Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія)
Ще є інстаграм 👀
Ахах, цілком гідне покарання. 😈 Тут ще питання, чи дізнається якось Ерік про це... 🤔 Зі свідків тільки Ідуна? Я б на її місці розповіла синові... Але подивимось як воно буде. 🧐
Зі свідків тільки Ідуна, та вона й не знає, що Марлін - дівчина Еріка. Вона взагалі не знає, що у Еріка є дівчина. Для Ідуни Марлін - це просто якась дівчинка зі спортзалу, яка стала свідком їхньої з Джеком сварки.
Ну а Марлін, у свою чергу, не знає, що оця тьотя в помаранчевому - це мама Еріка.
Сімс дає мені драму, коли я її не хотіла 🙄
Ох, так, Сімс іноді вміє так плани автора поламати якимись своїми несподіванками. 🙄 Хоча такі моменти роблять гру та сімів більш живими, на мій погляд. 🙂
Яка ж Кіра миленька, моє серце вона також покорила🥰
Справжня принцеса🥰
Цей пост - це щось...)))
Сімейка дуже вдало сходила потренуватись)))
Вони у вас, як живі. Такі емоційні і життєві.
Ідуна вічно всіх примирює і вічно їй перепадає)
А от Марлін, бачу, відзначилась... ото поворот. Я в таких випадках кажу, Боже, краще б мої сіми в той спортзал не ходили, і очі мої того жаху не бачили.)))
Enni написав: У нього є дружина, декілька дітей та безробіття.
Ахахаххаах)))) Просто без коментарів))))
Цей коментар - це щось! Посміхалася, поки читала) Дякую))
Отож, ще й прив'язуюсь до них сильно, настільки живі((
До мене можна на "ти", до речі 😌
Я була в шоці, я правда дуже хотіла забрати Марлін у родину, коли вони з Еріком почали зустрічатися... Доля вирішила інакше)
Неймовірно захоплива історія поколінь. Стільки всього!
Ооо, дякую за коментар! Це ви що, осилили всі 10 сторінок теми? 😱😳❤️ Я тут наспаміла вже дай боже 😅
Вчора весь день почитувала. х) Зате скільки одразу всього! Тепер чекаю продовження!
Ну що ж, пройшов місяць 😅 Грала я дуже небагато, але грала по суті, тому подій відбулося багато. Дуже хочеться стрибнути далеко вперед та почати з кінця, але це було б занадто просто. Ми простих шляхів не шукаємо, тож поїхали з того, на чому зупинилися. Марлін.
Дуже скоро після тієї зустрічі у спортзалі, Марлін та Ідуна зустрілися знову, і на цей раз вони обидві дуже ясно зрозуміли, хто вони є. Бо зустріч ця відбулася у вітальні нашого будинку. Прям отак.
Обличчя Ідуни тут занадто задоволене та самовпевнене, але насправді вона розгубилася. Не кожного дня дівчина твого сина-підлітка зраджує йому ледве не на твоїх очах, а потім спокійно з ним спілкується й надалі, ніби нічого не відбулося. Та й не просто спілкується, а вислизує з його кімнати занадто-занадто пізно вночі... Ось і що робити?
Ідуна у свій час робила достатньо помилок та не була впевнена у власних виборах, але тут вона не змогла бути осторонь. Наступного дня вирішила відкрити Еріку очі.
Ну.. не схоже, що він повірив у цю дивну історію. Напевно, мама просто хвилюється, все добре 🤔
Але насправді Ерік трохи напружився, бо він знає, що мама не схильна божеволіти на пустому місці (не те що тітка Джинні). Тож він колись потім поділився цією історію з Джуліаном, а на вихідних під час своєї пробіжки у парку Джу написав другові з поганими новинами. Отам у нього за спиною на фоні тусять удвох ці погані новини...
У школі, звісно, відбувся конфлікт, бо Ерік у нас швидко вибухає та не може просто бути осторонь. Не знаю, як він взагалі перетерпів вихідні, а не одразу поїхав шукати всіх винних.
Ерік навіть не хотів розбиратися, що, коли, чому і як. Йому не цікаво. Просто хотів виплеснути свою біль. Тим паче, що Марлін все визнала... Та й той окулярний наляканий хлопець - теж.
До речі, оце Кензі - подруга Марлін. Вона доволі добре спілкується з Еріком. Ми вже колись бачили її на скрінах - у спортзалі та на вечірці, коли Ерік з Марлін вперше поцілувалися. Для Кензі вся ця історія максимально неприємна, бо після цього їй довелося обирати, з ким дружити, бо ясно, що Марлін та Ерік більше не хочуть мати нічого спільного.
Кензі залишилася з Марлін, бо вони дружать дуже давно, та й в чомусь вона може зрозуміти Марлін. Але це вже їхня особиста історія 🤔 Особисто я причин цієї зради так і не зрозуміла.
Так ось, Кензі залишилася з Марлін, але з Еріком вона теж поговорила наступного дня. Напевно, намагалася пояснити йому хоч щось, на правах третьої особи, яка бачить все зі сторони.
Ерік не хотів ніяких пояснень, тож терпляче послухав дівчину, та й завершив цю розмову. Сказав, що треба вже на заняття йти. Винахідливий.
І все це про Кензі я розповіла тільки тому що через деякий час, коли почалися літні канікули, а Ерік відійшов від цих подій, він отримав від Кензі отаке повідомлення 🙊
Залишаю тут інтригу, тому що я та ще шкода 😇
Компенсую це малими бешкетниками!
І взагалі у цієї булки день народження 😱 Нам пощастило з погодою, вибралися до парку, покликали друзів та родичів, щоб ніхто не нудьгував (
особливо я), робили фотки, танцювали - краса!Бовдури, як завжди, були бовдурами, тільки тепер разом із Ронаном (це їхній молодший кузен - нагадую)😅
Так! 🥁🥁🥁 Готові?
Позувати нормально ця жучиха не захотіла. Їй цікавіше жбурляти з хлопцями кульки, коли мама кличе йти спати...
Невдовзі після Кіри подорослішав Форест 🥳
Та одного ранку повідомив Кірі, що зовсім скоро їде вчитися та жити в іншому місті 🙃 Кіра його ледве не вбила...
Сперечалася з ним, кричала на весь будинок, але суперечку програла та пішла ображатися до своєї кімнати. Форест достукався до неї лише перед від'їздом. Обіцяв привезти їй з Сан-Мішуно мильні бульбашки та якусь цікаву їжу 😌 (десь на цьому моменті я на фоні щасливо помираю від новокупленого доповнення))
А Форест їде вчитися та нарешті жити окремо, у маленькій тихенькій квартирі в Районі Спецій, де ніхто не буде викликати у нього напружені мудлети, бо цей красень дуже влучно схопив собі останню рису характеру - Одинак 😵💫
Принцеса з характером.
Ух, скоріше би розкриття інтриги!