ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Челлендж "7 п'ятниць на тиждень"

Lisichka-sestrichka
Новачок

7 п'ятниць на тиждень

Правила челленджу можна переглянути тут:
https://thesims.in.ua/articles/chelendzh-7-pyatnyts-na-tyzhden

simmer
Новачок
25/04/23

>>>Мужчина в домі він, чи ні
Ні, вампір! (даруйте за дурний жарт)

Гарні краєвиди у тумані. ❤

Крутий образ у Пенсі.

Lisichka-sestrichka
Новачок
26/04/23
simmer написав: Ні, вампір! (даруйте за дурний жарт)

Ахахахха)))) Ще б вампіри займались смертною рутиною)))

simmer написав: Гарні краєвиди у тумані. ❤

Ага, ще іній на землі додає відчуття холодної пізньої оснні.

Шкода тільки, що в Твінбруці не всі дерева скидають листя осінню і залишають зеленими, а зимою на них випадає сніг((

simmer написав:  Крутий образ у Пенсі.

Вона вообще класна, шкода тільки, що генетика пішла в Фенікса. Хоча і він в дорослому віці не є страшним. Можливо в молодості вона буде симпатичніша.

Bellany
Новачок
26/04/23

Не знаю, як вона,а я вже починаю сердитись на Фенікса. Мужчина в домі він, чи ні)

Він певно вважає, що ось він поправ й молодець! 💪 А ремонтом вже хай хтось інший займається. 😄

Поки сімейка мирно спала, а вода з мийки розмірено шуміла, я розвісила зроблені в парку фотографії.

Такі класні 🥰

Габі добралась до ніжок ліжка і захоплено їх гризла, а ще їй було дуже сумно і вона хотіла розбудити Кристалію.

І на тебе так дивиться типу, може хоч ти її зможеш розбудити? 🥺🤭

Тим часом, в школі стало відомо, що Паркера ображають місцеві задири((
Тепер зрозуміло, чому хлопчик такий замкнутий. І з цим потрібно щось робити((

Бідний хлопець... 🙁

Але сьогодні, здажеться, гормони, втомленість і поганий, на цьому фоні, настрій сімки трішки підпсував Пенсі день народження.

Ох, Пенсі тут така нещасна. 😢 А тортик гарний. 🤩

Потім розрізали торт та всі поспішали його скуштувати, а я знову дивилась на Пернсі, і ще раз пересвідчувалась, що генетика Пруденсів, точно не підходить для династійної))

Ой лишенько... 😳 Правильну зачіску ти їй підібрала, трохи сховати ці щічки...

Lisichka-sestrichka
Новачок
26/04/23
Bellany написав: Він певно вважає, що ось він поправ й молодець! 💪 А ремонтом вже хай хтось інший займається. 😄

ахахахах))) 100%. Ох, як би дитина на майстра схожа не була))))

Bellany написав: І на тебе так дивиться типу, може хоч ти її зможеш розбудити? 🥺🤭

Враховуючи, що за той диванчик Габі дістала, вона, певно, подумала, що краще б ту Кристалію ніхто не будив)))
А я втішилась, нарешті зловили на гарячому. А то, Габі почала систематично нищити вдома все, в основному, коли вдома нікого не було😅 Коли ми повертались, то функції "насварити" за те що вона любить руйнувати, вже не було.

Bellany написав: Ох, Пенсі тут така нещасна. 😢 А тортик гарний. 🤩

Насправді, Пенні ніхто не ображав, вона просто, як і всі сіми в цій сім'ї, дуже хотіла спати)) А Кристалія просо вийшла з себе прямо біля тортика. Я просто не змогла пройти повз, щоб це не обіграти)))
Тортик сторовський, мені теж сподобався🍰❤

Bellany написав: Ой лишенько... 😳 Правильну зачіску ти їй підібрала, трохи сховати ці щічки...

В цей момент, я так тішилась, що це не династія і, що Пенсі не рідна дитина Кристі))

Lisichka-sestrichka
Новачок
30/04/23

2.7

Святковий торт був не тільки гарний, але і доволі смачний.
Привітавши іменинницю з Днем Народження, сім'я дружно сіла його спробувати, а Кристалія вирішила зробити фото на пам'ять.

іііі

Не встигла Пенсі подорослішати, як тут ж прийшов талісман університету та вручив "відро з універівськими футбулками і прапорцями", який гордо іменують "набором студента", здається так, якщо мені пам'ять не зраджує) Відро ми продали, так як вступ в універ, найближчим часом, не планується.

іііі

вввв

До речі, сьогодні в Твінбруці чудова, практично казкова, ніч 💗

аааа

Вже було доволі пізно, сім'я вже давно спала, тільки Фенікс, як завжди, розмовляв з каменем. Все розповідав, який він щасливий, адже скоро, знову, стане батьком)

вввв

вввв

Скоро настало, буквально, через мить. Точніше, почало наставати.
В Кристалії відійшли води і ми з нею зрозуміли, що і тут з Фенікса немає жодної користі))
В бідного вампіра почалась істерика, а мені здалось, він вирішив Кристі налякати... Певно, щоб швидше народила))

вввв

аааа

В решті решт, поки Фенікс верещав, "О Сімс! Ти ж народжуєш!", Кристі мовчки викликала таксі, та поїхала до лікарні, не забувши спокійно сказати вампіру, оглянувшись через плече, щоб той не хвилювався, все буде добре, вона в лікарню.

аааа

Тільки Кристалія вийшла за двері, Фенікс заспокоївся та поліз в холодильник (схвильований татусь🤭).
Дістав звідти кривавий сік і сів за стіл гасити стрес))

вввв

Тим часом, наш собачий гномик сумно дивився на, недавно піднявшийся над обрієм, місяць.
Земля підмерзла, а в повітрі вже чітко відчувався подих зими.

аааа

Кристалія приїхала до лікарні, в загрозливій близькості до народження дитини.
Роди проходили складно, оскільки вага плід виявився надто великим для тіла тендітної Кристалії, а вампірські гени Фенікса забирала багато сил в породіллі під час вагітності, оскільки майбутній нащадок вампіра потребував набагато більше корисних речовин, ніж би цього потребував звичайний плід.

вввв

Відчуваючи, що от-от втретє стане батьком, Фенікс зі всіх сил поспішав до лікарні, щоб підтримати кохану.

вввв

Що ж, він майже встиг...
Добігши до род. залу, Фенікс дізнався, що буквально щойно Кристалія народила гарну, здорову дівчинку.

Назвали її Меланія.

вввв

По характеру Меланія дружелюбна і брюзга. І, судячи по звичайній іконці в списку контактів Кристалії, швидше за все, Меланія не успадкувала вампірський ген Фенікса.
Але, вже точніше, думаю, ми зможемо дізнатись, коли дівчинка стане тоддлером.

Після цього, Кристалія дуже захотіла одружитись. Але, її бажання не було пов'язане з Феніксом, а я не планую поки що видавати її заміж, так що, будемо рахувати, що це було швидкоплинне бажання, пов'язане з народженням дитини і тим, що Кристі з Феніксом не одружені.

вввв

Для малечі було придбано дітяче ліжечко, яке розмістили в дитячій, у зв'язку з тим, що на другому поверсі, де сплять батьки, і так небуло місця, а ще й ліжечко там поставити і буде склад меблів))

аааа

Як тільки Меланія повернулась з лікарні додому, Кристалія одразу ж зробила фото на пам'ять.

вввв

Яке не вдалось через невисокий рівень навички фотографії)

Але, потім ми декілька раз перефотографували і, таки, отримали потрібне фото, яке пізніше повісили біля винахідницького станка, щоб Кристалія могла любуватись своєю донечкою та отримувати натхнення для своїх майбутніх винаходів.

вввв

А ще, я знайшла скрін, де ми продали миротворій з 2 з чимось тисячі сіммоліонів. Габі починає приносити в сім'ю прибуток. Огранка, до речі, була не сердечком (коли каміння саме дороге), а грушевидна.

аааа

Просто фото Кристі з донечкою.

Здається, вона вже знає, що на неї чекає найближчим часом))

вввв

А от материнські будні Кристалії і Меланії))
Здається, матуся вже в захваті від материнства, яке звалилось на неї так неочікувано))

вввв

Але вона дуже любить свою донечку і докладе максимум зусиль, щоб виростити з неї гідну жінку.

вввв

Але, в самому більшом "Захваті" підлітки)))
Оскільки ліжечко стоїть в їх кімнаті, а Меланія дуже вимоглива дівчинка, яка потребуже багато уваги до себе, то і спати їм не завжди вдається так довго, як би того хотілось))

вввв

Коли Пенсі нервує через плач зведеної сестри, до неї завжди приходить Габі, вона ніби відчуває настрій дівчинки. А розчісування завжди заспокоює нерви. Здається, обом сторонам)
(Пенсі завжди, автономно, грається з Габі і систематично вичісує її, в них складаються чудові стосунки)

аааа

Іноді, в цих іграх приймає участь Паркер.
Це дуже рідкісне явище, побачити, як хлопчик посміхається, хоча, шкала щастя в нього завжди зелена.

вввв

Не дивлячись на вимогливість доньки, Кристалія далі щось майструє, це їй дуже подобається. Години за винахідницьким станком, роблять Кристалію завжди щасливою. І мені здається, вона щось майструє для Меланії, адже в дівчинки скоро буде перший день народження.

вввв

Після нічних заморозків, Коли на деревах вже майже не було листя, останні осінні дні знову порадували сімів теплою, сонячною погодою, думаю, це були останні теплі дні перед настанням календарної зими, та справжніх морозів. Ніби відчуваючи це, Пенсі всю світлу частину дня грала з Габі в доганялки і кидала палочку. Ця нерозлучна парочка дуже весело проводила час, а я раділа, що в Габі з'явився справжній друг, адже в Кристалії зараз зовсім не має часу займатись псом, та і раніше вона так багато часу з Габі не проводила.

вввв

аааа

вввв

вввв

вввв

Далі буде...

simmer
Новачок
1/05/23

>>>До речі, сьогодні в Твінбруці чудова, практично казкова, ніч
О так, казкова краса! Ще не вистачає символу Бетмена. xD

З народженням манюні, хай все у неї буде добре!

Lisichka-sestrichka
Новачок
6/05/23

Дякуєм) Нехай росте гарненькою, а не такою, як татко))

Bellany
Новачок
7/05/23

До речі, сьогодні в Твінбруці чудова, практично казкова, ніч 💗

Дуже гарно 😍 А то сяйво справа чи не від єдинорога? Мені здається, я щось пам'ятаю таке. 🧐

Вже було доволі пізно, сім'я вже давно спала, тільки Фенікс, як завжди, розмовляв з каменем. Все розповідав, який він щасливий, адже скоро, знову, стане батьком)

А камінчик щось не радий новині. Певно ревнує. 😄

В бідного вампіра почалась істерика, а мені здалось, він вирішив Кристі налякати... Певно, щоб швидше народила))

Судячи з її переляканих очей, в нього виходить. 🤣

Добігши до род. залу, Фенікс дізнався, що буквально щойно Кристалія народила гарну, здорову дівчинку.

Вітаю з народженням донечки! 🥰

Ця нерозлучна парочка дуже весело проводила час, а я раділа, що в Габі з'явився справжній друг, адже в Кристалії зараз зовсім не має часу займатись псом, та і раніше вона так багато часу з Габі не проводила.

Скріни Пенсі з собачкою дуже милі. 😊

Lisichka-sestrichka
Новачок
7/05/23
Bellany написав: Дуже гарно 😍 А то сяйво справа чи не від єдинорога? Мені здається, я щось пам'ятаю таке. 🧐

Ага, від єдинорога, воно в цей скрін дуже класно вписалось, а коли я його трохи висвітлила, то стало, прямо казково)

Bellany написав: А камінчик щось не радий новині. Певно ревнує. 😄

Ахахахах))) Тепер не тільки його будуть на руцях колихати)))

Bellany написав: Вітаю з народженням донечки! 🥰

Дякуємо 🥰

Bellany написав: Скріни Пенсі з собачкою дуже милі. 😊

Ага, справжні друзі, вони завжди проводять багато часу разом.
Пенсі в новому обраі подобається мені все більше і більше. Все ж таки, вдала зачіска і макіяж творять дива😄

Lisichka-sestrichka
Новачок
6/05/23

Декілька скрінів, з яких я збиралась зробити новий пост, але потім зрозуміла, що він не особливо буде відрізнятись від попереднього))

Тож, нехай це буде міні-звітик по завершенню 2 тижня челленджу)

Після того, як Пенсі стала підлітком, вони з Паркером роблять разом домашку.
Взагалі, домашка в них святе, завжди її роблять автономно)

сссс

Просто Фенікс. Просто пригощає Габі смаколиком 🤗

вввв

А також, періодично... еее... дуже рідко, Фенікс доглядає за Меланією...
От чесно, примірні сім'янини завжди добре дивляться за дітьми і тодлерами автономно, але тільки не Фенікс)) Він просто щасливий, що він знову тато, а от всі турботи мають бути на Кристалії. Не чесно якось)

вввв

В Твінбруці перший сніг.
І першим, хто його зустрів являється... Фенікс?
Ні, пес-гном, який, напевне, охороняє вхід до будинку)

вввв

Пенсі також допомагає з малечею.

вввв

А Паркер ніяк не зрозуміє, чому сестра так носиться з малям, яке їм майже не рідне.
І взагалі, тільки їсть, спить і спати підліткам не дає))

вввв

Наступила неділя, а з нею і час переїзду.

Прощаємось з будиночком на болотах. Мені від цього трішки сумно, бо надто багато відбулось цього тижня у Кристалії Браво.

вввв

вввв

ввв

Ну і на цій ноті, 2-й тиждень челленджу "7 п'ятниць на тиждень", можна вважати офіційно завершеним.

Але на Кристалію з Меланією ще чекає багато нових пригод і нових знайомств!

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування