паркера і розумію, що генетика в цього сімейства точно не династійна))
Цікаво, якою виросте Пенсі)
До речі, стосовно генетики.
Як виявилось, те що відбувалось з Кристі в ніч повного місяця та, взагалі, її реакція на повню мала певні наслідки...
Виявилось, що не дарма її зрадницьки тошніло після проведеної ночі з Феніксом...
Здається, в невеличкій сем'ї Браво очікується поповнення...
Цікаво, як довго Кристі буде радіти такому повороту сюжету)
Фенікс, поки що, ще нічого не знає, але, певно, щось таки відчуває своїм вампірським чуттям...
А можливо вловлює в Кристі два серцебиття...
Бо, через місяця два, Фенікс раптом почав рахувати гроші. Частіше почав говорити за вечерею про додатковий заробіток і що Кристалії потрібно більше відпочивати.
А що Кристі? Сімка відпочинок уявляє по-своєму.
Вона меньше витрачає часу на винахідницький станок та більше цікавиться творчістю. Наприклад, сьогодні вирішила вирізати з гарбузів ліхтарі Джека. Адже, наближається кінець осені, скоро Хелловін і осіннє свято, а ліхтарі Джека осінню біля будинку, в моїх сімів - це традиція))
Поки Кристалія зайнята гарбузовими котами, я вирішила прогулятись туманним Твінбруком, точніше, його болотами.
Коли ліхтарі були готові, ми з Кристі вирішили, що пора Феніксу дізнатись, що ж його очікує найближчим майбутнім.))
Дізнавшись, що скоро він стане батьком втретє, Фенікс був на сьомому небі від щастя. І це я серйозно)) Вампір має рису характера Зразковий сім'янин, так що, кожна нова дитина в сім'ї для Фенікса - це справжнє щастя. Головне, щоб він ще вмів нормально забезпечити цих дітей))
А Габі нажила собі нового друга - дерев'яного гнома-собаку. Ось таку картину я застала сьогодні зранку)
Цікаво, чи появиться, найближчим часом, ще гном-вампір в нашому домі?)
Періодично я згадую Кет і те, як вона завжди допомагала по дому...
Чого не скажеш про це велике, щасливе сімейство.
Вдома царить справжній розгардіяж... Туалет брудний з душем брудні, калюжі води на підлозі і нікому це не заважає... Тільки сваряться всі на брудний унітаз та переступають калюжі... Ото сімейка любитеів чистоти🤭
То б іще купи брудного одягу валялись скрізь і всюди, якби я не збирала їх стабільно і не відправляла в пральну машинку, яку б ще хтось включив і зепустив програму стірки.
Пенні все більше часу проводить з Габі. З тих пір, як сюди переїхала ця дружелюбна та привітна дівчинка, собачка рідко скучає і проводить багато часу з школяркою.
А Фенікс, напевне, і мої думки почув про грязь вдома і поспішно зайнявся пранням. Або, відчув, що настукні купки брудної білизни я запланувала складати саме в його багаж))
Тільки от Кристі від цього не в захваті. Машинка страшенно шумить, коли пере і її це відверто вибішує.
Кожного разу Кристалія свариться і закриває вуха. Напевне, це все гормони... Або, комусь пора підвищувати Механіку та покращувати технічні якості машинки, а точніше, її безшумність)
Але, при вигляді Фенікса, в якого Кристалія без тями закохана, вона забуває про все, включно з жахливим гуркітом машинки. В обіймах вампіра сімка мріє про майбутню дитину та їх сімейне гніздечко.
Чого не скажеш про Паркера. Юнак точно не розділяє радості батька і загалом тримається якось віддалено, практично ні з ким не комунікує. Завжди сам по собі, або робить домашку, або щось читає.
З Кристі хлопець, звісно ввічливий, але далі ввічливості, їх сімейні стосунки не заходять. Не впевнена, що він взагалі підтримує вибір батька - переїхати сюди, до жінки, яку Пруденси практично не знають, яка всього навсього була нянею Пенні і Фенікс, чомусь, вирішив, що Кристалія зможе замінити його дітям маму...
А ще, я вирішила, що непогано було б вирізати гарбузи разом, тому один із зібраних в парку гарбузів, Кристі подарувала Феніксу, в надії, що і він приєднається до цієї цікавої затії.
Але нічого з цієї затії не вийшло. Фенікс самостійно не брався вирізати гарбузи, керувати ним заборонено і функція "приєднатись", на жаль, також була відсутня. Так що, прийшлось той гарбуз забрати назад і вирізати його самій)
Нарешті настав довгоочікуваний день Осіннього свята, який сімейство вирішило провести в центральному парку.
Вже вечоріло, і поки Фенікс з Кристалією і дітьми їхали до парку, я зняла декілька гарних пейзажів заходу сонця. Сьогодні в Твінбруці було надиво тепло і приємно на вулиці. Все було залито золотими променями, спускаючогося за обрій сонця.
Нарешті приїхали на місце призначення.
Місцева влада обіцяла веселе свято сьогодні в парку, для цього мерія розмістила багато цікавихзон та організувала веселі конкурси, Такщо Пруденси та Браво поспішали взяти у всьому цьому участь.
Тільки Паркер знову тримався осторонь. Ще з самого початку говорив, що краще б він подрімав вдома, що в нього немає настрою приймати участь у всіх цих дурних конкурсах.
А Пенсі, здається, таки зрозуміла, що Кристалія була права, і незважаючи на таку теплу осінню погоду, одягнулась дівчинка таки не по погоді. Ох, тільки б не захворіла.
Сьогодні було весело. Всім дуже сподобався вечір.
До речі, Кристалія перемогла в конкурсі по поїданню пирогів і отримала в подарунок визнання глядачів і смачнючий лаймовий пиріг, який тут же відправився в холодильник Браво. Ну, щоб не зіпсувався передчасно)
А от і сам пиріг... Мммм.... смакота, я б сама такий скуштувала))
Тільки Паркер один ходив по парку і зовсім не весело йому було...
шукав, що б йому перекусити.
Шкода, що стосунки з Кристалією в них незаладились.
Пізніше, ще й почався сильний дощ, а за ним і град, під який успішно попав юнак.
На цьому моменті, Паркер сказав, що з нього досить цих святкувань. Розвернувся, дістав з невидимої кішені парасолю і поїхав на таксі додому.
Кристалія перехвилювалась і в неї знову трапився приступ нестабільності. Так як почали пропадати риси характеру, я вирішила більше не експерементувати і не доводити сімку до стану марення.
Трішки заспокоївшись, Фенікс з Кристі і Пенсі відвідали дім з привидами, де на кристалію напала мумія.
Вони всі притворились, ніби їм дуже страшно і зі сміхом від тієї мумії втікали.
а потім просто спілкувались в парку. Веечері, після дощу суттєво похолодало, так що, гуляли вони ще не довго.
До слова, декому б не завадило вмитись після конкурсу з пирогами, а то вигляд жагливий... Ті палаючі очі і червоний від пирога рот... Не знаю, як Кристі, а мені було б страшно))
Ось, до речі, зроблені Кристі ліхтарі, красуються біля входу в будинок. Будуть цієї ночі відганяти всяку нечисть... Сподіваюсь, Фенікс зможе потрапити сьогодні додому))
Тим часом, сіми затримались в парку до пізна, вже був пізній вечір і в повітрі почав відчуватись морозець. Все ж, листопад вже наступив і навіть за гарної, теплої днини, ночі доволі холодні вже.
Так що, прийнявши участь ще в одному конкурсі, в якому переміг Фенікс, а Пенсі до холодної води лізти заборонили, Браво і Пруденси поїхали додому. Відігріватись і відсипатись. Щасливі та сповнені вражень на тиждень вперед.
Далі буде...
Ох ці складні підлітки. Не втрачаємо надію, що Паркер піде назустріч Кристалії. А
бо з нового тижня нам стане все одно. ^^О, замурзаний пирогом Фенікс, у тумані, на відстані, ну дуже кріповий.
>>>А от і сам пиріг... Мммм.... смакота, я б сама такий скуштувала
О, я також. :3
Ахахха))) Новий тиждень не за горами)))
хех) Грізний, кровожерливий вампір))
Був в мене колись такий, в старих збереженнях. В Мунлайті, такий собі вампір Северус. Одну половину Мунлайт Фолза перетворив на вампірів - іншу просто покусав))
Ой, щось дійсно хлопчик не дуже... 😳
Вже й дитинка! Але ж через тиждень усе прийдеться змінювати... 💔
Боже, як мило. 😊 Гноми навіть собаками можуть бути. 😄
Ахах, вмієш правильно стимулювати своїх сімів. 😄
Такі кумедні вони всі тут. 😄
І смішно, й моторошно одночасно. 😵
Дитинка - то святе)) Хто його знає, можливо, в майбутньому, ця історія отримає продовження) Маю деякі плани, але ще не впевнена, що хочу їх реалізовувати))
Ага, люблю цих гномів, які з'являються в будинку. Шкода тільки, що вони не розмножуються і не старіють, як звичайні, ті що з бази.
Він зрозумів, що його лінь так просто йому не минеться і що сонечко в Твінбруці теж буває. Тож, вирішив, що краще, хоч щось зробити)))
Ага, і очі горять зловісно)))
2.6
Святкування осіннього дня пройшло "на ура".
Вся сім'я, певно, крім Паркера, була в захваті.
Габі, до речі, теж не сумувала і була дуже зайнята того вечора.
Потрошки підвищуючи навичку полювання, собачка почала знаходити все цінніші і цінніші камені.
А я почала старатись не відправляти її на полювання частіше, ніж 2-3 рази на тиждень.
І ось дещо з того, що викопала Габі.
Зеред різних камінчиків, цього разу попались доволі цінні : Миротворій, який після огранки у форму сердечка, здається, коштував 2 з чимось тисячі сіммоліоні, Сяючий самоцвіт, вампіряче око та ін.
За домашньою сантехнікою далі, крім Кристалії ніхто і не дивився.

Бідна, вагітна та зовсім втомлена після свята Кристі, мусила ще й ремонтувати кран на кухні.
Не знаю, як вона,а я вже починаю сердитись на Фенікса. Мужчина в домі він, чи ні)
Якщо вже йому не дано ремонтувати сантехніку, то хоч би майстра викликав, чи як...
І знову невдача та вічні фонтани з кухонної раковини.
Кристі нічого не відремонтувала, але механіку до третього рівня підняла))
А потім плюнула на все, сказала, нехай та мийка, разом з тим Феніксом ідуть під три чорти, та пішла спати. Бо сил з нею воювати вже не було.
І як ви думаєте, що весь цей час робив люблячий майбутній татусь?..
Правильно. Мирно спав)) А я вже починала здогадуватись, куди запропастилась його колишня дружина))
В існуванні якої я теж сумніваюсь, бо в генеалогічному дереві Пруденсів, в Пенсі та Паркера є тільки Фенікс. Мама там не вказана.
Поки сімейка мирно спала, а вода з мийки розмірено шуміла, я розвісила зроблені в парку фотографії.
Майстер таки прийшов.
І як думаєте, хто йому подзвонив?))
Правильно, точно не Фенікс)
Він дуже сердився на брудний, забитий унітаз та на зламаний кран.
Але, все полагодив і в будинку, нарешті, запанувала тиша)
Під ранок, Кристі прокинулась від дивного звуку.
О Сімс! Габі добралась до ніжок ліжка і захоплено їх гризла, а ще їй було дуже сумно і вона хотіла розбудити Кристалію.
Нарешті, зловили таки на гарячому!
І тут же відчитали! Скільки ж можна меблі вдома псувати)
Габі зрозуміла, чому на неї насварились і меблі псувати перестала. Тепер, гризе тільки зубінатор.
Що ж, зі всіма розібрались і навіть приготували сніданок голодній Пенсі.
Тепер пора навести вдома чистоту, бо, здається, всім жити так комфортко, крім Кристі)
В бідної Кристалії, на фоні всього цього хаосу знову стався приступ нестабільності, а я зрозуміла, що сімам, в челленджі "7 п'ятниць на тиждень", живеться, ох як не солодко)) І це Кристалія ще не народила. Ох, моя мила сімочка, це ще тільки початок))
До речі, той одяг для вагітних, який обрала для Кристалії гра, на жаль приховує наявність живота.
Так що, тепер зрозуміло, чому Фенікс так довго не знав про вагідність свого предмету зітхання)
Так що, було прийнято рішення переодягати Кристалію в інший тип одягу та спостерігати, як росте її животик і малюк в ньому)
Все! Досить домашньої рутини! Нехай трішки інші сусіди по дому нею займуться, а ми з Кристалією відправляємось трішки розважитись в парк)
Назбирати та вигідно продати трішки пізніх, осінніх квітів.
Відвідати дім з привидами, який так полюбився Кристалії.
І виміняти фестивальні білети на щось цікавеньке, що потім можна буде вигідно продати (сімовод перетворюється в торгаша😄)
Правда, талонів було не багато, так що, нічого вартісного купити не вдалось.
Але Кристалія придбала апарат для виготовлення морозива)
Тим часом, в школі стало відомо, що Паркера ображають місцеві задири((
Тепер зрозуміло, чому хлопчик такий замкнутий. І з цим потрібно щось робити((
Час рухався далі, осінь наближалась до свого завершення та все частіше в Твінбруці бували приморозки.
Природа по-трошки готувалась до зими.
Вагітність Кристалії також завершувалась. Животик вже був великий, жінку постійно боліла спина і Кристалія завжди пріяла про масаж.
Періодично, ці мрії вона втілювала в реальність, відвідуючи салон краси та масажиста.
Також, завершувався період початкової школи Пенсі.
В один з днів наступив День Народження дівчинки, Кристалія навіть спекла торт для іменинниці.
На відміну від Паркера, з Пенсі в Кристі були прекрасні стосунки, вони були кращими подругами, Кристі завжди підтримувала дівчинку і, дійсно, в якійсь мірі, змогла замінити для неї маму.
Але сьогодні, здажеться, гормони, втомленість і поганий, на цьому фоні, настрій сімки трішки підпсував Пенсі день народження. По крайній мірі, його початок - точно.
А я дивилась на це і думала, що за таке я готова Кристалію прибити, разом з її гормонами))
Рятувати свято сестри прийшов Паркер, так як на кухні Пенсі відмовлялась задувати свічки (жалілась, що не може пройти до тумби), прийшлось купити невеличкий столик і перенести його в кімнату дітей.
Паркет один з перших прибіг підтримати і привітати з Днем Народження сестру.
Що ж, Пенсі задумала бажання та задула свічки.
Пізніше, підтягнулась і решта родини дівчинки.
Пенсі подорослішала. Скоро середня та старша школа)
Та отримала рису характеру "Любить жару"
Потім розрізали торт та всі поспішали його скуштувати, а я знову дивилась на Пернсі, і ще раз пересвідчувалась, що генетика Пруденсів, точно не підходить для династійної))
Що ж, я зробила, що змогла. Стало трішки краще, навіть мило.))
Далі буде...