Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Правила челленджу можна переглянути тут:
https://thesims.in.ua/articles/chelendzh-7-pyatnyts-na-tyzhden
Будинок хай і на болоті, та все одно вже рідний. Авжеж їм шкода його покидати. ╯︿╰
Так. В мене в одному із збережень, династійна сім'я розбудувала його на славу. Точніше, я його знесла і на його місці збудувала щось кругло-кутувато-незрозуміле))) Але мені подобалось... І воно ще й глючило)))
Ой, це точно. Це був дуууже насичений тиждень. 🧐
І Кристалія тепер буде переїжджати не сама, а з дитинкою?
Наступний буде з неочікуваною, навіть для мене, кар'єрою і, сподіваюсь, із ще більшими пригодами.))) Я тут, навіть, захопившись будівництвом Мавки в дискорті, вчора вночі засіла за будівництво караоке-бара для збереження, бо Кристалії захотілось поспівати, але ж немає де))
Так, переїжджати будемо однозначно з Меланією, я хочу виховати її до молодої, а там, хто зна, можливо, на неї чекатиме власна історія, як і у Пенсі. Бо я дещо задумала, якщо встигну реалізувати за челлендж. Головне, щоб потім не лопнув мій світ в темці з Іслою від тих всіх сімейок) Бо вже на 2 додаткові є плани))
Плани - це чудово! І нам буде що почитати. 😁
Трішки технічки за 2 тиждень.
Далеко від боліт ми не втекли, за фінансовими можливостями, одне корито обміняли на інше))
Переїзд
Навички Кристалії
Нагороди, прибрані за бали щастя
Нарешті я добралась до 7-ми п'ятниць, то ж, приємного прочитання.))
Тиждень 3.
3.1
Що ж, другий тиждень життя сімейства Браво добіг до кінця, то ж сіми зібрали речі та переїхали на нове місце. Кристалія вирішила, що їм потрібний більший будинок, так як сімів у сім'ї вже стало значно більше.
Тим часом, зима повністю вступила в свої права та тішить нас казковими пейзажами.
З бюджетом сильно не розженешся, так що, гарний, великий дім, поки що купити не вдалось. Болота сімейство вирішило не покидати, адже тут просто фантастичні пейзажі, ну і самі дешевші будинки... Едині доступні Кристі будинки))
Переїхали в будинок, який знаходиться на березі поросшої затоки, з власним озером.
Вроді, я вибирала будинок більший, з двома спальнями, але, коли Браво туди заїхали, виявилось, що він майже такий самий маленький, як і попередній. Єдине, що одноповерховий та в самих приміщеннях більше простору.
А меблі, так зовсім старі всі, користуватись такими просто неможливо.
Не встигли сіми переступити поріг нового дому, як почались активні дискусії по ремонту, який необхідно зробити. І всі були за, навіть Паркер. Всі, крім Фенікса. Сім вирішив, що зможе заощадити і проголосував, що змінювати тут нічого не потрібно.
Кристі це все обурило! Як так? Жити без ремонту? Е ні, новий будинок потребує ремонту, а якщо Фенікса щось не влаштовує, то він ж завжди може з'їхати.
Фенікс розсердився і переїхав з дому разом з Паркером.
Кристі на тому фоні рознервувалась та вийшла з себе. Хто ж знав, що мирні посиденьки у вітальні, переростуть справжню суперечку.
Що ж, Фенікс не жартував, коли казав, що переїде. Вампір зібрав речі та з'їхав, залишивши весь свій багаж Кристалії.
Тепер залишились Кристі з Меланією знову самі.
Ну, як, не зовсім самі. Коли Фенікс переїжджав, Пенсі захотіла залишитись, так як життя в якості доньки вампіра, прожити не готова, ну і Кристі буде допомога, адже малеча приходиться Пенсі зведеною сестро і дівчина постійно допомагає Кристалії. Здається, Кристі таки змогла замінити для Пенсі маму. В дівчат прекрасні стосунки, вони, як подруги.
Габі, на новому місці відправилась на полювання за дорогоцінними камінчиками, піднявши цим навичку Полування до 6 рівня. Тепер собачка все частіше знаходить цінні і дуже цінні та рідкісні камінчики, метали і навіть метеорити.
Особливо останнє полювання було вдалим, серед всякого добра, Габі знайшла гіганський метеорит, загальною вартістю, більше 3000 сіммоліонів. І це, ми його ще не дослуджували. Думаю, буде значно дорожче.
Що ж, продавши з багажу те, що залишилось після Фенікса, зокрема, його фотоапарат за 500 сіммоліонів, пару книг і інші дрібниці, а також, старі меблі, які були в бодинку на момент переїзду, ми з Кристалією зробили в будинку ремонт. Нарешті, в сімействі Браво запанував затишок😊🤗
Так виглядає вітальня, об'єднана з кухнею
Кухня
Спальня Кристалії. Там же розмістили ліжечку Меланії. Поближче до мали і для її безсонних ночей)
І тут в нас буде кімната Пенсі.
Я вирішила в кімнаті розмістити мольберт, в надії, що Пенсі буде автономно малювати, але дива не сталось, малюванням дівчина не зацікавилась. Загалом, на третьому тижні челленджу, я зрозуміла, що мені зовсім не подобається той факт, що членами родини не можна керувати і розвивати їх навички та соціальні взаємодії. Але, правила є правила, що поробиш))
Хоча, іноді мені приходилось на якусь мить брати керування Пенсі або Меланією в свої руки, щоб Меланію і Габі, банально, не забрали соц служби. Короче, життя в дітей точно не легке))
Оновивши дизайн в будинку, Кристі захотіла, за одно, оновити і гардероб.
Цього разу, Кристалія представлена в темних, готичних тонах. Хоча, я не планувала одягати її у все чорне, але якось так воно вийшло))
Що ж, вітайте новий облік Кристалії Браво!
Меланія дівчинка вимоглива, завжди вимагає уваги до себе.
Як відчуває, коли потрібно починати плакати..
Коли Кристі тільки лягла спати або глибоко заснула.
Цей день не є виключенням.
В Кристі увірвався терпець... Та скільки ж можна?!
Нагодувавши Мелані та змінивши їй підгузник, Кристалія роздратовано розвернулась та поїхала в парк.
Тим більше, сьогодні неділя - перший день нового тижня, а це означає, що потрібно їхати в пар, дізнаватись, в якій галузі цього разу буде працювати сімка. Також, потрібно додати в сім'ю нового сіма, а так як повз будинок Кристалії сіми зараз не ходять, то думаю, виберемо собі когось в парку.
Машину Фенікс також залишив Габі і Кристалії, ми вирішили її не продавати задля можливості швидко переміщатись по місту.
Поки Кристі їхала, я насолоджувалась зимовим Твінбруком.
В парку сьогодні було дуже людно, сіми раділи зимі,.
Першою, кого тут зустріла Кристалія, стала Сільвер Рекет.
Сімка стояла з незадоволеним лицем. Цікаво, чим ж вона була так незадоволена)
Що ж, враховуючи, що це взагалі перший сім, якого Кристі зустріла після переїзду, а впродовж всієї дороги до парку, інші сіми моїй підопічній не зустрічались, я прийняла рішення, що саме Сільвер стане супутником Кристалії на цей тиждень.
Під час розмови, виявилось, що Сільвер працює в мавзолеї...
Я прямо відчувала, коли одягала Кристалію у все чорне))
Хм, в мавзолеї Кристі ще не працювала, це щось новеньоке))
Залишилось дівчатам стати подругами і запросити Сільвер жити разом. Правда, цього вечора не вдалось подружитись з сімкою, так як Сільвер пішла на роботу.
Тим часом, керівництво школи, де вчиться Пенсі, назвало дату випускного. Ще трішки і Пенсі стане зовсім дорослою і покине дім Кристалії назавжди(
Я буду сумувати за нею.
А Кристалія вирішила не гаяти часу та не сидіти без роботи.

Відразу відправилась на кладовище, влаштуватись на роботу в місцевий мавзолей.
Поки в мавзолеї оформлювали Кристі на роботу, я милувалась пейзажами Твінбрука🥰
Далі буде...
Як все готично склалося: розрив з Феніксом одразу після переїзду, новий темний образ під настрій та робота в мавзолеї. Неймовірно!
Снігу прям по коліна насипало. 😮 Дуже гарно зимою будиночок виглядає. ❄️
Прощавай, Феніксе... Будемо сподіватись, що ти повернешся після закінчення челенджу. 😌
Боже, який прикольний диванчик-бегемотик. 😄
А нічого так, їй пасує. 😍
Що це в Кристі за блискавка на обличчі? 🧐
Дуже гарно 🤩
Кхм, неочікувано. 🙃 Я вже й не пам'ятаю, що там є така кар'єра. Бажаю Кристалії вдалого тижня!
3.2
Нарешті Кристалія дослідила цей велетенський метеорит. Як виявилось, його істинна вартість значно дорожча, ніж початкова. Виявилось, що це енстатитний хондрит, і це самий рідкісний метеорит на весь всесвіт. (
навіть не питайте мене, що це таке😄) Кінцева ціна цього метеориту сягла 18978 сіммоліонів.Непогано ми так розбагатіли, дякуючи Габі. Песику за це потрібно подарувати самі круті собачі іграшки та саму смачну кістку) А також, вирішила ще показати вам рожевий діамант і звичайний діамант. І сертипіанський камінь. Це все ми зараз огранимо і вигідно продамо)
Тим часом, життя йшло своїм шляхом. Пенсі навчалась в школі та готувалась до випускного, Габі жила щасливим собачим життям, а Кристалія із задоволенням доглядала за своєю улюбленою донечкою Меланією.
Також, Кристалія багато фотографує малечу. В Меланії скоро буде цілий фотоальбом однотипних фото в ліжечку))
Тим часом, в Кристалії стався новий приступ нестабільності, вона почала марити, а це загрожує втратою ще одної риси характеру, яких і так залишилось 3, з тими глюками.
Так що, Кристі терміново відправилась в лікарню, щоб вилікуватись від нестабільності.
Фух... Нарешті все позаду. Нестабільність виліковано, рисам характеру Кристалії більше нічого не загрожує)
Тепер можна і грошики потратити і, нарешті, завершити ремонт в ванній кімнаті, на яку минулого разу їх не вистачило.
Ну і трішки Габі. Собачка дуже любить свою господиню і завжди ходить за Кристалією. А ще, вона стала дуже шумною, вічно бігає, виє, гавкає. Одним словом, в будинку Браво, життя вирує повним ходом. Ще трішки і Мелані почне повзати буде повна хата щастя))
Габі любить спати з Кристалією, тому її часто можна знайти на ліжку сімки, скручену клубочком і мирно сплячу.
Ну і просто, купа скрінів Габі і Кристі.
Габі вичесують, Габі чухають животик, Габі цілують і обіймають🥰😄
Одним словом, Габі не трішки, Габі дуже багато) Я не змогла знову вибрати якийсь один скрін))) Мені сподобались всі і мені всіма захотілось з вами поділитись)))
До речі, коли Кристалія собачку вичісувала, Габі так мило її облизувала, я аж розчулилась, спостерігаючи за цим всім)
Шалено втомившись, Кристалія, нарешті, пішла спати)))
І Габі, як завжди, послідувала за господинею))
Мої сіми бачили сьогодні кольорові сни: Кристі про мавзолей і кладовище...
дуже кольорово та весело))) То, напевне, перші враження від нової роботи)))А Габі - про м'ясо...))) Певно, їй вже жахливо набрид сухий корм, яким її постійно годують))Наступив ранок вівторка, Сільвер все ще не живе з Кристалією, мені дуже соромно, але що поробиш, я ніяк не можу приєднати ту сімку в сім'ю. Функція "Запропонувати переїхати" все ще не з'являється, і Кристалія не встигає прокачати дружбу, бо Сільвер вічно кудись втікає, то щось стається в самої Кристі. Ех... бачу, пора їй починати цікавитись алхімією і навчитись виготовляти еліксири дружби))
Тим часом, поки всі ще спали, Пенсі проснулась з самого ранку, готуючись до школи і дуже тішилась новому телевізору))
Ну і знову прилипла до того фаст-фуду.
Ох вже ця шкідлива, але безмежно смачна їжа)) З появою фритюрниці вдома, ніхто більше не готує на газовій плиті, всі члени родини крутяться біля фритюру)) При чому, постійний розлад травлення зовсім не зупиняє цих сімів їсти шкідливий фаст-фуд знову, знову і знову))
Весь день понеділка і цілу ніч мело снігом, на вулиці було холодно і неприємно, через вікна було чути, як виє завірюха. і десь, напевне, цієї ночі, в сімества Браво завівся зимовий гномик) Як я люблю цих різних гномиків з трійки.😍
Так що, дарма Пенсі так рано встала) Дороги позамітало, проїхати там неможливо. Так що, подзвонили зі школи, повідомили, що сьогодні школа закрита через сильні снігопади.
Що ж, сьогодні у Пенсі купа вільного часу, який дівчинка не марнувала. Майже пів дня вона каталась на ковзанах по замерзлому озері біля дому, навіть покращила майстерність катання на ковзанах, а я спостерігала і думала, як класно, що на цій ділянці є озеро.
Пізніше пора було годувати любу зведену сестричку.🥰
А Габі сниться смітник, а в ньому...
Смачна...соковита... здоровезна індичка))
О святий сімс! Невже ця собака недоїдає?))))
Зіркова фритюрниця і її фанати)))
Ввечері ми вирішили таки зустрітись з Сільвер. Точніше, поки Кристі відіспалась, зробила всі домашні справи і доїхала до парку, то вже настав вечір) Снігопад не припиняється, здається, завтра Пенсі знову не буде вчитись. Хм... здається, в сімсах ще не придумали дистанційне навчання і школярі можуть успішно прогулювати уроки, називаючи це міні-канікулами)))
Але, давайте повернемось до Сільвер. Ось вона, прийшла... і вже постаріла((
Хм, щастить нам з Кристалією на старих сімів...
А цей пан в полосочку - чоловік Сільвер, я коли заглянула в їх сімейне дерево, побачила, що в них велика родина, є двоє дітей, при чому, одного з них гра вже гра закохала в одну з прекрасних жительок Твінбрука.
До речі, на рахунок подій. З встановленим сторі прогрешн, мій сімс помітно оживився, що мені дуже подобається. Сіми стали одружуватись, заводити дітей, тварин, влаштовуватись на роботу. А також, розлучатись, сваритись, ненавидіти один одного... Все, як в реальному житті і це так круто. Тільки от, запланованих сімів гра краде мені з-під носа) То з кимось одружить, то ще щось))
От так я дізналась, що Фенікс не довго страждав через розрив з Кристалією і вже встиг закохатись в іншу сімку, вони, навіть, почали зустрічатись, а Паркер подорослішав та влаштувався на роботу приватним детективом, а ще, він почав зустрічатись з Зу Веллоф і їх коханням всі захоплюються.
Треба буде якось запросити їх з Феніксом в гості, або сходити самим, разом з Пенсі. Все ж таки, це її родина, а я не можу нею керувати.
Стосовно походу в парк. Приїхавши в парк, Кристалія встигла тільки перекинутись декількомами фразами з Сільвер, бо я зовсім забула, що її робочий день розпочинається в 18:00.
Добре, що працюють вони з Сільвер однаково до 21:00 і зможуть кудись сходити після роботи.
А ще, я просто в захваті, як гра одягнула Сільвер, це просто щось))
Після роботи, Кристалія захотіла поспівати в караоке.
Що ж, це класна ідея, щоб гарно провести час. І добрий сімовод, в честь такого бажання, побудувала цілий караоке-бар))) Певно, треба було, ще й назвати в честь Кристалії)
То ж, Сільвер з Кристі, готуючи одного з мерців до похорон, обговорювали похід в караоке, також, Кристалія подзвонила Кет, вони вже дуже давно не бачились, стали просто далекими подругами і було б непогано піти туди всім разом, але Кет, на жаль, відмовилась. В неї були інші плани на цей вечір.
Пенсі також занурилась у книгу в бібліотеці. Не пам'ятаю вже що за книжка, щось про життя і логіку. Видно, захоплення логікою, то в них з Паркером сімейне. Ех, треба було в кімнату Пенсі ставити шахмати замість мольберта, певно, було би більше толку.
Тим часом настав День Народження Мелані, про яке я зовсім забула, з тим ганянням за Сільвер по Твінбруку. Дівчинка подорослішала одна, коли нікого не було поряд, а няня взагалі весь вечір намагалась втекти. Підходила до краю ділянки Браво і потім обурювалась, що не може пройти. І поверталась назад в будинок)))
Сумно, що таке свято обійшлось без найріднішої сімки і, взагалі, без родичів. До речі, як я зовсім недавно виявила, в мене в стандартних налаштуваннях сторі прогрешн надприродні істоти по генетиці стояли з дуже малим відсотком. Я так зрозуміла, то саме генетична спадковість мала бути і, думаю, саме з цим пов'язано, що в Іслі, в Айслі народилась дівчинка не привид, від привида, в Меланія народилась звичайною дитиною та не успадкувала вампірячі гени Фенікса.
Що ж, будемо вважати це просто генетикою і, що Мелані просто пощастило) Але в налаштуваннях, відсоток змінила на 50, нехай він буде пів-на-пів.
Трішки підредагувала Меланію в КАСі і вона перетворилась на милого тоддлера, схожого на маму...слава сімсу))
Щоб хоч якось компенсувати свою відсутність на святі дитини, Кристі подарувала їй розвиваючий столик, ляльковий будиночок.
Також, робочий день закінчився, час зустрічатись в караоке.
Сільвер ще потрібно було заскочити додому, так що, вона запізнювалась.
Щоб вбити час і розважитись, Кристалія перепробувала всі смаки бульбашок в сімс-кальяні (забулась, як він правильно називається). Їй дуже сподобалось.
Сільвер сильно спізнювалась. Чесно, я вже думала, вона не прийде, але ось вона, прийшла таки)
Ну і, як завжди... Коли співробітники зустрічаються за межами роботи, про що вони говорять? Правильно, про роботу)))
Було вже пізно, Пенсі залишилась вдома за старшу. Дівчинка вклала Меланію спати та сіла робити домашку.
А потім, допізна розважалась з Габі.
Не помітила, як відійшла за метрів 20 від будинку... і що ви думаєте? Її арештувала поліція... біля дому... абсурд якийсь))
Офіцер закликала Пенсі, відчитала та супроводжувала до домашніх дверей)
Додзвонитись до Кристі, звісно, не змогли, так як в караоке було надто шумно, телефон сімка залишила на столі і вони з Сільвер були дуже зайняті)
В сімок навіть фанат з'явився)
Але співали вони так чарівно, що навіть коти навколо порозбігались😂
А фанат почав молитись, щоб бар скоріше закрився, або, щоб вибило електричні пропки)))
І його молитви були почуті) Настала 3:00 і караоке-бар закрився))
Кристі знову не встигла запросити Сільвер переїхати до неї, так як та втекла додому одразу після закриття😣
Що ж, Кристалії нічого більше не залишалось, як поїхати додому.
По дорозі додому вона прочитала повідомлення, яке залишила їй офіцер. Хм, це було не схоже на Пенсі... Але потрібно було відреагувати. Підлітки не повинні гуляти ночами по місту, це може бути небезпечно. Я, звісно, з Кристі згідна, але навіщо ж одразу так накидатись на дівчинку і карати домашнім арештом?
Але, після того, як Пенсі пояснила, що саме відбулось, Кристалія теж погодилась, що це вже якась нісенітниця і змінила гнів на милість.
Далі буде...