Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Правила челленджу можна переглянути тут:
https://thesims.in.ua/articles/chelendzh-7-pyatnyts-na-tyzhden
Ремонт - сила! Фенікс багато втратив. х)
Невловима Сильвер...
О! Цей жах з поліцією, опинившись трохи за межами своєї ділянки. Це в грі мене аж бісить.
Фенікс ще пару днів потім писав Кристалії любовні листи, певно, Пенсі йому розповіла про ремонт))))
З тою поліцією, то капець. Навіть нормально погуляти підлітки не можуть. Жесть.)
Дійсно велетенський. Не уявляю як бідна Габі змогла його доволокти додому 😄
Так і хочеться потицяти у цей носик. 😊
Трохи комічна пара - цей капелюшок та шорти зимою в Сільвер та костюм злодія в її чоловіка. 😄
О ні! Дійсно пам'ятаю, що з цим модом постійно движуха у містечку. Ось так взяли й чоловіка увели за три хвилини. 😕
Ні ну цей офіцер, аби тільки причепитись до дитини. 🙄
Так вона ж не так далеко й відійшла...
Ага, ну добре, хоч пояснила.
Ахахах))) напевне, зубами приволокла)))
Я Габі просто обожнюю. Вона така лапочка🧡
Що саме цікаве, вони ж ЕАшні))) Просто постаріли))))
В мене перший раз гра почала жорстко вилітати з ним, я раніше цим модом не користувалась, але мені захотілось активного розвитку сюжету в грі, як в четвірці з командним центром. Але мод цей дійсно творить в грі двіжуху))) В мене в Чесстерів, то жесть. Я півтора сім-тижні пограла з ним. Боже! Сіми влаштовуються на роботу, шалено підвищують навички, одружуються і розводяться, наживають собі ворогів)) То капець просто. Але з ним весело)) Я в Іслі створила сімейку, там тато, мама і, здається, троє чи четверо дітей. Купу їх наробила, так гра їм ще одного зробила, сімка вже вагітна ходить))) Сім'я привидів ЕАшна народила) Буде цікаве місто, тільки б не зламалось від перевантаження)) Бездомних сімів боюсь видаляти, як би не зламати сейв, а то, там ж і пожежники і поліцейські з листоношами.
А щоб сімів не крали, то в Майстрі контролері, є функція, яка забороняє одружувати певних сімів, можна вибрати, я колись нею завжди користувалась, бо за стандартним сюжетом, їх іноді теж крадуть) Тільки б згадати, де вона))
І не кажи. Жесть, вже на 2 м. від ділянки відійти не можна)
Дякую за комент🧡
3.3
Сьогодні Пенсі проспала школу... Вона сама не знає, як так вийшло... Чи то вона не почула будильник, чи то він і не дзвонив... Але поїсти дівчинка не встигла. Тільки поставила тарілку улюбленої їжі, як, за вінком, засигналив шкільний автобус. Пора було йти в школу.
Що ж, прийдеться зачекати до великої перерва. Добре, що в шкільному буфеті годують смачно та ситно.
Кристалія сьогодні залишається вдома доглядати за маленькою Меланією. Останнім часом вона майже не приділяє доньці часу. Це треба виправляти.
Але, довго з малечею возитись не вийшло. В двері подзвонили.
За дверима була Сільвер і вона була трішки стурбована.
Звісно, Кристі впустила подругу, запросивши її присісти та трішки зачекати, поки вона погодує доньку.
Погодувавши Меланію та посадивши малечу в ходунки, Кристалія змогла приділити подрузі час.
Сільвер розповідала, що вони з Денісом прожили все життя разом та зберегли їх кохання до самої старості, але родич Денні, Біл просто нестерпний. Спочатку вони жили всі разом, але Біл постійно критикував Сільвер та не приймав її, як члена родини. Постійні нападки, постійна критика в в її адресу робили життя нестерпним, потім вони з Денісом переїхали у власне житло і були такими щасливими.
Правда, щастя це тривало недовго, адже, дуже скоро Біл почав навідуватись і в новий будинок. І ніякі розмови сина з батьком не вирішували проблему, Біл був справжнім тираном. Тому, в Сільвер вже остаточно втратилось терпіння, вона розсердилась і відповіла, що, якщо стільки років Денніс не може справитись з власним батьком, тоді Сільвер деякий час поживе окрему, а чоловік нехай повпливає на ситуацію. І ось, вона тут, в Кристі. Йти Сільвер особливо нікуди, тому вона попросила подругу пожити в неї трішки.
Що ж, Кристалія, звісно, погодилась підтримати подругу, і дозволила Сільвер пожити трішки в них.
(
Нарешті, я змогла таки підселити Сільвер в будинок Кристі, а то, в мене вже починало уриватись терпіння🤭 )До речі, на цьому тижні відбувалось не мало неприємних подій.
Серед них, була звістка, що Кет з Баком остаточно розсварились та розірвали стосунки.
Бідна Кет від того сумувала і я вирішила, що не погано було б, якось навідатись до Кет в гості, трішки розважити її.
Але це буде пізніше і, точно, не на цьому тижні.
То ж, давайте повернемось до подій поточного тижня)
Сільвер була дуже щаслива мати таку надійну подругу і була дуже вдячна Кристалії за можливість пожити трішки окремо він всіх домашніх негараздів, та трішки відволіктись, а Кристі завжди була рада допомогти подрузі.
Ну, а потім, порабуло відправлятись на роботу, адже, мерці самі себе не одягнуть і копальщики могил самі себе не проконтролюють)
Робочий день на першому рівні кар’єри в мавзолеї довго не триває. Всього з 18:00 до 21:00, то ж, в Кристі ще був час, щоб зайнятись своїми справами, після роботи.
Тільки от, спати, як завжди, сильно хотілось))
То ж, першим ділом, Кристі відправилась в продуктовий за кавовими плодами і, вже традиційно, купила лотерейний білет в надії виграти більше, ніж 100 сіммоліонів)
Ну, а потім, сімка відправилась на звалище, адже в неї вже майже закінчився наявний хлам для її чудернацьких винаходів, а навичку ж треба прокачати до 10 рівня, до її смерті. І ще, мені набридло, що Кристалія створює одні тільки іграшки)) Хочу машину часу і бурову установку, бо стосовно машини часу, придумала собі ідею, яку почну втілювати після відкриття Кристалією цього винаходу))
Що ж, провела на звалищі майже цілу ніч, і назбирала дуже багато хламу. Думаю, на тиждень вистачить))
Кристалія так захопилась, що навіть не помітила, як почало світати, а ще, вона так замерзла, що я вже почала хвилюватись, як би вона зараз не померла від морозу) Тому, поспішила припинити це нишпорення по купах всякого непотребу та відправити її в приміщення, трішки зігрітись.
Але ж, Кристі не шукає легких шляхів. Ту ж велику калюжу не можна було просто обійти, треба ж було йти прямо по ній.))
Так, Кристі, там слизько. Дуже слизько))
Мало не вбившись по дорозі, Кристалія таки дійшла до тієї халупки))
Прийшлось трішки відпочити на диванчику, щоб зігрітись, перед тим, як поїхати додому.
Снігопад, до речі, не припинявся цілу ніч. От, вже два дні мене без перестанку, в школі відмінили заняття, ще й екскурсія накрилась((. На вулиці похмуро та неприємно завиває вітер, обсікаючи лице гострим снігом та пекучим морозним вітром, так що, Кристі, буквально бігла до таксі, радіючи, що хоч головні дороги розчистили і їй не потрібно йти під час цієї завірюхи пішки.
Тим часом, вдома сумує Меланія. Сільвер на неї не зважає, Пенсі десь зайнята своїми справами, а мами немає поруч((
Меланії сумно і вона голодна, а ще, дуже хочеться спати. Нарешті приїхала мама❤
Пригорнула малечу, обійняла та поспішила приготувати смачну кашку. Сільвер тим часом сердиться і дуже психує через те, що Меланія своїм пронизливим криком не дає бабусі спати.
Хм, ніякої вдячності)
Поївши, Кристі відправила малечу трішки на свіже повітря, пограти в снігу під пильним наглядом Габі. Собачка дуже відповідальна, не дозволяє Меланії підходити до краю ганку, то ж, Кристі змогла збігати, щоб скласти весь знайдений хлам в підготовлену тумбу винахідницького станка.
Ну, а коли всі втомились і померзли, Кристалія вклала маленьку Меланію на денний сон, після чого зайнялась зовнішнім виглядом Габі. Потрібно було познімати з намерзлий на шерсть собаки сніг та гарненько її розчесати.
Нарешті в домі наступила тиша) Меланія мирно спить, а Пенсі, нарешті, змогла зосередитись на виконанні домашнього завдання, яке вона відклала на сьогодні, так як в школи не ходить вже третій день.
А Сільвер, накінець-то, змогла доспати зірваний ранок)))
Зробивши домашку та не знайшовши для себе підходящого, цікавого заняття, Пенсі решту дня просиділа біля телевізора.
А Кристалія решту вечора потратила винахідництво. Сьогодні вона зробила чимало цікавих поробок, дитячих іграшок та різних цікавих статуеток.
До речі, пам’ятаєте Нотцо? Того маленького тоддлера, за яким дивилась Кристі разом з Пенсі, коли працювала нянею?
Так от, він виріс у справжнього красеня підлітка. Я вирішила його запросити в гості, в надії, що вони з Пенсі почнуть спілкуватись і стануть друзями.
Але, дива не сталось, підлітки навіть не встигли познайомитись, так як по Пенсі приїхав лімузин, щоб відвести її на випускний в школі. Я думала, що через снігопад не буде не тільки уроків, але і випускного, але не зважаючи на завірюху в Твінбруці, він таки настав. Тож, і Пенсі і Нотцо відправились на випускний бал.
Далі буде...
А на задньому фоні Габі з газеткою. 😊 Таке зворушливе створіння вона в тебе. 🥰
Мені так подобалось колупатися у цих купах сміття. 😅 Там їх наче ще підривати можна, якщо я правильно пам'ятаю. 🧨
Тільки друзями? 😏
Габі, ніби натякає, - чого приперлась, на тобі газету, йди квартиру шукай, бо на ліжку сплю я)))
Собачка дійсно дуже ніжна, її всі люблять, Кристі з нею возиться не часто, бо вона в мене вічно зайнята, а от Пенсі рандомно постійно її вичісує, грається з нею. А коли в Габі падає шкала спілкування, вона починає так тихенько і жалібно поскулювати, що в мене аж серце обливається кров'ю і я спішу їй приділити увагу))
Ага, вони там прикольно риються, шкода тільки, що дуже довго. А підривати все можна, так і не тільки ті купи брухту. Можна і предмети різні, вони потім розпадаються на частинки брухту. І не тільки на звалищі))
Правда, коли мої сіми підривали щось на громадських лотах, їх вічно забирала поліція. Ще й штрафували))
Враховуючи, що мені заборонено керувати будь-ким, крім Кристалії (ну і Габі я ще керую бо на тварин заборони !офіційної! не було😁) То або вони взагалі почали спілкуватись))
Дякую за комент🥰
>>>Тільки поставила тарілку улюбленої їжі, як, за вінком, засигналив шкільний автобус.
Який тяжкий прощальний погляд. х)
Фух, нарешті вдалося підселити Сільвер.
>>>в Кристі ще був час, щоб зайнятись своїми справами, після роботи
Але не поспати. Т_т На це, мабуть, ніколи не буде часу.
3.4
По дорозі на випускний Пенсі, я наскрінила пейзажів))
А тут все, як в реальному житті. Зима, 18:00, на вулиці темінь, завиває вітер та мете сніг і дуже незвично, що випускний в школі, в Сімс 3 зимою)) після якого, підлітки ще 10 днів (до переходу у вікову категорію «молодий») будуть ходити на уроки)) Хоча, з такою завірюхою, яка триває вже 4 день, я дуже сумніваюсь, що Пенсі ту школу побачить)) Бо там вона цього тижня, здається, ще не була. Чи була тільки в понеділок, от, не пам’ятаю вже)))
Нарешті, дістались до школи! Урочиста частина от-от почнеться!
Підлітки поспішають до актового залу.
Кристі ж продовжує захоплено майструвати все нові і нові винаходи.
Також, вона прокачала винахідництво до 5-го рівня
А ще, вона виграла в лотерею. Знову) І знову 100 сіммоліонів))
Наш зимовий гном радіє разом з Кристі))
Також, Кристі, нарешті, відправила на огранювання, знайдений Габі тиберій.
На тип огранювання «Спіраль», були витрачені майже всі наявні сіммоліони – 6500. Але воно того варте, адже, саме з цим типом огранювання, тиберій виростає в розмірах і його кінцева вартість може сягати тисяч 40 – 45 сіммоліонів. Колись, ще як тільки вийшло доповнення «Світ пригод», я продала такий огранений тиберій за 50 000 сіммоліонів. Правда, це був перший і, певно, останній раз, враховуючи, що більше мені так не щастило і наступні тиберії, в різних збереженнях, коштували в середньому 35-40-43 тисячі сіммоліонів))
Відірвавшись, нарешті, від станка, Кристі вирішила здати все намайстроване в комісійний магазин.
Прийшла, правда, туди пізно. То була десь 21:00 – 21:30 і комісійний в цей час вже був закритий. Точніше, в продавця вже закінчився робочий день (Я щось думала, вони там цілодобово продають і приймають товари)
Тим часом, випускний Пенсі добігав до кінця.
Дівчинка дуже гарно провела час: встигла з кимось побитись😀 побачити іншу випускницю в такому ж костюмі, завести нових друзів, а ще, стала королевою випускного балу.
Зрозумівши, що її винаходи сьогодні ніхто не прийме, Кристі відправилась прогулятись центральною частиною міста. Вийшовши на вулицю, Кристалія помітила, що сніг, начебто, трішки вщух. Вітер майже припинився, в небі трішки прояснилось. Нарешті, завірюха відступила, і в Твінбруці наступив звичайний зимовий вечір. Кристі захотілось зліпити сніговика, чим вона і зайнялась прямо біля комісійного.
Вийшов в нас сніговик-смерть. Чомусь, мої сіми, найчастіше, роблять саме його)))
Пізніше, зробивши декілька фото навколишніх пейзажів, Кристі направилась в сторону центрального парку де розміщені різні артакціони в честь дня Зими, яки повинен наступити з дня на день.
Перекусивши кавовими фруктами, Кристалія розважалась. Створювала сніжних ангелів, зліпила ще одного сніговика. Їй було дуже весело) Шкода, що було вже дуже пізно і в парку вже нікого не було.
Після чого, я згадала, що в Кристі ж є незавершене завдання від місцевого притону бандитів)))
Ні-ні, вона нічого незаконного не робила, лише привезла їм трохи хламу))
Виявилось, бандити також іноді приймають участь в благодійності))
Коли Кристалія вже йшла додому, одразу декілька бандюг проявили до неї зацікавленість та відмочили декілька місцевих, крутих на їх думку, компліментів. Після яких, Кристі поспішила по-швидше покинути це сумнівне місце)) Від гріха подалі))
А ось і Пенсі повернулась з випускного, про який я свого часу забула, і навіть не підготувала їй гарне плаття) От в такому вигляді вона сьогодні святкувала)) Але, враховуючи зимову завірюху, яка бушувала майже 4 дні, думаю, одяг був цілком підходящим))
Ну і, звичайно, хвалимось з Пенсі короною та випускним фото, яки вже розміщено на стіні в дитячій))
На вулиці було холодно, в залі, де був бал, мабуть, також) Пенсі розважалась в курточці)))
Далі буде...
Зима у Твінбруці прекрасна. Дуже мальовнича. 😍
Вітаю Пенсі з закінченням школи! 🥳 Діти швидко ростуть. 🥺
Як наче танцюють разом. 😄
А нічого так костюмчик виглядає. Оригінально й стильно. 👍