ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Світ Enni

Enni
Новачок

Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія) 

Ще є інстаграм 👀

Enni
Новачок
14/03/23

Обережніше з "куснути", бо Форест, наприклад, має кругленький такий животик 😅

simmer
Новачок
14/03/23

Ось і "підводне каміння". х)

Bellany
Новачок
14/03/23

Форест вчиться на комп'ютерних науках, бо висловив бажання бути програмістом ще у ранньому підлітковому віці (скрін, нажаль, не зберігся - зато, блін, зберігся скрін, де Ерік каже, що хоче стати піратом 😅).

Ахах, це якийсь мод такі бажання генерує? 😄 

Та, схоже, щось зламали...

А на задньому плані чимчикує вагітна суперлама... 😄

До реееечі, он там фото з Черрі на столі - це вона витягла мого ведмедика подивитися на Копердейл 😊

Ой, класно, в тебе й універ тепер є і старша школа. 😃 Спільне фото Фореста з коханою дівчиною дуже миле. 🥰

З бабл-ті стосунки не задалися...

І моя Ліссі не зацінила ці бульбашки. 😄 

Черрі тут така: "Форест, я тобі не заважаю? Ти бачив, там є безглузді декоративні будівлі, в які ми можемо зайти і навіть не отримати жодного мудлета? Пішли краще займемся вуху у кожному!" 

Ахах 😆

І більше ніколи не повернемося у цю безглузду локацію...

Так, з цією локацією розробники налажали. 🙄 Але скрін вийшов дуже гарний. 😍

Ну а перший курс Форест очікувано закінчив мега-супер-пупер-відмінно 👑

Юху, молодчина! 🥳 

Enni
Новачок
14/03/23

Ахах, це якийсь мод такі бажання генерує? 😄 

Так) Мені здається, це "Реалістичне життя та вагітність" від Persea.

А на задньому плані чимчикує вагітна суперлама... 😄

Ага, а за сусіднім компом сидить Пенні Піззаз, а ще десь там ходила Ідуна. Я сумувала за фестивалями 😂

Ой, класно, в тебе й універ тепер є і старша школа. 😃

А старшу школу я ще й ніколи не пробувала, бо я вже злізла з піратки, коли вона вийшла. Ти б бачила моє захоплення режимом будівництва 🤩 А геймплей детальніше вже буду дивитися з Ноа та Кірою. Розтягую задоволення ахаха 

Lisichka-sestrichka
Новачок
17/04/23

Але ж Форест обжора))
І такий милий пончик))

На фестивалі програмістів, майбутній програмість щось зламав)))
Черрі класненька)
Що ж, протилежності притягуються) Головне, купити побільше морозива і зробити з нього доріжку до нічного клубу... Форест навіть не помітить, як вже почне тусити разом з Черрі))))

До речі, принцеса виросла така крутезна. І, видно, буде бунтарка ще та)))

Enni
Новачок
16/03/23

Переключалась рівно на п'ять хвилин на іншу родину, щоб відредагувати гуртожиток (і чому це неможливо робити з карти міста, навіть якщо у гуртожитку ніхто не живе? оце сімс як завжди). Повернувшись, знайшла Фореста з розфарбованим обличчям, без окулярів (ти купив контактні лінзи?🤔) на території університету Брітчестера. Поруч з їхнім динозавром. Драконом? Оцим чудовиськом, коротше. Разом із Форестом там була купа напружених мудлетів, бо він одинак, який не любить натовпи. І хто його туди витяг? 

" "

Позаду можна побачити прапорці на честь Гелловіну. Давно ми його не святкували, а зараз була п'ятниця, кінець семестру, тільки-но прийшли підсумкові оцінки... Словом, Форест вирішив покликати до квартири Черрі та Еріка, а вони взяли з собою ще людей. А ще довелося покликати двох сусідів (хлопця та дівчину, ми ще з ними познайомимось), бо було якось незручно зустрічати натовп та просто посміхатися їм біля ліфту. Форест має гарні стосунки з обома. Тож... А, ще прийшов однокурсник (отой сім з Фоксбері від Максіс непам'ятаюякйогозвати). З ним у Фореста теж гарні стосунки, але я думаю, що його привела Черрі, бо вони живуть в одному гуртожитку. 

До речі, поки я влаштовувала вечірку, помітила у віконці як вдягнені Ноа та Кіра, дуже посміялася - схоже, малі ходять по будинкам Віллоу Кріка у пошуках цукерок 😍

" "

У підсумку вечірка вийшла доволі багатолюдною - не такою, як Форест очікував.

Я вирішила на цей раз не паритися над костюмами та декором, тож ми просто замовили піццу, увімкнули музику гучніше, та сіми одягнули ті костюми, які самі захотіли. 

Черрі, схоже, вжилась у роль, відповідну до свого костюму, - мила нам посуд з посмішкою 😂

" "

Ерік, чорт його забирай, одягнувся красивіше за всіх та зібрав на собі не тільки мій закоханий погляд, а ще і погляди всіх навкруги 🙈

" "

" "

Просто для порівняння - оце Форест з сусідом 😅

" "

А оце Джуліан 😎🎅 Думаю, у цей момент він побачив Еріка та зрозумів, що програє по всім фронтам... (Джу, я тебе теж люблю, але не так сильно, як рідних дітей)

" "

Мелоді взагалі вирішила, що буде круто прийти у купальному вбранні. Не очікувала від неї 😳 Дайте їй хтось куртку, хлопці... 

" "

Форест напружувався з кожною годиною все сильніше, бо натовп, галас, та й костюм, напевно, спекотний. Потім взагалі приревнував Черрі до когось та пішов до ванної 🙄 Я, чесно, не змогла зрозуміти, з ким вона встигла пофліртувати... Будемо вважати, що це все сприйняття Фореста, бо, я вже казала, Черрі набагато більше соціально активна, ніж він. Вона могла просто веселитися, емоційно розмовляти з кимось. А Форест втомився.

" "

Наступного дня побачили на вулиці Кензі, яка несподівано грала на скрипці. Вона просила передавати привіт Еріку. Робимо висновок, що далі того повідомлення діло не пішло? А Форест про це так взагалі й не знає. 

" "

" "

Форест трохи злився на Черрі, але у неділю був Фестиваль Романтики - перший за весь час, що Форест живе у Сан-Мішуно. Шкода його прогавити. 

" "

Несподівано зустріли там батю - схоже, він прийшов просто випити 😅

" "

" "

А Форест - поїсти. Хоча куди йому вже... 

" "

Гуру сказала нам, що наші стосунки - на роки, наш партнер - неперевершений. І все таке інше. 

" "

А наш партнер тим часом хіхікав з якимось дорослим чуваком...

" "

" "

Форест намагався відвести Чер у бік, щоб трошки поговорити, але вона втекла до туалету, а потім просто поїхала, навіть не прощаючись. Що це було? 

Насправді, думаю, з боку Черрі - усе виглядає нормальним. Вона просто спілкується з людьми, не може ж вона прив'язати себе до Фореста мотузкою та читати з ним вдома книжки. Тут вже питання у тім, чи підходить це Форесту. 

Але сварки почастішали. 

" "

Перцю ще додавав Радж, який стукав у двері, жаліючись на гучну музику (найменша гучність та навіть немає спільних стін з цим сусідом) у той час, як з його власної квартири вилітали серденьки. Радж, може краще поговориш зі своєю матусею про гучність? Схоже, приблизно так Форест йому і сказав. 

" "

В якийсь день Ерік прийшов разом із Черрі, оголосивши вечір ігор. У мене є підозра, що він намагається полагодити стосунки брата та подруги, бо це вже не перший раз 💔

" "

" "

" "

Потім Черрі з Еріком пішли (чомусь вона ніколи у нас не залишається), а до Фореста постукалася сусідка. Сказала, що їй скучно, але виглядала супер-засмучено. Напевно, у неї щось сталося. Її звати Кейтелін, і вони всі гарно спілкуються сусідською компанією (ну, окрім сімейки Раджа). 

" "

" "

Настрій Кейтелін ми підняли, а Форест потім зачервонів та... куди ти дивишся? 

" "

Не знаю, пов'язано це з сусідкою чи зі сварками, але доволі скоро у Фореста виникло дуже конкретне бажання. 

" "

Черрі дуже влучно приїхала через декілька годин. Зустріли її на вулиці під дощем, навіть не пішли до квартири. 

" "

Товстенький розлючений Форест у пальто дуже сильно схожий на якусь смішну дику пташку під дощем 😂

" "

Здається, сказав, що з нього досить, він не може, у них не виходить. 

" "

Черрі була зла та засмучена, але навіть не стала за ним йти. Напевно, вони обидва вже давно розуміли, куди все веде. 

" "

simmer
Новачок
17/03/23

Оу, такий сум, стосунки не витримали різниці темпераментів.

Bellany
Новачок
17/03/23

Разом із Форестом там була купа напружених мудлетів, бо він одинак, який не любить натовпи.

А по обличчю і не скажеш, що напружений. Може його напоїв хто? 😄

А, ще прийшов однокурсник (отой сім з Фоксбері від Максіс непам'ятаюякйогозвати).

Кемерон Флетчер наче він. 🙂

До речі, поки я влаштовувала вечірку, помітила у віконці як вдягнені Ноа та Кіра, дуже посміялася - схоже, малі ходять по будинкам Віллоу Кріка у пошуках цукерок 😍 

Ельф та сосисочка. 🥰😄

Ерік, чорт його забирай, одягнувся красивіше за всіх та зібрав на собі не тільки мій закоханий погляд, а ще і погляди всіх навкруги 🙈 

І мій також... 😚 Який же він в тебе, ух! 😍 

А наш партнер тим часом хіхікав з якимось дорослим чуваком...

То, мабуть, романтичний чай у голову стукнув. 😓 

Не знаю, пов'язано це з сусідкою чи зі сварками, але доволі скоро у Фореста виникло дуже конкретне бажання.

Ойойой, йойой... 😦 Чи дійсно сусідка голову йому закрутила. 🙄 

Товстенький розлючений Форест у пальто дуже сильно схожий на якусь смішну дику пташку під дощем 😂

Пугач. 😄 Така він булочка в тебе мила. А ще як щічки рожевіють, то я взагалі пливу. 🥰 

Черрі була зла та засмучена, але навіть не стала за ним йти. Напевно, вони обидва вже давно розуміли, куди все веде.

Ох, як шкода. 🙁 Вони були милою парою. Але дійсно, мабуть, дуже різні. 🤷‍♀️ 

Enni
Новачок
17/03/23

Може його напоїв хто? 😄

Скоріш за все, бо сам би він точно не вписався у таку авантюру 🤪

Який же він в тебе, ух! 😍 

Ой дякую, я досі боюся яким буде Ноа 🙈

А ще як щічки рожевіють, то я взагалі пливу. 🥰

Таааак, я теж, дуже сильно! Обожнюю ці ефекти від SOL, шкода що такого немає у грі без модів) 

Lisichka-sestrichka
Новачок
17/04/23
Enni написав: Переключалась рівно на п'ять хвилин на іншу родину, щоб відредагувати гуртожиток (і чому це неможливо робити з карти міста, навіть якщо у гуртожитку ніхто не живе? оце сімс як завжди). Повернувшись, знайшла Фореста з розфарбованим обличчям, без окулярів (ти купив контактні лінзи?🤔) на території університету Брітчестера. Поруч з їхнім динозавром. Драконом? Оцим чудовиськом, коротше. Разом із Форестом там була купа напружених мудлетів, бо він одинак, який не любить натовпи. І хто його туди витяг? 

Ну от, поки вас не було, здається Черрі також здогадалась до доріжки з морозива)))

Enni написав: Ерік, чорт його забирай, одягнувся красивіше за всіх та зібрав на собі не тільки мій закоханий погляд, а ще і погляди всіх навкруги 🙈

Який красунчиик. Я також в захваті від Еріка😍

Enni написав: Просто для порівняння - оце Форест з сусідом 😅

Ахахахха)))

Enni написав:

Насправді, думаю, з боку Черрі - усе виглядає нормальним. Вона просто спілкується з людьми, не може ж вона прив'язати себе до Фореста мотузкою та читати з ним вдома книжки. Тут вже питання у тім, чи підходить це Форесту. 

Але сварки почастішали.

Ого-то Форест ревнивий. Сердиться за кожну дрібничку. Так, в даному випадку, протилежності зведуть його з розуму))

Ой, той Радж, вічно йому все не так)))

Enni написав: Не знаю, пов'язано це з сусідкою чи зі сварками, але доволі скоро у Фореста виникло дуже конкретне бажання. 

Шкода, звісно, що вони розходяться, але такі стосунки далі, дійсно, не можуть продовжуватись. Вони просто вигорять обоє.

Enni написав: Товстенький розлючений Форест у пальто дуже сильно схожий на якусь смішну дику пташку під дощем 😂

Він на цьому скріні, як сердитий хом'ячок))

Сумний кінець посту((
Обоє поплелись по-домах сумні і виснажені.
Піду, підніму собі настрій, почитаю наступну частину))

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування