Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Правила челленджу можна переглянути тут:
https://thesims.in.ua/articles/chelendzh-7-pyatnyts-na-tyzhden
>>>Мужчина в домі він, чи ні
Ні, вампір! (даруйте за дурний жарт)
Гарні краєвиди у тумані. ❤
Крутий образ у Пенсі.
Ахахахха)))) Ще б вампіри займались смертною рутиною)))
Ага, ще іній на землі додає відчуття холодної пізньої оснні.
Шкода тільки, що в Твінбруці не всі дерева скидають листя осінню і залишають зеленими, а зимою на них випадає сніг((
Вона вообще класна, шкода тільки, що генетика пішла в Фенікса. Хоча і він в дорослому віці не є страшним. Можливо в молодості вона буде симпатичніша.
Він певно вважає, що ось він поправ й молодець! 💪 А ремонтом вже хай хтось інший займається. 😄
Такі класні 🥰
І на тебе так дивиться типу, може хоч ти її зможеш розбудити? 🥺🤭
Бідний хлопець... 🙁
Ох, Пенсі тут така нещасна. 😢 А тортик гарний. 🤩
Ой лишенько... 😳 Правильну зачіску ти їй підібрала, трохи сховати ці щічки...
ахахахах))) 100%. Ох, як би дитина на майстра схожа не була))))
Враховуючи, що за той диванчик Габі дістала, вона, певно, подумала, що краще б ту Кристалію ніхто не будив)))
А я втішилась, нарешті зловили на гарячому. А то, Габі почала систематично нищити вдома все, в основному, коли вдома нікого не було😅 Коли ми повертались, то функції "насварити" за те що вона любить руйнувати, вже не було.
Насправді, Пенні ніхто не ображав, вона просто, як і всі сіми в цій сім'ї, дуже хотіла спати)) А Кристалія просо вийшла з себе прямо біля тортика. Я просто не змогла пройти повз, щоб це не обіграти)))
Тортик сторовський, мені теж сподобався🍰❤
В цей момент, я так тішилась, що це не династія і, що Пенсі не рідна дитина Кристі))
2.7
Святковий торт був не тільки гарний, але і доволі смачний.
Привітавши іменинницю з Днем Народження, сім'я дружно сіла його спробувати, а Кристалія вирішила зробити фото на пам'ять.
Не встигла Пенсі подорослішати, як тут ж прийшов талісман університету та вручив "відро з універівськими футбулками і прапорцями", який гордо іменують "набором студента", здається так, якщо мені пам'ять не зраджує) Відро ми продали, так як вступ в універ, найближчим часом, не планується.
До речі, сьогодні в Твінбруці чудова, практично казкова, ніч 💗

Вже було доволі пізно, сім'я вже давно спала, тільки Фенікс, як завжди, розмовляв з каменем. Все розповідав, який він щасливий, адже скоро, знову, стане батьком)

Скоро настало, буквально, через мить. Точніше, почало наставати.
В Кристалії відійшли води і ми з нею зрозуміли, що і тут з Фенікса немає жодної користі))
В бідного вампіра почалась істерика, а мені здалось, він вирішив Кристі налякати... Певно, щоб швидше народила))
В решті решт, поки Фенікс верещав, "О Сімс! Ти ж народжуєш!", Кристі мовчки викликала таксі, та поїхала до лікарні, не забувши спокійно сказати вампіру, оглянувшись через плече, щоб той не хвилювався, все буде добре, вона в лікарню.
Тільки Кристалія вийшла за двері, Фенікс заспокоївся та поліз в холодильник (схвильований татусь🤭).
Дістав звідти кривавий сік і сів за стіл гасити стрес))
Тим часом, наш собачий гномик сумно дивився на, недавно піднявшийся над обрієм, місяць.
Земля підмерзла, а в повітрі вже чітко відчувався подих зими.
Кристалія приїхала до лікарні, в загрозливій близькості до народження дитини.
Роди проходили складно, оскільки вага плід виявився надто великим для тіла тендітної Кристалії, а вампірські гени Фенікса забирала багато сил в породіллі під час вагітності, оскільки майбутній нащадок вампіра потребував набагато більше корисних речовин, ніж би цього потребував звичайний плід.
Відчуваючи, що от-от втретє стане батьком, Фенікс зі всіх сил поспішав до лікарні, щоб підтримати кохану.
Що ж, він майже встиг...
Добігши до род. залу, Фенікс дізнався, що буквально щойно Кристалія народила гарну, здорову дівчинку.
Назвали її Меланія.
По характеру Меланія дружелюбна і брюзга. І, судячи по звичайній іконці в списку контактів Кристалії, швидше за все, Меланія не успадкувала вампірський ген Фенікса.
Але, вже точніше, думаю, ми зможемо дізнатись, коли дівчинка стане тоддлером.
Після цього, Кристалія дуже захотіла одружитись. Але, її бажання не було пов'язане з Феніксом, а я не планую поки що видавати її заміж, так що, будемо рахувати, що це було швидкоплинне бажання, пов'язане з народженням дитини і тим, що Кристі з Феніксом не одружені.
Для малечі було придбано дітяче ліжечко, яке розмістили в дитячій, у зв'язку з тим, що на другому поверсі, де сплять батьки, і так небуло місця, а ще й ліжечко там поставити і буде склад меблів))
Як тільки Меланія повернулась з лікарні додому, Кристалія одразу ж зробила фото на пам'ять.
Яке не вдалось через невисокий рівень навички фотографії)
Але, потім ми декілька раз перефотографували і, таки, отримали потрібне фото, яке пізніше повісили біля винахідницького станка, щоб Кристалія могла любуватись своєю донечкою та отримувати натхнення для своїх майбутніх винаходів.
А ще, я знайшла скрін, де ми продали миротворій з 2 з чимось тисячі сіммоліонів. Габі починає приносити в сім'ю прибуток. Огранка, до речі, була не сердечком (коли каміння саме дороге), а грушевидна.
Просто фото Кристі з донечкою.
Здається, вона вже знає, що на неї чекає найближчим часом))
А от материнські будні Кристалії і Меланії))
Здається, матуся вже в захваті від материнства, яке звалилось на неї так неочікувано))
Але вона дуже любить свою донечку і докладе максимум зусиль, щоб виростити з неї гідну жінку.
Але, в самому більшом "Захваті" підлітки)))
Оскільки ліжечко стоїть в їх кімнаті, а Меланія дуже вимоглива дівчинка, яка потребуже багато уваги до себе, то і спати їм не завжди вдається так довго, як би того хотілось))
Коли Пенсі нервує через плач зведеної сестри, до неї завжди приходить Габі, вона ніби відчуває настрій дівчинки. А розчісування завжди заспокоює нерви. Здається, обом сторонам)
(Пенсі завжди, автономно, грається з Габі і систематично вичісує її, в них складаються чудові стосунки)
Іноді, в цих іграх приймає участь Паркер.
Це дуже рідкісне явище, побачити, як хлопчик посміхається, хоча, шкала щастя в нього завжди зелена.
Не дивлячись на вимогливість доньки, Кристалія далі щось майструє, це їй дуже подобається. Години за винахідницьким станком, роблять Кристалію завжди щасливою. І мені здається, вона щось майструє для Меланії, адже в дівчинки скоро буде перший день народження.
Після нічних заморозків, Коли на деревах вже майже не було листя, останні осінні дні знову порадували сімів теплою, сонячною погодою, думаю, це були останні теплі дні перед настанням календарної зими, та справжніх морозів. Ніби відчуваючи це, Пенсі всю світлу частину дня грала з Габі в доганялки і кидала палочку. Ця нерозлучна парочка дуже весело проводила час, а я раділа, що в Габі з'явився справжній друг, адже в Кристалії зараз зовсім не має часу займатись псом, та і раніше вона так багато часу з Габі не проводила.
Далі буде...
>>>До речі, сьогодні в Твінбруці чудова, практично казкова, ніч
О так, казкова краса!
Ще не вистачає символу Бетмена. xDЗ народженням манюні, хай все у неї буде добре!
Дякуєм) Нехай росте гарненькою, а не такою, як татко))
Дуже гарно 😍 А то сяйво справа чи не від єдинорога? Мені здається, я щось пам'ятаю таке. 🧐
А камінчик щось не радий новині. Певно ревнує. 😄
Судячи з її переляканих очей, в нього виходить. 🤣
Вітаю з народженням донечки! 🥰
Скріни Пенсі з собачкою дуже милі. 😊
Ага, від єдинорога, воно в цей скрін дуже класно вписалось, а коли я його трохи висвітлила, то стало, прямо казково)
Ахахахах))) Тепер не тільки його будуть на руцях колихати)))
Дякуємо 🥰
Ага, справжні друзі, вони завжди проводять багато часу разом.
Пенсі в новому обраі подобається мені все більше і більше. Все ж таки, вдала зачіска і макіяж творять дива😄
Декілька скрінів, з яких я збиралась зробити новий пост, але потім зрозуміла, що він не особливо буде відрізнятись від попереднього))
Тож, нехай це буде міні-звітик по завершенню 2 тижня челленджу)
Після того, як Пенсі стала підлітком, вони з Паркером роблять разом домашку.
Взагалі, домашка в них святе, завжди її роблять автономно)
Просто Фенікс. Просто пригощає Габі смаколиком 🤗
А також, періодично... еее... дуже рідко, Фенікс доглядає за Меланією...
От чесно, примірні сім'янини завжди добре дивляться за дітьми і тодлерами автономно, але тільки не Фенікс)) Він просто щасливий, що він знову тато, а от всі турботи мають бути на Кристалії. Не чесно якось)
В Твінбруці перший сніг.
І першим, хто його зустрів являється... Фенікс?
Ні, пес-гном, який, напевне, охороняє вхід до будинку)
Пенсі також допомагає з малечею.
А Паркер ніяк не зрозуміє, чому сестра так носиться з малям, яке їм майже не рідне.
І взагалі, тільки їсть, спить і спати підліткам не дає))
Наступила неділя, а з нею і час переїзду.
Прощаємось з будиночком на болотах. Мені від цього трішки сумно, бо надто багато відбулось цього тижня у Кристалії Браво.
Ну і на цій ноті, 2-й тиждень челленджу "7 п'ятниць на тиждень", можна вважати офіційно завершеним.
Але на Кристалію з Меланією ще чекає багато нових пригод і нових знайомств!