ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Світ Enni

Enni
Новачок

Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія) 

Ще є інстаграм 👀

Enni
Новачок
17/04/23

У них все буде добре, залишаться друзями, і Черрі ще побачимо 😊

Дякую за коментарі) 

Enni
Новачок
18/03/23

Трапилося багато усього, навіть не знаю, з чого почати. Напевно, з початку? За хронологією 🍃

" "

На День Врожаю Форест їздив додому, щоб смачно поїсти та, звісно, побачитися з усіма, бо батьків та малечу він не бачив цілий семестр! 

" "

Я керувала тільки Форестом, ми з ним ніби приїхали у гості, тож рештою родини я не керувала. Який це кайф - просто спостерігати за цим балаганом та не думати про потреби кожного з натовпу 😌

" "

Були неймовірно милі моменти з обіймами 💔 Ноа чомусь був сумний, тож, напевно, Ерік з Кірою намагалися підняти йому настрій 🥺

" "

" "

Наша неймовірна мама на нас накричала. Напевно, тому що ми давно не приїздили і тому що не дзвонимо їй 😬 Форест прям образився, у нього з'явилося цілих два поганих сентимента. Ну, мені б теж не сподобалося, якщо б на мене кричали, тож дуже його розумію. 

" "

Потім я бачила, як Джинні накричала і на Джека - що правда, вони для цього сховалися у пральній кімнаті. Може Джек намагався з нею поговорити і захистити Фореста? 🤔

" "

Фореста рятувало те, що скоро заняття. Він заїхав буквально на дві-три годинки. Наклюкався з горя та пішов робити домашку на ганок - очі докупи, але відповідальність так і пре 😂

" "

Ввечері Форесту пощастило потрапити на Фестиваль Спецій. Він, звісно, у першу чергу кинувся до змагання з каррі, але програв 🙈 Форест, тобі сильно подобається їсти, але з гострою їжею ще треба будувати стосунки... Що ж, тоді просто зірвемо оцю рослину. Подаруємо колись мамі. Вона криклива останнім часом, але Форест її любить 😌

" "

До речі, помітила, що під час фестивалю прикрашається не тільки майданчик всередині району, а ще й вулиці навкруги 😍

" "

А пам'ятаєте сусідку Фореста? Так ось... 😏

" "

З Кейтелін Форест чомусь виглядає більш щасливим та.. спокійним? Вона живе у сусідній квартирі, часто заходить за.. гхм... за сіллю 😊

" "

" "

Бачили як смітник влаштував з нею бійку! (я скучила за Сан-Мішуно

" "

Я не стрималася від купівлі "Growing Together", і цей пак поки що дуже влучно доповнює мій геймплей 😍 Ось, наприклад, можна запросити до себе кого завгодно - пожити на декілька днів. Форест запросив Еріка 😎

" "

Постелили йому на підлозі біля книжкової шафи та обігрівача, та він все одно лягає у верхньому одязі, якщо я не проконтролюю 😵‍💫

" "

Полагодив нам унітаз, поки Форест був зайнятий університетським проектом. Ну не сім, а любов якась 💔

" "

" "

Ходив на свій шкільний футбол у вихідні та одягався ОТАК 🔥🙄

" "

А ще таскав наш планшет, щоб дивитися там - увага! - спортивні репортажі 😭 Ця гра - це просто щось! Наскільки вона влучно грає з моїми персонажами 🥺

" "

Еріка довелося познайомити з Кейтелін, і він, на здивування, поводився пристойно, без дивних жартів, захованих шокерів та залицянь 😅

" "

Вони порозумілися, у них супер-спокійне дружнє спілкування 😌

" "

" "

Ерік вивчав місто, був у захваті від салютів та зовсім не звертав уваги на диваків з кавою, на сплячих на вулицях людей та на дивно одягнутих особистостей. 

" "

" "

Надсилав документи в університет 🤞🏻

" "

Сварився з Раджем замість Фореста, поки той намагався зосередитися на підготовці до іспитів. 

" "

" "

Зустрів на вулиці Кензі! 

" "

Але у них нічого не вийшло, причому це стало зрозуміло дуже швидко, Ерік навіть не засмутився. 

" "

" "

А Форест, на відміну від брата (кузена, до речі ж, а не рідного брата 😳), не додумався, що салют треба запускати на вулиці. Трошки підсмажився... Докупи довелося оновити диван та килим. Добре, що хоч Форест залишився живий, а то я не знаю, що б я робила далі...

" "

" "

Черрі, до речі, залишилася подругою Еріка після розриву з Форестом, тож доволі скоро вони з Форестом знову почали спілкуватися. Тепер вже точно як друзі. Форест став почувати себе помітно краще. Здається, отак і треба було робити з самого початку. 

" "

" "

" "

Ерік якось витягнув Фореста до спортзалу. Бо Форест насправді вже дуже-дуже-дуже пиріжечок. Спойлер: одного разу у спортзалі та декількох пробіжок явно замало. Але Форест намагався, чесно. 

" "

" "

На Еріка задивлялася якась жіночка, яка не дуже схожа на рандомно згенеровану, але я її точно не додавала 🤔(жіночка, посуньтесь, у нас тут черга взагалі-то)

" "

Форест з цього прикалувався, та Ерік вже, напевно, звик до такого, тож просто робив медитативне лице 😂

" "

" "

І саме в той момент гра підкинула мені нову функцію з сімейною динамікою! Ці два клоуна тепер офіційно вважаються головними комедіантами-дурачками у цій династії 😂

" "

Ця штука дає грайливий настрій з мудлетами! (головне тепер не схопити істерику, а то знаю я цей сімс

" "

Знаєте що сталося потім? Ерік оголосив, що хотів би у нас залишитися 😂 Боже як це канонічно, я не можу! Ми з Форестом погодилися, звісно, пф, він нам унітази лагодить та з Раджем свариться, це диво, а не людина 😎

" "

Раділи ми рівно до того моменту як Ерік подорослішав та схопив собі Нечупару у риси характеру 🤢 Після цього він перестав той унітаз навіть змивати... Наскільки це життєво, вам не здається? 😄

Дорослішав Ерік з невеликою вечіркою. Отут вони з Джуліаном так переглядаються, що мені хотілось покричати їм в екран "Хлопці, такі погляди та ідеї ніколи не закінчуються добре!" 

" "

Але вони впорались, вони ж спортсмени 😎

У спортзалі Сан-Мішуно, до речі, є баскетбольний корт на даху, тож ці двоє поїхали трошки пограти, щоб розслабитися, доки Ерік чекає відповідь від університетів. 

" "

" "

" "

Допоможіть бабці, я скоро не зможу дихати, поки граю... 

" "

" "

Я ще подумала: вау, як гарно продумано, на вулиці мороз, хлопці начебто на даху, але не замерзають, бо грають, стрибають, бігають. У Еріка не було жодного мудлета про холод, а Джуліан не синів. Тільки я про це подумала, як несподівано сталося оце... 

" "

Я не розумію, що це була за підстава від гри, ви ж бачите, що Джу навіть близько не посинів? Сімс, алло 😡

Ерік розгубився, був у шоці, розізлився. Качав права зі Смертю, бо був у впевненому настрої. 

" "

" "

Але в нього не вийшло...

" "

" "

Я вже завела його у приміщення та збиралася відправляти додому як мене перекинуло на ще одну смерть від морозу на вулиці (її Ерік вже не бачив власними очима, але бачила я)... Це Карлі! Подруга Ідуни та Джека з дитинства, мати Мелоді! 😡

" "

Черрі теж була подругою Джуліана, вони буквально декілька днів назад веселилися на Дні Народження Еріка... Вони ж ще зовсім діти 😭

" "

" "

А Мелоді не знала про Джуліана, вона намагалася не зійти з розуму після новин про маму, коли їй написав Ерік. 

" "

" "

" "

" "

" "

" "

Так Ерік дізнався про смерть Карлі, яку він знав ще з пелюшок. Думаю, його у цей день точно повинно було флешбекнути далеко-далеко в дитинство у день смерті батька. Але він все-таки зібрався з силами та подзвонив своїй мамі, та вони з Ідуною разом поїхали до родини Мелоді. Бо дівчина точно була на межі істерики, сильно плакала та жалілася Еріку, що тато заставляє збирати речі для переїзду. Не пам'ятаю, розповідала чи ні, але Сем (чоловік покійної Карлі) має холеристичну рису характеру, він дуже імпульсивний, вони з Карлі постійно сварилися. Зараз, після втрати Карлі, Сем точно не є тією людиною, який може підтримати доньок. А, так, у них є молодша донька. Дівчисько-тодлер, яка плакала посеред вітальні, коли Ідуна з Еріком приїхали. 

" "

" "

" "

Але йшли дні, і родина Мелоді все ж таки переїхала до Сан-Секвої. Ерік одного дня витратив багато часу на дорогу, щоб завітати у гості. Йшов дощ, все було сірим, місто огорнув туман, такий, що навіть міст майже не було бачно. Тож прогулянка не вийшла, тому Мелоді з Еріком, обидва сумні та похмурі, пішли до місцевого кінотеатру - розвідати обстановку та спробувати підняти собі настрій. 

Але й там знайшовся якийсь дурепа, який вибісив Еріка (у той час як автор тихенько радів, що ця кроляча нора трохи більш функціональна ніж отой парк розваг у Копердейлі). 

" "

" "

Знову ж таки, час йшов, тож хлопці навчилися жити з тим, що сталося. Форест теж був засмучений, але намагався бути опорою для Еріка, бо Джуліан правда був його найближчим другом. 

" "

" "

От аж настільки Форест відволікав увагу Еріка😅

" "

" "

" "

" "

Докупи важливих подій, Форест ще закінчив Фоксбері. Черрі теж! 

" "

" "

" "

Ну і з весіллям ми довго не зволікали, свято не влаштовували, а замість цього обмінялися кільцями на Фестивалі Романтики ❤️ Це таке собі лас-вегасне весілля у дусі Сан-Мішуно) 

" "

" "

simmer
Новачок
18/03/23

Мене аж бісить, коли сіми отак по-дурному замерзають на смерть. :(

Таке подвійне горе! Такі близькі загинули. Мабуть, зима була на рідкість холодна...

Багато подій, добре, що і радісні присутні.

Дайте Форесту зілля схуднення, не мучте пиріжечка.

Enni
Новачок
18/03/23

Ох боюся я зілля схуднення, бо, наскільки пам'ятаю, воно худить аж до нижчого порогу повзунка? Потім ще редагувати його треба, я і зараз так можу, але не хочу - хочу щоб вага ігровим шляхом регулювалася. Хай буде товстеньким, пф. Зараз ще Ерік-мотиватор від нього з'їде, сімейне життя почнеться, і все, перетвориться на великий м'яч в окулярах 🥸

simmer
Новачок
19/03/23

>>>наскільки пам'ятаю, воно худить аж до нижчого порогу повзунка?
Наче так.
Ну щось, від майбутнього стану круглого м'ячика в очечах йому не дітися.

Bellany
Новачок
20/03/23

Ага, я колись давно так свою сімку схуднула зіллям і вона у дистрофічного скелетика перетворилася. Там якісь крайнощі з цим зіллям. 🙄

Bellany
Новачок
20/03/23

Потім я бачила, як Джинні накричала і на Джека - що правда, вони для цього сховалися у пральній кімнаті.

У когось поганий настрій... 

До речі, помітила, що під час фестивалю прикрашається не тільки майданчик всередині району, а ще й вулиці навкруги 😍 

Серйозно?! Скільки граю, ніколи не помічала... 🤦‍♀️ Ти мені прям наново відкриваєш Сан Майшуно. 😅

А пам'ятаєте сусідку Фореста? Так ось... 😏

Ага! Я так і знала! Таки задурила хлопцю голову красуня-сусідка.

Я не стрималася від купівлі "Growing Together", і цей пак поки що дуже влучно доповнює мій геймплей 😍

Вііі-вііі! Цікаво буде почитати про твої пригоди з цим доповненням. 😊

А ще таскав наш планшет, щоб дивитися там - увага! - спортивні репортажі 😭 Ця гра - це просто щось! Наскільки вона влучно грає з моїми персонажами 🥺 

Скажи ж! 🤩

Сварився з Раджем замість Фореста, поки той намагався зосередитися на підготовці до іспитів. 

Радж явно напідпитку тут. 😄

Трошки підсмажився... 

Смажений пиріжечок. 😄

Черрі, до речі, залишилася подругою Еріка після розриву з Форестом, тож доволі скоро вони з Форестом знову почали спілкуватися. 

А Кайл це хто, нагадай? 🤔

І саме в той момент гра підкинула мені нову функцію з сімейною динамікою! Ці два клоуна тепер офіційно вважаються головними комедіантами-дурачками у цій династії 😂

Ахах, класна ця нова фішка! 🤩

Знаєте що сталося потім? Ерік оголосив, що хотів би у нас залишитися 😂

Ооо, як круто!

Допоможіть бабці, я скоро не зможу дихати, поки граю...

Ну, краш же ж 😍😍😍

Я не розумію, що це була за підстава від гри, ви ж бачите, що Джу навіть близько не посинів? Сімс, алло 😡

Блін, ну шо це... Наче ж повинні синіти... Може мод який винуватий? Або скінтон? 🙄 

Я вже завела його у приміщення та збиралася відправляти додому як мене перекинуло на ще одну смерть від морозу на вулиці

Ну, нічого собі яка трагедія 😢 Ця хоча б посиніла... Але, блін... Мені здається, я десь бачила мод від цього, щоб не помирали так тупо неігрові персонажі від холоду. Пошукати тобі?

А Мелоді не знала про Джуліана, вона намагалася не зійти з розуму після новин про маму, коли їй написав Ерік.

🥺🥺🥺

От аж настільки Форест відволікав увагу Еріка😅 

Ого, так швидко вже й заручилися! 💞

Докупи важливих подій, Форест ще закінчив Фоксбері. Черрі теж!

Вітаю! 🥳

Ну і з весіллям ми довго не зволікали, свято не влаштовували, а замість цього обмінялися кільцями на Фестивалі Романтики ❤️ Це таке собі лас-вегасне весілля у дусі Сан-Мішуно) 

І знову вітаю! Бажаю щастя молодятам! І немовляток поскоріше. 😇

Enni
Новачок
20/03/23

Ти мені прям наново відкриваєш Сан Майшуно. 😅

Треба тепер дослідити інші фестивалі 😎 

А Кайл це хто, нагадай? 🤔

Пф, якщо б я ще пам'ятала 😂 Насправді, це не важливо. Важливий той факт, що Черрі дзвонила Форесту, щоб він дав їй раду стосовно нових стосунків, мені це здалося... цікавим 🤔

Мені здається, я десь бачила мод від цього, щоб не помирали так тупо неігрові персонажі від холоду. Пошукати тобі?

Тааак, будь ласочка 🥺
Я думаю, Джуліан не посинів тому що грав у баскетбол, і гра забаговала вчасно показати синюшність. Бо я вже потім побачила, що у Еріка теж є мудлет про холод + з'явилося попередження про "Змерзнути до смерті" з синюшністю. 

Ого, так швидко вже й заручилися! 💞

Тому що настав час Форесту відправлятися у вільне плавання 😌 Я не хотіла його залишати до кінця універу та без постійних стосунків, хотіла, так би мовити, завершити його дорослішання/сюжет/гілку. 

З такої кількості дітей доводиться вибирати 😅

Bellany
Новачок
20/03/23

З такої кількості дітей доводиться вибирати 😅

Оце найскладніше! 💔

Тааак, будь ласочка 🥺

Ось тут подивись. Називається "Weather NPC Deaths". 

Lisichka-sestrichka
Новачок
25/04/23

Я ніяк не дожену актуальні події світу)
Зі своєю-то швидкістю читання через невід'ємне бажання пограти самій)))

Смерть на баскетбольному полі - це капець якийсь... О то розважились... Шкода, що не можна грати у верхньому одязі((
Форест мені так подобається, такий класнючий пампушок😍🥰 Вітаю, до речі, зі створенням нової сім'ї. Сусідка дуже мила, і вони з Форестом гарна пара🥰

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування