ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Світ Enni

Enni
Новачок

Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія) 

Ще є інстаграм 👀

Enni
Новачок
25/04/23

Я ніяк не дожену актуальні події світу)
Зі своєю-то швидкістю читання через невід'ємне бажання пограти самій)))

Дякую, що читаєте! Я сама закидаю читати чужі теми, бо немає часу, зате потім як читає всееее в один день 😅 

Шкода, що не можна грати у верхньому одязі((

Так, це було б супер логічно, я впевнена, що люди займаються спортом на вулиці і взимку( 

Форест мені так подобається, такий класнючий пампушок😍🥰 Вітаю, до речі, зі створенням нової сім'ї. Сусідка дуже мила, і вони з Форестом гарна пара🥰

Форест - то ванільна любов з корицею, це правда 😂
*пошепки* там ще скоро буде дитинча... 

Enni
Новачок
19/03/23

Термінове включення! У Кіри та у Ноа випали зуби, коли вони каталися на ковзанці 😂 Про це вилізло повідомлення, а у кожного з дітей тепер і справді немає одного зуба, але є багато злості з цього приводу 😂

" "

" "

simmer
Новачок
19/03/23

Виглядає так, що докаталися. XD Добре, що не всі вибили.

Bellany
Новачок
20/03/23

Ойой-ойой, я зараз згадала, що десь натраплювала на неприємний баг, пов'язаний з цим. І зовсім забула про це повідомити. 😣 Якщо сіми мають мудлет про зуби під час дорослішання, вони багуються! Ось темка про це.

А ось мод фікс від цього. Його треба поставити у гру превентивно, поки діти не встигли забагатися.

Enni
Новачок
20/03/23

Дякую! Я побачила спочатку твій пост у дискорді і подумала "О, як вчасно Белані написала, у мене як раз є два претендента на дорослішання з мудлетами про зуби" 😅 А воно он воно що ❤️

Bellany
Новачок
20/03/23

Так, я вирішила ще там написати, бо страшнючий баг, щоб не ламав нікому гру. 😨 Коротше, протрубила усюди де могла. 📣😅

Enni
Новачок
20/03/23

Та шо б ми без тебе робили 💔

Bellany
Новачок
20/03/23

🥺💗🤗

Lisichka-sestrichka
Новачок
25/04/23

От, і я подумала, що докатались)))