Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія)
Ще є інстаграм 👀
Обережніше з "куснути", бо Форест, наприклад, має кругленький такий животик 😅
Ось і "підводне каміння". х)
Ахах, це якийсь мод такі бажання генерує? 😄
А на задньому плані чимчикує вагітна суперлама... 😄
Ой, класно, в тебе й універ тепер є і старша школа. 😃 Спільне фото Фореста з коханою дівчиною дуже миле. 🥰
І моя Ліссі не зацінила ці бульбашки. 😄
Ахах 😆
Так, з цією локацією розробники налажали. 🙄 Але скрін вийшов дуже гарний. 😍
Юху, молодчина! 🥳
Так) Мені здається, це "Реалістичне життя та вагітність" від Persea.
Ага, а за сусіднім компом сидить Пенні Піззаз, а ще десь там ходила Ідуна. Я сумувала за фестивалями 😂
А старшу школу я ще й ніколи не пробувала, бо я вже злізла з піратки, коли вона вийшла. Ти б бачила моє захоплення режимом будівництва 🤩 А геймплей детальніше вже буду дивитися з Ноа та Кірою. Розтягую задоволення ахаха
Але ж Форест обжора))
І такий милий пончик))
На фестивалі програмістів, майбутній програмість щось зламав)))
Черрі класненька)
Що ж, протилежності притягуються) Головне, купити побільше морозива і зробити з нього доріжку до нічного клубу... Форест навіть не помітить, як вже почне тусити разом з Черрі))))
До речі, принцеса виросла така крутезна. І, видно, буде бунтарка ще та)))
Переключалась рівно на п'ять хвилин на іншу родину, щоб відредагувати гуртожиток (і чому це неможливо робити з карти міста, навіть якщо у гуртожитку ніхто не живе? оце сімс як завжди). Повернувшись, знайшла Фореста з розфарбованим обличчям, без окулярів (ти купив контактні лінзи?🤔) на території університету Брітчестера. Поруч з їхнім динозавром. Драконом? Оцим чудовиськом, коротше. Разом із Форестом там була купа напружених мудлетів, бо він одинак, який не любить натовпи. І хто його туди витяг?
Позаду можна побачити прапорці на честь Гелловіну. Давно ми його не святкували, а зараз була п'ятниця, кінець семестру, тільки-но прийшли підсумкові оцінки... Словом, Форест вирішив покликати до квартири Черрі та Еріка, а вони взяли з собою ще людей. А ще довелося покликати двох сусідів (хлопця та дівчину, ми ще з ними познайомимось), бо було якось незручно зустрічати натовп та просто посміхатися їм біля ліфту. Форест має гарні стосунки з обома. Тож... А, ще прийшов однокурсник (отой сім з Фоксбері від Максіс непам'ятаюякйогозвати). З ним у Фореста теж гарні стосунки, але я думаю, що його привела Черрі, бо вони живуть в одному гуртожитку.
До речі, поки я влаштовувала вечірку, помітила у віконці як вдягнені Ноа та Кіра, дуже посміялася - схоже, малі ходять по будинкам Віллоу Кріка у пошуках цукерок 😍
У підсумку вечірка вийшла доволі багатолюдною - не такою, як Форест очікував.
Я вирішила на цей раз не паритися над костюмами та декором, тож ми просто замовили піццу, увімкнули музику гучніше, та сіми одягнули ті костюми, які самі захотіли.
Черрі, схоже, вжилась у роль, відповідну до свого костюму, - мила нам посуд з посмішкою 😂
Ерік, чорт його забирай, одягнувся красивіше за всіх та зібрав на собі не тільки мій закоханий погляд, а ще і погляди всіх навкруги 🙈
Просто для порівняння - оце Форест з сусідом 😅
А оце Джуліан 😎🎅 Думаю, у цей момент він побачив Еріка та зрозумів, що програє по всім фронтам... (Джу, я тебе теж люблю, але не так сильно, як рідних дітей)
Мелоді взагалі вирішила, що буде круто прийти у купальному вбранні. Не очікувала від неї 😳 Дайте їй хтось куртку, хлопці...
Форест напружувався з кожною годиною все сильніше, бо натовп, галас, та й костюм, напевно, спекотний. Потім взагалі приревнував Черрі до когось та пішов до ванної 🙄 Я, чесно, не змогла зрозуміти, з ким вона встигла пофліртувати... Будемо вважати, що це все сприйняття Фореста, бо, я вже казала, Черрі набагато більше соціально активна, ніж він. Вона могла просто веселитися, емоційно розмовляти з кимось. А Форест втомився.
Наступного дня побачили на вулиці Кензі, яка несподівано грала на скрипці. Вона просила передавати привіт Еріку. Робимо висновок, що далі того повідомлення діло не пішло? А Форест про це так взагалі й не знає.
Форест трохи злився на Черрі, але у неділю був Фестиваль Романтики - перший за весь час, що Форест живе у Сан-Мішуно. Шкода його прогавити.
Несподівано зустріли там батю - схоже, він прийшов просто випити 😅
А Форест - поїсти. Хоча куди йому вже...
Гуру сказала нам, що наші стосунки - на роки, наш партнер - неперевершений. І все таке інше.
А наш партнер тим часом хіхікав з якимось дорослим чуваком...
Форест намагався відвести Чер у бік, щоб трошки поговорити, але вона втекла до туалету, а потім просто поїхала, навіть не прощаючись. Що це було?
Насправді, думаю, з боку Черрі - усе виглядає нормальним. Вона просто спілкується з людьми, не може ж вона прив'язати себе до Фореста мотузкою та читати з ним вдома книжки. Тут вже питання у тім, чи підходить це Форесту.
Але сварки почастішали.
Перцю ще додавав Радж, який стукав у двері, жаліючись на гучну музику (найменша гучність та навіть немає спільних стін з цим сусідом) у той час, як з його власної квартири вилітали серденьки. Радж, може краще поговориш зі своєю матусею про гучність? Схоже, приблизно так Форест йому і сказав.
В якийсь день Ерік прийшов разом із Черрі, оголосивши вечір ігор. У мене є підозра, що він намагається полагодити стосунки брата та подруги, бо це вже не перший раз 💔
Потім Черрі з Еріком пішли (чомусь вона ніколи у нас не залишається), а до Фореста постукалася сусідка. Сказала, що їй скучно, але виглядала супер-засмучено. Напевно, у неї щось сталося. Її звати Кейтелін, і вони всі гарно спілкуються сусідською компанією (ну, окрім сімейки Раджа).
Настрій Кейтелін ми підняли, а Форест потім зачервонів та... куди ти дивишся?
Не знаю, пов'язано це з сусідкою чи зі сварками, але доволі скоро у Фореста виникло дуже конкретне бажання.
Черрі дуже влучно приїхала через декілька годин. Зустріли її на вулиці під дощем, навіть не пішли до квартири.
Товстенький розлючений Форест у пальто дуже сильно схожий на якусь смішну дику пташку під дощем 😂
Здається, сказав, що з нього досить, він не може, у них не виходить.
Черрі була зла та засмучена, але навіть не стала за ним йти. Напевно, вони обидва вже давно розуміли, куди все веде.
Оу, такий сум, стосунки не витримали різниці темпераментів.
А по обличчю і не скажеш, що напружений. Може його напоїв хто? 😄
Кемерон Флетчер наче він. 🙂
Ельф та сосисочка. 🥰😄
І мій також... 😚 Який же він в тебе, ух! 😍
То, мабуть, романтичний чай у голову стукнув. 😓
Ойойой, йойой... 😦 Чи дійсно сусідка голову йому закрутила. 🙄
Пугач. 😄 Така він булочка в тебе мила. А ще як щічки рожевіють, то я взагалі пливу. 🥰
Ох, як шкода. 🙁 Вони були милою парою. Але дійсно, мабуть, дуже різні. 🤷♀️
Скоріш за все, бо сам би він точно не вписався у таку авантюру 🤪
Ой дякую, я досі боюся яким буде Ноа 🙈
Таааак, я теж, дуже сильно! Обожнюю ці ефекти від SOL, шкода що такого немає у грі без модів)
Ну от, поки вас не було, здається Черрі також здогадалась до доріжки з морозива)))
Який красунчиик. Я також в захваті від Еріка😍
Ахахахха)))
Ого-то Форест ревнивий. Сердиться за кожну дрібничку. Так, в даному випадку, протилежності зведуть його з розуму))
Ой, той Радж, вічно йому все не так)))
Шкода, звісно, що вони розходяться, але такі стосунки далі, дійсно, не можуть продовжуватись. Вони просто вигорять обоє.
Він на цьому скріні, як сердитий хом'ячок))
Сумний кінець посту((
Обоє поплелись по-домах сумні і виснажені.
Піду, підніму собі настрій, почитаю наступну частину))