ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Світ Enni

Enni
Новачок

Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія) 

Ще є інстаграм 👀

Bellany
Новачок
11/03/23

Залишаю тут інтригу, тому що я та ще шкода 😇

Ааа, ну що ж ти робиш-то зі мною, жінко! Я ж помру тепер від цікавості 😭

Такі інтриги, такі інтриги... Вимагаю продовження! 😤

Знайома кепочка у малої принцеси. 🤭 Теж собі завантажила. 😊

Бовдури, як завжди, були бовдурами, тільки тепер разом із Ронаном (це їхній молодший кузен - нагадую)😅 

Дякую, дякую, а то я іноді гублюся, коли персонажів багато. 😅

Так! 🥁🥁🥁 Готові? 

Хі-хі, яке кумедько виросло. 🤭 Гарненька. 🥰 

(десь на цьому моменті я на фоні щасливо помираю від новокупленого доповнення)) 

Ага, то ось, що ти купила! Вітаю! 🥳 

Enni
Новачок
12/03/23

Ох, та що я там тільки не купила... здається, тепер як мінімум рік не буду нічого купляти 😅 "Життя у місті" було придбане ще до знижок, разом із "Днем прання" та "Батьківством", але я навіть пограти з ними майже не встигла, коли ти сказала про знижки. Отам я вже розгулялася дай боже 🙈 Святкую так свою першу зарплатню на новій роботі 🙈 

Bellany
Новачок
13/03/23

Ой, ну треба ж якось себе балувати час від часу, що ж тут. Це я себе теж так вмовляю, коли дивлюся на ці страшенні ціни доповнень для Сімсиків. 😄

Цікаво що ж ще ти купила. 🤩

Enni
Новачок
12/03/23

Підбірка рандомних скрінів без сюжету, що не увійшли до минулого посту 🤗

" "

" "

" "

" "

" "

👇🏻 А тут я так перелякалася, ви собі уявити не можете... Це Джинні, як завжди, ходила митися під дощем посеред ночі та потрапила під блискавку. Мудлети я не заскрініла, але вони були збуджені та щасливі, бо вона до біса божевільна, її прям торкнуло від адреналіну 😐

" "

Це Ерік був дуже злий наступного дня після розриву з Марлін, гримав усіма дверима та кричав лайливі слова 🤬 

" "

Ще багато трошки спаму з дня народження Кіри 🎂

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

До речі, оця компанія зібралася доволі цікава, бо я тільки зараз зрозуміла, що вони всі спілкувалися з самого дитинства. Ронан трошки старший за Фореста, вони удвох тусили, коли Форест був дитиною, а потім, коли Ронан став підлітком та залишився сам у будинку, він часто кликав Фореста з Еріком влаштовувати там вечірки. А Мелоді я теж вже показувала - вона, нагадаю, донька Карлі (а Карлі - це подруга Ідуни та Джека ахахах скільки пояснень вибачте). Вона доволі спокійна, тиха та часто сумна. Думаю, це не дивно, враховуючи те, як часто сваряться її батьки. Мої хлопці її люблять 🥺 Як сестру чи ні - це ми ще подивимось 👀

" "

" "

" "

Трошки домашнього 🏡

" "

" "

" "

" "

Підросла маміна суперенчниця 😈 Тепер їх таких вдома аж дві дайте мені сил 

" "

Ці двоє теж чомусь вирішили, що треба вирішувати свої суперечки у присутності всіх. Ерік робить вигляд, що він торшер. Кіра, здається, подумки регоче. 

" "

Потім, на щастя, пішли нормально поговорили, з усім розібралися... по-дорослому 😉

" "

Ноа автономно пішов у ліжко, щоб нагадати мені, що з "Батьківством" діти можуть читати під ковдрою та бути від цього неймовірно щасливими 🥺

" "

" "

" "

" "

" "

Хлопці (та дівчата) досліджували Сан-Мішуно. Це була дуже важлива справа, невідкладна - треба ж комусь допомогти Форесту визначитися з квартирою, подивитися на райони, розваги... Ну, ви розумієте. Хто як не друзі? 

І так, так, знаю, Фореста немає на скрінах, але, вірте мені, він є за кадром кожного з них, просто фотографуватися не любить 🙃

" "

" "

" "

" "

" "

На останньому скріні отой мущінка в окулярах - це знайомий батьків, чоловік Карлі, батько Мелоді... Ох, коротше, якщо просто - піймали тінейджерів на гарячому та пишуть батькам, он прям на скрині. 

А отак 👇🏻 виглядає мати зранку того дня, коли доросла дитина їде жити окремо 😢 Розважав її, як не дивно, Ерік, незважаючи на їхні не дуже гарні стосунки. Просто він опинився поруч та був дурнем, як завжди, тож Джинні врешті-решт змогла відволіктися. 

" "

Ну і наостанок трошки щасливого Еріка, у якого тепер є аж два м'яча - залишилося тільки визначитися, який більше подобається 🤩Ой, насправді, навіть три, але третій ми ще не пробували! А біля квартири Фореста, до речі, такий зручний спортивний майданчик 😁

" "

" "

" "

Джуліан, як виявилось, подорослішав приблизно разом із Форестом, тож тепер допомагає смердючому після тренування Еріку робити домашку для тієї клятої школи 😂

" "

simmer
Новачок
12/03/23

Друже, школа скоро закінчиться, тримайся. х)

Ерік такий красунчик, я не можу! Дуже цікаво побачити Ноа після дорослішання.

Enni
Новачок
13/03/23

Дякую, ми з Еріком зачервонілися! 😊 Є підозра, що Ноа переможе своєю зовнішністю просто всіх, бо він і зараз дуже милий, а Ерік був страшненький. Але я чесно не підглядала 🙈 Будемо ловити серцеві напади разом 😂

Bellany
Новачок
13/03/23

а Карлі - це подруга Ідуни та Джека ахахах скільки пояснень вибачте

От взагалі не вибачайся, бо я не знаю як розбиралася б в усіх цих чисельних родичах та друзях без твоїх пояснень. 😅

Мої хлопці її люблять 🥺 Як сестру чи ні - це ми ще подивимось 👀

Знову інтрига! 🧐

Ці наліпочки на обличчі Кіри такі прикольні. 😊 

Enni
Новачок
13/03/23

Тааак, наліпочки чарівні, я стрималась та причепила їх тільки на одне домашнє вбрання, але, здається, що Кіра могла б уся ними обліпитися, якщо б я їй дозволила 😂

Enni
Новачок
13/03/23

Форест, як найстарший з нового покоління, допомагає мені насолодитися новокупленими паками та заодно остаточно не з'їхати з глузду від великого будинка та купи персонажів. Якщо коротше, ми з ним переїхали у маленьку квартирку та живемо собі спокійно, вчимося в університеті, гуляємо та їмо. Компанії Форест не сильно любить, тож соціальних взаємодій небагато, і це як ковток свіжого повітря після скаженого династійного будинку. 

" "

І так, коли я казала "їмо", я мала на увазі, що Форест правда БАГАТО їсть. Він же ж ненажера 😬

" "

" "

" "

" "

Форест вчиться на комп'ютерних науках, бо висловив бажання бути програмістом ще у ранньому підлітковому віці (скрін, нажаль, не зберігся - зато, блін, зберігся скрін, де Ерік каже, що хоче стати піратом 😅). У перший день занять ми чесно поїхали до Фоксбері, щоб трошки погуляти там перед парами. Ну, точніше, це я збиралася погуляти, а ось Форест обрав писати курсову, а потім взяти каву та скаженіло запізнюватися на пару. Як це життєво, а це тільки перший день... 

" "

" "

Форесту дуже хотілося подивитися на фестиваль ГікКон, але, нажаль, він припадав на день, у якому було аж три пари. Тож ми прибігли тільки на півгодинки, встигли лише потикати щось у комп'ютерах.

" "

Та, схоже, щось зламали...

" "

Знову вчилися - у темряві пізно ввечері, бо з такою кількістю домашки можна вмерти. Та Форесту окей, він таке любить. Ми ще жодного разу не прокинулися від гучних сусідів, бо завжди, коли вони гомонять, ми ще не спимо, а щось пишемо 🙈

" "

До реееечі, он там фото з Черрі на столі - це вона витягла мого ведмедика подивитися на Копердейл 😊 Приблизно така була його перша реакція, але я от щось дивлюся та вже не впевнена, що цей вираз обличчя означає "мені подобається, вау", а не "тааак, звісно, дуже красиво, Чер, ага" 🤔

" "

З бабл-ті стосунки не задалися... (я теж його не люблю, Форест, ти не один).

" "

" "

А ось з мороооозивом... Оце вже інша справа, так! 

" "

" "

Черрі тут така: "Форест, я тобі не заважаю? Ти бачив, там є безглузді декоративні будівлі, в які ми можемо зайти і навіть не отримати жодного мудлета? Пішли краще займемся вуху у кожному!" 

І більше ніколи не повернемося у цю безглузду локацію...

" "

До речі, Черрі отримала від Фореста ключик від квартири. Зраділа. Але щось дуже нечасто зазирає у гості. Просто вона не дуже любить сидіти вдома - їй би погуляти, десь потусити, відірватися. Вона оселилася у гуртожитку з однокурсниками, тож, якщо ви раптом живете у гуртожитку Фоксбері та не можете спати від якогось бовдура, який грає на усіх музичних інструментах, знайте - це все Черрі. Пробачте їй, вона не вміє сидіти на місці у тиші. Взагалі не знаю, що вони з Форестом будуть з цим робити. 

" "

" "

Ну а перший курс Форест очікувано закінчив мега-супер-пупер-відмінно 👑

" "

simmer
Новачок
13/03/23

Форесте, страшний ти сім, бо страшний відмінник. А з іншої сторони, якщо ти самітник-одинак, то чом би й ні.

Ще споглядаючи на його гастрономічні пригоди, і собі хочеться чого куснути.

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування