ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Челлендж "7 п'ятниць на тиждень"

Lisichka-sestrichka
Новачок

7 п'ятниць на тиждень

Правила челленджу можна переглянути тут:
https://thesims.in.ua/articles/chelendzh-7-pyatnyts-na-tyzhden

Lisichka-sestrichka
Новачок
11/03/23

Нарешті дійшли руки до публікації челледжу, який завжди хотіла пройти, але завжди знаходила собі щось цікавіше.
Ідеєю загорілась, коли прийняла участь в естафетному, одноіменному, челленджі. Стало дуже цікаво і захотілось пройти його повністю.

Що ж , сподіваюсь, вам сподобаються наші з Кристалією пригоди :-)

Кристалія

Тиждень 1  - на цій сторінці

Тиждень 2 - Читати:

Тиждень 3 - Читати:

Тиждень 4 - Читати:
Тиждень 5 - Читати:

І трішки технічки))

Генератором чисел вибрала Кристалії мрію життя
Герой-пожежник - 18 зверху мрія в списку.

генератор

Будинок, куди ми заселились.
Місто Твінбрук.
На меблі сіммоліонів не вистачило, так що, будемо збирати на нові меблі))

будинок твінбрук

Ну, і тривалість життя, за якою я граю

життя

Поки що, на цьому все. Постараюсь, сьогодні ввечері викласти перший звіт))

Bellany
Новачок
11/03/23

Юху! Вітаю з початком челенджу та бажаю, щоб він пройшов мінімально складно та максимально весело! Із задоволенням слідкуватиму за розвитком подій. 😊

Таке гарне ім'я у твоєї (можна на "ти"?) героїні - Кристалія. 😍 А в мене є ціле сімейство з прізвищем Браво. Родичі Кристалії з іншої частини. 🤭

Lisichka-sestrichka
Новачок
12/03/23

Дякую, сподіваюсь, все пройде без глюків, а не як завжди в трійці))

А те, що буде весело - то гарантую)) Перший день вже мене потішив, враховуючи кар'єру, яка дісталась Кристалії на першому тижні))

Прізвище, до речі, гра частенько видає, коли вибираєш його кубиком.
А Кристалію вже намудрувала, мені самій сподобалось.
Що ж, постараюсь з першою частиною не тягнути))

До речі, чи потрібно скрінити технічну частину, бо я бачу, в династіях одні її скрінять, інші - ні.

Bellany
Новачок
13/03/23

До речі, чи потрібно скрінити технічну частину, бо я бачу, в династіях одні її скрінять, інші - ні.

Це вже як тобі зручніше. В нас на форумі ніяких вимог до цього немає. 🙂 

Lisichka-sestrichka
Новачок
12/03/23

Тиждень 1.

1.1

Кристалія, по своїй натурі, доволі нестабільна особистівсть. З дитинства ніколи ніщо не доводила до кінця і загалом, зосередити увагу на чомусь одному їй було не легко.

Цього разу нічого не змінилось, сидячи на мініатюрному диванчику своєї дешевої домівки в Сансет Веллі, вона раптом зрозуміла, що все її дістало і вона хоче почати нове життя.
Не довго думаючи, зібравши невелику валізку, Кристалія викликала таксі та відправилась на залізно-дорожний вокзал.
Певної цілі в неї не було, як і друзів чи родичів в інших містах. Вся її родина завжди жила в Сансет Веллі, окрім двоюрідної тітки, яка недавно переїхала у Францію, отримавши хорошу пропозицію роботи.

Що ж, вибравши місто навмання, Кристалія придбала один білет в туманний Твінбрук, з надією, що колись вона стане всім відомим та відважним пожежником.

Пропозицій по житлу було не багато. Врахочуючи ту мізерну суму, яку їй вдалось виторгувати за свій невеличкий будиночок в Сансет Веллі. Навіть не меблі толком не вистачило.

Коли Кристалія заїжджала, попередній власник погодився залишити стареньку кухню та сантехніку у ванні.

Що ж, не айс... Але прорвемось, і не в такі перепитії попадали.

будинок

Читати продовження під спойлером:
👇👇👇

Через дорогу розміщувався розкішний особняк. Поглянувши на нього, Кристалія уявила, як через декілька років і на місці її халупки зведеться непоганий особняк.

вілла

Здається, прямо в ту ж мить, у Кристалії з'явилась непогана ідея.
А чому б не познайомитись з сусідкою та не переконати її переїхати жити до Кристалії, це було б непогано, мати подругу і сусідку по будинку.

Залишилось тільки придумати переконливий аргумент, чому сусідка повинна покинути власний, комфортабельний будинок, та переїхати в халупу без меблів.
Що ж, пора це вияснити і за одно, познайомитись.

вимога, познайомитись з першим зустрічним сімом та переселити його до себе - виконана частково.

Працюємо над переселенням...

пп

Що ж, познайомились...

Кет Хантер виявилась не дуже приємною особою... Вредною і сварливою.
Тільки сімки почали розмовляти про новий будинок Кристалії та красивий дім Кет, остання накричала на Кристалію, а потім, взагалі забралась та й пішла...
Що ж, вона ще не знає, що нікуди не діниться і дуже скоро буде жити в нових хоромах - хоромах Кристалії.
Правда, не легко буде з нею подружитись, враховуючи, що вона нервова та вредна, а че поводить себе як вічна дитина...

ппп

ііі

А я все одно буду пожежником, нехай тільки дійду до пожежної частини та поговорю з їхнім шефом ))
(Кристалія ще не підозрює, що на цьому тижні пожежником їй точно не бути))

ррр

Сьогодні весь день падає доволі сильний дощ, хоча на вулиці жара і дуже парить, Кристалія вирішила сходити в центральний парк, трішки насолодитись природою (і знайти першого зустрічного сіма з кар'єрою на поточний тиждень)
Для того, щоб Кристалія не промокла остаточно, прийшлось трішки потратитись та придбати їй парасольку.

пппп

Враховуючи дощову погоду, в парку сьогодні людно не було. Пробувши там, години дві, - жодного сіма...
За то, красиво...

ппп

Оглянули парк, злокили декілька метеликів.
Вони такі милі!

аа

Декільки Скрінів Твінбрука:

Центральна площа з ратушею

центральний парк

тт

Вид на водосховище

ввв

Нарешті... Зявились, не забарились...
Ура, біжимо дізнаватись кар'єру сімочки))

...

Що, ти підліток??..

ппп

А робота в тебе хоч є??

ппп

Ви не повірите... Цього тижня Кристалія буде нянею...))

Ніколи не грала в цю кар'єру. Що ж, пора її випробувати.
Залишилось тільки на неї влаштуватись))

ааа

Далі буде...

simmer
Новачок
12/03/23

До чого гарні краєвиди! *_*

Успіхів Кристалії!

Lisichka-sestrichka
Новачок
12/03/23

Дякуємо))
Так, краєвидив Твінбруці дійсно класні, я ще багато буду їх викладати, так як  дуже люблю скрінити в трійці пейзажі)

Bellany
Новачок
13/03/23

Йой, яка ж важка в вас з Кристалією перша "здобич" виявилася, у вигляді розбалуваної Кет. Цікаво як Кристалія буде підкорювати цю фортецю. 😏

Я вже не дуже пам'ятаю як виглядає кар'єра няні у трійці. 🤔

Lisichka-sestrichka
Новачок
13/03/23

Ага, той ще горішок, що їй не скажи, все не так, але нічого, ще не з такими дружились))
Вона ще не знає, як то вражати п'ятизіркову зірку з примхливим характером, якщо в тебе зірочок рівно 0)))

Я в кар'єру няні в трійці взагалі жодного разу не вибирала, поки проходжу тільки перший рівень, і поки нічого особливого, подальші рівні, я так зрозуміла, вже і не пройду)) Але, треба буде якось спробувати її повністю пройти))

Lisichka-sestrichka
Новачок
12/03/23

1.2

Що ж, роботою на перший тиждень Кристалія забезпечена. Ми з нею ще не дуже уявляємо, як все буде відбуватись, враховуючи повністю відсутній доствід  догляду за дітьми та, практично повністю порожній будинок, але, якось воно буде.

Але, першою справою потрібно заскочити в комісійний магазин. Кристалія вирішила, що там можна буде вигідно купити меблі в будинок, багато не потратившись.

аа

Читати продовження під спойлером:
👇👇👇

Меблів в комісійному магазині не знайшлось, за те, Кристалія побачила дуже цікаву книгу по Винахідництву. Звісно, рівень навички не зовсім відповідає рівню Кристалії, точніше, в неї він зовсім нульовий, але дівчина вирішила, що обов'язково розвине його до максимуму і зможе створити сім-бота.
Це ж буде так круто, створити робота для допомоги по дому і догляду за дітьми. Так, кристалія завжди мріяла про дітей, хоча, одночасно, не була впевнена, хо хоче витрачати час та життєві ресурси на них.
Діти завжди милі, якщо вони чужі, але, якщо за власними буде доглядати хтось інший, так чому б і ні...

Правда, книга коштувала... майже всі гроші, які залишились після покупки будинку... Але нічого, якось воно буде.
А ще, поряд з книгою, сімка побачила крутезний фотоапарат. Боже, як же хочеться придбати цю красу, тим більше, що в порівнянні з новими, цей можна придбати, майже за пів ціни, від тої, яку виставляють інтернет-магазини для нової техніки.
Але, от халепа... Кристалії не вистачило, буквально декілька сотень сіммоліонів на покупку.
Вчасно згадавши про свою недорогу мильничку, Кристалія поспіхоп продала її, що дозволило сімці прикупити новий крутий фотік.

До речі, гра в мене на рашиській, на жаль, зі всіх представлених там мов, знаю хіба англійську, але не настільки хороший рівень для комфортної гри.
Сподіваюсь, ЕА все ж додасть в список мов українську.

ррр

ппп

Що ж, вимога про саму дорогу книгу по навичках та самий дорогий предмет - виконана

Залишилось влаштуватись на роботу і можна буде рухатись далі)
Але, як виявилось, влаштуватись нянею не так-то просто...

Швидко знайти відповідну кар'єру в місті, у відповідній будівлі, не вдалось, а в газеті, впродовж всього дня було, що завгодно, тільки не няня. За те, при першій же спробі, Кристалія знайшла в газеті оголошення про вільну вакансію пожежника. Шкода тільки, що не пожежника ми зустріли першим у парку, так що прийшлось відхилити пропозицію.

ррр

Перевіривши декілька разів газету, та не знайшовши потрібної роботи, Кристалія вирішила трішки розвіятись, та відвідати буденок сусідки Кет.
Як виявилось, Кет влаштувала вечірку. В будинку було гучно, та пахло смачною їжею. Зібралось декілька сімія, яких Кристалія відмітила, як доволі симпатичних.

ппп

Кристалія швидко знайшла господиню вечірки та спробувала її вразити своїми ідеями та пропозиціями переїхати у її будинок :))

ввв

Але, крім нервозності і незадоволеності, у відповідь нічого не отримала.
Та що ж Кет така вредна та нервова, тільки щось не так, одразу свариться та, іноді, навіть намагається вигнати Кристалію з дому. Невже їй не сподобалась ідея переїхати зі свого розкішного особняка в породню халабуду Кристалії? ;-)

ааа

Що ж, в іншому випадку, Кристалія розказала би все, що думає про Кет та пішла б

додому, але правила є правила, Кет дуже не пощастило стати першим персонажем в Твінбруці, якого Кристалія зустріла в місті і, хоче вона цього, чи не хоче - їй прийдеться переїхати в наш дім.
Та і взагалі, це ж не на довго, тільки на тиждень))

Так що, Кристалія вирішила розважити нових знайомих та розповісти їм найстрашнішу історію, засновану на реальних подіях.

На початку, всі доволі скептично віднеслись до страшилки Кристі, Кет взагалі сиділа з виразом обличча, який говорив, що тут немає нічого страшного, і це навіть скучно...

ввв

Але, чим більше з'являлось деталей історії і розуміння того, що вона не видумала, Кет почала лякатись не на жарт, кожного разу прикриваючи рот рукою та шоковано повторюючи, що такого просто не може бути.

ііі

В решті решт, історія закінчилась.
Всі були шоковані, в Кристі задумлико констатувала, що після всього, що відбулось, хлопчик помер від страху. Чесно кажучи, навіть мені стало трохи сумно від такого завершення страшилки...

ккк

Так і закінчилась вечірка Кет, гості потроху почали розходитись, Кет відправилась на кухню зварганити чогось перекусити.

ввв

А Кристалія спробувала випробувати удачу ще раз і знову вмостилась на диванчику з газетою в руках, в надії знайти підходящу кар'єру.
І... о чудо! Їй вдалось!

Серед інших вакансій, на сторінці пошуку роботи, в самому низу, дрібним шрифтом було зазначено, що один з районів міста потребує спеціаліста по догляду за дітьми, поки їх батьки на роботі або присвячують час собі.
Щотижневий оклад - 100 сіммоліонів.

О святий сімовод! 100 сіммоліонів в тиждень! Це ж просто знущання!

Але вибору в нас немає, тим більше, краще 100 сіммоліонів в тиждень, ніж нічого... Сподіваюсь, що турботливі батьки теж будуть платити Кристалії в кінці дня, зе те що вона сиділа весь день з їх спиногризами за копійки. Так що, трішки подумавги, сімка прийняла пропозицію і влаштувалась на роботу нянею.

ааа

Тим часом, Кет вже з кимось сварилась. І відкрито та, доволі агресивно натякала, що пора вже і честь знати і йти додому.

ааа

Заспокоївши сімку, яка вже встигла стати подругою Крісті, остання, згадавши про свій порожній будинок, попросила в Кет переночувати.
Все ж таки, на вулиці вже година третя ночі, Кристалія жахливо стомлена та голодна.
А ще, вона розповіла, що влаштувалась спеціалістом по догляду за дітьми.
Брови Кет полізли догори від подиву.
- Це ж треба... Що ж ти будеш робити з купою маленьких дітей, зовсім немаючи досвідо в догляді за ними? - до речі, святого Сімовода це теж цікавить, я вже в очікуванні цікавого робочого тижня Кристалії))А ще, Кет розповіла, що працює стилістом в місцевому салоні краси.

Що ж, треба буде якось туди навідатись, цікаво, що запропонує модний дизайнер по зміні зовнішності Кристалії...

ввв

Але це все потім, а зараз спати...спати і знову спати...

Перекусивши осіннім салатом, Кристалія переодягнулась в свій улюблений махровий халатик і відправилась спати. Кет їй (добровільно-примусово), за допомогою мене, уступила ліжко)

ффф

Читати продовження тут:
1.3 від 14.03.23

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування