ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Світ Enni

Enni
Новачок

Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія) 

Ще є інстаграм 👀

Bellany
Новачок
5/02/23

Ахах, цілком гідне покарання. 😈 Тут ще питання, чи дізнається якось Ерік про це... 🤔 Зі свідків тільки Ідуна? Я б на її місці розповіла синові... Але подивимось як воно буде. 🧐

Enni
Новачок
5/02/23

Зі свідків тільки Ідуна, та вона й не знає, що Марлін - дівчина Еріка. Вона взагалі не знає, що у Еріка є дівчина. Для Ідуни Марлін - це просто якась дівчинка зі спортзалу, яка стала свідком їхньої з Джеком сварки. 

Ну а Марлін, у свою чергу, не знає, що оця тьотя в помаранчевому - це мама Еріка. 

Сімс дає мені драму, коли я її не хотіла 🙄

Bellany
Новачок
6/02/23

Ох, так, Сімс іноді вміє так плани автора поламати якимись своїми несподіванками. 🙄 Хоча такі моменти роблять гру та сімів більш живими, на мій погляд. 🙂

Lisichka-sestrichka
Новачок
8/04/23

Яка ж Кіра миленька, моє серце вона також покорила🥰
Справжня принцеса🥰
Цей пост - це щось...)))

Сімейка дуже вдало сходила потренуватись)))

Вони у вас, як живі. Такі емоційні і життєві.
Ідуна вічно всіх примирює і вічно їй перепадає)

А от Марлін, бачу, відзначилась... ото поворот. Я в таких випадках кажу, Боже, краще б мої сіми в той спортзал не ходили, і очі мої того жаху не бачили.)))

Enni написав: У нього є дружина, декілька дітей та безробіття.
Ахахаххаах)))) Просто без коментарів))))

Enni
Новачок
8/04/23

Цей пост - це щось...)))

Цей коментар - це щось! Посміхалася, поки читала) Дякую)) 

Вони у вас, як живі. Такі емоційні і життєві.

Отож, ще й прив'язуюсь до них сильно, настільки живі(( 

До мене можна на "ти", до речі 😌

А от Марлін, бачу, відзначилась... ото поворот. Я в таких випадках кажу, Боже, краще б мої сіми в той спортзал не ходили, і очі мої того жаху не бачили.)))

Я була в шоці, я правда дуже хотіла забрати Марлін у родину, коли вони з Еріком почали зустрічатися... Доля вирішила інакше) 

simmer
Новачок
6/02/23

Неймовірно захоплива історія поколінь. Стільки всього!

Enni
Новачок
6/02/23

Ооо, дякую за коментар! Це ви що, осилили всі 10 сторінок теми? 😱😳❤️ Я тут наспаміла вже дай боже 😅

simmer
Новачок
6/02/23

Вчора весь день почитувала. х) Зате скільки одразу всього! Тепер чекаю продовження!

Enni
Новачок
11/03/23

Ну що ж, пройшов місяць 😅 Грала я дуже небагато, але грала по суті, тому подій відбулося багато. Дуже хочеться стрибнути далеко вперед та почати з кінця, але це було б занадто просто. Ми простих шляхів не шукаємо, тож поїхали з того, на чому зупинилися. Марлін. 

Дуже скоро після тієї зустрічі у спортзалі, Марлін та Ідуна зустрілися знову, і на цей раз вони обидві дуже ясно зрозуміли, хто вони є. Бо зустріч ця відбулася у вітальні нашого будинку. Прям отак. 

" "

Обличчя Ідуни тут занадто задоволене та самовпевнене, але насправді вона розгубилася. Не кожного дня дівчина твого сина-підлітка зраджує йому ледве не на твоїх очах, а потім спокійно з ним спілкується й надалі, ніби нічого не відбулося. Та й не просто спілкується, а вислизує з його кімнати занадто-занадто пізно вночі... Ось і що робити? 

Ідуна у свій час робила достатньо помилок та не була впевнена у власних виборах, але тут вона не змогла бути осторонь. Наступного дня вирішила відкрити Еріку очі. 

" "

Ну.. не схоже, що він повірив у цю дивну історію. Напевно, мама просто хвилюється, все добре 🤔

" "

" "

Але насправді Ерік трохи напружився, бо він знає, що мама не схильна божеволіти на пустому місці (не те що тітка Джинні). Тож він колись потім поділився цією історію з Джуліаном, а на вихідних під час своєї пробіжки у парку Джу написав другові з поганими новинами. Отам у нього за спиною на фоні тусять удвох ці погані новини... 

" "

У школі, звісно, відбувся конфлікт, бо Ерік у нас швидко вибухає та не може просто бути осторонь. Не знаю, як він взагалі перетерпів вихідні, а не одразу поїхав шукати всіх винних. 

" "

" "

Ерік навіть не хотів розбиратися, що, коли, чому і як. Йому не цікаво. Просто хотів виплеснути свою біль. Тим паче, що Марлін все визнала... Та й той окулярний наляканий хлопець - теж. 

" "

" "

" "

До речі, оце Кензі - подруга Марлін. Вона доволі добре спілкується з Еріком. Ми вже колись бачили її на скрінах - у спортзалі та на вечірці, коли Ерік з Марлін вперше поцілувалися. Для Кензі вся ця історія максимально неприємна, бо після цього їй довелося обирати, з ким дружити, бо ясно, що Марлін та Ерік більше не хочуть мати нічого спільного. 

Кензі залишилася з Марлін, бо вони дружать дуже давно, та й в чомусь вона може зрозуміти Марлін. Але це вже їхня особиста історія 🤔 Особисто я причин цієї зради так і не зрозуміла. 

" "

Так ось, Кензі залишилася з Марлін, але з Еріком вона теж поговорила наступного дня. Напевно, намагалася пояснити йому хоч щось, на правах третьої особи, яка бачить все зі сторони. 

" "

Ерік не хотів ніяких пояснень, тож терпляче послухав дівчину, та й завершив цю розмову. Сказав, що треба вже на заняття йти. Винахідливий.  

" "

" "

І все це про Кензі я розповіла тільки тому що через деякий час, коли почалися літні канікули, а Ерік відійшов від цих подій, він отримав від Кензі отаке повідомлення 🙊

" "

Залишаю тут інтригу, тому що я та ще шкода 😇

Компенсую це малими бешкетниками! 

" "

І взагалі у цієї булки день народження 😱 Нам пощастило з погодою, вибралися до парку, покликали друзів та родичів, щоб ніхто не нудьгував (особливо я), робили фотки, танцювали - краса!  

" "

" "

" "

" "

Бовдури, як завжди, були бовдурами, тільки тепер разом із Ронаном (це їхній молодший кузен - нагадую)😅

" "

" "

Так! 🥁🥁🥁 Готові? 

" "

" "

Позувати нормально ця жучиха не захотіла. Їй цікавіше жбурляти з хлопцями кульки, коли мама кличе йти спати... 

" "

" "

" "

Невдовзі після Кіри подорослішав Форест 🥳

" "

" "

" "

Та одного ранку повідомив Кірі, що зовсім скоро їде вчитися та жити в іншому місті 🙃 Кіра його ледве не вбила... 

" "

" "

Сперечалася з ним, кричала на весь будинок, але суперечку програла та пішла ображатися до своєї кімнати. Форест достукався до неї лише перед від'їздом. Обіцяв привезти їй з Сан-Мішуно мильні бульбашки та якусь цікаву їжу 😌 (десь на цьому моменті я на фоні щасливо помираю від новокупленого доповнення)) 

" "

А Форест їде вчитися та нарешті жити окремо, у маленькій тихенькій квартирі в Районі Спецій, де ніхто не буде викликати у нього напружені мудлети, бо цей красень дуже влучно схопив собі останню рису характеру - Одинак 😵‍💫

" "

" "

" "

simmer
Новачок
11/03/23

Принцеса з характером.
Ух, скоріше би розкриття інтриги!

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал